ترجمه فارسی عنوان مقاله
هدف استراتژیک در مدیریت محیط زیست سبز در بنگاه های کوچک و متوسط : تجزیه و تحلیلی از صنعت چاپ سیلکاسکرین انگلستان
عنوان انگلیسی
Strategic intent in the management of the green environment within SMEs: An analysis of the UK screen-printing sector
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
10472 | 2005 | 16 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Long Range Planning, Volume 38, Issue 2, April 2005, Pages 197–212
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
جدول 1. نوشته های مربوط به CORPORATE GREENING
وضعیت فعلی اطلاعات
اهداف تحقیق، تمرکز تحقیق و روش شناسی
جدول 2. نوشته های مربوط به SME و محیط زیست
یافته های تحقیق
جدول 3. خلاصه یافته های تحقیق
جدول 4. خلاصه اطلاعات
بحث و گفتگو
جدول 5. خلاصه پاسخها
مسایل مدیریتی
جدول 6.
جدول 7
جدول 8
جدول 9. فرصتهای دستیابی به منافع سازمانی
نتیجه گیری
پیوست 1 فرایند تحقیق
پیوست 2 اندازه نمونه ساختار و میزان پاسخ
پیوست 3 سوالات کلیدی تحقیق
مقدمه
جدول 1. نوشته های مربوط به CORPORATE GREENING
وضعیت فعلی اطلاعات
اهداف تحقیق، تمرکز تحقیق و روش شناسی
جدول 2. نوشته های مربوط به SME و محیط زیست
یافته های تحقیق
جدول 3. خلاصه یافته های تحقیق
جدول 4. خلاصه اطلاعات
بحث و گفتگو
جدول 5. خلاصه پاسخها
مسایل مدیریتی
جدول 6.
جدول 7
جدول 8
جدول 9. فرصتهای دستیابی به منافع سازمانی
نتیجه گیری
پیوست 1 فرایند تحقیق
پیوست 2 اندازه نمونه ساختار و میزان پاسخ
پیوست 3 سوالات کلیدی تحقیق
ترجمه کلمات کلیدی
اهداف استراتژیک - محیط زیست سبز - بنگاه های کوچک و متوسط
کلمات کلیدی انگلیسی
Strategic Intent,Green Environment,SME,
ترجمه چکیده
آنچه که رفتار زیست محیطی شرکتها را تعیین می کند، یک حوزه ی درحال توسعه و تحت بررسی و تحقیق است، به خصوص در زمینه ی کسب و کارهای متوسط و کوچک (SME ها). این مقاله به بررسی این مسئله می پردازد که واکنش شرکتهای چاپ انگلیسی درمقابل اعمال فشار برای اصلاح عملکرد زیست محیطیشان بیانگر میزان تلاش آگاهانه ی مدیران برای فراهم نمودن راهکاری سودمند و رقابتی برای سازمانهایشان میباشد.
تحقیق حاضر با استفاده از روشهای کمی و کیفی، نشان می دهد که واکنشهای زیست محیطی این بخش، گرایش انفعالی، دفاعی و کارکردن با موافقت قانونی- که بارها محدود شده- دارد. اگرچه شرکتها پذیرفتند که فواید تجاری بالقوه ای از جریانات زیست محیطی وجود دارد، و شواهد اندکی وجود دارد که نشان می دهد تصمیمات استراتژیک ریاست یا فضای فکری ریاست حاکی از این مفهوم است که واکنش یک محیط زیست حمایت شده می تواند یک برتری رقابت جویانه ایجاد کند. این مقاله مفاهیم مدیریت را در خصوص این فقدان جهت گیری استراتژیک مورد بحث قرار می دهد و اینکه چگونه یک پاسخ خلاقانه تر از سوی شرکتها می تواند هم در عرضه و هم تقاضا منافعی به بار بیاورد را پررنگ تر می کند.
ترجمه مقدمه
این سوال که شرکتها چگونه و تا کجا برای بهبوود و اصلاح عملکرد زیست محیطی خود مسئولیت اجتماعی دارند و هزینه ها و منافع مربوط به ان برای سازمان چه عواقبی خواهد داشت بیش از 30 سال است که دانشگاهیان و صاحبان مشاغل را درگیر خود کرده است. یکی از خطوط مهم در این بحث این ایده است که میان اهداف زیست محیطی و اقتصادی یک شرکت کمال وجود دارد، طرحی که در میان گروههای دانشگاهی؛ تجاری و سیاسی حامیانی پیدا کرده است؛ و با مفاهیمی مثل بوم-کارآمدی، نوگرایی بوم شناختی، و برنده-برنده برای آن مثال آوری شده است. در اصل استدلال این است که شرکتهایی که آنها به طور داوطلبانه پذیرفته اند یک رویه ی خوب زیست محیطی می تواند به طور همزمان عملکرد شغلی آنها، و در نتیجه به ایجاد آنچه که سود دو برابر در رفتار مسئولانه ی زیست محیطی نامیده شده کمک می کنند. با این دیدگاه، محیط زیست به عنوان یک نگرانی شغلی حساس نگریسته شده و حوزه ای از فعالیت های ریاست است که خواه از طریق اقتباس رفتارکاری برای تعویض سطح خارجی یا از طریق جمع آوری منابعی که شایستگی های سازمانی متمایز را بالا می برد منافع عمده ای را برای سازمان به بار می آورد.
