ترجمه فارسی عنوان مقاله
اتخاذ نرمافزار منبع باز در مدیریت دولتی: اهمیت پیوند دهنده های مرزی و تعهد سیاسی
عنوان انگلیسی
Adopting open source software in public administration: The importance of boundary spanners and political commitment
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
47022 | 2015 | 9 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Government Information Quarterly, Volume 32, Issue 2, April 2015, Pages 207–215
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
به سوی تبیین انتشار OSS در اداره های دولتی
پیونددهنده های مرزی
سیاستمداران عمل گرا
پریشانی مالی
تقسیم سلسلهمراتب فناوری اطلاعات
طرح تحقیق
نتایج تحلیل تجربی
نتیجه گیری
ضمیمه
کلمات کلیدی
به سوی تبیین انتشار OSS در اداره های دولتی
پیونددهنده های مرزی
سیاستمداران عمل گرا
پریشانی مالی
تقسیم سلسلهمراتب فناوری اطلاعات
طرح تحقیق
نتایج تحلیل تجربی
نتیجه گیری
ضمیمه
ترجمه کلمات کلیدی
نرم افزار منبع باز - انتشار نوآوری - دولت الکترونیکی - کلیدهای ثابت مرزی
کلمات کلیدی انگلیسی
Open source software; Diffusion of innovations; e-Government; Boundary spanners
ترجمه چکیده
اتخاذ نرمافزار منبع باز (OSS) در مدیریت دولتی در سراسر جهان ناهمسان شده است. علیرغم پیامدهای مرتبط با کارآمدی و اقتصادی ماهوی اتخاذ OSS، به شکلی تعجب برانگیز تعداد تحقیقات مربوط به عامل های تعیین کننده پراکندگی OSS در حوزه های بخش دولتی کم است. در این مقاله، تغییرات اتخاذ OSS در میان ادرات دولت محلی هلند را بررسی می کنیم. دولت مرکزی هلند سیاستی برای شبیهسازی استفاده از OSS را در بخش دولتی اتخاذ کرده است، اما منش غیراجباری این سیاست منتج به تفاوت های قابل ملاحظه در میزان اتخاذ OSS در سطح محلی شده است. با استفاده از دادههای نظرسنجی جدید شهرداری ها در هلند و مدل های آماری متناسب برای تحلیل دادهها، نشان می دهیم که درجه اتخاذ OSS به شکلی حیاتی به حضور پیونددهنده های مرزی و تعهد سیاسی در دولت محلی بستگی دارد. از سوی دیگر، عامل های عمدتاً مظنون نظیر استرس مالی و اندازه حوزه قضایی تاثیرات تشخیص ناپذیر دارند. یافته های مان کاربردهایی برای درک گسترش OSS در بخش دولتی و سیاست های دولتی دارند که برای تشویق پراکندگی OSS طراحی شده اند.
© 2015 شرکت مسئولیت محدود الزویر. تمام حقوق محفوظ است.
ترجمه مقدمه
چه عواملی گسترش نوآوری های فناوری و سازمانی را در بخش دولتی تعیین می کند؟ چگونه می توانیم تبیین کنیم چرا برخی سازمان های دولتی بیشتر احتمال دارد در خط مقدم نوآوری قرار گیرند در حالی که سایرین در پشت خط می مانند؟ این سوالات در تحقیقات مدیریت دولتی محلی کانونی دارند، اما هنوز درکی ناقص از نحوه تعامل متغیرهای سطح فرد-، سازمان- و سیستم برای تولید الگوهای انتشار در جهان داریم. در این مقاله، انتشار نرمافزار منبع باز (OSS) را در شهرداری های هلند بررسی می کنیم: فرایندی که می تواند پراکندگی نوآوری ها در بخش دولتی را روشن کند زیرا درجه بالایی از تغییر در میزان پیشرفت این سازمان ها درباره اتخاذ OSS است. پیامدهای مختلف در مجموعه سازمان های مشابه فرصت های زیادی برای تفکیک عامل های علّی بالقوه به ما می دهد که می تواند مسئول تفاوت ها باشد: فرصتی که در این تحقیق دنبال خواهیم کرد.
OSS مزایای بالقوه زیادی برای سازمان های دولتی و خصوصی فراهم می کند. برای مثال، اغلب بدون نیاز به هزینه مجوز در دسترس است، دارایی انحصاری فروشنده نرمافزار مستقل نیست، و کاربران آزاد به مطالعه، تغییر و توزیع مجدد OSS هستند . بنابراین تعجبی ندارد که OSS در سهام بازار به سرعت به سود رسیده است. مطالعه ای در سال 2009 تخمین زد که درآمد جهانی OSS با نرخ سالانه 22.4% رشد خواهد کرد و تا سال 2013 به 8.1 میلیارد دلار خواهد رسید. بحران اقتصادی محرک دیگری برای این رشد بوده است (گروه دادههای بینالملل، 2009).
مزایای استفاده از OSS در بخش دولتی نادیده نگرفته شده است. شاید یکی از مشهورترین کاربران OSS در بخش دولتی شهرداری مونیخ است. این سازمان طرحی را برای مهاجرت به OSS در سال 2003 با هدف مهاجرت تمام 12000 ایستگاه کاری تا پایان سال 2012 شروع کرد. شهرداری محاسبه کرد که هزینه جاری پروژه مهاجرت 11.7 میلیون یورو است، در حالی که ارتقاء تا محیط قیاس پذیر براساس ویندوز و آفیس مایکروسافت نیازمند 15.52 میلیون یورو است، صرف نظر از هزینه 2.8 میلیون یورو که برای هزینه های مجوز به روزرسانی مکرر هر 3 تا 4 سال برای زیرساخت مایکروسافت نیاز است (وان ایتزن، 2012).
