ترجمه فارسی عنوان مقاله
افزایش سرمایه اجتماعی تیم به وسیله دانش و ارتباطات در پروژه های توسعه سیستم های اطلاعات
عنوان انگلیسی
Raising team social capital with knowledge and communication in information systems development projects
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
41184 | 2015 | 11 صفحه PDF |
منبع
![الزویر - ساینس دایرکت دانلود مقاله ساینس دایرکت - الزویر](https://isiarticles.com/bundles/Article/front/images/Elsevier-Logo.png)
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : International Journal of Project Management, Volume 33, Issue 4, May 2015, Pages 797–807
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. زمینه نظری
2.1. سرمایه اجتماعی تیم
2.2. دانش در ISD: تخصص
2.3. ارتباطات در ISD: اثربخشی ارتباطات
3. مدل تحقیق و فرضیه ها
شکل 1. مدل تحقیق و فرضیه ها
3.1. دانش و سرمایه اجتماعی تیم (تخصص و اعتماد)
3.2. ارتباطات و سرمایه اجتماعی تیم (اثربخشی ارتباطات بر روابط اجتماعی و چشم انداز مشترک)
3.3. ویژگی های اصلی سرمایه اجتماعی تیم: رابطه بین روابط اجتماعی، اعتماد و چشم انداز مشترک
3.4. سرمایه اجتماعی تیم و عملکرد
4. روش پژوهش
جدول 1. ویژگی های نمونه تحقیق
جدول 2. آیتم های ارزیابی
5. تجزیه و تحلیل داده ها و نتایج
5.1. مدل ارزیابی
5.2. مدل ساختاری
جدول 3. خواص شاخص متغیرها.
6. نتیجه گیری و پیامدها و کاربردها
6.1. نتایج و بحث
جدول 4.همبستگی بین متغیرها.
شکل 2. نتایج تجزیه و تحلیل مدل ساختاری.
6.2. مفاهیم نظری و عملی
6.3. محدودیت ها و تحقیقات آینده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. زمینه نظری
2.1. سرمایه اجتماعی تیم
2.2. دانش در ISD: تخصص
2.3. ارتباطات در ISD: اثربخشی ارتباطات
3. مدل تحقیق و فرضیه ها
شکل 1. مدل تحقیق و فرضیه ها
3.1. دانش و سرمایه اجتماعی تیم (تخصص و اعتماد)
3.2. ارتباطات و سرمایه اجتماعی تیم (اثربخشی ارتباطات بر روابط اجتماعی و چشم انداز مشترک)
3.3. ویژگی های اصلی سرمایه اجتماعی تیم: رابطه بین روابط اجتماعی، اعتماد و چشم انداز مشترک
3.4. سرمایه اجتماعی تیم و عملکرد
4. روش پژوهش
جدول 1. ویژگی های نمونه تحقیق
جدول 2. آیتم های ارزیابی
5. تجزیه و تحلیل داده ها و نتایج
5.1. مدل ارزیابی
5.2. مدل ساختاری
جدول 3. خواص شاخص متغیرها.
6. نتیجه گیری و پیامدها و کاربردها
6.1. نتایج و بحث
جدول 4.همبستگی بین متغیرها.
شکل 2. نتایج تجزیه و تحلیل مدل ساختاری.
