ترجمه فارسی عنوان مقاله
سیاست نرخ ارز چین
عنوان انگلیسی
China's exchange rate policy
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
7465 | 2000 | 16 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : China Economic Review, Volume 11, Issue 3, Winter 2000, Pages 262–277
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
نمایه نرخ ارز
نرخ واقعی ارز
تراز پرداخت ها
حالت استفاده از نرخ ارز در جایگاه لنگر اسمی
نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
چین - نرخ تورم - نرخ ارز - سیاست های پولی
کلمات کلیدی انگلیسی
China,Inflation,Exchange rate,Monetary policy
ترجمه چکیده
آیا بهای یوآن کاهش خواهد داشت یا باید کاهش داشته باشد؟ این پرسش مهمی است که در سراسر بازار مالی دنیا به آن اندیشیده اند و در چین هنگام بحران مالی آسیای شرقی در سال 1997در مورد آن بسیار بحث شده است. این مقاله اصول حاکم بر تعیین نرخ تبدیل ارز درچین را به تفصیل بررسی کرده وبه دو نتیجه گیری مهم می رسد. یکی اینکه دو دهه اخیر اصلاح اقتصادی هزینه هایی داخلی در چین داشته است، چرا که چین وابسته و مرتبط به بازار و قیمت های جهانی است و به این ترتیب نرخ تبدیل ارز می تواند همچون لنگر اسمی عمل می کند. ثبات نرخ ارز به ثبات قیمت های داخلی می انجامد. نتیجه دیگراین است که به دلیل تغییرپذیری قیمت های داخلی، تاثیر تغییر نرخ ارز در شرایط بازرگانی و جریان بازرگانی اندک و گذرا است. بنابراین، تغییرپذیری نرخ ارز برای حفظ تعادل حساب جاری ضرورتی ندارد. این شواهد نشان می دهد که چین باید این سیاست را که از سال1994 اجرا می کرده، برای حفظ ثبات نرخ ارز ادامه دهد
ترجمه مقدمه
آیا بهای یوآن کاهش خواهد داشت یا باید کاهش داشته باشد؟ این پرسش مهمی است که در سراسر بازار مالی دنیا به آن اندیشیده اند و در چین هنگام بحران مالی آسیای شرقی در مورد آن بسیار بحث شده است. در زمان بحران مالی آسیا در سال 1997 علاقه شدیدی به سیاست نرخ ارز در چین وجود داشته است. نرخ تبدیل یوآن به دلار از سال 1994 روی 30/8 ثابت شده است. آیا این سیاست نرخ ارز منطقی بوده است؟
آیا چین باید به نرخ ارز خود بیشتر قابلیت تغییر بدهد و اجازه دهد ارزش یوآن برای مقابله با عواقب بحران مالی آسیا کاهش یابد؟
هنگام بحث درمورد نیاز به کاهش ارزش یوآن بیشتر به این حقیقت توجه شده است که رشد صادرات در چین روندی رو به کاهش داشته است. بنابراین، به منظور رقابتی تر شدن صادرات چین لازم است ارزش یوآن کاهش یابد. مقاله حاضر به این نکته می پردازد که در حال حاضر در چین نرخ ارز در جایگاه لنگر اسمی مفیدتر از جایگاه آن در ابزاری برای تغییر هزینه است.