ترجمه فارسی عنوان مقاله
بازارهای بدهی و ساختار بدهی شرکتها در بازار در حال ظهور: مثال از آفریقای جنوبی
عنوان انگلیسی
Debt markets and corporate debt structure in an emerging market: The South African example
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
23562 | 2009 | 13 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Economic Modelling, Volume 26, Issue 6, November 2009, Pages 1215–1227
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
واژگان کلیدی
1. مقدمه
2. تاریخچه بورس اوراق قرضه آفریقای جنوبی و کل ساختار بدهی
2.1 شرح مختصر بازار بدهی عمومی آفریقای جنوبی و ساختار سرمایه
جدول 1ب: توزیع نهادهای اقتصادی BESA (ارزش اسمی مانند 2006)
3.پیشینه تحقیق
3.1 نامتقارن بودن اطلاعات
3.1.1 تولید اطلاعات تأمین کنندگان بدهی
3.1.2 حساسیت شرکت ها به مسائل خطر اخلاقی
3.2 رتبه اعتباری و کیفیت شرکت
3.3 کارایی مذاکرات مجدد و نقد کردن دارایی ها
3.4 هزینه های تأخیر مربوط به تأمین مالی بدهی خصوصی
3.5 میزان صلاح دید مدیریت
3.6 هزینه های انتشار بدهی عمومی
3.7 خلاصه
4. داده ها و روش
4.1 داده ها
4.2ساختار بدهی شرکت های صادرکننده
جدول 2: مقایسه سابقه شرکت های صادرکننده بدهی: 2006-1990
4.3 ویژگی های متمایزکننده شرکت های صادرکننده بدهی عمومی
4.3.1 رگرسیون لجستیک انتخاب بدهی عمومی
4.4 ریسک و اثرات ارزش گذاری انتشار بدهی عمومی
5. نتیجه گیری
جدول 3: برآورد رگرسیون احتمال انتشار بدهی عمومی برای سال های 2006-1990
پیوست
واژگان کلیدی
1. مقدمه
2. تاریخچه بورس اوراق قرضه آفریقای جنوبی و کل ساختار بدهی
2.1 شرح مختصر بازار بدهی عمومی آفریقای جنوبی و ساختار سرمایه
جدول 1ب: توزیع نهادهای اقتصادی BESA (ارزش اسمی مانند 2006)
3.پیشینه تحقیق
3.1 نامتقارن بودن اطلاعات
3.1.1 تولید اطلاعات تأمین کنندگان بدهی
3.1.2 حساسیت شرکت ها به مسائل خطر اخلاقی
3.2 رتبه اعتباری و کیفیت شرکت
3.3 کارایی مذاکرات مجدد و نقد کردن دارایی ها
3.4 هزینه های تأخیر مربوط به تأمین مالی بدهی خصوصی
3.5 میزان صلاح دید مدیریت
3.6 هزینه های انتشار بدهی عمومی
3.7 خلاصه
4. داده ها و روش
4.1 داده ها
4.2ساختار بدهی شرکت های صادرکننده
جدول 2: مقایسه سابقه شرکت های صادرکننده بدهی: 2006-1990
4.3 ویژگی های متمایزکننده شرکت های صادرکننده بدهی عمومی
4.3.1 رگرسیون لجستیک انتخاب بدهی عمومی
4.4 ریسک و اثرات ارزش گذاری انتشار بدهی عمومی
5. نتیجه گیری
جدول 3: برآورد رگرسیون احتمال انتشار بدهی عمومی برای سال های 2006-1990
پیوست
ترجمه کلمات کلیدی
- ساختار سرمایه - ساختار بدهی - بازار در حال ظهور - بدهی خصوصی - صدور بدهی عمومی
کلمات کلیدی انگلیسی
Capital structure,Debt structure,Emerging market,Private debt,Public debt issuance
ترجمه چکیده
این اولین اقدام برای برآورد اثرات انتشار بدهی عمومی شرکتها بر ساختار بدهی، نیمرخ ریسک و ارزش گذاری شرکت ها در بازار در حال ظهور است. درمی یابیم که شرکت های خدمات مالی و مؤسسات دولتی نخستین حامیان مهم بازار بدهی عمومی سازمان یافته به شمار می روند. شرکت ها در این بازار در صورت نیاز در آن واحد از سهام، صندوق های بدهی خصوصی و بدهی عمومی استفاده می کنند. همسو با پیش بینی های نوشتجات پیرامون ساختار بدهی شرکت ها، شرکت های صادرکننده بدهی عمومی نسبت به شرکت های صادرکننده بدهی غیرعمومی بزرگتر، قدیمی تر و سودآورتر هستند و از لحاظ اطلاع رسانی ابهام کمتری دارند. علاوه بر این، شرکت های صادرکننده بدهی عمومی کاهش قابل توجهی در ریسک کلی و ریسک سیستماتیک تجربه می کنند و نسبت به شرکت های صادرکننده بدهی غیرعمومی پس از انتشار اوراق متحمل هزینه سرمایه کمتری می شوند. این یافته ها و یافته های دیگر تحقیق حاکی از آن است که تقویت بازارهای بدهی ملی می تواند اقدام مفیدی برای ایجاد بازار مالی در بازارهای در حال ظهور باشد.
