دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 41086
ترجمه فارسی عنوان مقاله

وضعیت ارتباط سازمانی و مدیریت تضاد: مدیریت ارتباطات در شرکت نفت و گاز

عنوان انگلیسی
Organizational Communication Climate and Conflict Management: Communications Management in an Oil and Gas Company ☆
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
41086 2014 13 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia - Social and Behavioral Sciences, Volume 109, 8 January 2014, Pages 1046–1058

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1. مقدمه

2. بررسی ادبیات

3. روش شناسی

4. نتایج و بحث

4.1 رفتار ارتباطات در حل تضادها و مناقشات

جدول 1: میانگین نمرات، انحراف استاندارد، و ضریب اطمینان بعد تضاد ارتباطات سازمانی 

4.2 وضعیت ارتباطات سازمانی در سطح سازمانی

جدول 2: نمرات میانگین، انحراف معیار و ضریب اطمینان بعد وضعیت ارتباطاتی سازمانی 

4.3. تاثیر استراتژی های تضاد ارتباطات سازمانی بر وضعیت ارتباطات سازمانی 

4.3.1 سطح سازمانی

جدول 3: رابطه بین استراتژی های تضاد در ارتباطات و وضعیت ارتباطات سازمانی

4.3.2 در سطوح سازمانی

4.3.2.1 پرسنل فنی غیراجرایی

جدول 4: رابطه بین استراتژی های تضاد ارتباطات و وضعیت ارتباطات - پرسنل فنی غیراجرایی

جدول 5: رابطه بین استراتژی های تضاد ارتباطات و وضعیت ارتباطات - پرسنل غیرفنی غیراجرایی

