ترجمه فارسی عنوان مقاله
انجمن های خودیاری آنلاین در مورد کانابیس (شاهدانه): ارزیابی محتوا
عنوان انگلیسی
Online self-help forums on cannabis: A content assessment
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
122443 | 2017 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Patient Education and Counseling, Volume 100, Issue 10, October 2017, Pages 1943-1950
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. روش ها
2.1 نمونه
شکل 1. نمودار جریان
2.2 ارزیابی
2.3 ملاحظات اخلاقی
2.4 تجزیه و تحلیل های آماری
جدول 1. طبقه بندی و توصیف موارد
2.5 داده های از دست رفته
جدول 2. دسته بندی موضوعات با توجه به نوع انجمن
3. نتایج
3.1 پست ها و کاربران
3.2 مقایسه با نوع انجمن
3.3 مقایسه با جنسیت
جدول 3. طبقه بندی موضوعات بر اساس وضعیت کاربر: کاربران با درگیری زیاد در مقایسه با کاربران با درگیری متوسط
3.4 مقایسه با نوع کاربر: کاربران با درگیری بیشتر در مقابل کاربران با درگیری متوسط
3.5 همبستگی بین زیر مجموعه ها
جدول 4. همبستگی بین زیر مجموعه ها
4. بحث و نتیجه گیری
4.1 بحث
4.1.1 مقایسه بین انجمن های خودیاری سلامت روان و انجمن های شاهدانه
4.1.2 مقایسه بین انجمن های خودیاری شاهدانه
4.1.3 مقایسه بین کاربران
4.1.4 همبستگی بین موضوعات
4.1.5 محدودیت ها
4.2 نتیجه گیری
4.3 مفاهیم عملی
مشارکت کنندگان
تضاد منافع
منابع مالی
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. روش ها
2.1 نمونه
شکل 1. نمودار جریان
2.2 ارزیابی
2.3 ملاحظات اخلاقی
2.4 تجزیه و تحلیل های آماری
جدول 1. طبقه بندی و توصیف موارد
2.5 داده های از دست رفته
جدول 2. دسته بندی موضوعات با توجه به نوع انجمن
3. نتایج
3.1 پست ها و کاربران
3.2 مقایسه با نوع انجمن
3.3 مقایسه با جنسیت
جدول 3. طبقه بندی موضوعات بر اساس وضعیت کاربر: کاربران با درگیری زیاد در مقایسه با کاربران با درگیری متوسط
3.4 مقایسه با نوع کاربر: کاربران با درگیری بیشتر در مقابل کاربران با درگیری متوسط
3.5 همبستگی بین زیر مجموعه ها
جدول 4. همبستگی بین زیر مجموعه ها
4. بحث و نتیجه گیری
4.1 بحث
4.1.1 مقایسه بین انجمن های خودیاری سلامت روان و انجمن های شاهدانه
4.1.2 مقایسه بین انجمن های خودیاری شاهدانه
4.1.3 مقایسه بین کاربران
4.1.4 همبستگی بین موضوعات
4.1.5 محدودیت ها
4.2 نتیجه گیری
4.3 مفاهیم عملی
مشارکت کنندگان
تضاد منافع
منابع مالی
ترجمه کلمات کلیدی
مصرف کنسرو، اعتیاد، اینترنت، انجمن آنلاین خود کمک،
کلمات کلیدی انگلیسی
Cannabis use; Addiction; Internet; Online forum; Self-help;
ترجمه چکیده
هدف: ارزیابی انجمن های خودیاری آنلاین در رابطه با استفاده کنندگان از شاهدانه که در اینترنت به دنبال کمک هستند.
روش ها: ما محتوای 717 پست توسط 328 کاربر را در سه انجمن آنلاین به لحاظ حوزه های علاقه و مکانیسم های خودیاری آنالیز کردیم. تنها انجمن های انگلیسی زبان که رایگان بوده و نیاز به ثبت نام نداشتند مورد ارزیابی قرار گرفتند.
