ترجمه فارسی عنوان مقاله
ویژگیهای هیئت مدیره و عملکرد بانک در هند
عنوان انگلیسی
Board characteristics and bank performance in India
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
104295 | 2018 | 22 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : IIMB Management Review, Available online 22 March 2018
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. بررسی مفهومی
2.1. اندازه هیئت مدیره و عملکرد بانک
2.2. استقلال هیئت مدیره و عملکرد بانک
2.3. دوگانگی مدیرعامل و عملکرد بانک
3. داده و روش شناسی
3.1. انتخاب نمونه
3.2. توضیح متغیر
3.3. مدل اقتصادسنجی
4. نتایج رگرسیون
4.1. نگرانی درونی
4.2. بررسی استواری
5. نتیجه گیری
جدول 1. توضیح متغیرها
جدول 2. آمارهای توضیحی
جدول 3. نتایج رگرسیون ROA
جدول 4. نتایج GMM
جدول 5. نتایج رگرسیون PAT
ضمیمه I اندازه مطلوب هیئت مدیره و عملکرد بانک
ترجمه چکیده
با استفاده از نمونه ای از 36 بانک تجاری برنامه ریزی شده در هند در طول دوره 2001-2014، تاثیر ویژگیهای ساختار هیئت مدیره مانند اندازه هیئت مدیره، استقلال و دوگانگی مدیر عامل در عملکرد بانک بررسی می شود. ارتباط معناداری بین اندازه هیئت مدیره و و عملکرد بانک زمانی وجود دارد که اندازه هیئت مدیره بین 6 و 9 باشد. همچنین ارتباط مثبت و قابل توجهی بین استقلال هیئت مدیره و عملکرد بانک وجود دارد. علاوه بر این، تعداد جلسات هیئت مدیره و کارشناسان مالی برای عملکرد بانک مهم هستند. با اینوجود، هیچ بهبود قابل توجهی در عملکرد بانک وجود ندارد زمانی که نقش مدیرعامل و رئیس مجزا باشد.
ترجمه مقدمه
کمیته باسل نظارت بر بانکداری (BCBS) به اهمیت روشهای حاکمیت شرکتی موسسات مالی برای ایجاد اعتماد و اطمینان در بین سرمایه گذاران اشاره می کند. موسسات مالی بسیار قدرتمند بوده و هر حادثه نامناسبی می تواند فقط از طریق یک مکانیزم حاکمیت سازمانی موثر جلوگیری شود. حاکمیت شرکتی خوب باعث افزایش کارایی در نظارت و سرپرستی می شود. بعلاوه، روش حاکمیت شرکتی خوب یک عنصر مهم برای جذب سرمایه گذاران بوده و سرمایه گذاران مایل به پرداخت حق بیمه تا 25% برای یک شرکت تحت مدیریت خوب هستند (بارتو و همکاران 2004).
هند یک اقتصاد مبتنی بر بانک است، بخش بانکداری هند نقش مهمی در رشد اقتصادی این کشور دارد. سیستم بانکداری هند سومین سیستم بزرگ جهان در دهه آینده پیش بینی می شود. درآمد بانکهای هند از 11.8 میلیارد دلار در سال 2001 به 46.9 میلیارد در سال 2010 افزایش یافت که درآمد 400 میلیارد دلاری تا سال 2026 پیش بینی می شود. در ابتدا، صنعت بانکداری هند همانند بسیاری از کشورهای جهان تحت هدایت فلسفه سوسیالیستی از طریق ملی کردن بانکهای بزرگ بود. این رویکرد سوسیالیستی شاهد عدم رقابت پذیری بود و نگرانی در مورد بهره وری و کیفیت دارایی بانکهای هند را افزایش داد. به دنبال بحران مالی در سال 199، اقتصاد هند تحت تاثیر یک سری اصلاحات با هدف آزاد سازی اقتصادی قرار گرفت که رقابت جهانی را فراهم می کرد. با درک اهمیت حاکمیت شرکتی خوب برای جذب سرمایه گذاران، اصلاحات عمده حاکمیت شرکتی در طول این دوره آغاز شدند.