4.3.2.2 پرسنل غیرفنی و غیراجرایی

4.3.2.3 سطح اجرایی

جدول 6: رابطه بین استراتژی تضاد ارتباطات و وضعیت ارتباطات - سطح اجرایی

4.3.2.4 سطح مدیریت

جدول 7: رابطه استراتژی تضاد ارتباطات و وضعیت ارتباطات - سطح مدیریت

5. بحث

6. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
وضعیت ارتباطات - مدیریت تعارض - ارتباطات سازمانی
کلمات کلیدی انگلیسی
Communication climate; conflict management; Organizational Communication
ترجمه چکیده
وضعیت ارتباطات در سازمان از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است زیرا به اثربخشی و موفقیت سازمان کمک می کند. وضعیت ارتباطات یک سازمان ممکن است بر شرایط و وضعیت سازمان تأثیر بگذارد که موجب تشویق و یا مانع از ارتباطات افقی، رو به بالا یا رو به پایین میان کارکنان می شود. در سازمانی با وضعیتی دفاعی، کارمندان تمایل دارند از بیان نیازهای خود اجتناب کنند، در صحبت های خود بسیار محتاط باشند، و ممکن است انگیزه پایینی داشته باشند. از سوی دیگر، سازمان هایی با محیط های حمایتی مشارکت فعال، تبادل سالم اطلاعات و حل سازنده اختلاف ها را تشویق می کنند. با این حال، القای وضعیت ارتباطات مشترک در یک سازمان به مدیریت موثر و کارامد درگیری نیاز دارد. در این مقاله، مطالعه ای در یک محیط کار پرخطر در یک شرکت نفت و گاز انجام شده، که در آن پرسنل مجبورند با مواد شیمیایی فرار و ماشین آلات سنگین کار کنند. رفتارهای ارتباطی در چنین محیط های خطرناکی به عنوان خطاهای ارتباطی در نظر گرفته نمی شوند که می تواند به بروز حوادث مرگبار منجر شود. این مطالعه تاثیر استراتژی های تضاد و درگیری ارتباطات که توسط پرسنل در یک محیط کار پرخطر اتخاذ می شود را بر وضعیت ارتباطات سازمانی بررسی می کند. پرسشنامه ای در تمام سطوح کاری در سازمان، در دفتر اداری و در کارخانه گاز بین کارکنان توزیع شد. صد و بیست و پنج کارمند به پرسشنامه جواب دادند، که بیش از پنجاه درصد کل جمعیت را تشکیل می دادند. این یافته ها در مورد تاثیر استراتژی های ارتباطی مختلف که در مدیریت تضاد به کار می روند بر وضعیت ارتباطات سازمانی بحث می کنند. این یافته ها نشان می دهد که به طور کلی مدیریت تضاد مربوط با نقشی که پرسنل در سازمان ایفا می کنند مرتبط است. در مورد نقش رهبری، رویکرد مدیریت ارشد به درگیری عبارتند از مقابله و سازش، به جای عدم مقابله و کنترل، که بر وضعیت ارتباطات حمایتی تا حدودی تأثیر می گذارد. مدیران اجرایی، پرسنل فنی، و پرسنل غیرفنی رویکردهای مختلف نسبت به استراتژی های مدیریت تضاد و درگیری دارند.
ترجمه مقدمه
وضعیت و شرایط سازمانی به عنوان یک جزء حیاتی بین اعضای یک سازمان (گوزلی، 1992) شناخته شده است. وضعیت ارتباطات سازمانی در ادبیات جدا از وضعیت سازمانی بررسی شده و به طور روزافزون به یکی از مهم ترین عوامل در ایجاد یک سازمان موثر تبدیل شده است (زارمبا، 2003). وضعیت و جو ارتباطات جدا از جو سازمانی بررسی شده و از وضعیت های دیگر سازمان، مانند وضعیت انگیزشی و یا وضعیت دستاورد متمایز است (پول، 1985). مسئولیت اصلی مدیریت ایجاد وضعیت ارتباطات سازمانی است. «وضعیت» را می توان به عنوان «کیفیت نسبتا پایدار محیط داخلی سازمان که (الف) توسط اعضای آن تجربه می شود، (ب) رفتار آنها را تحت تاثیر قرار می دهد، و (ج) می توان آن را از نظر ارزش های (یا ویژگی های ) خاص محیط توصیف کرد» (تاگی یوری، 1968: 27). در نتیجه، وضعیت مجموعه جو سازمان است که هم مشوق و هم مانع ارتباط است. سازمان هایی با محیط های حمایتی مشارکت کارگر، تبادل آزادانه اطلاعات، و حل و فصل سازنده تضاد و درگیری ها را تشویق می کند. در سازمان هایی با وضعیت دفاعی، کارمندان نظرات خود را بیان نمی کنند، تنها صحبت های محتاطانه را مطرح می کنند و دچار تضعیف روحیه می شوند. بنابراین برقراری ارتباط موثر برای ایجاد یک وضعیت ارتباط مشترک بسیار مهم است. با این حال، مدیریت از جنجال و افکار متفاوت به عنوان بخشی از وضعیت ارتباطات، وظیفه بسیار مهمی در سازمان محسوب می شود. مهارت های ارتباطی موثر می تواند مفیدترین ابزار در برخورد با تضاد سازمانی و شخصی باشند. فیشر و کوو (1991) معتقدند که «ارتباطات تقریبا در هر تضاد سازمانی ذاتی و نهادینه است» (p.145). درگیری و تضاد «تعامل افراد وابسته است که درک متفاوتی از اهداف، ارزش ها، و طرف دیگر که به طور بالقوه مانع تحقق این اهداف می شود، دارند» (میلر، 2006: 194). بنابراین اساس درگیری ها در برداشت ناسازگاری در مسائل مختلف سازمان، رفتارهای اعضای وابسته سازمان و نقش متقابل است که اجازه بیان ناسازگاری را می دهد. این موضوع بر اهمیت ارتباطات در این مطالعه درباره تضاد تاکید دارد. این مطالعه در یک شرکت نفت و گاز با محیط کاری بسیار خطرناک زمینه سازی شده است. کارمندان در کارخانه گاز با ایمنی به عنوان اولویت اصلی کارشان، کار می کنند. شکست در برقراری ارتباط موثر می تواند کشنده باشد. با این حال، ادبیات به بررسی مسئله می پردازد که رهبران فنی امروزه آموزش مدیریتی نمی بینند (ویث و اسمیت، 2008) و برقراری ارتباط دو طرفه تغییر بزرگی برای یک مهندس به شمار می رود که می خواهد نقش مدیریتی داشته باشد (مهاسکار، 2010). اگر مهندسان آموزش ببینند که وظیفه گرا و بسیار فنی باشند، آموزش کارکنان از جمله مهارت ارتباطی به ویژه هنگام مدیریت تضاد و درگیری در میان کارکنان، و در سراسر بخش ها، برای حفظ وضعیت حمایتی می تواند چالش برانگیز باشد. بنابراین هدف از این مطالعه بررسی ارتباط بین وضعیت ارتباطات سازمانی و تضاد ارتباطات در شرکت نفت و گاز است. از آنجا که سازمان از پرسنل های در سطوح مختلف و با تخصص متفاوت تشکیل شده است، تجزیه و تحلیل در رابطه با سطوح مختلف پرسنل مثلا مدیریت، کادر اجرایی، کادر غیراجرایی، و کارکنان فنی انجام شده است.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  وضعیت ارتباط سازمانی و مدیریت تضاد: مدیریت ارتباطات در شرکت نفت و گاز

Communication climate is of paramount importance in an organization as it contributes to the effectiveness and success of an organization. The communication climate of an organization may influence the atmosphere in the organization which either encourages or hinders horizontal, upward or downward communication among the employees. In organizations with defensive climates, employees have the tendency to abstain from communicating their needs, as they become very cautious in making statements, and may have low level of motivation. On the other hand, organizations with supportive environments encourage active participation, healthy exchange of information and constructive conflict resolution. Instilling collaborative communication climate in an organization however requires effective management of conflicts. This paper reports a study conducted in a high risk work environment of an oil and gas company, in which the personnel have to work with volatile chemicals and heavy machines. The communicative behaviors in such hazardous environments are not to be taken lightly as communication errors could lead to fatal incidences. The study thus investigates the impact of communication conflict strategies used by the personnel on the overall organizational communication climate in a high-risk workplace environment. A set of questionnaires were administered to employees at all levels in the organization working at the administrative office and at the gas plant. One hundred and twenty five employees responded to the questionnaire, which attributed to more than fifty percent of the total population. The findings discuss the impact of various communicative strategies used in conflict management on the organizational communication climate. The overall findings suggest that conflicts management is related to the roles the personnel play in the organization. In assuming the leadership role, the top management's approach to conflicts include confrontational and compromise, instead of non-confrontation and control, which have a degree of impact on the communication supportive climate. The executives, technical staff, non-technical staff have different approaches in conflict management strategies.