یافته ها: مکانیسم های اصلی خودیاری کشف و نشانه گذاری شدند که تعداد کمی از این پست ها مربوط به مسائل قانونی و ادراکات اجتماعی بودند. این انجمن ها به غیر از شبکه های اجتماعی و مسائل مالی و حرفه ای، به طور قابل توجهی با تمام حوزه های علاقه و مکانیسم های خودیاری تفاوت داشتند. کاربرانی که پست های زیادی در رابطه با تشخیص، سبب شناسی/ پژوهش و تهیه اطلاعات ارسال کرده بودند، معمولاً بیشتر از سایرین درگیر این مسائل بوده اند. تجزیه و تحلیل ها نشان دهنده همبستگی منفی میان حمایت های احساسی و جنبه های بیماری و نیز همبستگی منفی میان حمایت های احساسی و تبادل اطلاعات بودند.
نتیجه گیری: انجمن های مربوط به کانابیس یا شاهدانه دارای شباهت هایی با سایر انجمن های بهداشت روان هستند. پست ها با توجه به مشارکت کاربر و جهت گیری های خاص انجمن متفاوت از هم بودند.
مفاهیم عملی: اینترنت یک منبع مناسب خودیاری و حمایت های اجتماعی برای استفاده کنندگان شاهدانه است که دارای مفاهیم بالینی بالقوه ای برای کاربران انجمن های خاص است.
ترجمه مقدمه
کانابیس یا شاهدانه پس از تنباکو و الکل پر مصرف ترین ماده اعتیادآور در سرتاسر جهان می باشد ]1،2[. استفاده از آن در برخی مصرف کنندگان از جمله جوانان و نوجوانان با اعتیاد، آسیب و اختلالات روانی احتمالی همراه است ]6،7،8 – 3[. به لحاظ مسائل امنیتی و چشم اندازهای بهداشت عمومی مرتبط با استفاده از شاهدانه و نیز استفاده پزشکی گسترده از ماری جوانا، بحث های تازه ای در ایالات متحده آمریکا، برخی کشورهای اروپایی (مانند سوئیس) و مجامع سازمان های بین المللی در خصوص اجرای سیاست های خاص به جای اعمال مجازات انجام می گیرد ]9،10[.
تعداد افرادی که برای اعتیادشان به شاهدانه دنبال کمک هستند کم است ]11[ که این امر احتمالاً به دلیل خجالت کشیدن افراد از مطرح کردن این موضوع و دسترسی محدود به درمان ]14-12[ یا انتظار پیامدهای ناگوار می باشد ]15[. در عین حال امروزه اینترنت تبدیل به یک منبع اطلاعاتی مهم برای افرادی شده است که دچار اعتیاد یا اختلالات روانی هستند ]19-16[. تقریباً دو نفر از هر سه کاربر اینترنت به جستجوی آنلاین مسائل بهداشتی و سلامتی پرداخته اند و اینترنت را یکی از منابع اصلی برای چنین اطلاعاتی می دانند ]20[. برخی مطالعات سازگاری این مشاهدات را با درمان های مربوط به اختلالات روانی در اینترنت ارزیابی و تایید کرده اند ]23-21[.
به طور مشابه انجمن های خودیاری مبتنی بر وب، طیف وسیعی از بیماری های روانی و جسمی را دربر می گیرند. ویژگی های این گروه ها عبارتند از محیط آنلاین، اهداف مشترک، رسانه های پر محتوا، دسترسی به یک شبکه پشتیبانی و امکان پشتیبانی جهانی مستقل از موقعیت جغرافیایی ]24[. آن ها همچنین ویژگی های اصلی مدل بهبود و بازیابی مانند توانمندسازی، حمایت از همسالان و دانش تجربی را به اشتراک می گذارند ]25،26[. مزایای تئوری و عملی گروه های خودیاری آنلاین در بسیاری از مطالعات مورد ارزیابی قرار گرفته است ]27[. مزایای این گروه ها عبارتند از تغییرات مثبت در علائم بیماری، افزایش بهبودی و پاسخ های سازگار با تشخیص، بهبود کیفیت زندگی، بهبود تصمیم گیری ]28[، غلبه بر گوشه گیری و انزوا، کاهش سطح استرس، توسعه شبکه های اجتماعی ]29[، و افزایش خودمختاری ]30[. یکی از ویژگی های منفی بالقوه در منابع آنلاین مانند فورم ها و وبلاگ ها این است که کیفیت اطلاعات ارائه شده توسط این منابع در خصوص سلامت روانی و فیزیکی قابل تایید نبوده و ممکن است توسط افراد غیر متخصص ارائه شده باشند ]31[. علاوه بر این، این اطلاعات ممکن است کنترل نشده و برخی اوقات ضعیف باشند که در نهایت باعث افزایش خطر گسترش اطلاعات غلط و مضری گردد که دارای سطح اطمینان پایینی هستند ]32[.