همچنانکه کسب و کار بانکی بسیار رقابتی، پیچیده و مبهم می شوند، هیئت مدیره بعنوان متولی شیوه های حاکمیت شرکتی خوب نقش مهمی از طریق نظارت و سرپرستی موثر دارند. این پیچیدگی بانکداری باعث دفاع قانون می شود. با درک اهمیت ساختار هیئت مدیره بانک برای عملکرد مناسب سیستم بانکداری در این اقتصاد، تنظیم کنندگان هند اهمیت زیادی به هیئت مدیره از طریق چارچوب قانونی مختلف می دهند. بانک مرکزی هند (RBI) معیارهای "مناسبی را برای تشکیل هیئت مدیره و انتخاب هیئت مدیره بانک اراه کرده است. علاوه بر این، تنظیم کننده بازار، هیئت مدیره بورس اوراق بهادار هند (SEBI)، دستورالعمهای مربوط به هیئت مدیره را تحت عنوان بند 49 توافقنامه صادر کرده که برای شیوه های حاکمیت شرکتی برای تمام شرکتهای ثبتی هند ضروری هستند.
مطالعه ما به بررسی نقش ساختار هیئت مدیره بانک در عملکرد بخش بانکداری هند می پردازد. این مطالععه بر 3 جنبه مهم ساختارهای هیئت مدیره یعنی اندازه هیئت مدیره، استقلال هیئت مدیره و عملکرد هیئت مدیره تمرکز می کند. از معیارهای جایگزین برای ارزیابی عملکرد بانک مانند برگشت دارایی (ROA) و سود پس از مالیات (PAT) استفاده می شود. روشهای مناسب اقتصادسنجی که موضوع درونی را تشخیص داده نیز بکار می روند. نتایج تحت بررسی دقیق از طریق پروکسی جایگزین حمایت می شوند.
مطالعه حاضر به مفهوم فعلی حاکمیت شرکتی به سه روش مختلف کمک می کند. اول، همانطور که "لینگ و همکاران" (2013) مطرح کردند، مطالعه ما به مفهوم فعلی مطالعات حاکمیت شرکتی در اقتصادهای نوظهور اضافه می شود. اکثر مطالعات حاکمیت شرکتی بر اقتصادهای اروپا، امریکا و سایر اقتصادهای درحال توسعه تمرکز می کنن (دنیز و مک نول 2003- لوین 2004- کاپریو و همکاران 2007- آدامز و مهران 2012). این مطالعه به بررسی ساختار و عملکرد هیئت مدیره با استفاده از نمونه ای از بانکهای هند می پردازد.
دوم، این مطالعه به مفهوم فعلی حاکمیت شرکتی بانک کمک کرده که تحت بررسی می باشد (آندرز و وال لادو 2008). شیوه های حاکمیت شرکتی بانکها مشابه با شرکتهای غیربانکی است، ماهیت اعتدال و پراکندگی کسب و کار بانکداری نیاز به قانون سخت تر داشت و هیئت مدیره باید به شدت تحت کنترل باشد.
سوم، هرچند هند بازیگر کلیدی در اقتصاد جهانی است، اما توجه بسیار کمی به تحقیق حاکمیت شرکتی می کند. بعلاوه، مطالعات حاکمیت شرکتی در هند بر شرکتهای غیرمالی تمرکز می کنند (خانا و پالپو 2000- گراگ 2007، ناوین کومار و سینگ 2013). این مطالعه به مفهوم حاکمیت شرکتی بانکهای هند می افزاید.
مابقی این مقاله بدین صورت سازماندهی می شود. بخش 2 شامل بررسی مفهومی و تشکیل فرضیه است. بخش 3 داده ها و روش شناسی را مطرح، بخش 4 نتایج تجربی و بخش 5 نیز خلاصه و نتیجه گیری می باشد.