ترجمه فارسی عنوان مقاله
چشمانداز نظریهی نهادی دربارهی روشهای پایدار در زنجیره تامین لبنیات
عنوان انگلیسی
An Institutional Theory perspective on sustainable practices across the dairy supply chain
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
19806 | 2013 | 10 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : International Journal of Production Economics, Available online 27 December 2013
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. پایداری و مدیریت زنجیره تأمین
3. نظریه نهادی
4- روش شناسی
4.1 تنظیم تحقیق
جدول 1
خلاصه یافتهها
5- روشها
6. یافته ها
6.1. منطق نهادی
6.2 منطق رقابتی تراز
6.3 درایورهای ایزومورفیک نرمال
6.4 راننده ایزومورفی اجباری
6.5 درایور ایزومورفیک متریک
7. بحث
8- نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. پایداری و مدیریت زنجیره تأمین
3. نظریه نهادی
4- روش شناسی
4.1 تنظیم تحقیق
جدول 1
خلاصه یافتهها
5- روشها
6. یافته ها
6.1. منطق نهادی
6.2 منطق رقابتی تراز
6.3 درایورهای ایزومورفیک نرمال
6.4 راننده ایزومورفی اجباری
6.5 درایور ایزومورفیک متریک
7. بحث
8- نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
تئوری سازمانی -
خرده فروشان -
شیوه های استفاده از انرژی -
زنجیره تامین -
کلمات کلیدی انگلیسی
Institutional Theory,
Retailers,
Energy use practices,
Supply chain,
ترجمه چکیده
نیاز به روشهای پایدار در زنجیرهی تامین مواد غذایی، علیالخصوص در حوزهی کاهش انرژی، به مسئلهای حاد بدل میشود. در حال حاضر صنایع غذایی علاوهبر چالشهای جدید تولید پایدار، باید با فشارهای رقابتی متعددی مقابله کند. ما از نظریهی نهادی استفاده کردیم تا نقش سوپرمارکتها را در توسعهی روشهای پایدار مشروع در طول زنجیرهی تامین لبنیات بررسی کنیم. این مقاله بر سازمانهای زنجیرهی تامین لبنیات و مصرف انرژیشان متمرکز است. ما با 70 نفر از ذینفعان مختلف در زنجیره تامین مصاحبهی تلفنی شبهساختاری کردیم. یافتهها نشان میدهد که اکثر بازیگران در زنجیرهی تامین، سوپرمارکتها را به عنوان عامل اصلی تعریف میکنند و همچنین معتقدند که سوپرمارکتها بر سایر سازمانهای کوچکتر در زنجیرهی تامین فشار وارد میکنند. اگرچه برخی از سازمانها تمایل دارند تا از طریق ادغام قوانین جدید و شیوههای مشروع در سازمان خود، برنامه پایداری را دنبال کنند، اما به نظر میرسد که منطق غالب یکی از کاهش هزینهها و افزایش سود است. همچنین شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه سوپرمارکتها و سایر سازمانهای بزرگ سعی در انتشار اطلاعات موجود در مورد موفقیتهای سبز برای اهداف مرتبط با تصویر برند دارند. ما تایید میکنیم که منطق غالب کاهش هزینه آن چنان تثبیت شده است که به چالش کشیدن منطق غالب ممکن است مشکل باشد. بنابراین چالشی که وجود خواهد داشت تکمیل منطق غالب با روشهای پایدار در کل زنجیرهی تامین است، نقشی که باید دولت ایفا کند. این امر نیاز به رویکرد سیستماتیکتر و گستردهتری برای تشویق و شیوههای تامین مالی دارد، به گونهای که همه اعضای زنجیره تامین لبنیات بتوانند در کاهش انرژی همکاری و مشارکت داشته باشند.
