ترجمه فارسی عنوان مقاله
خلاقیت و بحران : تاثیر کار شاغلین خلاق بر بیکاری منطقه ای
عنوان انگلیسی
Creativity and the crisis: The impact of creative workers on regional unemployment
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
2271 | 2012 | 10 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Cities, Available online 7 July 2012
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
اصول و مفاهیم
داده ها و روشها
نتایج
بحث و نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
- طبقه خلاق - توسعه اقتصادی - سرمایه انسانی
کلمات کلیدی انگلیسی
Creative class,Economic development,Human capital
ترجمه چکیده
ما در طی چند سال اخیر شاهد شدیدترین بحران اقتصادی از زمان رکود بزرگ بودیم. در این مقاله به دنبال درک این مطلب هستیم که چگونه ساختارهای شغلی منطقه ای با شهرهایی که از رکود نجات پیدا کرده اند (یا اصلا بحران را احساس نکردند) و آن مناطقی که قادر نیستند اقتصادشان را بهبود ببخشند، رابطه دارد. خصوصا ما رابطه طبقه خلاق در مقایسه با سایر گروه های شغلی را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهیم. ما با استفاده از آمارهای بیکاری بدست آمده از اداره مشاغل در تاریخ جولای 2007 تا فوریه 2011، 369 منطقه شهری را بررسی کردیم تا بفهمیم آیا در نرخ بیکاری و توزیع گروه های شغلی الگویی وجود دارد یا خیر؟ ما این داده ها را در 5 دوره زمانی متمایز مورد بررسی قرار دادیم: دوره ثبات، دوره بحران، گسترش بیکاری، دوره اوج و پس از آن. ما متوجه شدیم که داشتن میزان بالایی از طبقه خلاق در دوران این مطالعه با بیکاری کمتر رابطه دارد. سرمایه انسانی با مهارت بالا هم در دوره این مطالعه، مانند طبقه خلاق با بیکاری کمتر رابطه دارد اما، اینمتغیر اثر کمتری داشت.
ترجمه مقدمه
طی چند سال اخیر، ما شاهد شدیدترین بحران اقتصادی از زمان رکود بزرگ بودیم. با اینحال، مناطقی وجود دارند که نسبت به این بحران مقاوم بوده و یا می توانند به سرعت خود را بازسازی کرده و تقریبا به وضعیت اشتغال پیش از بحران برگردند. از سویی دیگر و با وجود سلب مالکیتها و بی کاری های زیاد مناطقی مانند دیترویت، لاس وگاس و مناطقی از جنوب کالیفرنیا وجود دارند که تلاش می کنند خود را در حال حرکت نگه دارند. بحران اقتصادی اثرات متناقضی بر ثروت موجود در شهرها داشته است. آیا محرکهایی اقتصادی وجود دارد که بتواند بازیابی و پاسخهای منطقه ای را به بحران اقتصادی توضیح دهد؟
ظاهرا، آن مناطق به شدت به ارائه خدمات و توریسم وابستگی داشتند که قطعا به بدترین حالت گذشته است در حالیکه، آن شهرها با اقتصادهای متنوع تر، قوی تر شده اند. نیویورک و لندن به شدت به مالیات های گرفته شده از بخشهای مالی وابسته اند و با این وجود آنها به مراتب کمتر از مناطقی تحت تاثیر قرار گرفتند که به نظر می رسد در اوج بحران حذف شدند. بنابراین، ما یک توضیح درست درباره قدرت اقتصادهای منطقه ای نداریم. آیا توضیحات عرفی درباره موفقیت اقتصادی در زمان بحران مالی قابل استفاده اند؟ تا چه اندازه وجود سرمایه انسانی ماهر به کم شدن زمان بحران اقتصادی کمک می کند؟
سوال اصلی در این مقاله این است که آیا طبقه خلاق که به صورت گسترده ای برای تعیین موفقیت بلند مدت مورد بحث قرار گرفته است، مانع از افزایش بحران می شود؟ بر طبق فرض Florida(2002a و 2002b) طبقه خلاق مانند سرمایه انسانی متخصص باید به عنوان یک عامل مهم در تقویت رشد اقتصادی باقی بماند چراکه، فعالیتها و مشاغل گوناگونی را ارائه میدهد که حداقل از نظر تئوری (Comunian, Faggian, & Li, 2010) می توانند به مشاغل جدید تبدیل شده و به شدت برای شرکتها و صنایع مطلوب باشند. با وجود این، منتقدان طبقه خلاق به راحتی اشاره می کنند که طبقه خلاق همچنان به عنوان موجی از افراد ممتاز است که لزوما همه کشتی ها را بالا نمی برد و منافع و خدمات آن نمی تواند در یک گستره وسیع و در زمانهای سختی یا کمبود ادامه داشته باشد (Peck, 2005; Pratt, 2011).
