دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 122525
ترجمه فارسی عنوان مقاله

خودآزاری و ارتباطش با اعتیاد به اینترنت و مواجهه اینترنت با تفکر خودکشی در نوجوانان

عنوان انگلیسی
Self-harm and its association with internet addiction and internet exposure to suicidal thought in adolescents
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
122525 2017 8 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Journal of the Formosan Medical Association, Volume 116, Issue 3, March 2017, Pages 153-160

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده


کلیدواژه‌ها: 


1. مقدمه


2. روش‌ها


1.2. طرح پژوهش و نمونه


2.2. سنجش


1.2.2. اطلاعات اجتماعی جمعیتی 


2.2.2. پرسشنامه‌ برای خودکشی و SH


3.2.2. مقیاس اعتیاد به اینترنت چن


4.2.2. پرسشنامه‌ سلامت بیمار


5.2.2. مقیاس پشتیبانی چندوجهی


6.2.2. مقیاس عزت نفس روزنبرگ


7.2.2. مصرف-آزمون شناسایی اختلال مصرف الکل


8.2.2. پرسشنامه‌ برای سوءمصرف مواد


3.2. فرایند و تحلیل آماری


3. نتایج


4. بحث


جدول 1 مشخصات بالینی و اجتماعی جمعیتی نوجوانان مبتلا به رفتار خودآزاری


جدول 2 عامل‌های مرتبط با خودآزاری در نوجوانان: تحلیل رگرسیون لجستیک تک‌متغیری


جدول 3 عامل‌های مرتبط با خودآزاری در نوجوانان: تحلیل رگرسیون لجستیک سلسله‌مراتبی.


جدول 4 مشخصات افعال خودآزاری در دانش‌آموزان معتاد به اینترنت یا مواجهه با افکار خودکشی در زیرنمونه گروه SH (n = 250).


