ترجمه فارسی عنوان مقاله
وقتی رهبران قربانی می کنند: نقش رهبران کاریزماتیک در تسهیل فشارهای گروه
عنوان انگلیسی
When leaders victimize: The role of charismatic leaders in facilitating group pressures
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
3366 | 2013 | 14 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : The Leadership Quarterly, Volume 24, Issue 1, February 2013, Pages 189–202
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
قربانی شدن در محل کار و پردازش اطلاعات اجتماعی
قربانی شدن در محل کار
تئوری پردازش اطلاعات اجتماعی
مدل پردازش اطلاعات اجتماعی
وقتی رهبران قربانی می کنند: پیشایندهای سردرگمی شخص هدف
رفتارهای تعدی گرایانه مبهم و سردرگمی شخص هدف
مدلسازی نقش تعداد اشخاص هدف
جستجوی نشانه های اجتماعی: نقش رهبری و فشارهای گروهی
تفسیر و فشارهای گروهی: نقش رهبری
نقش رهبری کاریزماتیک
وضعیت LMX شخص هدف
فشارهای گروه برای مطابقت و پیامدهای فردی، گروهی و سازمانی
پیامدهای تنش و رفاه شخص هدف
پیامدهای فرهنگ گروهی
پیامدهای فرهنگ گروهی
بحث
نقش نظری و مسیر پژوهش های آینده
کاربردهای عملی
نتیجه گیری
مقدمه
قربانی شدن در محل کار و پردازش اطلاعات اجتماعی
قربانی شدن در محل کار
تئوری پردازش اطلاعات اجتماعی
مدل پردازش اطلاعات اجتماعی
وقتی رهبران قربانی می کنند: پیشایندهای سردرگمی شخص هدف
رفتارهای تعدی گرایانه مبهم و سردرگمی شخص هدف
مدلسازی نقش تعداد اشخاص هدف
جستجوی نشانه های اجتماعی: نقش رهبری و فشارهای گروهی
تفسیر و فشارهای گروهی: نقش رهبری
نقش رهبری کاریزماتیک
وضعیت LMX شخص هدف
فشارهای گروه برای مطابقت و پیامدهای فردی، گروهی و سازمانی
پیامدهای تنش و رفاه شخص هدف
پیامدهای فرهنگ گروهی
پیامدهای فرهنگ گروهی
بحث
نقش نظری و مسیر پژوهش های آینده
کاربردهای عملی
نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
قربانی شدن در محل کار - رهبری کاریزماتیک - شخصی - پردازش اطلاعات اجتماعی - فشار گروه -
کلمات کلیدی انگلیسی
Workplace victimization,
Charismatic leadership,
Personalized,
Social information processing,
Group pressures,
ترجمه چکیده
در این مقاله یک مدل مفهومی معرفی میشود که در آن فرایندی که از طریق آن کارمندان در پاسخ به رفتارهای قربانیکنندهی رهبران خود اقدام به جمع آوری و پردازش اطلاعات از بافت اجتماعی می کنند بررسی می شود. بویژه، ما بررسی می کنیم که رهبران کاریزماتیک با ارزشهای شخصی چگونه می توانند فشارهای گروهی را تسهیل کنند که بواسطهی آن اعضای گروه فرد هدف را مجبور به سازگاری با گروه می کنند. پیروان رهبران کاریزماتیک سعی می کنند خود را با مورد توجه رهبرشان قرار دهند. این موضوع باعث می شود که پیروان بی مقدمه خود را با رفتارهای مخرب رهبرشان مطابقت دهند. با استفاده از تحقیقات انجام شده در حوزه تاثیرات اجتماع در مورد اینکه کارمندانی که در مورد رفتارهای قربانیکنندهی رهبرشان گیج شدهاند چگونه پذیرای فشارهای گروهی می شوند نظریه پردازی می شود. با استفاده از این مدل نظری ما در مورد نیمه تاریک رهبری کاریزماتیک نظریه پردازی می کنیم، بویژه اینکه رهبران کاریزماتیک چگونه می توانند پیامدهایی منفی در مورد اشخاص هدف، گروه و سازمان را موجب شوند. در خاتمه استنباط های نظری و عملی ارائه می شوند و مسیرهایی برای تحقیقات آینده معرفی می شود.