ترجمه مقدمه
نیاز به روشهای پایدار در زنجیره تامین مواد غذایی به مسئلهای حاد بدل میشود (نقشهراه لبنیات، 2008). در حال حاضر صنایع غذایی علاوهبر چالشهای جدید تولید پایدار، خصوصا کاهش مصرف انرژی، باید با فشارهای رقابتی متعددی مقابله کند (بایرال ، 2006). از دهه 1940 با افزایش قدرت خرید، معرفی بستهبندی و مکانیزاسیون گسترده و توسعه فرآیندهای کارخانهای، صنایع غذایی دستخوش تغییرات زیادی شده است. میتوان گفت که چنین تحولاتی باعث افزایش وابستگی صنایع غذایی به انرژی در مرحله تولید صنعتی میشود. در این زمینه، شیوههای پایدار برای دستیابی به تولید و توزیع کالاهای مقرونبهصرفه از اهمیت بیشتری برخوردار شدهاند. صنایع غذایی در کنار رسیدگی به چالشهای تولید پایدار و چالشهایی که در رابطه با مصرف انرژی در پیش روی خود میبیند، چالشهایی که علاوهبر تولید انرژی و مواد غذایی به بخشهای مختلفی اشاره دارد و شامل ساختوساز (برای مثال تسهیلات ذخیرهسازی و محیطهای خردهفروشی) و تولید (برای مثال تجهیزات کشاورزی، تجهیزات تبریدی) میشود، باید با فشارهای زیادی مقابله کند. در پژوهش حاضر ما به بررسی آنچه میپردازیم که سازمانهای کوچک و بزرگ در زنجیرهی تامین موا غذاییشان به آن عمل میکنند، یعنی زنجیره تامین مواد لبنی که یک زنجیرهی تامین انرژی (نقشه راه لبنیات، 2008) برای پیادهسازی شیوههای پایدار انرژی است.
به طور خاص، این مطالعه به بررسی چگونگی قانونی شدن روشهای پایدار در زنجیره تامین لبنیات در انگلستان (بریتانیا) میپردازد. سوچمن (1995، ص 574) مشروعیت را بدین شکل تعریف میکند: «درکی کلی و یا این فرض اینکه اقدامات یک نهاد در بعضی از سیستمهای اجتماعی ساختهشده از هنجارها، ارزشها، باورها و تعاریف مطلوب، مناسب یا بهجا هستند.» بنابراین، همانطور که گرینوود و سودابی بیان کردند (2005 ، ص 36-37) «مشروعیت بخشیدن به یک شکل سازمانی که منطقی غالب نباشد، شامل اصلاح یا جابجایی آن منطق به منظور تعیین معیارهای جدید مشروعیت است.» در در این حالت ، این امر مشروعیت دادن به شیوههای پایدار است.
ما از نظریهی نهادی استفاده میکنیم که نگاه نظری جایگزینی برای تحقیقات قبلی است که بر مسئولیت اجتماعی شرکت (CSR)، مدیریت محیطی و موارد دیگر متمرکز شده است (به عنوان مثال بای و سارکیس ، 2010 ؛ د رون ، 1998 ؛ هرون و بارزن ، 2006 ؛ دی بریتو و همکاران، 2008؛ وانگ و همکاران، 2012). استفاده از چنین تئوریهای سازمانی برای مدیریت زنجیره تامین منطقهای است که هم اکنون در مراحل ابتدایی خود است (کچن و هالت، 2007)؛ به ویژه در مواردی که تمرکز توجه روی پایداری و زنجیرههای عرضه سبز است. تحقیقات قبلی با استفاده از نظریه نهادی ، بر سازمانها متمرکز بوده است ، در حالی که این مطالعه زنجیره تأمین متشکل از چندین سازمان را مورد بررسی قرار داده است. نظریه نهادی ، در مطالعات كاوش مدیریت محیط زیست در سازمانها بسیار مورد استفاده قرار گرفته است (به عنوان مثال ، هافمن ، 1997 ، 1999 ؛ دلماس ، 2002 ؛ بانسال ، 2005).
قدرت نظریه نهادی این است که توضیحاتی را در مورد چرایی انتخاب برخی اقدامات بدون بازپرداخت اقتصادی آشکار ارائه میدهد (بررون و همکاران ، 2010 ؛ مایر و روون ، 1977 ؛ دی مگیگیو و پاول ، 1983).
ما بررسی میکنیم که ذینفعان در سراسر زنجیره تأمین دفتر خاطرات به منظور افزایش راندمان انرژی ، چه برنامههایی در آینده برای انجام کار بیشتر از نظر بهرهوری انرژی و کاهش انرژی انجام میدهند و کشف میکنند که آیا افراد خارجی سازمانها از این شیوه ها آگاهی دارند ، یعنی روش های آنها قابل مشاهده است؟ یا غیرقابل مشاهده از مرز محکم است. ما همچنین عوامل اصلی جلوگیری از توسعه استراتژیهای پایدار را مورد بررسی قرار میدهیم ، در این مورد استراتژیهایی برای کاهش مصرف انرژی. پژوهش حاضر به منابع در مورد استراتژیهای پایدار ، به ویژه در رابطه با نگرانی های زیست محیطی کمک میکند و با استفاده از تئوری نهادی ، به ما امکان میدهد تا عوامل مؤثر بر بازیگران مختلف را در یک زنجیره تأمین بررسی کنیم و میتواند به شناسایی مکانهای تغییر مشارکت در شیوهها کمک کند.