در حالی که شواهد تجربی وجود دارد که نشان می دهد کمپانی های بزرگتر به طور فزاینده ای عملکرد زیست محیطی را به عنوان یک مسئله ی استراتژیک تلقی می کنند، علم و آگاهی ما از عوامل شکل دهنده ی تصمیمات زیست محیطی و فعالیت کسب و کارهای متوسط و کوچک SME به نسبت پیشرفت چندانی نداشته است. اکثر مطالعات در مورد رفتار بوم شناختی شرکتهای کوچک به جای آنکه بر دلیل و نتایج بروز چنان پاسخی متمرکز شوند بر این نکته تمرکز کرده اند که چگونه کسب و کارهای کوچکتر به فشارهای مبتنی بر اصلاح عملکرد زیست محیطی واکنش نشان می دهند. تصویر عمومی که از نوشته های موجود پدیدار می شود، تصویری از نگرشهای زیست محیطی مثبت است که نسبتاً با رفتار پذیرفته شده و مقید همراهند. تلاش کمی برای رسیدگی و بررسی درجه ی آگاهانه و از روی اندیشه بودن واکنش های زیست محیطی مدیران SME صورت گرفته، که حاکی از آنست که مدیران مذکور از عملکرد زیست محیطی به عنوان یک منبع بالقوه از مزایای رقابتی استفاده می کنند.
شرکتهایی که به طور داوطلبانه پذیرفته اند یک رویه ی خوب زیست محیطی می تواند به طور همزمان عملکرد شغلی آنها را بهبود بخشند
این شکاف در شناخت ما، وقتی که اهمیت کسب و کارهای کوچک را در اقتصاد مدرن و سهم بالقوه ی آن در مسائل زیست محیطی در نظر می گیریم بسیار شگفت انگیز است. مثلاً در انگلستان، SME ها بیش از 99% کل مشاغل، و بیش از نیمی از فعالیتهای اقتصادی کشور 56% از مشاغل غیر دولتی (شامل خدمات مالی)، و 52% از گردش معاملات را تشکیل می دهند. برخی ارزیابی ها حاکی از آنست که این مشاغل ممکن است مسئول بیش از 60 تا 70 درصد از دی اکسید کربن منتشر شده در جو و زباله های تجاری باشند.
این مقاله شکاف اطلاعاتی موجود را با گزارش یک تحقیق بر روی انگیزه هایی که اساس واکنشهای زیست محیطی اخیر را در بخش مربوط به صنعت چاپ انگلستان تشکیل می دهد، را به طور غیر مستقیم بیان می کند. این یک بخش نسبتاً کامل از صنعت چاپ انگلستان با یک فروش سالانه ی بیش از 1 بیلیون پوند است. از حیث عدد SME ها این بخش را اداره می کنند؛ و انجمن صنفی خود و همینطور مشتریانی درکلیه ی بخشهای اقتصادی دارد. تحقیق پیشین نشان داده بود که عملیات چاپ اثر قابل تشخیصی بر محیط زیست طبیعی دارد و واکنش شرکتهای وابسته به این بخش در برابر فشارهای محیط زیست دوستانه موقعیتهایی را برای استفاده های تجاری عرضه می کند.
این مقاله نه تنها بر اقداماتی که SME ها دنبال کرده اند تمرکز دارد؛ بلکه بر میزان پیوستگی این اقدامات با مفهوم مزایای رقابت چنانکه تحت مدل انتخاب استراتژیک به تصویر کشیده شده تمرکز دارد. با این دیدگاه در خصوص واکنشهای زیست محیطی که خصوصاً بعنوان بخشی از راهکار رقابتی مورد قبول واقع شده، با ایجاد مزایای ملموسی در سطح شرکت یا مشتری یا رقبای ضروری وابسته است. شواهد ارائه شده در این بررسی پیشنهاد می کند که امروزه چنان واکنشهایی وجود ندارندو این امر فضای فکری ریاست را بازتاب می دهد که تمایلات انفعالی مبنی بر پذیرش و متمرکز بر قابلیت استفاده از خود بروز می دهد. ما توضیحات ممکن برای این روش نسبتاً محتاطانه را مورد بحث قرار دادیم و معین کردیم که چگونه در یک حالت پیش گستر ممکن است موقعیتهایی را برای شرکت فراهم می کند تا برتری رقابت جویانه بدست آورد (برای مثال از طریق آنچه پورتر آنرا هزینه ی رهبری، تفکیک یا تمرکز نامید.) و برای کاهش خطر عکس العمل بازار نامساعد از آن کمک گرفت. به این صورت که تغییرات آینده در محیط بیرونی خود را پیش بینی کرد (مثلاً از روی افزایش مشتری، تهیه کننده، یا مطالبات قانونی).