ترجمه فارسی عنوان مقاله
حوادث ایمنی منفی به عنوان عوامل تنش ایمنی کار
عنوان انگلیسی
Negative safety events as correlates of work-safety tension
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
22365 | 2013 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Safety Science, Volume 53, March 2013, Pages 45–50
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.یکپارچه سازی عملکرد ایمنی کار در تنش ایمنی کار
3.حوادث ایمنی منفی به هنگام یادگیری در مورد ایمنی و تقویت ایمنی به عنوان یک اولویت
4.مواد و روش ها
4.1.نمونه
4.2.مقیاس ها
4.2.1.تنش ایمنی کار
4.2.2.حوادث ایمنی منفی
4.2.3.پیش زمینه و متغیرهای دموگرافیک
5.نتایج
5.1.مدل اندازه گیری
5.2.مدل ساختاری
6.خلاصه یافته ها
جدول 1. آمارهای توصیفی و همبستگی های درونی
جدول 2. ضرایب مسیری برای مدل نهایی
6.1.محدودیت های مطالعه و تحقیق آینده
6.2.نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.یکپارچه سازی عملکرد ایمنی کار در تنش ایمنی کار
3.حوادث ایمنی منفی به هنگام یادگیری در مورد ایمنی و تقویت ایمنی به عنوان یک اولویت
4.مواد و روش ها
4.1.نمونه
4.2.مقیاس ها
4.2.1.تنش ایمنی کار
4.2.2.حوادث ایمنی منفی
4.2.3.پیش زمینه و متغیرهای دموگرافیک
5.نتایج
5.1.مدل اندازه گیری
5.2.مدل ساختاری
6.خلاصه یافته ها
جدول 1. آمارهای توصیفی و همبستگی های درونی
جدول 2. ضرایب مسیری برای مدل نهایی
6.1.محدودیت های مطالعه و تحقیق آینده
6.2.نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
وضعیت جسمانی -
راه آهن -
رعایت ایمنی -
شرکت ایمنی -
تنش ایمنی کار
کلمات کلیدی انگلیسی
Injuries,
Railway,
Safety compliance,
Safety participation,
Work-safety tension
ترجمه چکیده
ما در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم که تا چه حد حوادث ایمنی منفی (یعنی، صدمه دیدن در محیط کار، عادت های کاری ناایمن، تماشای عادت های کاری ناایمن دیگران) با تنش ایمنی کار مرتبط هستند. تنش ایمنی کار یک مسئله ی دو بُعدی ست که در این مقاله به عنوان یک تضاد درک شده بین تولید و پیروی از قانون های امنیتی (موانع موجود در سر راه قبول قوانین ایمنی) و بین تولید و روش های کاری ایمن تر (موانع بر سر راه مشارکت ایمنی) در نظر گرفته می شوند. تجربه و یا مشاهده ی مستقیم حوادث ایمنی منفی می تواند کارمندان را از این موضوع مطلع سازد که سازمان آنها تا چه حد تولید را بر ایمنی مقدم می دانند. ما با استفاده از داده های نظرسنجی مربوط به 316 سرپرست (97% مرد، با میانگین سنی 44 سال) که در یک شرکت نگهداری از خطوط راه آهن انگلستان کار می کردند، به آزمون مدلی از حوادث منفی ایمنی به عنوان پیش بینی کننده موانع بر سر راه قبول قوانین ایمنی، و موانع مشارکت ایمنی پرداختیم. تعداد مصدومیت ها رابطه ی مثبتی با موانع درک شده بر سر راه قبول قوانین ایمنی داشت، درحالیکه تعداد دفعاتی که پاسخ دهندگان عادت های کاری نا ایمن دیگر کارکنان را شاهد بودند، رابطه ی مثبتی با مواد درک شده در مشارکت ایمنی داشت.
ترجمه مقدمه
کارکنان بسیاری از سازمان ها تنشی بین تکمیل امور کاری (فشار تولید) و تکمیل امور کاری به طور ایمن را تجربه می کنند (برون و همکاران، 2000؛ گلدنر، 1954؛ جانسنس و همکاران، 1995). تنش ایمنی کار را می توان به عنوان توجه اندک سازمان به اطمینان از انجام امور به طور ایمن تعبیر کرد (پروبست، 2002)، مدارکی وجود دارد که نشان می دهد این امر منجر به تشویق کارکنان به رفتارهای کاری نا ایمن (کلارک، 2006؛ مک لین و جارل، 2007؛ مورو و همکاران، 2010؛ سئو، 2005) مانند میانبر راه حل ها (هالبسلبن، 2010) می شود، و ممکن است در نهایت تعداد مصدومین محیط کاری را افزایش دهد (هامفری و همکاران، 2004).
تحقیفات زیادی بر روی تنش ایمنی کار و ابعاد دیگر ایمنی به عنوان نشانگرهایی از حوادث ایمنی منفی مانند صدمات کاری و رفتار کاری نا ایمن تمرکز کرده اند (مک کوناگل و کاث، 2010؛ مک لین و جارل، 2007؛ مورو و همکاران، 2010). با این حال، تحقیق مقطعی در این مورد به ایجاد دو فرضیه در مورد تنش ایمنی کار می انجامد. اول اینکه، فرض می شود که تنش ایمنی کار تک بُعدی ست هرچند تحقیقات مرتبط دیگر به ماهیت چند بعدی ایمنی کار اشاره دارند- حسی مشترک در مورد نحوه ی ارزشگذاری ایمنی توسط سازمان (گلدنموند، 2007؛ زوهر، 1980)- و عملکرد ایمن کارمندان (کریستین و همکاران، 2009). دوم اینکه، فرض می شود که تنش ایمنی کار بر حوادث ایمنی منفی مقدم هستند- به گونه ای که تنش ایمنی کار حوادث ایمنی منفی را پیش بینی می کنند. در یک تحلیل اخیر که به مقایسه ی شرایط ایمن← صدمات و صدمات←روابط شرایط ایمن می پردازد، بیوس و همکاران (2010) نشان دادند که صدمات ← شرایط ایمن دارای رابطه ی کلی قوی تری از رابطه ی شرایط ایمن←صدمات است، که این نشان می دهد که حوادث ایمنی منفی تنها توسط شرایط ایمنی حادث می شوند بلکه همچنین در درک شرایط ایمنی نیز سهم دارد.
مطالعه ی پیش رو از دو جنبه مفید است. اول اینکه، به اندازه گیری تنش ایمنی کار به عنوان دو بعد می پردازد که این با مدل های دوبعدی عملکرد ایمنی کارکنان مطابقت دارد. دوم اینکه، این مطالعه به بررسی این موضوع می پردازد که چطور ساختارهایی که به طور سنتی به عنوان خروجی در نظر گرفته می شوند، تنش ایمنی کار را پیش بینی می کنند. این مدل به بادگیری اجتماعی و نظریه های تقویتی برای توجیه این موضوع می انجامد که چرا حوادث ایمنی منفی در درک کارکنان از تنش ایمنی کار سهم دارد.