ترجمه فارسی عنوان مقاله
مدلی برای زنجیره ی تامین بشر دوستانه : یک روش تحقیق اجرایی
عنوان انگلیسی
A Model for Humanitarian Supply Chain: An Operation Research Approach
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
90447 | 2018 | 8 صفحه PDF |
منبع
![الزویر - ساینس دایرکت دانلود مقاله ساینس دایرکت - الزویر](https://isiarticles.com/bundles/Article/front/images/Elsevier-Logo.png)
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Engineering, Volume 212, 2018, Pages 659-666
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.ادبیات مرتبط و مطالعات :
3.روش شناسی
1-3 ) تکنیک تحقیق اجرایی
2-3 ) متد مرکز گرانش
4- آنالیز و نتایج مطالعه موردی
شکل 1 منطقه جغرافیایی شهر مارکینا
شکل 2) آرایش فضایی مراکز تخلیه در شهر مارکینا
جدول 1) خلاصه الگوریتم راه حل
شکل 3 ) مکان جغرافیایی مکان بهینه ی تسهیلات
5- نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.ادبیات مرتبط و مطالعات :
3.روش شناسی
1-3 ) تکنیک تحقیق اجرایی
2-3 ) متد مرکز گرانش
4- آنالیز و نتایج مطالعه موردی
شکل 1 منطقه جغرافیایی شهر مارکینا
شکل 2) آرایش فضایی مراکز تخلیه در شهر مارکینا
جدول 1) خلاصه الگوریتم راه حل
شکل 3 ) مکان جغرافیایی مکان بهینه ی تسهیلات
5- نتیجه گیری
ترجمه چکیده
این تحقیق یک مدل ریاضیاتی را برای تعیین مکان بهینه امکانات موقتی و ثابت در نقطه ی جغرافیایی خاص مورد مطالعه ارائه میدهد. خصوصا این تحقیق برای زنجیره ی تامین بشر دوستانه بکار میرود که به دنبال بهترین مکان موقتی امداد رسانی جهت بهینه ساختن محصولات امدادی در مراکز تخلیه سازی از زیر فشار است. این تحقیق به دنبال بهینه سازی جنبش و حرکت محصولات امدادی و کمک رسانی با به حداقل رساندن هزینه حمل و نقل با استفاده از روش تحقیقی اجرایی با ادغام روش مرکز گرانش است.
هدف روش مرکز گرانش بنا نهادن تسهیلاتی است که برابری فاصله ها و حجم درخواست را در شبکه ای از مکان مشتریان منعکس میسازد. یک مطالعه میدانی برای استفاده از این مدل انجام شد. نتایج هماهنگی گرافیکی مکان بهینه یک تسهیلات را نمایش داد. مکان بهینه معین شده ,صرفه جویی کلی 40% در هزینه ی حمل و نقل را ارائه میدهد. از اینرو با کاهش چشمگیر هزینه ی حمل و نقل، کاهش چشمگیر زمان پاسخگویی و زمان تحویل محصولات امدادی امکان پذیر میگردد. زیرا این هزینه ی انتقال, تابعی از فاصله ی مکانی مشتری و یک تابع از حجم درخواست مشتری است. مکان تسهیلات بهینه تعیین شده نیز میتواند یک مکان پیشنهادی برای محصولات امدادی باشد که نواحی اثر گذار بر شهر را پوشش دهد. موارد مذکور برای مکان تسهیلات وقایع غیر مترقبه و فاجعه هم حتی قابل دسترسی و استفاده است و فقط نیاز است که بکار گرفته شود. این مدل آماده است و در دسترس مدیران و برنامه ریزان قرار دارد و میتوان آن را در برنامه ریزی بکار گرفت.
ترجمه مقدمه
فاجعه و حوادث مصیبت بار, شکست و قطع عملکرد یک جامعه بخاطر اتفاقات ناگهانی و غیر مترقبه است. رخداد اجتناب نا پذیر و فجایع هرکسی را آماده و منعطف میکند. در 25 سال گذشته مفهوم زنجیره تامین بشر دوستانه در حال تکامل و رشد بود و ادبیات جاری به پرسش آمادگی و پاسخ به فجایع اشاره میکند. در سال اخیر یک آژانس دولتی در فیلیپین به نام کمیسیون حسابرسی به برخی مسائل و مشکلات کمک های امدادی در حین فاجعه اشاره کرد از قبیل کمبود فضای انبار سازی تسهیلات برای تامین همچنین تسهیلات بسته بندی کالا ها.
مکان موقتی یا ثابت تسهیلات در شبکه زنجیره ی تامین یک مسئله تصمیم گیری مهم است زیرا آن شکل و ساختار و فرم را به سیستم زنجیره ی تامین ارائه می کند. تصمیم هاو اعمال اجرایی باید ظرف مدت 72 ساعت انجام گیرد و پاسخ به وقع و موثر به قربانی حادثه ارائه شود تا بتواند خطر مرگ، ناتوانی و خطر تهدید کننده ی زندگی را کاهش دهد.
برای آنکه بتوان یک واکنش سریع نسبت به قربانی حادثه داشت بایستی بهترین مکان تخلیه کمک ها و کالا ها ی امدادی تعیین شود که دارای نزدیکترین فاصله با افراد نیازمند باشد. مکان تسهیلات باید در مرکز گرانش باشد یعنی نقطه ای که از آنجا تا هر نیازمند در پیرامون آن نقطه از هر طرف فاصله برابر باشد.این تحقیق برای تشخیص و تعیین بهترین نقطه تخلیه کالا های امدادی انجام گرفته تا پاسخگویی را افزایش داده و هزینه جغرافیایی را کاهش دهد.