ترجمه فارسی عنوان مقاله
تاثیرات مقتضی روابط صمیمی با تامینکنندگان برای توسعه محصول رستوران مستقل: دیدگاه سرمایه اجتماعی
عنوان انگلیسی
Contingent effects of close relationships with suppliers upon independent restaurant product development: A social capital perspective
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
83231 | 2017 | 9 صفحه PDF |
منبع
![الزویر - ساینس دایرکت دانلود مقاله ساینس دایرکت - الزویر](https://isiarticles.com/bundles/Article/front/images/Elsevier-Logo.png)
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : International Journal of Hospitality Management, Volume 67, October 2017, Pages 154-162
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. فرضیهها و چارچوب نظری
2.1. سرمایه اجتماعی در روابط رستوران-تامینکننده و توسعه محصول
2.2. تدوین فرضیه
2.2.1. سرمایه اجتماعی شناختی و تاثیرش بر توسعه محصول رستورانی
2.2.2. سرمایه اجتماعی ساختاری و اثرش بر توسعه محصول رستورانی
2.2.3. سرمایه اجتماعی رابطهای و تاثیرش بر توسعه محصول رستوران
2.2.4. سرمایه اجتماعی و تاثیرش بر ارتقاء محصول در مقابل توسعه محصول جدید
3. روش
3.1. گردآوری دادهها و نمونهگیری
3.2. اقدامات
جدول 1. پایایی و روایی سنجشها.
3.3. روایی ساختار و جانبداری روش مشترک
4. نتایج
جدول 2. همبستگیها و روایی تفکیکی.
جدول 3. آزمونهای فرضیههای تحقیق.
شکل 2. سرمایه اجتماعی در روابط رستوران-تامینکننده و ارتقاء محصول (PE) در مقابل توسعه محصول جدید (NPD).
جدول 4. خلاصه آزمونهای فرضیهها.
5. کاربردهای آتی، محدودیتها و توصیههایی برای مطالعات آتی
5.1. کاربردهای آتی نظری
5.2. کاربردهای آتی مدیریتی
5.3. محدودیتها و توصیههایی برای مطالعات آتی
ترجمه کلمات کلیدی
رستوران های مستقل، روابط رستوران و خریدار، سرمایه اجتماعی، افزایش محصول، توسعه محصول جدید، روابط انحنا معکوس،
کلمات کلیدی انگلیسی
Independent restaurants; Restaurant-buyer relationships; Social capital; Product enhancement; New product development; Inverted curvilinear relationships;
ترجمه چکیده
علیرغم توصیههایی بر این مبنا که به منظور گسترش قابلیتها، صنعت رستوران به آسانی تامینکنندگان را در عملیات خود شرکت میدهد، اما هنوز در منابع فعلی عملکرد تجاری رستوران و روابط تامینکننده با رستوران بررسی نشده است. این تحقیق به ارزیابی روابط رستوران-تامینکننده از دیدگاه سرمایه اجتماعی میپردازد و نقش سرمایه اجتماعی در ارتقاء محصول و توسعه محصول جدید در زمینه رستورانهای مستقل ارزیابی میشود. نتایج نشان داد که ارتقاء محصول در رستورانهای مستقل ارتباط مثبت و خطی با سرمایه اجتماعی مشتق از روابط رستوران-تامینکننده دارد. علاوه بر این، نتایج نشان داد ایجاد سرمایه اجتماعی در روابط رستوران-تامینکننده تاثیر مثبت بر توسعه محصول جدید دارد، اما وقتی تا منتها درجه بررسی میشود، ارتباط منفی به واسطه تاثیر منحنیالخط وارونه خواهد داشت. نتایج این تحقیق بینشهای جدید برای تحقیقات آتی و تمرینهایی ناظر بر شیوههای مدیریت تدارکات رستورانهای مستقل فراهم میکند.
ترجمه مقدمه
اگرچه هنوز تایید میشود که بخش عمدهای از سبک زندگی در آمریکا شامل صرف غذا در رستوران است، اما تحلیلگران گزارش میدهند که 60 تا 90 درصد رستورانها در سال ابتدایی شروع کار در نقش یک کسبوکار شکست میخورند (Parsa et al., 2010; Thangavelu, 2015). از قدیم، تجارت رستورانی تمایزی مشکوک داشته و یکی از بالاترین میزان شکست در صنعت مربوط به این کسبوکار بوده است (Gu, 2002; Parsa et al., 2005). بر طبق مطالعه تحقیقاتی، این وضعیت به شکلی جدیتر در رستورانهای مستقل نشان داده میشود، یعنی رستورانهای مستقل 3% کاهش در شمارش واحد در طی آخرین سال گزارش داشتهاند، در حالی که تعداد رستورانهای زنجیرهای به طور تقریبی تغییر نکرده است (NPD خدمات غذایی، 2016). از این رو، مشاوران در زمینه رستوران و افراد دانشگاهی به یک اندازه درباره دلایل احتمالی مربوط به این وضع نامساعد تجاری دشوار کنجکاو هستند و در نتیجه مسائل حیاتی مربوط به فعالیت این صنعت در مکانهای بازاری کاملاً رقابتی را با مصرفکنندگانی با نیازها، خواستهها و سلائق متغیر شناسایی کردهاند (Assaf and Cvelbar, 2011; Autry et al., 2014). علاوه بر این، پیشبینی ناپذیریِ قیمتهای مولفههای غذایی، مسائل مربوط به وفاداری مصرفکننده و روندهای غذایی نیز این محیط تجاری دشوار را بدتر میکند (Lee et al., 2016).
بر این اساس، مدیران رستوران سخت تلاش میکنند تا توانایی خود را برای پاسخگویی به تغییرات در موقعیتهای بازاری بهبود بخشند، ضمن اینکه به تمرکز بر فرایندهای توسعه محصول اثربخش ادامه میدهند، محصولی که ثابت شده مولفه حیاتی برای افزایش رقابتپذیری در بازار است (Chou et al., 2012). «توسعه محصول» در صنعت خدمات غذایی عموماً به صورت فعالیتهای تجاری تعریف میشود که شامل توسعه اقلام محصولی جدید غذایی است و باعث بهبود اقلام منوی موجود میشود، حتی اگر به نظر برسد تغییرات جزئی یا ناکافی هستند (Ottenbacher and Harrington, 2009). برای پرداختن به مسائل توسعه اثربخش محصولی، محققان به روابط خریدار-تامینکننده پرداختهاند زیرا مشخص شده تامینکنندگان نقشی عمده برای فرایندهای توسعه محصولی ایفا میکنند که در نهایت بر سودمندی داخلی تاثیرگذار است (Ragatz et al., 2002).
روابط خریدار- تامینکننده به شکلی گسترده به صورت موضوع تحقیقاتی دانشگاهی محبوب در صنایع مختلف بررسی شده است، از جمله محل و خدمت غذایی (Shi and Liao, 2013). برای مثال، کاتاری و همکاران (2005) بر اهمیت شراکتهای تامین برای صنعت مسکن ایالات متحده تاکید داشتند که روزانه هزاران محصول میخرید و شراکتهایی را توصیهها میکرد که شامل سیستمهای تدارکات مناسب برای مدیریت تعاملات متعدد با تامینکنندگان بود. جئورجیادیس و همکاران (2005) چارچوب مدلسازی دینامیک سیستم را برای زنجیرههای تامین غذایی استراتژیک با ملاحظه ویژگیهای محصول غذایی شامل فاسدشدنی و مسائل مربوط به فصل ایجاد کرد تا تولید و چالشهای تامین را بهتر مدیریت کنند.