ترجمه مقدمه
تا اواخر دهه 1980، بازار بدهی عمومی شرکت ها در آفریقای جنوبی وجود نداشت. در نتیجه شرکت ها هنگام بررسی تأمین مالی خارجی دو چاره داشتند. آنها یا به انتشار سهام مبادرت می کردند یا از بانک یا وام دهنده خصوصی غیربانک وام می گرفتند. با وجود این، تحقیقات نشان داده اند که عدم رقابت سایر تأمین کنندگان بدهی به بانک ها امتیاز انحصاری اطلاعات می دهد (راجان، 1992؛ هوستون و جیمز، 1996). این امتیاز انحصاری ناشی از آن است که انتقال اطلاعات به بانک توسط شرکت در نتیجه رابطه بانکی آنها است و در کوتاه مدت نمی توان این اطلاعات را به آسانی در اختیار وام دهندگان احتمالی قرار داد. شرکتی که می خواهد وام دهندگان را تغییر دهد انجام این کار را در زمان مناسب دشوار می بیند. در نتیجه، بانک ها می توانند رانت ها را از سرمایه گذاری های شرکت بگیرند زیرا می دانند که شرکت نمی تواند با شرایط مناسب و در زمان مناسب تأمین کننده بدهی دیگری پیدا کند لذا شرکت در این روند متحمل هزینه تأخیر می شود. بنابراین در نبود بازار بدهی عمومی شرکت ها، شرکت های با سرمایه گذاری سودآور به احتمال زیاد برای تأمین مالی احتمالی کم هزینه تر به سایر وام دهندگان خصوصی روی می آورند (اوجا و مانریک، 2005)، با اینکه تأمین کنندگان بدهی خصوصی غیربانکی بسیار شبیه بانک ها عمل می کنند و می توانند از سرمایه گذاری های شرکت هم رانت بگیرند.
بنابراین می توان باور کرد که شرکت های آفریقای جنوبی (مانند شرکت های اکثر بازارهای سرمایه در حال ظهور) ممکن است به خاطر ماهیت تقریبا انحصاری تأمین کنندگان اصلی صندوق بدهی شان (بانک ها) متحمل هزینه تأخیر شده باشند. ظهور/ ایجاد بازار بدهی عمومی سازمان یافته (بازار اوراق قرضه افریقای جنوبی (BESA)) طبیعتا سرمایه دیگری فراهم می کند که شرایط (قرارداد انتشار اوراق قرضه) متنوع تری نسبت به بدهی های خصوصی غیربانکی و بدهی های بانکی دارد. در شرایط مساوی، این افزایش تأمین سرمایه و شرایط صندوق های بدهی موجب افزایش رقابت در بازار سرمایه می شود که بالطبع تأثیر می گذارد بر: (1) ساختار سرمایه و بدهی شرکت ها (هوستون و جیمز، 1996؛ جانسون، 1997؛ دنیس و مینهو، 2003؛ اوجا و مانریک، 2005)، (2) نیمرخ ریسک شرکت ها (مودیگلیانی و میلر، 1963؛ هادلوک و جیمز، 2002؛ دنیس و میهو، 2003) و (3) هزینه سرمایه و ارزش گذاری شرکت ها (مودیگلیانی و میلر، 1963؛ مایرز، 1977؛ دو آنگلو و ماسولیس، 1980؛ ریب و همکاران، 2001؛ دنیس و میهو،2003).
اگرچه این بازار هنوز هم بسیار جوان است، مقاله حاضر از داده های شرکت های بورس اوراق بهادار استفاده می کند تا یافته های اولیه درباره عوامل تعیین کننده خاص شرکت یعنی انتخاب بدهی عمومی دربرابر بدهی خصوصی (ساختار بدهی)، اثرات انتشار بدهی عمومی بر ریسک های سیستماتیک (و کلی) شرکت و هزینه سرمایه حاصل را ارائه و بررسی کند و در این فرایند به این سؤال پاسخ دهد که آیا بازارهای بدهی سازمان یافته را باید در میان مسائل ایجاد بازار مالی بازارهای در حال ظهور مانند آفریقای جنوبی قرار داد (ساین، 1999؛ هوپر، 2007) . ساین (1999) حکمت نظام های اقتصادی بازار در حال ظهور را که بازارهای سازمان یافته اوراق بهادار را ایجاد می کنند زیرسؤال می برد با توجه به اینکه این نظام های اقتصادی فاقد زیرساخت های سازمانی لازم یا تقاضای مؤثر اوراق بهادار هستند .
