دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 51231
ترجمه فارسی عنوان مقاله

روش های مهندسی مالی: استراتژی مرتبط با رکود اقتصادی

عنوان انگلیسی
Methods of Financial Engineering: Strategy on Locking Periods
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
51231 2012 6 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Systems Engineering Procedia, Volume 3, 2012, Pages 119–124

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1.معرفی

2.روش تحقیق و انتخاب نمونه

3.نتایج تحقیق

3.1 نتایج کلی

جدول 1: بازگشت غیر طبیعی 20 روز قبل از روز موعود

3.2 برسی نتایج پورتفولیو خريد و فروش تاميني

جدول 2: پورتفولیوی خريد و فروش تاميني بر اساس ضریب رکود

جدول 3: نتایج پورتفولیوی خريد و فروش تاميني بلند مدت بر اساس سهام داران

جدول 4: نتایج پورتفولیوی خريد و فروش تاميني بلند مدت

4.بحث و بررسی بیشتر

5.نتایج
ترجمه کلمات کلیدی
مهندسی مالی؛نسبت باز کردن قفل ؛
کلمات کلیدی انگلیسی
financial engineering; unlocking ratio; long-short hedge portfolio
ترجمه چکیده
این مقاله، از دیدگاه مهندسی مالی، تلاش دارد تا آزمون هایی تستی برای سنجش اهمیت اصلاحات سهام(به جریان انداختن سهام غیر معامله) از طریق روش های مطالعه ی رویداد، طراحی نماید. نتایج حاکی از برگشت سود مثبت و منفی در شرایط مختلف می باشد. این تغییرات بر روی سهام اشخاص حقیقی تاثیر به سزایی دارد. با این حال، پیش بینی نقض های سبکی از قبیل صنایع، سرمایه گذاری در بازار، میزان جریان سهام و تعداد سهامداران دشوار می باشد.
ترجمه مقدمه
بر اساس تئوری مالی کلاسیک، بورس به شکل سیستماتیک با افزایش عرضه تغییر می کند. مطالعات بین المللی ثابت کرده اند که بازگشت پول غیر طبیعی منفی به دلیل روزهای بحرانی اتفاق می افتد. بازار چین سهم چشمگیری در به وجود آوردن بورس های غیر قابل تاخیر بعد از تشکیل سهام غیر قابل معامله داشته است. این سهام ها باعث به جریان انداختن بورس می شود و از غیر قابل معامله بودن آن جلوگیری می کند. مقاله ی حاضر به بررسی افزایش شدید خزانه (که باعث رکود اقتصادی می گردد) و اینکه آیا سرمایه گذاران می توانند از این اتفاقات سود ببرند می پردازد. علارقم نبود سرمایه در سازمان دهی غیر قابل معامله، کشورهای اروپایی نیز دچار رکود اقتصادی شده اند که موجب افزایش خزینه می گردد. افک و ریچارسون (2000) به 1056 داده بین سال های 1996 تا 1998 نگاه کرده اند و به برگشت پول بلند مدت 1.15- تا 3.29 - بر خورده اند. همچنین، آنها، همچنین، به افزایش 38 درصدی حجم معاملات در روز موعد و 4 روش قبل از آن برخورده اند. فیلد و کانکا (2000) تحقیقی در زمینه ی نمونه ی IPO در زمان رکود بین 1988 تا 1997 به عمل آوردند که قیمت سهام به میزان 1.5 درصد نسبت به سه روز قبل و بعد از دوره ی رکود کاهش یافته بود. آن ها پی بردند که سهامی که توسط سرمایه داران شرکت وجود داشت از جاهای دیگر گران تر است. لیانگ هنگون (2002) پی برد که برگشت پول بعضی از سهام هابعد از زمان رکود -1.93 درصد می باشد. فان زیاعونون و شاعو زینجیان در دانشگاه ناکایی به این نتیجه رسیدند که قیمت سهام، واکنش به اتمام رکود را آهسته، اما ادامه دار می کند که البته انتظار آن می رود. سرمایه داران سهام غیر قابل معامله را می فروشند که این امر باعث افزایش خزانه ی سهام و حجم معاملات می گردد.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  روش های مهندسی مالی: استراتژی مرتبط با رکود اقتصادی

چکیده انگلیسی

From the perspective of financial engineering, this article conducts empirical tests towards the impact of China's A Stocks’ Reform (unlocking the non-tradable stocks) using event study method and finds positive and negative abnormal returns under different conditions. Such reform has a great effect on individual stocks. However, it is difficult to predict bullish or bearish solely on ‘style’, such as industries, market capitalization, unlocking ratio and the size of the shareholders. A hedge portfolio based on shareholders and unlocking ratio does not bring significant abnormal returns.