دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 45407
ترجمه فارسی عنوان مقاله

تحلیل اقتصاد سنجی بهره وری تجارت خارجی اعضای اتحادیه اروپا با استفاده از معادلات گرانش

عنوان انگلیسی
Econometric Analysis of Foreign Trade Efficiency of E.U. Members Using Gravity Equations ☆
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
45407 2015 9 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia Economics and Finance, Volume 20, 2015, Pages 670–678

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلیدواژه ها

1. مقدمه 

2. داده ها و متدولوژی

3. نتایج تجربی 

جدول 1. معادلات گرانش برآورد شده برای 27 کشور عضو اتحادیه اروپا مجذور-R مرتبط برای هر مدل 

جدول 2. معنادای و علامت ارتباط بین BTF و عوامل مؤثر 

جدول 3. رتبه بندی کشورهای عضو اتحادیه اروپا مطابق با بهره وری متوسط جریان های تجاری دو جانبه 

شکل 1. بهره وری های جریان های تجارت دو جانبه متوسط برای اعضای اتحادیه اروپا

4. نتیجه گیری 
ترجمه کلمات کلیدی
بهره وری اقتصاد سنجی - مدل جاذبه - تجزیه و تحلیل مرزی تصادفی
کلمات کلیدی انگلیسی
econometric efficiency; gravity model; stochastic frontier analysis
ترجمه چکیده
هدف این مقاله تحلیل بهره وری تجارت خارجی برای رومانی و مقایسه آن با دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپاست. ما از تحلیل مرزی تصادفی برای برآورد مولفه ی بهره وری تجارت خارجی رومانی و کشورهای عضو اتحادیه اروپا استفاده می کنیم. با در نظر گرفتن شرکای تجاری اعضای اتحادیه اروپا به علاوه هشت شریک خارج از اتحادیه اروپا، 27 مدل اقتصادسنجی را، یک مدل برای هر کشور، ساختیم. ما ضرایب بهره وری 27 کشور عضو را در ارتباط با هر شراکت برآورد کردیم. این ضرایب برای برآورد نمرات بهره وری متوسط هر یک از این 27 کشور استفاده شدند. نتایج تحلیل نشان داده اند که بحران اقتصادی الگوهای تجاری و سلسله مراتب های بین کشورهای اتحادیه اروپا را به میزان معناداری تغییر نداده است، و تنها عملکردهای تجاری را کاهش داده است.
ترجمه مقدمه
هدف این مقاله تحلیل اقتصادسنجی بهره وری تجارت خارجی رومانی نسبت به بهره وری کشورهای عضو اتحادیه اروپا است. این مقاله دو هدف اصلی دارد: • ارائه ی متدولوژی برای ارزیابی اثربخشی تجارت خارجی اقتصادسنجی؛ • برآورد اقتصادسنجی مولفه بهره وری تجارت خارجی رومانی و تحلیل مقایسه ای با کشورهای عضو اتحادیه اروپا. هدف رویکرد اقتصادسنجی تحلیل بهره وری تجارت خارجی از طریق روش مرزی تصادفی است که به دنبال تعیین مرز بهره وری است که در آن کشورها باید موثر عمل کنند. دو روش برای این نوع تحلیل وجود دارد - روش مرز تولید و روش تابع هزینه. مرز تولید به حداکثر خروجی که می تواند با استفاده از مجموعه ای از ورودی ها با فناوری کنونی به دست آید اشاره دارد. راه حل برای تعیین ضریب بهره وری، تجزیه ی خطای مدل Hi به دو مولفه است، یک مولفه به عنوان نویز سفید، خطای ناشی از تصادفی بودن کامل، و مولفه دیگر به عنوان سنجه ای از بهره وری کشور. پس از دهه 90، مدل های داده های پانلی خاصی توسعه یافته اند، که با بهره وری بر اساس اثر زمان برخورد می کنند. در این مقاله، از روش مرز تولید استفاده می کنیم و یک مدل از نوع پانلی را برای رومانی و سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا اعمال کردیم تا مولفه بهره وری تجارت خارجی را برآورد کنیم. 50 سال پیش، فارل (1957) متدولوژی ای را برای اندازه گیری بهره وری اقتصادی (EE)، فنی (TE)، و تخصیصی (AE) ارائه کرد. TE با توانایی برای تولید در مرز تولید مرتبط است، در حالی که AE به توانایی برای تولید سطح معینی از خروجی با حداقل هزینه ورودی ها اشاره دارد. به عبارت دیگر، عدم بهره وری فنی به انحرافات از مرز تولید اشاره دارد، عدم بهره وری تخصیصی نشان دهنده ی انحرافات از حداقل هزینه ی ورودی هاست، و EE به عنوان توانایی شرکت برای تولید مقدار از پیش تعیین شده ای از خروجی با حداقل هزینه، با سطح معینی از فناوری تعریف می شود. در نتیجه دو نوع رویکرد وجود دارد: قطعی و تصادفی. انگیزه ی مرز تولید تصادفی، که توسط آیگنر، لوول، اشمیت (1977) و میوسن و ون دن بروک (1977) مطرح شده است، این ایده است که انحرافات از مرز تولید ممکن است به طور کامل تحت کنترل شرکت مورد بررسی نباشند، اما ممکن است ناشی از اختلالات تصادفی نیز باشند، و نه آنگونه که در تفسیر قطعی مرز در نظر گرفته می شوند، که در آن انحرافات از مرز تماما ناشی از شرکت در نظر گرفته می شوند. در تفسیر قطعی، هر گونه خرابی تصادفی تجهیزات تولید، آب و هوای بد، و هر گونه خطا در اندازه گیری یا ثبت اطلاعات باید به عنوان سنجه ای از عدم بهره وری در نظر گرفته شوند. جایگزین مناسب تر برای اندازه گیری بهره وری رویکرد تصادفی مرز تولید است، که در آن عدم بهره وری است از نویز تصادفی مجزاست. فرمول بندی مناسب برای برآورد اقتصادسنجی بهره وری با استفاده از تابع تولید عبارت است از: (فرمول) که در آن آخرین جمله شامل خطاهای اندازه گیری، نویز تصادفی و تغییرات تصادفی مرز بین شرکت هاست. فرم مجددا فرمول بندی شده ی این مدل عبارت است از: (فرمول) که در آن vi و ui به ترتیب دو مولفه ی خطا، نویز تصادفی و TE هستند. هدف اصلی این تحلیل برآورد مولفه عدم بهره وری مرز تصادفی، ui، است. در مرحله بعد، متدولوژی مورد استفاده برای برآورد مدل های اقتصادسنجی و نتایج تجربی بدست آمده با تحلیل بهره وری تصادفی تجارت خارجی اعضای اتحادیه اروپا را ارائه خواهیم کرد.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  تحلیل اقتصاد سنجی بهره وری تجارت خارجی اعضای اتحادیه اروپا با استفاده از معادلات گرانش

چکیده انگلیسی

This paper aims to analyse the foreign trade efficiency for Romania and compare it with the other E.U. member states. We use stochastic frontier analysis to estimate the efficiency component of foreign trade of Romania and EU countries. We built 27 econometric models, one for each country, considering EU members trade partners units plus eight extra-EU partners. We estimated the 27 member countries’ efficiency coefficients associated with each partnership. These coefficients were used to estimate the average efficiency scores for each of the 27 countries. The analysis results have shown that the economic crisis has not significantly changed trade patterns and hierarchies between EU countries, only lowered trade performances.