ترجمه فارسی عنوان مقاله
اثر نوسان نرخ ارز بر جریان گردشگری در ایسلند
عنوان انگلیسی
Effects of Exchange Rate Volatility on Tourist Flows into Iceland ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
44727 | 2015 | 10 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Economics and Finance, Volume 24, 2015, Pages 25–34
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. بررسی ادبیات
3. مدل
4. داده ها، برآورد روش و نتایج
جدول 1. نتایج آزمون ریشه واحد فیلیپس پرون (P-P)
5. نتایج
شکل 1. تست ثبات پویا
جدول 2: آزمون مرزهای والد و تاثیر بلندمدت نوسانات نرخ ارز بر جریان گردشگری
6. نتیجه گیری
پیوست: نتایج رگرسیون ARDL (متغیر وابسته ΔXt)
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. بررسی ادبیات
3. مدل
4. داده ها، برآورد روش و نتایج
جدول 1. نتایج آزمون ریشه واحد فیلیپس پرون (P-P)
5. نتایج
شکل 1. تست ثبات پویا
جدول 2: آزمون مرزهای والد و تاثیر بلندمدت نوسانات نرخ ارز بر جریان گردشگری
6. نتیجه گیری
پیوست: نتایج رگرسیون ARDL (متغیر وابسته ΔXt)
ترجمه کلمات کلیدی
نوسانات نرخ ارز - گردشگری - ایسلند - ARDL
کلمات کلیدی انگلیسی
Exchange Rate Volatility; tourism; Iceland; ARDL
ترجمه چکیده
این مقاله به بررسی اثر نرخ ارز نوسانات (ERV) در ایسلند، بر ورود گردشگران در دوره سه ماهه اول سال 1990 تا سه ماهه چهارم سال 2014 می پردازد. برخی از محققان ادعا کرده اند که نوسانات نرخ ارز باعث کاهش ورود گردشگران می شود. پژوهشگران تجربی اغلب از انحراف معیار میانگین متحرک لگاریتم نرخ ارز به عنوان معیاری از نوسانات نرخ ارز استفاده می کنند. در این مطالعه، معیار جدیدی برای ارزیابی این نوسانات ارائه شده است. روش تجربی مورد استفاده بر نظریه هم انباشتگی، مدت اصلاح خطای معیارهای نوسانات نرخ ارز با استفاده از مدل سازی وقفه خودرگرسیو توزیع شده (ARDL) برای هم انباشتگی متکی است. به طور کلی، یافته های ما نشان می دهد این نوسانات بر ورود گردشگران به ایسلند تأثیر منفی دارد.
ترجمه مقدمه
در چند دهه گذشته بسیاری از پژوهشگران تجربی تلاش کرده اند به مدل جریان های گردشگری کشور مختلف را مدل سازی کنند. جنبه اصلی این برآورد عبارت است از تعیین مجموعه ای از متغیرها که امکان ایجاد مدل های دقیق تر را فراهم می کند. در نتیجه متغیرهای انتخاب شده معمولا در میان کشورهای مختلف متفاوتند، زیرا اغلب در کشورهای نمونه تفاوت هایی وجود دارد. با وجود تفاوت موجود میان این مطالعات، تحقیقات ما اغلب بر متغیری تمرکز می کنند که در ادبیات نادیده گرفته است. این متغیر نوسانات نرخ ارز است. بحث اصلی پژوهشگران تجربی این است که نوسان زیاد نرخ ارز می تواند بر عملیات تور تأثیر بگذارد و موجب شود آنها کسب و کار خود را از یک کشور با نوسانات بالای ارز به کشوری با نوسانات اندک نرخ ارز تغییر دهند. اگرچه اثر نوسانات نرخ ارز تا حدودی با استفاده از متغیرهایی مانند قیمت های نسبی در مدل های تجربی گنجانده شده است، معیار های نرخ ارز در میان کشورهای حاضر در مدل های برآورد گردشگری کمتر مورد توجه بوده اند. هدف از این مقاله بررسی رابطه بین جریان های گردشگری و نوسانات نرخ ارز در ایسلند است.
ساختار این مقاله به صورت زیر است: بخش 2، یک مرور کلی از ادبیات مربوطه را ارائه می دهد؛ بخش 3 توجیه انتخاب مدل خاص و انتخاب متغیرها را بیان می کند. در بخش 4 مسائل مربوط به توصیف داده و روش تحقیق تجزیه و تحلیل می شود. بخش 5 نتایج را ارائه می دهد و در نهایت، بخش 6 شامل نتایج و تجزیه و تحلیل پیامدهای سیاست گذاری یافته های ما است.