حتی مهاجرت های بزرگتر در جایی دیگر در اروپا انجام شده است. منطقه خودمختار اکترمادورا اسپانیا در سال 2002 تصمیم گرفت به لینوکس مهاجرت کند. همراه با 40000 ایستگاه کاری (هیلنیوس، 2012پ) انتظار می رود 30 میلیون یورو سالانه صرفه جویی شود (هلینیوس، 2012ب). نیروی پلیس ملی فرانسه تصمیم گرفت در سال 2004 به OSS مهاجرت کند. این کار سازمان را، که 90000 ایستگاه کاری در سال 2004 داشت، قادر کرد بیش از 50 میلیون یورو برای مجوزهای نرمافزار، سختافزار و تعمیر و نگهداری از زمان شروع مهاجرت صرفه جویی کند (هیلنیوس، 2009).
در سراسر جهان، 354 طرح برای سیاست های OSS از سال 2000 تا 2009 وجود داشته است، از این میان، 254 مورد تایید شده است. 235 مورد از این طرح ها سیاست های ملی بوده اند اما تنها 54 مورد الزامی هستند. خاستگاه 163 مورد از این طرح ها اروپا است، و هلند سیاست ترجیحی OSS را در سال 2002 اجرا کرد (لوئیس، 2010). در آن سال، مجلس نمایندگان هلند حرکتی را پذیرفت که از دولت درخواست می کرد اطمینان یابد که تمام نرمافزارهای استفاده شده در بخش دولتی با استانداردهای باز تا سال 2006 کار می کند و استفاده از OSS را در بخش دولتی تشویق کند. استدلال های مطرح شده برای این حرکت فقدان رقابت در بازار نرمافزار و هزینه های بالای جابجایی برای انتخاب فروشنده دیگر نرمافزار بود (مجلس نمایندگان هلند، 2002).
این مطلب منتج به چند برنامه سیاسی شد که توسط دولت ملی از آن پس شروع شد. آخرین برنامه «هلند در اتصال باز» (Nederland Open in Verbinding، به اختصار NOiV) در سال 2007 شروع شد. برای استانداردهای باز، رژیم «مطابقت-یا-تبیین و اجرا» مصوب شد. این رژیم از سازمان بخش دولتی می خواست استانداردهای باز برای پروژه های IT استفاده کند و اگر این الزام رعایت نمی شد درخواست می کرد برای اجرای طرح در آینده توضیح و طرح داده شود. این مصوبه صریحاً سازمان های دولتی را ملزم می کرد از فرمت سند باز، استاندارد باز برای اسناد، پشتیبانی کنند. در مقایسه با سیاست استانداردهای باز، سیاست OSS پیچیدگی کمتری داشت. این مصوبه از سازمان های دولتی می خواست استراتژی اجرایی برای OSS تدوین کنند. دولت تحقیقاتی درباره انتشار نرمافزار اختصاصی اش به صورت OSS درباره مزایای اقتصادی OSS منتشر کرد. کمیته برنامهریزی پشتیبانی فراهم می کند و برای اتخاذ استانداردهای باز و OSS مشاوره می دهد و پیشرفت را با رتبه بندی و گزارش های دوره ای اندازهگیری می کند (وزارت امور اقتصادی، 2007).
به خصوص سیاست OSS سیاستی محرک بود که ابزارهایی برای تقویت وفاداری نداشت. به این ترتیب، وفاداری به سیاست عمدتاً وابسته به تشخیص سازمان های دولتی بود. وقتی برنامه NOiV در دسامبر 2011 خاتمه یافت، گزارش پیشرفت نهایی برنامه سیاست را اثربخش دانست (NOiV، 2011الف). با این حال، شاخص های برنامه نشان داد که تغییر زیادی در اتخاذ OSS وجود دارد (NOiV، 2011 ب).
در این مقاله، تنوع اتخاذ برنامه NOiV را برای نشان دادن عواملی بررسی می کنیم که موفقیت افتراقی را در انتشار OSS تبیین می کند. از دادههای نظرسنجی جدید شهرداری های هلند برای آزمایش تاثیر احتمالی چند متغیر مرتبط با زمینه های سازمانی، سیاسی و اقتصادی استفاده می کنیم. با استفاده از مدل های آماری متناسب برای تحلیل دادهها، نشان می دهیم که میزان اتخاذ OSS کاملاً وابسته به حضور پیونددهنده های مرزی و تعهد سیاسی درون دولت محلی است. از سوی دیگر، عامل های همیشه مظنون نظیر استرس مالی و اندازه حوزه قضایی هیچ تاثیر تشیخص پذیری ندارند. یافته های مان کاربردهایی برای درک پراکندگی OSS در بخش دولتی و سیاست های عمومی طراحی شده برای تشویق پراکندگی OSS دارد.
باقیمانده مقاله به شرح ذیل پیش می رود. بخش بعدی مرور کلی منابع موجود درباره پراکندگی OSS را ارائه می کند که نظریه و فرضیه های خود را با توجه به آن امتحان می کنیم. سپس، طرح تحقیق، کاربردپذیرکردن و اندازهگیری متغیرهای مان را ترسیم می کنیم. سپس، نتایج تحلیل های آماری تجربی را نشان می دهیم. در نهایت، بخش نتیجه گیری به خلاصه سازی استنتاج ها می پردازد و کاربردهای آتی شان را مطرح می کند.