5. نتیجه‌گیری 
ترجمه کلمات کلیدی
نوجوانان اینترنت رفتار خودخواهانه، افکار خودکشی، نوجوان،
کلمات کلیدی انگلیسی
adolescent; internet; self-injurious behavior; suicidal ideation; teen;
ترجمه چکیده
زمینه/هدف: خودآزاری (SH) عامل ریسک خودکشی است. هدف‌مان تعیین ارتباط بین اعتیاد به اینترنت و مواجهه با اندیشه‌پردازی خودکشی محدود در اینترنت با SH در نوجوانان است. روش‌ها: این پژوهش بررسی مقطعی دانش‌آموزانی است که به مجموعه پرسشنامه‌های آنلاین شامل پرسشنامه اطلاعات اجتماعی جمعیتی، پرسشنامه خودکشی، مقیاس اعتیاد به اینترنت چن (CIAS)، پرسشنامه سلامت بیمار (PHQ-9)، مقیاس پشتیبانی چندوجهی (MDSS)، مقیاس عزت نفس روزنبرگ (RSES)، مصرف-آزمون هویت اختلال استفاده از الکل (AUDIT-C) و پرسشنامه سوءمصرف مواد پاسخ دادند. نتایج: در کل 2479 دانش‌آموز پرسشنامه‌ها را تکمیل کردند (میزان پاسخ = 62.1%). میانگین سنی آنها 15.44 سال بود (بازه 14-19 سال؛ انحراف استاندارد 0.61) و عمدتاً دانش‌آموز دختر بودند (n = 1494; 60.3%). شیوع SH در سال قبل 10.1% (n = 250) بود. در میان شرکت‌کنندگان، 17.1% اعتیاد به اینترنت داشتند (n = 425) و 3.3% در معرض محتوای خودکشی در اینترنت (n = 82) بودند. در تحلیل رگرسیون لجستیک سلسله‌مراتبی، پس از آنکه جنسیت، عامل‌های خانواده، مواجهه با افکار خودکشی در زندگی واقعی، افسردگی، استفاده از الکل/تنباکو، خودکشی همزمان و ادراک پشتیبانی اجتماعی کنترل شد، اعتیاد به اینترنت و مواجهه با افکار خودکشی در اینترنت هردو ارتباط معنی‌دار با ریسک فزاینده SH داشتند. با این حال، ارتباط بین اعتیاد به اینترنت و SH بعد از تعدیل سطح عزت‌نفس تضعیف شد، در حالی که مواجهه با افکار خودکشی در اینترنت هنوز ارتباط معنی‌دار با افزایش ریسک SH داشت (نسبت نابرابری = 1.96؛ 95% فاصله اطمینان: 1.06- 3.64). نتیجه‌گیری: تجربه‌های آنلاین با SH در نوجوانان ارتباط دارد. استراتژی‌های بازدارنده ممکن است از آموزش برای افزایش آگاهی اجتماعی، شناسایی جوانانی که بیشتر در معرض خطر هستند و فراهم کردن کمک فوری استفاده کنند. کپی‌رایت © 2016، انجمن پزشکی فورموسان. انتشار توسط شرکت مسئولیت محدود الزویر تایوان. این مقاله دارای دسترسی آزاد تحت مجوز CC BY-NC-ND است (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/) .
ترجمه مقدمه
خودآزاری (SH) عبارتی است که برای شرح تمام اقدامات عمدی خودمسموم‌سازی یا خودجرحی در بسیاری از کشورهای اروپایی، صرف نظر از وجود نیت برای خودکشی، استفاده می‌شود. درک این پدیده اهمیت دارد چون SH تکراری و عامل ریسک مستقل برای خودکشی است، اگرچه بسیاری از افعال SH در نوجوانان با نیت غیر از خودکشی شروع می‌شود. پژوهش‌های طولی به دنبال SH در نوجوانان نشان داد افراد با افعال SH نرخ مرگ فراتر از چهار برابر در مقایسه با میزان قابل انتظار (اگر خودکشی دلیل اصلی این ریسک فزاینده باشد) و میزان فزاینده اختلال روانی در اوایل بزرگسالی دارند. عامل‌های ریسک برای SH در نوجوانان چندوجهی و اغلب دارای همبستگی متقابل هستند. مرور نظام‌مند عامل‌های ریسک برای SH نوجوانان نشان داد نوجوانان با SH بدون مرگ مشخصاتی مشابه با نوجوانانی دارند که خودکشی کرده‌اند. در میان عامل‌های شناسایی شده، مواجهه با خودکشی (اعم از خوشه‌بندی خودکشی/شیوع رفتار خودکشی یا تاثیرگذاری رسانه‌ها) بر نوجوانان نسبت به بزرگسالان تاثیرگذارتر است. مواجهه با رفتارهای خودکشی بدون مرگ در خانواده و دوستان پیش‌بینی برای SH در نوجوانان است. با این حال، اطلاعات کمی درباره رابطه بین مواجهه با افکار خودکشی محدود سایرین، به خصوص زمینه اجتماعی منحصربفرد خلق شده با اینترنت، و رفتار خودآزار نوجوان در سطح جامعه به دست آمده است. اعتیاد به اینترنت به صورت الگوی ناسازگار استفاده از اینترنت توصیف می‌شود که منجر به نقص قابل ملاحظه بالینی یا آشفتگی می‌شود. اعتیاد به اینترنت عبارت است از سرگرم شدن با فعالیت‌های اینترنتی، شکست تکراری در مقاومت دربرابر تکانه استفاده از اینترنت، رواداری، پس‌کشیدن، استفاده از اینترنت در طی دوره زمانی طولانی‌تر از قصد فرد، تمایل مستمر و یا تلاش‌های غیرموفق برای حذف یا کاهش استفاده از اینترنت، زمان مازاد صرف شده بر فعالیت‌های اینترنتی و ترک اینترنت، تلاش مازاد صرف شده بر فعالیت‌های ضروری برای دسترسی یافتن به اینترنت و استفاده مستمر و سنگین از اینترنت علیرغم شناخت مشکل روانی یا بدنی مکرر یا دائمی که با استفاده از اینترنت ایجاد می‌شود یا بدتر می‌شود. پژوهش‌های قبلی متوجه شده‌اند نوجوانان معتاد به اینترنت سطح بالاتری از نشانگان اختلال بیش‌فعالیتی نقص توجه، افسردگی و پرخاش‌گری و ریسک فزاینده برای مشارکت در رفتارهای پرخاشگر دارند. با این حال، اطلاعات زیادی درباره ارتباط بین اعتیاد به اینترنت و SH در نوجوانان وجود ندارد. تحقیقات بیشتر برای بررسی این رابطه و مکانیسم زیربنای احتمالی لازم است تا به شکلی مناسب SH در نوجوانان شناسایی و کنترل شود. در این پژوهش، هدف‌مان بررسی رابطه SH در نوجوانان برای مواجهه با اندیشه‌پردازی خودکشی در اینترنت از سوی دیگران است. علاوه بر این، تلاش می‌کنیم، با کنترل تاثیرات افسردگی، اصرار بر خودکشی، مواجهه با اندیشه‌پردازی خودکشی محدود، استعمال مواد، عامل‌های ویژه خانواده، ادراک پشتیبانی اجتماعی و عزت‌نفس، رابطه اعتیاد به اینترنت را با SH در نوجوانان شفاف کنیم. برای کسانی که به خودشان آسیب می‌زنند، به تفاوت‌ تعداد افعال و نیت برای خودکشی نگاهی می‌اندازیم، و بررسی می‌کنیم آیا روش‌های SH بررسی شده در اینترنت بین معتادان به اینترنت و نوجوانان غیرمعتاد فرق دارد یا خیر. مشخصات تجربه مرتبط با SH با بررسی مواجهه با افکار خودکشی در اینترنت وارسی شد.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  خودآزاری و ارتباطش با اعتیاد به اینترنت و مواجهه اینترنت با تفکر خودکشی در نوجوانان

چکیده انگلیسی

Online experiences are associated with SH in adolescents. Preventive strategies may include education to increase social awareness, to identify the youths most at risk, and to provide prompt help.