ترجمه فارسی عنوان مقاله
درک اثرات دینامیکی هزینه کرد دولت در تجارت خارجی
عنوان انگلیسی
Understanding the dynamic effects of government spending on foreign trade
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
23634 | 2008 | 27 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of International Money and Finance, Volume 27, Issue 3, April 2008, Pages 345–371
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلید واژه ها
1. مقدمه
2. شواهد
2.1. مشخص¬سازی خط مبنا
2.2. تجزیه و تحلیل حساسیت
3. مدل
3.1. تخصیص هزینه های درون زمانی
3.2. بازارهای مالی
3.3. تعیین قیمت
3.4. سیاست گذاری
3.5. تعادل
4. هزینه کرد دولت و تجارت خارجی
4.1. برخی بینش های تحلیلی
4.2. آنالیز عددی
5. جمع بندی
ضمیمه الف. داده ها
ضمیمه ب. مدل لگاریتم خطی و مشتقات نتای
کلید واژه ها
1. مقدمه
2. شواهد
2.1. مشخص¬سازی خط مبنا
2.2. تجزیه و تحلیل حساسیت
3. مدل
3.1. تخصیص هزینه های درون زمانی
3.2. بازارهای مالی
3.3. تعیین قیمت
3.4. سیاست گذاری
3.5. تعادل
4. هزینه کرد دولت و تجارت خارجی
4.1. برخی بینش های تحلیلی
4.2. آنالیز عددی
5. جمع بندی
ضمیمه الف. داده ها
ضمیمه ب. مدل لگاریتم خطی و مشتقات نتای
ترجمه کلمات کلیدی
هزینه های دولت - تراز تجاری - تجارت - گرایش اصلی
کلمات کلیدی انگلیسی
Government spending,Trade balance,Terms of trade,Home bias
ترجمه چکیده
مقاله حاضر با استفاده از مدل خودبرگشت سری های زمانی در آمریکا، گزارشی است درباره اثرات سیاست گذاری های مالی در تجارت خارجی: افزایش هزینه کرد دولت، نرخ اسمی ارز را به طور قابل توجهی کاهش می دهد، شرایط تجاری را ترقی می دهد و صادرات خالص را افزایش می دهد. نشان داده می شود که تحت تاثیر شوک هزینه یکسان، یک مدل تعادل عمومی نئوکینزی، از لحاظ کیفی با واکنش قیمت های نسبی مطابقت دارد. در مقابل، واکنش صادرات خالص، بستگی به انعطاف پذیری های درون و میان زمانی جایگزینی و درجه سوگیری وطنی در هزینه های خصوصی دارد. یک سیاست گذاری پولی انعطاف پذیر کاهش می یابد، اما واکنش صادرات خالص را تغییر نمی دهد.
ترجمه مقدمه
مقاله حاضر اثرات دینامیک یک افزایش موقت در هزینه کرد دولت در تجارت خارجی را بررسی می کند. دو هدف دارد. اول، به دنبال توضیح تجربی چگونگی واکنش نرخ ارز، شرایط تجاری و تعادل تجاری (صادرات خالص) به افزایش برون زا در هزینه کرد دولت است. دوم، این واکنش ها را در یک مدل تعادل عمومی با ویژگی های انعطاف ناپذیری قیمت توضیح می دهد و در نتیجه نقش بالقوه مهم سیاست گذاری های پولی را ممکن می سازد.
بر اساس خودبرگشت بُرداری (VAR)، تحقیقات تجربی اثرات دینامیک سیاست گذاری های مالی در یک بافت اقتصاد بسته به تازگی فراوان شده اند. همچنین تلاش هایی برای توضیح این شواهد با استفاده از نسخه های مختلف مدل های تعادل عمومی تصادفی انجام شده اند، به عنوان مثال Fata's و Mihov (2001)، Burnside و همکاران (2004) و Gali و همکاران (2005). با این حال، شواهد کمی در مورد اثرات دینامیک هزینه کرد دولت در تجارت خارجی ارائه شده است. استثناهای آنها کیم و Roubini (2003) و Giuliodori و Beetsma (2004) هستند که با این حال، یافته های تجربی خود را درون یک چارچوب نظری رسمی بررسی نکرده اند. Canzoneri و همکاران (2003) نیز یک تجزیه و تحلیل VAR از اثرات سیاست گذاری های مالی در تجارت خارجی ارائه کرده اند و اگرچه یافته های خود را در یک مدل تعادل عمومی تجزیه و تحلیل می کنند، این فرض محدود کننده را دارند که تجارت همیشه متعادل می شود.
