ترجمه فارسی عنوان مقاله
توسعه اقتصادی و کارآفرینی
عنوان انگلیسی
Economic Development and Entrepreneurship ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
45248 | 2014 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Economics and Finance, Volume 8, 2014, Pages 436–443
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. دیدگاه های نظری در مورد توسعه اقتصادی و کارآفرینی
3. ارتباط کارآفرینی با توسعه اقتصادی در یک مدل نظری
نتیجه گیری
پیوست: مدل تئوری ارتباط میان توسعه اقتصاد و کارآفرینی
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. دیدگاه های نظری در مورد توسعه اقتصادی و کارآفرینی
3. ارتباط کارآفرینی با توسعه اقتصادی در یک مدل نظری
نتیجه گیری
پیوست: مدل تئوری ارتباط میان توسعه اقتصاد و کارآفرینی
ترجمه کلمات کلیدی
کارآفرینی - توسعه اقتصادی - کارآفرینان - رشد - سازمانهای کوچک و متوسط
کلمات کلیدی انگلیسی
entrepreneurship; economic development; entrepreneurs; growth; small and medium enterprises
ترجمه چکیده
چندین نیروی پویا، مانند شکست تکنولوژیکی، اقتصادهای نوسانی یا تغییرات جمعیتی، فرصت ها و تهدیدات جدیدی را برای سازمان ها و جوامع تبدیل یافته در سراسر جهان به وجود آورده است. دولت ها، سازمان های دولتی و خصوصی و مردم به منظور مقابله با این نیروهای انتقال دهنده، به اهمیت و ضرورت کارآفرینی بیش از پیش آگاهی دارند. کارآفرینی یک پدیده چندبعدی است که به عنوان یک فرایند، منبع یا وضعیتی پویا تحلیل می شود. با توجه به دیدگاه شومپیتر، فرایند کارآفرینی یکی از عوامل کلیدی و اصلی در توسعه اقتصادی یک کشور یا منطقه به شمار می رود. با این حال، پژوهشگران دیدگاه های متفاوتی را درباره رابطه بین مراحل توسعه اقتصادی و کارآفرینی در طول زمان بیان نموده اند. هدف از انجام مقاله این است که به طور مختصر مفاهیم توسعه اقتصادی و کارآفرینی بررسی شده و بر نقش کارآفرینی در توسعه اقتصادی تاکید گردد. روش-شناسی پژوهش مبتنی بر رویکرد بررسی ادبیات می باشد. مقاله ما یک مدل نظری را ارائه می دهد که برخی از عوامل اصلی و عمده در رابطه بین کارآفرینی و توسعه اقتصادی را برجسته می نماید. امروزه بیش از هر زمان دیگری در تاریخ، توسعه اقتصادی و کارآفرینی به شدت با یکدیگر پیوند خورده اند
ترجمه مقدمه
چندین نیروی پویا، مانند شکست تکنولوژیکی، اقتصادهای نوسانی یا تغییرات جمعیتی، فرصت ها و تهدیدات جدیدی را برای سازمان ها و جوامع تبدیل یافته در سراسر جهان به وجود آورده است. به منظور مقابله با این نیروهای انتقال دهنده، دولت ها، سازمان های دولتی و خصوصی و مردم به اهمیت و ضرورت کارآفرینی بیش از پیش آگاه هستند. نقش کارآفرینی در جامعه از اواخر قرن گذشته برجسته شده است. کارآفرینی اهمیت دارد، زیرا فراتر از همه این موارد، یک ویژگی انسانی است (بیسنت و تد ،2011). اهمیت کارآفرینی در اقتصادهای باز نوین به منظور رشد و توسعه اقتصادی، مهم تر از آن چیزی است که تا کنون بوده است.
در دهه های گذشته، علاقه فزاینده ای در جهت توجه به مفاهیم توسعه اقتصادی و کارآفرینی وجود داشته است. به عبارت دیگر، مطالعات متعددی در ادبیات مربوط به این دو مفهوم مهم وجود دارد (آکست ، 2013؛ شیریمای و همکاران، 2011؛ نوده ، 2011؛ برونرجم ، 2010؛ کاری و تریک ، 2010؛ والزر، 2009؛ ونکرز و همکاران، 2009؛ آدریچ و همکاران، 2006؛ ون استل و همکاران، 2005؛ هارپر، 2003؛ دجاردن ، 2000). پژوهشگران نتیجه گرفته اند که اگرچه نظریه توسعه اقتصادی می تواند همچنان درباره نظریه عمومی کارآفرینی بحث و گفتگو نماید اما نظریه ای که بتواند نتایج مختلف توسعه را در برگیرد، موجب تکامل مفهوم و درک کارآفرینی در توسعه اقتصادی می شود (نوده، 2008، ص 1). از سوی دیگر، سازمان های بین المللی، دولت ها و سیاست گذاران توجه بیشتری به عملکرد صورت گرفته توسط کارآفرینی در ایجاد توسعه اقتصادی معطوف داشته اند. کارشناسان اقتصادی، رویکرد سنتی خود به توسعه اقتصادی که عمدتاً مبتنی بر احیا و تقویت شرکت های بزرگ با استفاده از انگیزه های مالی متفاوت بوده است را رها نموده اند. آنها امروزه به بنگاه های کوچک و متوسط (SME) و سرمایه گذاری های جدید بیشتر از گذشته تاکید دارند. کارآفرینی به طور گسترده توسط مقامات دولتی در سرتاسر جهان نه تنها به عنوان "یک مکانیزم کلیدی برای افزایش توسعه اقتصادی، بلکه به عنوان "یک راه حل خوب و مناسب به ویژه در مناطقی که فعالیت کارآفرینی در ابتدا پر جنب و جوش و در حال حاضر روندی کند و آهسته داشته"، مورد پذیرش قرار گرفته است؛ زیرا کارآفرینی یک روش نسبتاً غیرقابل بحث به منظور بهبود تمامی امور، ایجاد شغل و افزایش رشد درآمد سرانه را مهیا می کند"(شین، 2005، ص 1). به همین دلیل "کارآفرینان نیاز دارند که به منابع و بازارها برای رسیدن به موفقیت دست یابند، و در این امر، سیاست های ملی نقشی مهم و حیاتی ایفا می کنند" (کرسل و لنتو، 2012، ص 6).
با این حال، با وجود شناخت کم، زمان آن رسیده که بدانیم مکانیسم عمل چگونه می باشد، یعنی کارآفرینی چگونه می تواند سبب بهبود عملکرد اقتصادی شده و یا چگونه می تواند بر عملکرد اقتصادی تاثیر بگذارد (تریک و ونکرز، 1999). از بحث فوق، پرسش زیر مطرح می شود: رابطه بین توسعه اقتصادی و کارآفرینی چیست؟
هدف از انجام مقاله این است که مفاهیم توسعه اقتصادی و کارآفرینی مورد بررسی قرار گرفته و بر نقش کارآفرینی در توسعه اقتصادی تاکید گردد. همچنین مقاله ما یک مدل نظری را ارائه می دهد که برخی از عوامل اصلی و مهم در رابطه بین کارآفرینی و توسعه اقتصادی را برجسته می کند. روش شناسی پژوهش مبتنی بر رویکرد بررسی ادبیات می باشد.
مقاله به سه بخش تقسیم شده است. بخش اول، چارچوب نظری مفاهیم توسعه اقتصادی و کارآفرینی را بررسی می کند. بخش دوم رابطه بین دو مفهوم و مدل نظری مرتبط با آن ها را بیان می کند. و در نهایت مقاله با نتیجه-گیری به پایان می رسد.