ترجمه فارسی عنوان مقاله
سیستم های اطلاعات جغرافیایی در تصمیم گیری انتخاب مکان انبار
عنوان انگلیسی
Geographic information systems in warehouse site selection decisions
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
17527 | 2001 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : International Journal of Production Economics, Volume 71, Issues 1–3, 6 May 2001, Pages 205–212
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلید واژگان
1.مقدمه
2. سیستم پشتیبان تصمیم گیری جغرافیایی برای ارزیابی مکان انبار
2.1 نرمافزارهای کمکی
2.2 مدل ارزیابی چندمعیاره
3.مثال عملی
انتخاب سناریو
• نمایش نقشه حاصل با توجه به سناریوی انتخاب شده
4.نتیجه گیری
کلید واژگان
1.مقدمه
2. سیستم پشتیبان تصمیم گیری جغرافیایی برای ارزیابی مکان انبار
2.1 نرمافزارهای کمکی
2.2 مدل ارزیابی چندمعیاره
3.مثال عملی
انتخاب سناریو
• نمایش نقشه حاصل با توجه به سناریوی انتخاب شده
4.نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
() -
()سیستم های اطلاعات جغرافیایی () -
انتخاب مکان انبار - محل انبار - سیستم پشتیبانی تصمیم گیری () - سیستم های لجستیک
کلمات کلیدی انگلیسی
Geographic information systems (GIS),Warehouse site selection,Warehouse location,
Decision support system (DSS),Logistic systems
ترجمه چکیده
تصمیمگیری در مورد انتخاب محل فقط شامل مسئله تعیین چندین محل نیست، بلکه شامل مقایسه بین ویژگیهای فضایی و محیطی یک بازار جدید با درنظرگرفتن اهداف بازاریابی بنگاه است. (در ادامه) یک فرآیند تصمیمگیری برای انتخاب محل انبار با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) ارائه شده است. همچنین کاربرد این فرایند بوسیله مثالی عملی نشان داده شده است. سپس معیارهای مختلفی که احتمالا برسرویسدهی به مشتریان و هزینه ها اثرگذارند تعریف می شود و درانتها بصورت ارزیابی کلی جمع بندی می شوند.
ترجمه مقدمه
اخیراً سازمانها و نهادها نشان دادهاند که پایبندی به اصول لجستیک و مدیریت بازاریابی باعث شده است که سطح آگاهی ها نسبت به اهمیت تصمیم گیری در مورد انتخاب محل انبار افزایش یابد. اصول لجستیک و مدیریت بازاریابی با هدف قاعدهمندسازی و پیادهسازی استراتژیهای موثر کسب و کار اجرا میشوند. تعداد مناسب انبارها و موقعیت جغرافیایی آنها با توجه به مکان مشتریان، مکان تولید مکان رقبا، الزامات محصول، انواع روش های حمل و نقل و سطح فروش تعیین میگردد. از منظر سیاستگذاری انبارها در صورتی باید تاسیس شود که بتوانند خدمتی را ارائه کنند و یا مزایای را به بار آورند. تحلیل مکان انبار بالاخص با افزایش دسترسی به تکنیک های مبتنی بر رایانه میتواند اطلاعات گرانبهایی را در اختیار ما قرار دهد. که می توان از آن (اطلاعات) در فرایند تصمیم گیری در مدیریت انبار و مدیریت بازاریابی بهره برد. نقشههای کامپیوتری میتوانند روابط پنهان بین مشتریان یا رقبا و منطقه تحت پوشششان را نشان دهند. GIS مجموعهای از رویههاست که تهیه دادههای ورودی، ذخیرهسازی و بازیابی، نگاشت نقشه و تحلیل فضایی را امکانپذیر میسازد که از این طریق میتواند نهاد و سازمانها را در تصمیمگیریهایشان پشتیبانی کند. بنابراین GIS میتواند مدیران لجستیک و بازاریابی را در ارزیابی مکانیابی انبار فروشگاهها براساس هزینهها(حملونقل، نیروی کار، ...) جمعیت مشتریان و تعداد رقبایاری رساند.
مسایل تحلیل مکان(انبار) عمدتا پیچیدهاند و با حجم وسیعی از داده سروکار دارند. پس باید مدلی انتخاب شود که بتواند پیچیدگیهای مسئله و دادههای حجیم آن رالحاظ کند تا در نهایت بهترین گزینه را شناسایی کند.
بالوو و مسترز بیان میکند که برنامههای نرمافزاری مختلفی وجود دارند که مخصوصا برای حل مسئله تحلیل مکان طراحی شدهاند. همچنین رویکردها و مدلهای مختلفی برای ارزیابی این مسایل پیشنهاد شدهاند.
سیستم پشتیبان تصمیمگیری DSS هم شاملدادهها و هم شامل مدلهاست. DSS منابع فکری اشخاص و توانایی کامپیوتری را در کنار هم قرار میدهد تا تا بهترین تصمیم اتخاذ شود.
هدف این مقاله ارائه یک سیستم پشتیبان تصمیمگیری جغرافیایی در فرایند انتخاب محل انبار است که مدیران را قادر میسازد تا با استفاده از معیارهای کمی و کیفی به رتبهبندی گزینهها(ی مناسب برای انبار) و مجسمکردن بهترین گزینه بپردازند.