ترجمه فارسی عنوان مقاله
عوامل تعیینکننده بلندمدت و کوتاهمدت بازده اوراق قرضه ممتاز دولتی در اقتصادهای پیشرفته
عنوان انگلیسی
Long-run and short-run determinants of sovereign bond yields in advanced economies
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
22486 | 2014 | 15 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Economic Systems, Volume 38, Issue 1, March 2014, Pages 100–114
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.عوامل تعیینکننده بازده اوراق قرضه ممتاز دولتی: مرور کل مطالعات قبلی
2.1ملاحظات نظری
2.2. شواهد تجربی
2.2.1 مطالعات تک کشوری
2.2.2 مطالعات دادههای پنل
2.2.3 نکتههای کلیدی
3.دادهها و روششناسی تجربی
3.1روششناسی تجربی
جدول 1: توصیف متغیرها و منابع آنها
جدول 2: آمار توصیفی
3.2دادهها
4.نتایج برآورد
4.1مشخصه پایه
جدول 3: آزمونهای ریشه آزمون پنل
4.2بررسی پایداری
جدول 4: رگرسیونهای پایه
جدول 5، بررسیهای پایداری
4.3آیا هزینههای وامگیری ممتاز دولتی مناطق اروپایی از«ارزش منصفانه» انحراف دارند؟
5.نتیجهگیریها
پینوشتها
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.عوامل تعیینکننده بازده اوراق قرضه ممتاز دولتی: مرور کل مطالعات قبلی
2.1ملاحظات نظری
2.2. شواهد تجربی
2.2.1 مطالعات تک کشوری
2.2.2 مطالعات دادههای پنل
2.2.3 نکتههای کلیدی
3.دادهها و روششناسی تجربی
3.1روششناسی تجربی
جدول 1: توصیف متغیرها و منابع آنها
جدول 2: آمار توصیفی
3.2دادهها
4.نتایج برآورد
4.1مشخصه پایه
جدول 3: آزمونهای ریشه آزمون پنل
4.2بررسی پایداری
جدول 4: رگرسیونهای پایه
جدول 5، بررسیهای پایداری
4.3آیا هزینههای وامگیری ممتاز دولتی مناطق اروپایی از«ارزش منصفانه» انحراف دارند؟
5.نتیجهگیریها
پینوشتها
ترجمه کلمات کلیدی
اقتصادهای پیشرفته -
بازدهی اوراق قرضه دولتی -
عوامل بلند مدت و کوتاه مدت -
هم انباشتگی پنل -
بدهی های عمومی
کلمات کلیدی انگلیسی
Advanced economies,
Government bond yields,
Long-run and short-run determinants,
Panel cointegration,
Public debt
ترجمه چکیده
عوامل تعیینکننده بازده اوراق قرضه ممتاز دولتی در 22 اقتصاد پیشرفته را در سالهای 1980-2010 و با استفاده از تکنیکهای همجمعی پنل تحلیل میکنیم. استفاده از روششناسی همجمعی امکان تشخیص عوامل تعیینکننده بلندمدت (بدهی به GDP؛ رشد بالقوه) را از عوامل تعیینکننده کوتاهمدت (تورم، نرخهای بهره کوتاهمدت و موارد دیگر) فراهم میسازد. به این نتیجه رسیدهایم که در بلندمدت، بازده اوراق قرضه دولتی تقریبا 2 امتیاز پایه در پاسخ به یک درصد افزایش در نسبت بدهی دولتی به GDP و تقریبا 45 امتیاز پایه در پاسخ به یک درصد افزایش در نرخ رشد بالقوه افزایش مییابد. در کوتاهمدت، بازده اوراق قرضه ممتاز دولتی از سطح تعیینشده در اصول بنیادین بلندمدت انحراف دارد اما تقریبا نصف انحراف در یکسال تعدیل مییابد. برآوردها در هنگام بررسی تاثیر بحران مالی جهانی بر هزینههای وامگیری ممتاز دولتی در کشورهای مناطق اروپایی نشان میدهند که توسعهها در برابر آلمان در تعدادی از کشورهای پیرامون اروپایی فراتر از سطح تعیین شده در اصول بنیادین در پیامدهای بعد از بحران تعیین میشوند، ولی تعدادی از کشورهای اروپایی شمالی از جریانهای «امن و ایمن» بهره میبرند.
ترجمه مقدمه
چه عواملی بر نرخ بهرهای که دولتها برای گرفتن وام در بلندمدت پرداخت میکنند تاثیرگذار هستند؟ منابع اقتصادی نشان میدهند که هزینههای وامگیری به شرایط بنیادی در اقتصاد و خصوصا حسابهای مالی بستگی دارند. به عنوان مثال، زمانی که بدهی دولت افزایش مییابد بازده اوراق قرضه ممتاز دولتی ممکن است با تشخیص ریسک بالاتر (نکول، استهلاک حاصل از پرداخت نقدی بدهی و تورم) که توسط سرمایهگذاران صاحب اوراق بدهی دولتی انجام می گیرد افزایش یابد.