اگرچه تعداد انجمن های خودیاری آنلاین برای بیماری های روانی همچنان در حال افزایش است، با این حال مطالعات اندکی در زمینه تایید محتوای اطلاعات که در میان کاربران به اشتراک گذاشته می شود انجام شده است ]33[. در هر حال مطالعات متعددی بر روی پشتیبانی آنلاین از بیماری هایی نظیر اسکیزوفرنی ]34،35[، اختلال دو قطبی ]33[، افسردگی ]36،37[، خودکشی ]38[، اختلالات تغذیه ]39[ و اختلال وسواس ]39[ انجام شده است. فین پاود در مقاله اصلیش بر روی یک گروه دچار اختلال روانی یک ارزیابی سه ماهه انجام داد. یافته های اصلی او این بود که این گروه بیشتر از یک انجمن پزشکی بین خودشان تبادل اطلاعات انجام داده اند و نیمی از این پیام ها به صورت عاطفی و احساسی بوده اند.
پیرون ]40[ به طور خاص یک انجمن آنلاین مربوط به سلامت روان را مورد بررسی قرار داد و یک تجزیه و تحلیل گسترده بر روی مباحث و محتوای تبادل شده در طی یک دوره 18 ماهه انجام داد. نتیجه اصلی این بود که شرکت کنندگان در گروه های آنلاین به نظر می رسد که به یک حس کاتارسیس یا خالی کردن عقده های درونی رسیده اند، چرا که توانسته اند بلافاصله پس از یک رویداد ناگوار آن را با دیگران به اشتراک بگذارند. هاکر و همکاران ]35[، 11 انجمن آنلاین را برای افراد مبتلا به اسکیزوفرنی مورد بررسی قرار دادند. یافته های اصلی آن ها برخلاف مطالعات قبلی این بود که تبادل اطلاعات برای افرادی در این گونه انجمن ها شرکت می کنند دارای منافع بالقوه ای است. بائر و همکاران ]33[ دو انجمن خودیاری آنلاین آلمانی زبان برای اختلال دو قطبی را با استفاده از روش هاکر و همکاران ]35[ مورد بررسی قرار دادند. یافته های اصلی آن ها مبتنی بر این بود که به اشتراک گذاری محتوای احساسی و یافتن حمایت های روحی یکی از مزایای بالقوه شبکه های اجتماعی است.
این مطالعات ابتدایی پست های ارسال شده با توجه به ویژگی های کاربران را توصیف نکرده اند. پیوندهای احتمالی بین ویژگی های مختلف پست ها (مانند حمایت های عاطفی و تبادل اطلاعات) در آن ها نیز مورد ارزیابی قرار نگرفته اند. علاوه بر این، مطالعاتی که بیش از یک انجمن را مورد بررسی قرار دادند، اختلاف بین انجمن ها را مورد ارزیابی قرار نداده اند.
به اعتقاد ما تنها یک مطالعه به بررسی حمایت های آنلاین در زمینه اعتیاد به مواد یا اعتیاد به الکل را مورد بررسی قرار داده است ]41[. این مطالعه مداخلات مبتنی بر وب را ارزیابی کرده است که شامل ارزیابی انجمن های آنلاین و اطلاعات تبادل شده بین کاربران می باشد. با این وجود، تمرکز این مطالعه بر روی محتوای انجمن نبوده است. تا به امروز و با توجه به بهترین دانش ما، هیچ گونه مطالعه ای بر روی شاهدانه و انجمن های خودیاری در این زمینه انجام نشده است. هدف از مطالعه حاضر، تعیین و بررسی انجمن های خودیاری آنلاین در مورد مصرف کنندگان شاهدانه است که در جستجوی کمک های آنلاین در اینترنت هستند. این مطالعه همچنین به بررسی تفاوت های بین انجمن ها، ارتباطات احتمالی بین کاربران و ارتباطات بین پست ها پرداخته است.