دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 88123
ترجمه فارسی عنوان مقاله

در خصوص کارایی ( ناکارامدی) بازارهای بیتکوین و ارزیابی آن

عنوان انگلیسی
On Bitcoin markets (in)efficiency and its evolution
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
88123 2018 12 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Physica A: Statistical Mechanics and its Applications, Volume 503, 1 August 2018, Pages 257-262

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1.مقدمه

2-شیوه ها 

1-2 معیار کارایی بازار سرمایه 

2-2 وابستگی طولانی مدت و تخمین زننده های آن 

3-2 بعد فراکتال 

4-2 آنتروپی تخمینی 

5-2 استنتاج آماری و تخمین پنجره حرکت 

3- داده ها 

4- نتایج و بحث 
ترجمه چکیده
ما کارایی دو بازار بیتکوین ( با توجه به دلار آمریکا و یوان چین ) و ارزیابی آن را در طول زمان مطالعه می کنیم. چون ناکارآمدی را می توان از طریق کانالهای مختلف نشان داد، ما از شاخص کارایی Kristoufek & Vosvrda (2013, Physica A 392, pp. 184-193) استفاده می کنیم که میتواند انواع مختلف معیارهای کارایی ( ناکارامدی) را پوشش دهد.ما شواهدی قوی را از دو بازار بیتکوین یافتیم که تقریبا بین سالهای 2010 تا 2017 ناکارامد بوده است، به استثنای چند دوره که مستقیما پس از افزایشهای شبه حبابی قیمت، آرام بود.
ترجمه مقدمه
بیتکوین به عنوان مشهورترین ارز مجازی با بالاترین سرمایه گذاری تاریخی حدود 175 میلیارد دلار ( تا انتهای نوامبر 2017)، مسیر طولانی را شروع بحث برانگیز خود تا وضعیت کنونی طی کرده است. حتی با وجود اینکه وضعیت قانونی و نهادینه آن به خوبی تا کنون حل نشده است، شهرت و رشد قیمت کاملا بی نظیر آن، توجه فعالان بزرگ نهادی و نمچنین سرمایه گذاران کوچک ( آماتور) را که به دنبال سود آسان هستند را جلب می کند. مطالعات تحقیقاتی اولیه بیتکوین در ابتدا بر موضوعات، امنیت و قانونی بودن آن تمرکز کردند. از سال 2013، مطالعاتی که بر جنبه های تکنیکی ارز مجازی تمرکز داشتند، شروع به ظهور کردند. همانطور که بیتکوین در جوامع مدنی در حال مشهور می شد، موضوعات بهره به اقتصاد سنتی و موضوعات مالی نزدیک تر شد. مطالعا اینکه آیا بازار بیتکوین را می توان به عنوان بازارهای استاندارد مالی را برخی روابط با فرضیه بازار بهینه دانست (EMH)، یکی از این سوالات مهم بود. Urquhart [14] بازار بیتکوین را از ابتدای آن در سال 2010 تا اواسط 2016 مطالعه کرد و نشان داد که این بازار کارامد است، اما به بازدهی در طول زمان نزدیک تر می شود. Nadarajah & Chu [15] در خصوص این نتایج بحث کرده و نتیجه می گیرد که این بازار در واقع کارامد است. Nadarajah & Chu [15] پویایی ویژگیهای وابسته طولانی مدت قیمت بیتکوین را مطالعه کرده و روندی را به سمت کارایی می یابد. نتایج مشابهی توسط Alvarez-Ramirez et al. [18]. بدست آمده است. این نتایج به عنوان انگیزه اصلی برای مطالعه جاری است. ما بر بازدهی دو بازار بیتکوین ( با توجه به دلار آمریکا و یوان چین به عنوان غالب ترین بازارها) و ارزیابی آن در طول زمان تمرکز می کنیم. چون ناکارامدی را می توان از طریف کانالهای مختلف نشان داد، ما از شاخص کارایی (21) استفاده می کنیم که می تواند انواع مختلف معیارهای کارایی (ناکارامدی) را پوشش می دهد. در بخش زیر، ما این شاخص را همراه با اجزای آن معرفی می کنیم، خصوصا وابستگی طولانی مدت، بعد فراکتال، و انتروپی، و ما در خصوص ویژگیهای آماری آن بحث کرده و یک شیوه جدید بررسی این موضوع را پیشنهاد می کنیم. بخش بعد تشریح کننده مجموعه داده می باشد.و آخرین بخش فراهم کننده نتایج با برخی بحثهای بیشتر است. ما شواهد قوی یافتیم که هر دو بازار بیتکوین در سالهای 2010 تا 2017 ناکارامد بوده است، به استثنای چند دوره که مستقیما پس از افزایشهای شبه حبابی قیمت، آرام بود.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  در خصوص کارایی ( ناکارامدی) بازارهای بیتکوین و ارزیابی آن

چکیده انگلیسی

We study efficiency of two Bitcoin markets (with respect to the US dollar and Chinese yuan) and its evolution in time. As inefficiency can manifest through various channels, we utilize the Efficiency Index of Kristoufek & Vosvrda (2013) which can cover different types of (in)efficiency measures. We find strong evidence of both Bitcoin markets remaining mostly inefficient between 2010 and 2017 with exceptions of several periods directly connected to cooling down after the bubble-like price surges.