ترجمه فارسی عنوان مقاله
اثرات حمایت سازمانی درک شده و توانمندسازی روانی بر کارایی شعل : اثرات غیرمستقیم رفتار شهروندی سازمانی
عنوان انگلیسی
The impacts of perceived organizational support and psychological empowerment on job performance: The mediating effects of organizational citizenship behavior
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
5486 | 2012 | 11 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : International Journal of Hospitality Management, Volume 31, Issue 1, March 2012, Pages 180–190
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1-مقدمه
2-مرور کارهای قبلی
1-2رفتار شهروندی سازمانی
2-2رابطه ی بین حمایت سازمانی مشاهده شده، رفتار شهروندی سازمانی و کارایی شغلی
3-2 رابطه ی بین توانمندسازی روانی، رفتار شروندی سازمانی و کارایی شغلی
4-2رابطه ی بین رفتار شهروندی سازمانی و کارایی شغلی
5-2اثر میانجی OCB
3-روش تحقیق
4-یافته های تحقیق
1-4 نمایه ی پاسخ دهنده ها
2-4تحلیل های توصیفی
3-4تحلیل عامل تایید کننده
4-4مدل معادله ی ساختاری
5-بحث
1-5مشاهدات POS، PE، OCB و کارایی شغلی
2-5رابطه ی بین POS، توانمندسازی روانی و OCB
3-5رابه ی بین POS، استقلال روانی و کارایی شغلی
4-5اثر میانجی OCB
6-نتیجه گیری و پیشنهادات
1-6نتیجه گیری
2-6کمک دانشگاهی و پیشنهادات عملی
3-6محدودیت های تحقیق و پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده
کلمات کلیدی
1-مقدمه
2-مرور کارهای قبلی
1-2رفتار شهروندی سازمانی
2-2رابطه ی بین حمایت سازمانی مشاهده شده، رفتار شهروندی سازمانی و کارایی شغلی
3-2 رابطه ی بین توانمندسازی روانی، رفتار شروندی سازمانی و کارایی شغلی
4-2رابطه ی بین رفتار شهروندی سازمانی و کارایی شغلی
5-2اثر میانجی OCB
3-روش تحقیق
4-یافته های تحقیق
1-4 نمایه ی پاسخ دهنده ها
2-4تحلیل های توصیفی
3-4تحلیل عامل تایید کننده
4-4مدل معادله ی ساختاری
5-بحث
1-5مشاهدات POS، PE، OCB و کارایی شغلی
2-5رابطه ی بین POS، توانمندسازی روانی و OCB
3-5رابه ی بین POS، استقلال روانی و کارایی شغلی
4-5اثر میانجی OCB
6-نتیجه گیری و پیشنهادات
1-6نتیجه گیری
2-6کمک دانشگاهی و پیشنهادات عملی
3-6محدودیت های تحقیق و پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده
ترجمه کلمات کلیدی
کارکنان هتل - درک حمایت سازمانی - توانمندسازی روانشناسی - رفتار شهروندی سازمانی - عملکرد شغلی
کلمات کلیدی انگلیسی
ترجمه چکیده
هتل ها علاوه بر نیاز به پاسخ به تغییرات در بازار، پیوسته تحت فشار رقابت همیشگی هستند. همچنین هتل ها باید عملکرد مطلوب کارکنان خود را بازرسی کرده و آن ها را تشویق کنند که مسئولیت های خود به عنوان شهروند را به خوبی انجام دهند. صنعت و دانشگاه اهمیت رفتار شهروندی سازمانی را می شناسند. این مطالعه چگونگی حمایت سازمانی، توانمندسازی روانی، رفتار شهروندی سازمانی و عملکرد شغلی را ارزیابی کرده و روابط علی بین این متغیرها را بررسی می کند. در کل 513 نفر از کارکنان هتل های تایوان در این مطالعه شرکت کردند. اطلاعات از طریق آمار توصیفی، تحلیل عامل تاییدی و مدل سازی معادله ی ساختاری تحلیل شدند.