6.2. مفاهیم نظری و عملی
6.3. محدودیت ها و تحقیقات آینده
ترجمه کلمات کلیدی
سیستم های اطلاعاتی توسعه - پروژه های توسعه سیستم - مدیریت پروژه - تیم سرمایه اجتماعی - دانش - ارتباطات
کلمات کلیدی انگلیسی
Information systems development; Systems development projects; Project management; Team social capital; Knowledge; Communication
ترجمه چکیده
توسعه سیستم های اطلاعات یک پروژه همکاری فشرده دانش است که لازمه آن سطح بالای سرمایه اجتماعی تیم به خصوص بین متخصصین کسب و کار و فناوری است. در این مطالعه، سرمایه اجتماعی تیم با استفاده از سه مولفه تعریف می شود: روایط اجتماعی، اعتماد و چشم انداز مشترک. دانش و ارتباطات متخصصان کسب و کار و فناوری به عنوان مولفه های مهم سرمایه اجتماعی تیم درنظر گرفته شده اند که منجر به عملکرد تیم می شوند. برای جمع آوری داده ها از کارشناسان کسب و کار و فناوری در 126 تیم پروژه نظرسنجی انجام شده است. تجزیه و تحلیل داده تا حد زیادی مدل تحقیق را تایید کرد. به نظر می رسد روابط اجتماعی از چشم انداز مشترک و اعتماد مهم تر است. به نظر می رسد در مقایسه با چشم انداز مشترک با عملکرد ارتباط قوی تری دارد. دانش و ارتباطات هر دو طرف بسیار مهم است، اما، نکته توجه این است که دانش و ارتباطات متخصصان کسب و کار به نظر می رسد در تشکیل سرمایه اجتماعی تیم تاثیر بیشتری داشته باشد. درباره محدودیت ها، کاربردها و مطالعات بیشتر بحث شده است.
ترجمه مقدمه
تیم های پروژه توسعه سیستم های اطلاعات (ISD) همچنان با چالش های مختلف و دشواری روبه رومی شوند زیرا فرایندISD شامل ادغام یکپارچه جزئیات کسب و کار با راه حل های منطقی فناوری است که نیازهای عملیات کسب و کار و همچنین خواسته های استراتژیک را برآورده می سازد. در تیم های پروژه ISD، کارشناسان کسب و کار با کارشناسان فناوری ارتباط نزدیکی دارند و دانش و تخصص خود را در اختیار هم قرار می دهند تا با همکاری یکدیگر برای سازمان های کسب و کار، سیستم طراحی و اجرا کنند. آنجا که این نوع همکاری مبتنی بر دانش دشوار است، پروژه هایISD در معرض شکسن قرار دارند. اگرچه موارد ناموفق را می توان با استفاده از روش های مختلف تعریف کرد، مانند از دست دادن موعد مقرر، بالا رفتن بودجه، یا اجرای ناقص توابع و ویژگی هایی که از ابتدا مشخص شده اند، در مقایسه با پروژه های دیگر، میزان شکست پروژه هایISD بیشتر از پروژه های دیگر است. تنها 16 درصد از پروژه هایISD موفق بوده اند (یئو، 2002)، در حالی که میزان موفقیت پروژه های عمومی کسب و کار بیش از 80٪است (آی بی ام، 2008). مطالعات قبلی نشان می دهد که شکست پروژه هایISD را می توان به عوامل مختلف نسبت داد، از جمله مشکلات موجود در به اشتراک گذاری دانش در حوزه های مختلف، پیچیدگی ذاتی سیستم های اطلاعاتی که با دیگر سیستم های فیزیکی تفاوت دارند، اهداف غلط ذینفعان مختلف، پیچیدگی رابطه بین رشته ها، و غیره (دبرباندر و تیرز، 1984؛ گرین وود و همکاران، 2010؛. تش و همکاران، 2009).
سرمایه اجتماعییک دارایی نامشهود است که از ساختار و روابط اجتماعی شکل می گیرد، و بر خلاف سرمایه های سنتی مانند نیروی کار، زمین، امکانات، فناوری و حمل و نقل، نمی توان آن را در مدت زمان کوتاهی به راحتی به دست آورد یا جایگزین کرد (بوردیو، 1986). نحوه تشکیل، افزایش و عملکرد آن با انواع دیگر سرمایه های مشهور متفاوت است. در نظریه سرمایه اجتماعی، اثبات شده است که روابط اجتماعی، اعتماد و چشم انداز مشترک مولفه های مهم سرمایه اجتماعی هستند (چیو و همکاران، 2006؛ کلاپتن، 2011؛ مهرا و همکاران، 2006؛ تنسلی و نیوئل، 2007؛ تامپسون، 2005). از آنجا که پروژه هایISD پروژه های همکاری دانش محور هستند که در آنها دانش مربوط به عملکرد و استراتژی کسب و کار دائما با دانش مربوط به فناوری اطلاعات و ارتباطات ادغام و ترکیب می شود، سرمایه اجتماعی تیم که در میان اعضای تیم افزایشیافته و حفظ شده است پایه و مبنای برای به اشتراک گذاری دانش و همکاری با یکدیگر برای حل مشکلات موجود است.