تاکنون تحقیقات پیرامون ساختار بدهی شرکت ها از این دید صورت گرفته اند که چرا بدهی بانک (خصوصی) ویژه است (فاما، 1985؛ دیاموند، 1991؛ هوستون و جیمز، 1996؛ هادلوک و جیمز، 2002؛ هوکز، 2003 و سایرین). ما نیز از این دید که «چرا شرکت ها به دنبال بدهی عمومی هستند؟» به این سؤال می پردازیم تا نظر خردمندانه ای به ضرورت تقویت بازار بدهی ملی به عنوان شیوه ای برای کاهش اثرات شوک های برون مرزی در بازار مالی (ما و رمولونا، 2005؛ پلومر و کلیک، 2005؛ هوپر، 2007؛ جانسون، 2008) بیافزاییم. تا آنجا که به یاد داریم، تحقیقات موجود درباره ساختار بدهی شرکت ها (یعنی انتخاب تأمین کننده بدهی عمومی دربرابر تأمین کننده بدهی خصوصی) به ندرت به بازار سرمایه در حال ظهور پرداخته اند و از داده های گزارش های مالی شرکت ها و یا داده های بازارهای بدهی عمومی سازمان یافته محلی (مانند بورس اوراق قرضه مکزیک یا بازار اوراق قرضه کره) استفاده کرده اند . دلایلی برای کمبود تحقیقات مبتنی بر ساختارهای بدهی شرکت ها در بازارهای در حال ظهور وجود دارد. گوئررو (2007) در بررسی کره جنوبی، یکی از معدود بازارهای سرمایه در حال ظهور که به بازار بدهی عمومی سازمان یافته می بالد، خاطر نشان می سازد: « متأسفانه داده های ما امکان متمایز ساختن برخی از آن اثرات مهم را به ما نمی دهند، محدودیتی که در تحقیقات مشابه پیرامون بدهی شرکت ها نیز وجود دارد (اشموکلر و وسپرونی، 2006، صفحه 203، جدیدترین تحقیق نیز توضیح مشابهی می دهد). برای مثال، داده ها به ما امکان نمی دهند که بدهی بانک را از انواع دیگر بدهی متمایز سازیم...» این مسئله مؤید آن است که نبود داده های متنوع مانعی برای بررسی جامع ساختار بدهی شرکت ها در بازارهای در حال ظهور است.
مانع احتمالی دیگر این تصور است که شرکت های مالی معمولا از تحلیل های ساختار سرمایه (بدهی) کنار گذاشته شوند زیرا عمدتا بین بدهی های قدیمی و بدهی های از نوع سپرده یا دیون مبتنی بر محصول در دفاتر حساب شرکت های مالی ابهام وجود دارد. به عبارت دیگر، گرچه شرکت های مالی نیز تقاضای بدهی می کنند، عمدتا تأمین کننده بدهی تلقی می شوند. با توجه به جوان بودن بازارهای بدهی عمومی در بازارهای سرمایه در حال ظهور، کنار گذاشتن شرکت های مالی از نمونه ای کوچک به منزله صرف نظر کردن از اطلاعات درباره برخی ابعاد مهم ایجاد بازار مالی است. با این حال، درک ماهیت تکاملی این بازار با همه صنایع آن درست به اندازه بازاری که فقط به شرکت های غیرمالی محدود می شود خردمندانه است. به نظر ما استفاده از روش های بررسی مناسب به ما امکان می دهد مراحل اولیه ایجاد بازار را به خوبی درک کنیم تا برای توسعه آتی آن ایده های بهتری داشته باشیم و منتظر نمونه بزرگتر و ارزشمندتر برای تحقیقات تطبیقی باشیم .
خلاصه ثابت می کنیم که این داده های بازار در حال ظهور همسو با نظریه موجود و شواهد تجربی پیرامون ساختار بدهی شرکت هستند. در می یابیم شرکت هایی که از بازار بدهی عمومی استفاده می کنند در مقایسه با شرکت هایی که فقط از بازارهای بدهی خصوصی استفاده می کنند بزرگتر، قدیمی تر و سودآورتر هستند و به نامتقارنی اطلاعات حساسیت کمتری دارند. دوم اینکه، شرکت های صادرکننده بدهی عمومی کاهش چشمگیری در ریسک های سیستماتیک و کلی تجربه می کنند و پس از انتشار اوراق متحمل هزینه سرمایه کمتری می شوند. جالب اینکه در می یابیم شرکت های خدمات مالی اولین حامیان فعال بازار بدهی عمومی سازمان یافته جوان هستند. در کل، این یافته ها حاکی از آن است که بازارهای در حال ظهور می بایست بازار بدهی عمومی سازمان یافته را جنبه مفید احتمالی در برنامه ایجاد بازار مالی به حساب آورند. در بقیه مقاله شرح مختصری از تاریخچه و کل ساختار بازار بدهی عمومی جوان آفریقای جنوبی ارائه می دهیم. سپس پیشینه تحقیق را می دهیم که فرضیه های قابل آزمون را شکل می دهد. سپس داده ها و طرح آزمون را شرح می دهیم، درباره نتایج آزمون صحبت می کنیم و مقاله را به پایان می رسانیم.