دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 122510
ترجمه فارسی عنوان مقاله

رفتار خودآزاری/خودکشی را می‌توان با اعتیاد به اینترنت در میان نوجوانان پیش‌بینی کند: تحقیق آینده‌نگر

عنوان انگلیسی
Internet Addiction among Adolescents May Predict Self-Harm/Suicidal Behavior: A Prospective Study
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
122510 2018 6 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : The Journal of Pediatrics, Available online 15 March 2018

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

مقدمه

روش‌ها

معیارها

پرسشنامه برای ارزیابی رفتار خودآزاری/خودکشی 

تحلیل‌های آماری

نتایج

جدول 1. پیامدهای رفتار خودآزاری/خودکشی نوپدید در پیگیری، وضعیت اعتیاد به اینترنت، مشخصات جمعیت‌شناسی و وضعیت سلامت ذهنی در خط مبنا.

بحث

جدول 2. IRRهای بدون تعدیل رفتار خودآزاری/خودکشی برای اعتیاد به اینترنت خط مبنا، جمعیت‌شناسی و وضعیت سلامت ذهنی
ترجمه چکیده
هدف بررسی نقش اعتیاد به اینترنت در ایجاد رفتار خودآزاری/خودکشی در میان نوجوانان بعد از پیگیری یک ساله طرح تحقیق این پژوهشِ گروهی آینده‌نگر یک ساله را بر روی 1861 نوجوان (متوسط سنی 15.93 سال) دبیرستانی در تایوان انجام دادیم، 1735 پاسخ‌دهنده (93.2%) بدون سابقه تلاش برای خودآزاری/خودکشی در ارزیابی ابتدایی تعیین و گروه «بدون مورد» نامیده شدند. «مقیاس اعتیاد به اینترنت چن» برای شناسایی افراد مبتلا به اعتیاد به اینترنت شناسایی شد. یک سال بعد از آزمایش ابتدایی، مجدد رفتار خودآزاری/خودکشی در شرکت‌کنندگان ارزیابی شد و برای تحلیل آماری از گروه «بدون‌مورد» استفاده شد. برای بررسی رابطه بین اعتیاد به اینترنت و رفتار خودآزاری/خودکشی، تحلیل رگرسیون لجستیک چندمتغیره با استفاده از اعتیاد به اینترنت در خط مبنا به عنوان پیش‌بین برای رفتار خودآزاری/خودکشی جدید در سال بعد، بعد از تعدیل متغیرهای مخل بالقوه، اجرا شد. نتایج میزان رواج اعتیاد به اینترنت در خط مبنا 23% بود. 59 دانش‌آموز (3.9%) رفتار خودآزاری/خودکشی جدید در ارزیابی‌های پیگیری داشتند. بعد از کنترل تاثیرات مخل‌های بالقوه، هنگام مقایسه با دانش‌آموزان بدون اعتیاد به اینترنت، ریسک نسبی رفتار خودآزاری/خودکشی نوپدید برای شرکت‌کنندگان در نقش معتاد به اینترنت 2.41 (95% CI 1.16-4.99, P = .018) بود. نتیجه‌گیری یافته‌های‌مان نشان می‌دهند اعتیاد به اینترنت با رویداد رفتار خودآزاری/خودکشی در نوجوانان ارتباط دارد (جِی پدیاتر 2018).
ترجمه مقدمه
اعتیاد به اینترنت، که اغلب استفاده مسئله‌زا و کنترل‌ناپذیر از فناوری‌های اطلاعات نامیده می‌شود، تبدیل به مشکلی فزاینده برای سلامت عمومی در میان نوجوانان شده است. مفهوم اعتیاد به اینترنت را اختلال طیف وسواسی-تکانشی با مظاهر بالینی شامل حواس‌پرتی، ‌استفاده افراطی، از دست دادن کنترل، پس کشیدن، رواداری و تاثیرات مضر دیگر تلقی می‌کنند. در دهه گذشته، تحقیقات رواج فزاینده اعتیاد به اینترنت را در نوجوانان گزارش کرده‌اند، این روند در سراسر جهان از 0.8% تا 26.7% متغیر است. اعتیاد به اینترنت با مسائل رفتاری و احساسی، انزوای اجتماعی، روابط ضعیف در خانواده و کژکارکردی در زندگی روزانه نیز ارتباط دارد. روند زیستی‌فیزیکی اعتیاد به اینترنت منتج به ویژگی‌های بالینی و مشکلات در نوجوانان می‌شود، نوجوانانی که از این فناوری استفاده افراطی می‌کنند. نوجوانان معتاد به اینترنت نشانگان‌ بیقراری، کج‌خلقی و نااستواری هیجانی خلق‌وخو بعد از استفاده مستمر از اینترنت دارند. علاوه بر این، خصومت و پرخاشگری فزاینده باعث بدتر شدن تکرار و شدت تنازعات بین‌فردی در خانه و مدرسه شده است. این نوجوانان تمایلی به ارتباطات زندگی واقعی ندارند و زمان درس خواندن را قربانی استفاده افراطی از اینترنت می‌کنند، به این ترتیب به ناکامی بیشتر اجتماعی و بدتر شدن عملکرد تحصیلی کمک می‌شود.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  رفتار خودآزاری/خودکشی را می‌توان با اعتیاد به اینترنت در میان نوجوانان پیش‌بینی کند: تحقیق آینده‌نگر

چکیده انگلیسی

Our findings indicate that Internet addiction is prospectively associated with the incidence of self-harm/suicidal behavior in adolescents.