رابطه بلند مدت بین بازده اوراق قرضه ممتاز دولتی و اصول بنیادین اقتصاد کلان را می توان در کوتاه مدت تفکیک کرد، خصوصا در طول دوره های درماندگی اقتصادی. به عنوان مثال، علیرغم انباشتگی بدهی کل دولتی در ایالات متحده بعد از پیامدهای بحران مالی جهانی، بازده اوراق قرضه ایالات متحده روندی رو به پایین داشت. برعکس، علیرغم سطح اولیه نسبتا پایین بدهی کل دولتی، هزینههای وامگیری ممتاز دولتی در تعدادی از کشورهای مناطق اروپایی مانند اسپانیا به شکل پایداری فراتر از کشورهای دارای بدهکاری بسیار بیشتر مانند بریتانیا است.
این رفتار نیاز به تشخیص بین عوامل تعیینکننده بلندمدت و کوتاهمدت هزینههای وامگیری را نشان میدهد. در این مقاله، تلاش میکنیم که این موضوع را در نمونهای از اقتصادهای پیشرفته توضیح دهیم. حدس ما این است که بازده اوراق قرضه ممتاز دولتی میتواند به شکل موقت از سطح تعادل بلندمدت منحرف شود و علت آن عوامل کوتاه مدت است (مانند خط مشی مالی). از روش همجمعی پنل استفاده میکنیم زیرا نسبت به برآوردگر اثرات ثابت (FE) که در اکثریت مطالعات موجود استفاده شده است دو مزیت اصلی دارد. مزیت اول این است که این امکان را به وجود میآورد که ضرایب عوامل کوتاه مدت در بین کشورها متفاوت باشند و در حین حال تاثیر عوامل بلندمدت نیز یکسان باقی بماند. فرضیه دوم متناسب با پیشبینیهای نظری است و روششناسی ما امکان را به وجود میآورد که تست کنیم آیا این موضوع در عمل نیز صادق است یا نه. مزیت دوم این است که این امکان را فراهم میسازیم که هزینههای وامگیری ممتاز دولتی از سطوح تعادل بلندمدت خود منحرف شوند و میزان این انحراف را در طول بحران مالی اقتصادی در کشورهای مناطق اروپایی ارزیابی می کنیم. علاوه براین، سرعت تعدیل بازده اوراق قرضه ممتاز دولتی را در سطح تعادل بلندمدت آن نیز ارزیابی میکنیم.
با استفاده از دادههای سالانه نمونهای از 22 اقتصاد پیشرفته در طول دوره 1980-2010 شواهدی را به دست آوردیم که رابطه بلندمدت بین هزینههای وامگیری ممتاز دولتی و عوامل تعیینکننده بنیادین و اصلی آنها را تایید میکنند: نسبت بدهی دولتی به GDP و رشد بالقوه. شواهد آماری را برای تایید این فرضیه ارایه میدهیم مبنی بر اینکه این رابطه در همه اقتصادهای پیشرفته رایج است. در بلندمدت، بازده اوراق قرضه دولتی در پاسخ به 1 درصد افزایش در نسبت بدهی دولت به GDP تقریبا 2 امتیاز پایه و در پاسخ به یک درصد افزایش در نرخ رشد بالقوه تقریبا 45 امتیاز پایه افزایش مییابد. در هر دوره زمانی ممکن است بازده اوراق قرضه ممتاز دولتی از سطح تعیین شده دراصول بنیادین بلندمدت منحرف شود اما تقریبا نصف انحراف در طول یک سال تعدیل مییابد. در کوتاهمدت، تغییرات در بازده اوراق قرضه دولتی به تغییرات در نسبت بدهی به GDP، نرخ بازار پول (تاثیر خطمشی پولی) و تورم (شوکهای اسمی) پاسخ میدهند ولی تاثیر تغییرات در نرخ رشد و نسبت توازن اولیه ضعیفتر است. یکی از هشدارهایی که در مورد تعبیر نتایج کوتاهمدت میدهیم این است که آنها از مدلی بسیار مقرون به صرفه به دست آمدهاند و عواملی را که ممکن است در انحراف موقتی هزینههای وامگیری ممتاز دولتی از سطح تعادل بلندمدت آنها در پیامدهای بعد از بحران نقش داشته باشند در نظر نگرفتهاند، اما تعیین کیفیت آنها سخت است (به عنوان مثال، عدماطمینان خط مشی).
ادامه این مقاله به شکل زیر ساختاربندی شده است. در بخش 2، مرور منابع ارایه شده است و بر بدهی دولتی به عنوان تعیینکننده بازده اوراق قرضه ممتاز دولتی به شکل خاص تمرکز شده است. در بخش 3، تکنیک تجربی جدیدی توصیف میشود که در تحلیل و دادهها به کار برده میشود. در بخش 4، یافتههای تجربی ارایه و در مورد آن بحث شده است. بخش آخر به نتیجهگیری اختصاص داده شده است.