از دیدگاه سیاست گذاری، وضع اقتصاد کلان ایالات متحده در اوایل دهه 2000، انگیزه خاصی را جهت بررسی اثرات دینامیک سیاست گذاری های مالی در تجارت خارجی در یک محیط پولی آزاد فراهم می کند. اغلب بحث می شود که شرایط مالی آزاد در اوایل دهه 2000 یکی از علل عمده برای ادامه زوال تعادل تجاری ایالات متحده بود، که در نتیجه اقتصاد جهانی را به قیمت افزایش عدم توازن جهانی برانگیخت، به عنوان مثال به صندوق جهانی پول نگاه کنید (2004). در عین حال به طور کلی تصور می شود که یک موضع سیاست گذاری گذاری پولی انعطاف پذیر، صادرات خالص را با ایجاد تغییر هزینه ها به سمت کالاهای تولیدی داخلی افزایش می دهد. از این رو، به نظر می رسد که اثر کلی موضع سیاست گذاری مالی-پولی انبساطی ایالات متحده در اوایل دهه 2000 در تعادل تجاری ایالات متحده نامشخص است. طبق این تاریخچه، این مقاله این مسائل را هم در سطح تجربی و هم در سطح نظری بررسی می کند.
تجزیه و تحلیل تجربی، مبتنی بر یک VAR در داده های سری زمانی ایالات متحده برای دوره پس از Bretton-Woods است. به پیروی از Blanchardو Perotti(2002)، خط مبنا، شوک های هزینه کرد دولت را با این فرض شناسایی می کند که هزینه کرد دولت به متغیرهای دیگر موجود در VAR همزمان واکنش نشان نمی دهد. نتایج اصلی این تجزیه و تحلیل تجربی که در مشخصات مختلف پایدار هستند را می توان به شرح زیر خلاصه کرد: افزایش موقت در هزینه کرد دولت، نرخ اسمی ارز را کاهش می دهد، شرایط تجاری را ترقی می دهد و صادرات خالص را افزایش می دهد. یافته دوم ممکن است تعجب آور به نظر برسد با توجه به اینکه رشته ای از تحقیقات، رابطه ای مثبت بین کسری مالی و تجاری بر مبنای تکنیک های معادله واحد برقرار کرده اند، به عنوان مثال Summers(1986) و Roubini (1988) . با این حال، اخیراً، Gruberو Kamin (2005) با استفاده از یک روش مشابه قادر به شناسایی اثر قابل توجه تعادل مالی در حساب جاری نشدند. علاوه بر این، مطالعه VAR توسط Kimو Roubini نیز درمی یابد که توسعه مالی معمولاً حساب جاری را افزایش می دهد.
این تجزیه و تحلیل نظری مبتنی بر مدلی است که متعلق به طبقه جدیدی از مدل های تصادفی تعادل عمومی برای اقتصاد باز هستند که همچنین قیمت های انعطاف ناپذیر را نشان می دهد، برای مثال، Benignoو Benigno(2003)، Chari و همکاران (2002) و Gall و Monacelli (2005) را ببینید. این مدل در زمان گسسته و حول یک حالت پایدار غیر تصادفی خطی شده فرمول بندی شده است. در چنین چارچوبی، افزایش برون زا در هزینه کرد دولت، اثرات دینامیکی در مقایسه با اثرات شناسایی شده در داده های به دست آمده از یک VAR را ایجاد می کند. نتایج اصلی این تجزیه و تحلیل نظری به شرح زیر هستند. ابتدا، به دلیل سوگیری وطنی در هزینه کرد دولت، شرایط تجاری پس از افزایش برون زا در هزینه کرد دولت ترقی می یابد. در مرحله بعد، اندازه نسبی انعطاف پذیری های جانشینی میان زمانی و درون زمانی، همراه با درجه سوگیری وطنی در هزینه خصوصی، علامت سیستم واکنش تعادل تجاری است. اگر انعطاف پذیری جانشینی میان زمانی نسبت به انعطاف پذیری جانشینی درون زمانی بالا باشد، صادرات خالص پس از افزایش در هزینه کرد دولت افزایش می یابد، درصورتی که هزینه خصوصی اساساً سوگیری وطنی داشته باشند. دوم اینکه، با توجه به نقش سیاست گذاری های پولی، نشانه واکنش شرایط تجاری و تعادل تجاری، مستقل از شکل خاص یک قانون بازخورد بهره که تصور می شود سیاست گذاری های پولی را مشخص می کند نشان داده می شود. با این حال، سیاست گذاری های پولی، انعطاف پذیر یافت می شوند و در نتیجه اثر شوک های مالی را هم در شرایط تجاری و هم در تعادل تجاری با کاهش نرخ اسمی ارز نسبت به تخصیص منعطف قیمت کاهش می دهد.
ادامه مقاله به شرح زیر است. در بخش بعد، شواهدی در مورد اثرات دینامیک هزینه کرد دولت با استفاده از یک VAR درمورد داده های سری های زمانی ایالات متحده به دست می آید. بخش 3 مدل نظری را توصیف می کند، در حالی که بخش 4 بینش های تحلیلی در انتقال شوک های مالی و همچنین یک مدل راه حل عددی ارائه می کند. بخش 5 نتیجه گیری می کند.