با توجه به بالا بردن سرمایه اجتماعی تیم در پروژه هایISD، در اینجا به این نکته اشاره می شود که دانشگاهیان و متخصصان هم بر اطمینان و هماهنگی سطح دانش مناسب اعضای شرکت کننده در تصمیم گیری های مشارکتی در مورد چالش های اصلیISD موفق تاکید می کنند (پی و همکاران، 2010 ). عدم تطابق سطح دانش یا دانش نامتعادل اعضای پروژه در حوزه های مختلف، ایجاد اعتماد میان اعضای مشترک را دشوار می سازد (پاتنیاکنی و همکاران، 2007). در حالی که برابری سطح دانش اعضاء می تواند ارتباطات و به اشتراک گذاری ارزش ها را میان اعضای تیم بهبود بخشد، و تنوع دانش و شانس حل خلاقانه مشکلات را افزایش دهد (پاتنیاکنی و همکاران، 2007). به نظر می رسد دانش در افزایش سرمایه اجتماعی در میان اعضای تیم پروژه ISD بسیار اهمیت دارد زیرا آنها در به اشتراک گذاری مشارکتی دانش شرکت می کنند. سطح بالای ارتباطات میان اعضای تیم لازمه تبادل اطلاعات میان اعضای تیم از طریق ارتباطات موثر و کارآمد است. با این حال، ارتباطات نه تنها روشی برای تبادل اطلاعات است، بلکه نوعی تعامل اجتماعی است که ممکن است سطح به اشتراک گذاری دانش برای پروژه های موفق ISD را افزایش دهد (پارک و لی، 2014؛ پارک و همکاران، 2012). به عبارت دیگر، دانش کافی و ارتباط مستمر بین متخصصان حوزه های مختلف برای افزایش سطح سرمایه اجتماعی تیم لازم است که ممکن است در زمان محدود و با منابع محدود به همکاری های موفق منجر شود. با توجه به پیچیدگی و تراکم دانش پروژه ISD (گرین وود و همکاران، 2010؛. تش و همکاران، 2009)، سرمایه اجتماعی تیم که با دانش و ارتباطات مناسب افزایشیافته است به نظر می رسد عامل تعیین کننده اتمام موفقیت آمیز پروژه است (پی و همکاران، 2010).
در این راستا، مطالعات انجام شده در زمینه سرمایه اجتماعی تیم و سوابق مرتبط در زمینه نقش های این مفاهیم می تواند از دیدگاه نظری و عملی، در زمینهISD اهمیت بسیاری داشته باشد. در حالی که سرمایه اجتماعی موضوع مطالعاتی در زمینه های مختلف بوده، پژوهش های اندکی درباره تیم های پروژه ISD انجام شده است (قوش و اسکات، 2009؛ ون دن هوف و دوینتر، 2011). علاوه بر این،بسیاری از این تحقیقات بر تاثیر سرمایه اجتماعی بر اشتراک گذاری دانش و عملکرد تمرکز کرده اند. در عوض، با توجه به سوابق موجود در زمینه سرمایه اجتماعی تیم پروژه هایISD، در این مطالعه، یک مدل پژوهش نظریه پردازی شده است. این مدل تجربی با استفاده از مجموعه داده هایی که از طریقیک نظرسنجی از 126 گروه دو نفره از متخصصان کسب و کار و فناوری در تیم های پروژه ISD جمع آوری شده اند، از نظر تجری تست شده است.