ترجمه فارسی عنوان مقاله
کوچک زیبا است؟ بهره وری مالی خیریه های کوچک جمع آوری کننده کمک های مالی
عنوان انگلیسی
Small is beautiful? Financial efficiency of small fundraising charities
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی | ترجمه فارسی |
---|---|---|---|
4674 | 2013 | 8 صفحه PDF | 18 صفحه WORD |
دانلود فوری مقاله + ترجمه آماده
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : The British Accounting Review, Volume 45, Issue 1, March 2013, Pages 50–57
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. پیش زمینه و ایجاد فرضیه
3. روش
جدول1. سازمان های خیریه هلندی که با اندازه خیریه گروه بندی می شوند (N = 1196).
4. نتایج
جدول2. نسبت ها و ارقام کلیدی برای موسسات خیریه هلندی (N = 1196).
5. بحث و نتیجه گیری
جدول3. همبستگی بین نسبت بازدهی و اندازه خیریه، برای همه موسسات خیریه و بخش های خیریه خاص.
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. پیش زمینه و ایجاد فرضیه
3. روش
جدول1. سازمان های خیریه هلندی که با اندازه خیریه گروه بندی می شوند (N = 1196).
4. نتایج
جدول2. نسبت ها و ارقام کلیدی برای موسسات خیریه هلندی (N = 1196).
5. بحث و نتیجه گیری
جدول3. همبستگی بین نسبت بازدهی و اندازه خیریه، برای همه موسسات خیریه و بخش های خیریه خاص.
ترجمه کلمات کلیدی
موسسات خیریه - اندازه خیریه - نسبت جمع آوری کمک های مردمی - نسبت برنامه
کلمات کلیدی انگلیسی
ترجمه چکیده
این مطالعه کارایی مقیاس بالقوه 1196 موسسه خیریه جمع آوری کننده کمک مالی هلندی را برای سال های 2005تا2009 آنالیز می کند. مجموعه داده شامل یک گروه منحصر به فرد از موسسات خیریه کوچک است (گزارش درآمد کمتر از 1 میلیون یورو). در این مطالعه، تفاوت های بازده مالی بین موسسات خیریه کوچکتر و بزرگتر، به ویژه در مورد هزینه برنامه، هزینه های اداری و هزینه های جمع آوری کمک مالی بررسی و آزمایش می شود. این مطالعه نشان می دهد که سطوح گزارش شده در مورد بهره وری هزینه های برنامه و بهره وری اداری در سازمان های خیریه کوچک و بزرگ با هیچ مقیاس اقتصادی مشابه یکدیگر است. علاوه بر این، این مطالعه نشان می دهد که سازمان های خیریه کوچکتر نسبت های بهره وری جمع آوری پول به مراتب بهتری را گزارش می دهند، کوچکترین موسسات خیریه متوسط هزینه ها را از 8 تا 100 میلیون یورو و بزرگترین موسسات خیریه میانگین هزینه های 15 میلیون یورو را گزارش می کنند. این مقاله در مورد اینکه چرا سازمان های خیریه بزرگ ناکارآمدی مقیاس در جمع آوری کمک های مالی را تجربه می کنند بحث می کند و برای تحقیقات بیشتر جهت می دهد.
ترجمه مقدمه
شیوه های حسابداری سازمان های خیریه همچنان بیشتر منافع عمومی را دنبال می کنند. یکی از موضوعاتی که اغلب مورد بحث قرار می گیرد این است که خیریه ها کمک مالی اهدایی را به چقدر عاقلانه خرج می کنند. این بحث اغلب بر بهره وری مالی موسسات خیریه متمرکز است (به عنوان مثال، میزان کمک های مالی که آنها به طور کارآمد در پیشبرد اهداف خیریه هزینه می کنند). برداشت عمومی در مورد سطوح کارآیی مناسب از اهمیت بسیار زیادی برای موسسات خیریه برخوردار است. عدم کارآیی مالی مورد انتظار ممکن است در نهایت سبب کاهش کمک های مالی و واکنش مشتریان شود.
این مطالعه با ارائه شواهد تجربی در مورد بهره وری مالی که توسط 1196 سازمان خیریه هلندی گزارش شده است، به این بحث کمک می کند. مجموعه داده شامل یک گروه منحصر به فرد از موسسات خیریه کوچک است که در اینجا به عنوان موسسات خیریه که درآمد سالانه کمتر از 1میلیون یورو تولید می کنند اطلاق می شود. تحقیقات حسابداری قبلی تقریبا به طور انحصاری موسسات خیریه بزرگ وخیلی بزرگ ایالات متحده و انگلیس را مورد توجه قرار داده اند. بنابراين، بررسی شیوه ها و عملکرد این سازمان های خیریه، یک فعالیت مهم است.