ترجمه مقدمه
مشارکت کنندگان مدعی هستند که توانایی شناسایی زمان شروع شدن تحکم عطف به گذشته است. در وهله اول، آنها با مشغول شدن به کار تشخیص نمی دهند که به آنها تحکیم می شود. وقتی آنها از تغییر در رفتار تحکم آمیز نسبت خود آگاه می شوند، آن را به محیط کاری ستم پیشه نسبت می دهند.
در دو دهه گذشته، تحقیقات در حوزه قربانیسازی در محل کار افزایش یافته است. محققان گزارش کرده اند که حدود 40 تا 50 درصد از کارمندان آمریکایی در یک دوره دو ساله در معرض تعدی هایی نظیر تعرض محل کار و تحکیم قرار گرفته اند. از بین این رفتارها، شایع ترین آنها نسبتا مبهم و دوپهلو بوده اند. به عبارت دیگر، این رفتارها در وهله اول واضح نیستند و تشخیص آنها امری دشوار است. نقل قول بالا دلالت بر این دارد که افراد ممکن است تشخیص ندهند که در حال قربانی شدن هستند. جالب است که وقتی اشخاص هدف تشخیص تغییر در رفتار را تشخیص دهند اغلب آن را به محیط نسبت می دهند تا یک مقصر.
در خصوص تحکیم در محل کار، پارزفال و سالین پژوهشی انجام داده و ادراکات اشخاص هدف را مورد بررسی قرار دادند. آنها عنوان می کنند که « تا به امروز تلاشهای محدودی در خصوص درک مکانیزم ها و فرایندهایی شده است که شامل تحکیم در محل کار می شوند». آنها بعدا ادبیات مرتبط ما ادراکات قربانیشدن را با واژهی « فاقد تئوری» توصیف می کنند. هرشکاویس و بارلینگ (2010) نیز با مطالعه بر روی قربانی شدن در محل کار نتیجه می گیرند که باید در آینده مطالعه ای انجام شود که در آن مکانیزم های اسنادی اشخاص هدف بررسی شوند. لذا، شفاف سازی در خصوص فرایندهای شناختی و روانشناختی اشخاص هدف می تواند منجر به افزایش درک ما از شیوه هایی شود که بر اساس آنها افراد هدف رفتارهای تعدی گرایانه را درک و به صورت ذهنی کدگذاری می کنند.
ما تحقیقات انجام شده در حوزه پردازش اطلاعات و تاثیرات اجتماعی را به منظور بررسی نحوه شکل گیری شیوه هایی که بر اساس آنها اهداف هدف رفتارهای تعدی گرایانه را در بافت اجتماعی تفسیر می کنند تلفیق می کنیم. رهبران کاریزماتیک می توانند نقش مهمی را در این فرایند ایفا کنند چراکه آنها توانایی جلب موافقت پیروان و تسهیل رفتارهای جمعی را در بین اعضای گروه دارند. همچنین، رهبران کاریزماتیک با ارزشهای شخصی، که تمایل تجمیع قدرت شخصی را ایجاد می کنند، می توانند بسته به توان خود در بهره کشی از پیروان و مدیریت آنها در رفتارهای تعدی گرایانه مداخله کنند. اعضای گروه هدف، که به رهبران خود احترام می گذارند، می توانند نشانه های اجتماعیای که تفسیرات هدف را شکل می دهند مخابره کنند. با تشریح نقش محوری پردازش اطلاعات، پژوهشهای تجربی اولیه از این ادعای سالانسیک و ففر (1978) که نشانه های اجتماعی ( در تعامل با اعضای گروه) در مقایسه با مشخصات عینی و واقعی ( مثلا طراحی وظیفه و رفتار) که یک شخص در معرض آنها قرار دارد بر روی ادراکات و واکنش های بعدی تاثیر بیشتری دارند، حمایت می کنند. لذا، تئوری پردازش اطلاعات پیشنهاد می دهد که رهبران کاریزماتیک و اعضای گروه می توانند بواسطهی نشانه های اجتماعی در شکل گیری ادراکات هدف و واکنش های بعدی اثر بیشتری داشته باشند.