هدف کلی از این مقاله این است که به صورت تشریحی گستره ای را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم که در آن، طبقه خلاق می تواند در زمان بحران مفید باشد. این مقاله اولین قدم برای مطالعه این موضوع است که چگونه طبقه خلاق تولید اقتصاد شهری و منطقه ای را در زمان بحران و پیشرفت تحت تاثیر قرار می دهد. ما به هیچ وجه مسئولیت تجزیه و تحلیلهایی را که ممکن است از این مقاله برداشت شود به عهده نمی گیریم. در مقابل، این مقاله اولین نگاه به رابطه بین طبقه خلاق و بیکاری در زمان رکود اقتصادی است. اولین هدف ما ارائه یک تجزیه و تحلیل تشریحی برای سوال مطرح شده است. با استفاده از تجربیات طبیعی قبل و بعد از بحران مالی و همچنین در زمان این بحران، ما به دنبال درک این موضوع هستیم که کدام شرایط اقتصادی با مناطق شهری که به جایگاه پیش از بحران برگشته اند (و یا اصلا بحران را احساس نکردند) و آن مناطقی که قادر نبوده اند اقتصادشان را بازیابی کنند، مرتبط است. ما از طبقه خلاق به عنوان نقطه نظر خود استفاده کردیم چراکه این موضوع به شدت برای موفقیت شهری و منطقه ای مورد بحث قرار گرفته است. ما خصوصا بررسی می کنیم که آیا تئوری «طبقه خلاق» در شرایط بحران اقتصادی تقویت می شود؟ ما با استفاده از مناطق شهری ایالات متحده آمریکا تجزیه و تحلیلی تشریحی را به صورتی که توسط Florida (2002a و 2002b) توصیف شده است، برای بررسی تاثیر طبقه خلاق در مقایسه با سایر گروه های شغلی انجام دادیم. از آنجاییکه مطالعات بسیاری درباره این تئوری در زمان پیشرفت اقتصادی انجام شده است، انجام چنین مطالعه ای در زمان بحران و رکود اقتصادی نیز به شدت لازم است. تا چه اندازه چارچوبهای شغل محور نیروی کار در شرایط بحران اقتصادی قابل اجراست؟ چارچوب ما برای تجزیه تحلیل از چهار بخش شغلی متفاوت، به همان صورتی که Florida توصیف کرده است، بهره می گیرد: خلاق، خدمات، کارگر و کشاورزی/ماهیگیری/ جنگلداری. ما از داده های آماری اداره نیروی کار مربوط به بیکاران از تاریخ جولای 2007 تا فوریه 2011 برای تجزیه و تحلیل شرایط اشتغال 369 منطقه شهری استفاده کردیم تا مشخص کنیم که آیا بین نرخ بیکاری و توزیع موجود در طبقه بندی شغلی Florida الگوی وجود دارد یا خیر؟ ما این مطالعه را در 5 دوره متمایز انجام دادیم: دوره ثبات، بحران، گسترش بیکاری، دوره اوج و پس از آن. ما هشدار می دهیم که این مطالعه هم تشریحی و هم اولین قدم در آزمایش تئوری طبقه خلاق در شرایط تنش اقتصادی است. ما متوجه شدیم که به طور کلی ثبات نسبی در بیکاری در 1Q2008 و افزایش سریع بیکاری در سال 2009 وجود دارد. در طی سال 1Q2010 بیکاری افزایش داشت ولی با سرعت کمتری که پس از آن ثابت شده و یا به کندی کاهش یافت 1.
1 این دوران برای طبقه بندی موقت نمونه استفاده می شود. بیکاری در بیش از یک سری از دورانهای زمانی متفاوت، متوسط است. این موضوع اجازه خارج کردن داده ها را با در نظر گرفتن شریط اقتصادی اساسی می دهد.
با وجود این، در مطالعه مناطق شهری بر اساس اندازه جمعیت، ما یک الگوی غیرمعمول ولی سازگار را پیدا کردیم: در 25 منطقه ای که بیشترین جمعیت را داشتند، 10 شهر اول شدت بحران بسیار کمتری داشتند در حالیکه، 25 شهر دیگر بیشترین ضربه را خوردند. در تمام زمان مطالعه، شهرهای کوچکتر به طور کلی بدترین وضعیت و شهرهایی با 500000 ساکن بهترین وضعیت را داشتند. بر اساس این تجزیه و تحلیلها، نشان داده می شود که در دوران بحران جمعیت بیشتر طبقه خلاق با بیکاری کمتر و میزان بیشتر طبقه کارگر و خدمات با بیکاری بیشتر رابطه دارد (همبستگی مثبت با بیکاری) اما، این روابط به روشهایی متفاوت است. سهم مشاغل طبقه کارگر در دوره ثبات با بیکاری بیشتر همبستگی داشت درحالیکه، بخش خدمات در زمان اوج و پس از آن با بیکاری بالاتر رابطه دارد اما، در دوره ثبات با بیکاری همبستگی منفی داشت. مانند طبقه خلاق، سرمایه انسانی متخصص می تواند در دوران این مطالعه با بیکاری کمتر رابطه داشته باشد اما، یک متغیر کم اثرتر در نتایج رگرسیونی ما بود.
این مقاله به 4 بخش تقسیم می شود. در ابتدا، ما به صورت مختصر درباره منابعی بحث می کنیم که به خصوص با اقتصاد خلاق و سرمایه انسانی سر و کار دارد. سپس، رویکرد خود را برای مطالعه مناطق شهری آمریکا در زمان بحران شرح می دهیم. ما نتایج بدست آمده از مناطق شهری را در زمان پیش از بحران، در زمان بحران و عواقب آن که بحرانی ترین معضل بیکاری بود، ارائه می دهیم. در نهایت، ما بررسی خواهیم کرد که نتایج ما چه کمکی می تواند به کشورها داشته باشد تا بتوانند اقتصادشان را از زمان اوج بحران مالی بازسازی کنند.