مطالعه در مورد موسسات خیریه کوچک از منافع بیشتر ناشی می شود زیرا تحقیقات قبلی نشان داده اند که بهره وری مالی ممکن است به اندازه خیریه بستگی داشته باشد. موسسات خیریه کوچکتر ممکن است از لحاظ مالی بهره وری کمتری داشته باشند، زیرا سازمان های خیریه بزرگتر منابع مالی بیشتری در اختیار دارند. علاوه بر این، موسسات خیریه بزرگتر اغلب قدیمی تر هستند و بنابرانی مدیریت آنها ممکن است تجربه بیشتری در زمینه مدیریت و جمع آوری پول داشته باشد. از طرف دیگر، موسسات خیریه کوچک ممکن است از لحاظ مالی کارآمدتر باشند، زیرا نیازی به نگهداری مجموعه وسیعی از منابع برای حفظ سطوح جمع آوری کمک های مالی ندارند. این موضوع تجربی است و تا کنون برای موسسات خیریه کوچک مورد توجه قرار نگرفته است.
برای مقایسه کارآیی مالی موسسات خیریه مختلف، این مطالعه سه نسبت مالی مرتبط به بخش های خاص را به عنوان یک تابع از اندازه های مختلف، با استفاده از داده های حاصل از حساب های سالانه موسسات خیریه بررسی و مقایسه می کند. یک مثال از این نسبت، نسبت جمع آوری کمک های مالی است: هزینه های صرف شده برای تولید تامین مالی به عنوان درصدی از تعداد تامین مالی در نهایت افزایش یافته است.
در ادامه نظر هایندمن و مککیلوپ(1999) و دیگران، باید تأکید کرد که این نسبت ها تابع میزانی از صلاحدید حسابداری مربوط به تعریف و طبقه بندی هزینه ها است. علاوه بر این، این نسبت ها تعریف محدودس از بازده مالی را اندازه گیری می کنند. بنابراین، تفسیر آنها نباید با تفسیرهای آزادانه تر ازکارآیی یا با قضاوت درمورد اثربخشی خیریه اشتباه گرفته شود. کارایی در اینجا به عنوان رابطه بین ورودی های خاص (مانند درآمد) و خروجی های خاص (مانند هزینه ها) تعریف می شود. کارایی به رابطه بین این نتایج و عملکرد واقعی اشاره دارد. بنابراین کارآیی لزوما به اثربخشی خیریه مرتبط نیست. به عنوان مثال، موسسات خیریه ممکن است سطوح بسیار بالایی از کارایی اداری را نشان دهند، اما در عین حال دستخوش ثبت ناکافی اهدا کنندگان یا کمپین های جمع آوری کمک مالی باشند.
این مطالعه بر خلاف پس زمینه بخش داوطلبانه در هلند، بخشی که نسبت به سایر کشورها نسبتا بزرگ است، تنظیم شده است. هلندها داوطلبان فعالی در فعالیت های خیریه هستند. در سال 2009، حداقل 40 درصد از جمعیت این کشور به عنوان داوطلب در کارهای بدون حقوق مشغول به کار بودند. این مقاله مقیاس کارایی مقیاس از موسسات خیریه را با بررسی حساب های سالانه 1196 موسسه خیریه جمع آوری کننده کمک کهای مالی هلندی طی سال های 2005تا2009 مورد بررسی قرار می دهد. این حسابها از طریق وب سایت دفتر اعتباربخشی هلند برای موسسات خیریه جمع آوری شده، دفتر مرکزی جمع آوري اطلاعات (CBF) برای عموم افراد قابل دسترسی است.
این مقاله به صورت زیرادامه پیدا می کند. ابتدا، نسبت های مالی تحت مطالعه بررسی مختصری شده، و پس از آن، فرضیه در مورد سطوح این نسبت ها برای موسسات خیریه کوچکتر ایجاد می شود. سپس، در بخش روش، داده هایی را که جزئیات بیشتری را در بر می گیرد، مورد بحث قرار می گرند. بخش نتایج یافته های پژوهش را ارائه می کند. این مقاله با بحث درباره نتایج و پیامدهای آن برای تحقیق به پایان می رسد.