نتایج نشان داد که حمایت سازمانی و توانمندسازی روانی بر رفتار شهروندی سازمانی تاثیر مثبت می گزارد. حمایت سازمانی تاثیر مثبتی بر عملکرد شغلی نداشته است. رفتار سازماین به عنوان واسطی بین رفتار سازیمانی و عملکرد شغلی و همچنین توانمندسازی روانی و عملکرد شغلی عمل می کند. چند پیشنهاد تئوری و برای اعمال مدیریتی هم ارایه شده اند.
ترجمه مقدمه
امروزه صنعت هتل داری تایوان با محیط رقابتی فزاینده ای روبه رو است. تعداد در حال افزایش توریست های چینی برای گردش می آیند و گسترش هتل های زنجیره ای بین المللی نیاز به فداکاری و تلاش کارکنان دارد. ویژگی های کاری و عملکرد خدماتی کارکنان برای به دست آوردن اهداف کسب و کار و نگه داشتن مزایای رقابتی و بازدهی عملکردی ضروری است. به علاوه برای آموزش پیوسته ی کارکنان برای بهبود کارایی شغلی، هتل ها باید رفتارهای خاصی را که ورای کارهای معمول شغلی، مانند کمک به مشتریان برای حل مشکلاتشان، همکاری با همکاران، جلوگیری از وقایع غیر منتظره و توجه بیش تر به سازمان را تشویق کند. به عبارت دیگر کارکنان هتل نه تنها باید کار خود را انجام دهند بلکه باید بیش تر از الزاماتی که در مقابل هتل و دیگران دارند عمل کنند. این موضوع بازدهی سازمانی را هم افزایش می دهد. تحریک کارکنان برای عمل کردن ورای شغل خودشان توجه محققان را به خود جلب کرده است. رفتار مثبت و خودجوش کارکنان رفتار شهروندی سازمانی ( OCB ) نامیده می شود.
اورگان ( 1988 ) منابع انسانی و مالی را تحت تاقیر قرار داده و به کارآمدی سازمانی کارها کمک می کند. به عبارت دیگر کارکنان با انجام کارهای داوطلبانه ی بیش از حدود کارها، فداکاری ها، کمک به دیگران و مشورت دادن از ملزومات سازمانی خود پیش می افتند. امروزه صنعت هتل تاکید بیشتری بر روی رفتار خدمت گرا که برای OCB ضروری است دارد. بنابراین OCB به صورت داوطلبانه به ورای مکانیزم مشوق رسمی می رود. OCB نمی تواند با هدایا یا مشوق های رسمی بهبود یابد. بنابراین تشویق کارکنان برای نمایش OCB و درک اثراتی که OCB دارد موضوعات تحقیقاتی مهمی در دانشگاه و عمل هستند.
در کل مطالعات قبلی OCB اخلاقیات فردی، گرایشات کارکنان، درک از برابری، رفتار رهبر و مشخصات شغل را به عنوان متغیرهای قبلی استفاده کرده اند. حمایت سازمانی ( POS ) یک متغیر مهم OCB بوده است. هنگامی که کارکنان احساس کنند که یسازمان به رفاه و همکاری با پرسنل تاکید دارد، آن ها هم به توسعه ی التزام به سازمان تمایل نشان می دهند. با حس التزام، کارکنان نه تنها به دنبال انجام مسئولیت های خود خواهند بود، بلکه از خود OCB هایی که ورای شغل آن ها است را هم نشان خواهند داد.
هنگامی که کارکنان OCB را از خود نشان دهند، آن ها به همکاران خود با بارکاری زیاد یا آنهایی که از برنامه ی خود عقب هستند کمک خواهند کرد. این نشان می دهد که سازمان ها باید کارکنانی را که در شغل های مدیریتی نیستند با مسئولیت دادن و اختیار دادن به آن ها در تصمیم گیری، تشویق کنند. مطالعات قبلی بر روی سطح سازمانی، توزیع قدرت تصمیم گیری و افزایش منابع در دسترس برای کارکنان تمرکز داشته اند. کونگر و کانونگو ( 1998 ) نشان دادند که تمرکز باید بر روی مسایل روانی باشد، یعنی « توانمندسازی روانی ». توانمندسازی روانی ممکن است منبع انگیزه ی درونی کارکنان را تغییر دهد ؛ این احساس ممکن است انگیزه ی شخصی یک فرد را سرعت بخشیده و OCB فعال را برانگیزد. به علاوه احساسات فداکاری کارکنان و عزم آن ها را برای انجام کارها تسریع کرده و حل مشکل و تلاش برای بهبود کارایی شغلی کلی را تشویق می کند. بنابراین محققان توانمندسازی روانی را یک عامل ضروری در صنعت توریسم و مهمانداری می دانند.