این مقاله دارای سه نقش است. در ابتدا، ما درک موجود را از اثر بالقوهای که رهبران کاریزماتیک بر روی ادراکات اعضای گروه و اشخاص هدف در مورد رفتار تعدیگرایانهی رهبر خود دارند توسعه می دهیم. اگرچه تحقیقات بر روی رهبران کاریزماتیک اساسا بر روی فرایندهای دوجانبه متمرکز است، ما در مورد تاثیرات مطالعهنشدهای که این رهبران بر روی فرایندهای گروه دارند نظریه پردازی می کنیم. همچنین، ما تحقیقات در مورد قربانیسازی در محل کار را با بررسی نقش محوری فرایندها و فشارهای گروهی در تسهیل نشانه های اجتماعی که می تواند همنوایی اشخاص هدف را موجب شود تعمیم می دهیم. فرایندهای معرفی شده می توانند منجر به روشن شدن نقشی شوند که رهبران در تشریح عدم تشخیص قربانی شدن توسط اشخاص هدف دارند.
دوم اینکه، ما پژوهش های اجتماعی شناختی و روانشناختی در ادبیات قربانی شدن در محل کار را ( از جمله تئوری اسناد و پردازش اطلاعات) با بررسی تاثیرات رهبران کاریزماتیک بر روی مکانیزم های پردازش اطلاعات و اسناد تعمیم می دهیم. علاوه بر این نحوه شکل گیری پردازش اطلاعات توسط نشانه های اجتماعی نیز در این مقاله بررسی می شوند. تفسیرات مرتبط با رفتارهای تعدی گرایانه مهم هستند چراکه مقصران اغلب واکنش های اشخاص هدف را به رفتارهایشان مشاهده می کنند. وقتی پیروان در ابتدا مخالفت نکنند، رهبران تمایل دارند این موضوع را به عنوان نشانه ای از سرسپردگی پیروان به رفتارهایشان تفسیر کنند. آنگاه واکنش های بعدی معمولا به عنوان یک «واکنش اضافی» تفسیر می شود که سرزنش را برای واکنش به شخص هدف تغییر می دهد. این امر می تواند پیامدهایی بلندمدت برای اشخاص هدف داشته باشد و آنها را در برابر رهبران آسیب پذیر کند.
سوم اینکه، ما از طریق کاربرد جامع تئوری پردازش اطلاعات اجتماعی ادبیات مرتبط با قربانی شدن در محل کار را تعمیم می دهیم و فرایند وسیع مرتبط با رفتارهای تعدی گرایانه اولیه، تفسیر، رهبری، تاثیرات اجتماعی و پیامدها را بررسی می کنیم. در این فرایند، ما رهبر کاریزماتیک شخصیشده را به عنوان عاملی برای رفتارهای تعدی گرایانه در نظر می گیریم. این موضوع می تواند منجر به درک این امر شود که رهبران کاریزماتیک چگونه می توانند پیروان خود را در گروه کاری قربانی کنند.
در این مقاله، مروری بر روی تئوری پردازش اطلاعات اجتماعی و قربانی شدن در محل کار انجام می شود. آنگاه یک مدل مفهومی را توسعه داده و معرفی می کنیم که نقش اساسی رهبران کاریزماتیک را در شکل گیری فشارهای گروهی به منظور همنوایی اشخاص هدف تشریح می کند. نهایتاً، کاربردهای نظری و عملی ارائه شده و مسیرهایی برای تحقیقات آینده معرفی می شود.