برای OCB در صنعت توریسم و مهمانداری تحقیقات اغلب دربرگیرنده ی کارکنان رستوران و کارکنان دانشجوی سرویس غذاخوری دانشگاه بوده اند. با این وجود کارکنان هتل ها با مشتریان متنوع تری مواجه می شوند؛ صنعت هتل داری نسبت به دیگر صنایع خدماتی به تخصص و حرفه ای گری خدمات و همچنین عملکرد شغلی و کیفیتی خدمات بیش تری نیاز دارد. راب ( 2008 ) نشان داد که کارکنان هتل در محل کار OCB بیشتری از خود نشان می دهند. بنابراین در بین تمام تخصصهای خدماتی، صنعت هتل داری صنعتی است که باید OCB را در بین کارکنان خود بهبود بخشد و موثرترین استفاده را از منابع سازمانی و انسانی بکند.
هنگامی که کارکنان در محل کار OCB را توسعه دهند، آن ها تلاش بیشتری برای کار خود و کمک به همکاران خود خواهند کرد و با سخت کوشی به دنبال راه هایی برای انجام کارهای خود خواند بود که به بهره وری بیش تر منجر خواهد شد. در وایع OCB شاخصی برای ارزیابی کارایی شغل است و مطالعات تایید می کند که OCB شاخصه ی عملکرد شغلی خوب است. مسلما POS، توانمندسازی روانی و OCB رابطه ی نزدیکی با عملکرد شغلی دارند. OCB از POS و توانمندسازی روانی نتیجه می شود؛ همچنین متغیر پیشنیاز برای کارایی شغلی کارکنان است.
حمایت سازمانی مشاهده شده و توانمندسازی روانی به عنوان متغیرهای پیش نیاز ocb مورد مطالعه قرار گرفته اند. بسیاری از محققان رابطه ی مستقیم بین POS کارکنان و کارایی شغلی را بررسی کرده اند. طبق یک مطالعه ی آنالیز پیشرفته توسط رودس و ایزنبرگ، POS کارکنان با کارایی شغلی آن ها رابطه ی مستقیم دارد. نیهوف و همکارانش نشان دادند که هنگامی که کارکنان احساس قدرت کنند، آن ها معنی کار را می فهمند و فکر می کنند که می توانند با تصمیم گیری در مورد کار خودشان می توانند کارشان را انجام بدهند؛ آن ها می بینند که کار ان ها سازمان را تحت تاثیر قرار می دهند که این کار رقابت و پیشرفت کارایی شغلی کارکنان را افزایش می دهد. بنابراین توانمندسازی روانی و کارایی شغلی با هم رابطه ی مستقیم دارند. پوسداکوف و مک کنیز ( 1994 )، تورنیپسید و رسولی ( 2005 ) و ون اسکاتر و موتوویدلو ( 1996 ) همگی ذکر کرده اند که OCB کارایی سازمانی را افزایش می دهد. به صوورت خلاصه، OCB می تواند واسط این متغیرها باشد. بعد از مطالعه ی مدیران و کارکنان هتل های کره ی جنوبی، کیم و همکارانش یادآور شدند که رفتار فعال می تواند کارایی شغلی را افزایش دهد؛ رفتار فعال واسط بین رقابت احساسی و کارایی شغلی است.
بنابراین این تحقیق بر روی کارکنان هتل های تایوان تمرکز می کند تا رابطه ی بین POS، توانمندسازی روانی، OCB و کارایی شغلی را بررسی کند. اهداف این مطالعه عبارتند از: 1) تعیین اثر POS کارکنان بر OCB، 2) تحقیق اثر توانمندسازی روانی کارکنان بر OCB، 3) تایید اثر OCB کارکنان بر کارایی شغلی، 4) بررسی اثر میانجی OCB بین POS و کارایی شلی و اثر توانمندسازی روانی بر کارایی شغلی.