ترجمه فارسی عنوان مقاله
ریسک پولشویی: از منظر بانکداران و تعدیلگران
عنوان انگلیسی
Money Laundering Risk: From the Bankers’ and Regulators Perspectives ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
52825 | 2015 | 7 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Economics and Finance, Volume 28, 2015, Pages 7–13
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
.2ریسک پولشویی در موسسه بانکداری
.3ارزیابی ریسک پولشویی
.4شیوه های موسسات بانکی
.5صلاحیت های مدیران خط مقدم
.6 زیرساخت فناوری اطلاعات
.7وظایف بخش انطباق و توافق
.8الزامات قانونی
.9 نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1.مقدمه
.2ریسک پولشویی در موسسه بانکداری
.3ارزیابی ریسک پولشویی
.4شیوه های موسسات بانکی
.5صلاحیت های مدیران خط مقدم
.6 زیرساخت فناوری اطلاعات
.7وظایف بخش انطباق و توافق
.8الزامات قانونی
.9 نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
پول شویی - ارزیابی ریسک - موسسات بانکی -
کلمات کلیدی انگلیسی
money laundering; risk assessment; banking institutions.
ترجمه چکیده
با توجه به آسیب پذیری موسسات بانکی از نظر مواجهه با پولشویی، ارزیابی کافی ریسک پولشویی مهم است. در موسسات بانکداری، مدیران خط مقدم که با مشتریان برای فعالیت های بانکداری از قبیل افتتاح حساب، پس انداز روبرو هستند، بازگیری و انتقال پول خط مقدم دفاع هستند که مسئول ارزیابی ریسک پولشویی می باشند. یک سری از مصاحبات با مدیران انطباق افرادی که ناظر بر ارزیابی ریسک پولشویی هستند و بانکدار مرکزی افرادی که ناظر بر مقررات ضد پولشویی هستند به منظور درک این موضوع تحلیل می شوند که چگونه مدیران خط مقدم وظایف خود را در ارزیابی ریسک پولشویی در موسسات بانکداری مالزی انجام می دهند. یافته های مصاحبه نشان می دهند که ریسک پولشویی یک خطر واقعی در موسسات بانکداری است، و مدیران خط مقدم باید به اندازه کافی در انجام وظایف خود دارای صلاحیت باشند. حتی اگر موسسات بانکداری مجهز به راه حل های مدیریت ریسک خودکار باشند، تخصص انسانی در ارزیابی ریسک پولشویی ضرروی است. پشتیبانی ارائه شده توسط بخش انطباق برای نقش های ایفاء شده توسط مدیران خط مقدم مکمل می باشد و نظارت صورت گرفته توسط مقام نظارتی باید شدت انطباق را در موسسات بانکداری ارتقاء بدهد.
ترجمه مقدمه
پولشویی یک جرم محسوب می شود، توسط این حقیقت توجیه می گردد که هرکسی که پولشویی می نماید روشی برای مشروعیت بخشیدن به دستاوردهای حرام خود دارد که از طریق فعالیت های غیر قانونی انباشته می شود و باعث می شود مجرمین از پیشروی جرم خود لذت ببرند (بالدوین ،2003). با توجه به عملکرد پولشویی، موسسات بانکداری در درجه اول نقاط تماس سطح اول توسط پولشویان با توجه به عوامل متعدد از جمله خدمات متعدد ارائه شده توسط موسسات بانکداری از قبیل سپرده، وام، سرمایه گذاری و ارز خارجی می باشند. در راه اندازی موسسه بانکداری، ارزیابی ریسک پولشویی تا حد زیادی به نقش مبتنی بر سازمان، به عنوان مثال سیاست های پولشویی و انطابق با الزامات نظارت توجه دارد (راگاوان ،2006؛ سیموای و وانگ ،2011). مطالعات محدودبه بررسی نقش فرد در ارزیابی ریسک پولشویی، به خصوص در ارتباط با ارزیابی ریسک مشتری می پردازند. اگرچه موسسات بانکداری در معرض انتخاب راه حل های خودکار در ارزیابی ریسک پولشویی قرار دارند، عامل انسانی در ارزیابی ریسک ضروری است.
پولشویی یکی از خطرات عظیم در موسسات بانکداری می باشد. موسسات بانکداری بهای سنگینی را برای شکست در ارزیابی ریسک پولشویی پرداخت می نمایند، از قبیل بانک HSBC در لندن که توسط تعدیلگر ایالات متحده تقریبا به مبلغ 2 میلیارد دلار برای شکست در متوقف سازی قاچاقچیان مواد مخدر در مکزیک در استفاده از سیستم بانکداری جهت پولشویی جریمه شده است (مکلاگلین و پاولکا ،2013). دیگر مثال شامل بانک Standard Chartered می باشد که توسط تعدیلگر ایالات متحده جهت تعیین این اظهارات که بانک قوانین پولشویی ایالات متحده را در انجام معاملات برای مشتریان ایرانی نقض نموده است به مبلغ 340 میلیون دلار جریمه شده است (مکلاگلین و پاولکا،2013). مقدار عظیمی از ضرر و زیان های موسسات بانکداری بدون شک بر سیستم مالی تاثیر می گذارند و سوالاتی در این خصوص پرسیده می شوند که در سیستم مدیریت ریسک موسسات بانکداری، به خصوص ارزیابی ریسک برای پولشویی چه اشتباهی رخ می دهد؟ آیا در خصوص ضرر و زیان های قابل اجتناب باید کارکنان موسسات بانکداری در ارزیابی ریسک پولشویی بیشتر احتیاط نمایند؟
معمولا در یک سازمان، حسابرسان داخلی و خارجی همیشه دو طرفی هستند که دارای نقش اساسی در ارزیابی خطرات می باشند (جوسیاه و سامسون ،2012). با این وجود، مسئولیت انجام ارزیابی ریسک باید به حسابرسان داخلی و خارجی محدود نگردد در حالی که دیگر اعضای سازمانی باید مسئولیت های مشابه جهت ارزیابی خطرات در سازمان داشته باشند. با این حال، مطالعات گذشته اثبات می نمایند که برخی مواقع کارکنان موجود در سازمان به اندازه کافی جهت رفع خواسته های موقعیت خود دارای صلاحیت نمی باشند (سیموای و وانگ،2011). جدای از سطح صلاحیت، توانایی این کارکنان در ارزیابی خطرات در سازمان ممکن است توسط عوامل داخلی و خارجی از قبیل قدرت سیستم های کنترل داخلی یا استفاده از فناوری تحت تاثیر قرار بگیرند.
در موسسات بانکداری، مدیران خط مقدم که درگیر با مشتریان هستند باید دارای صلاحیت های مورد نیاز جهت ارزیابی مشتریان در معرض خطر، به خصوص ریسک پولشویی باشند. جهت متخصص شدن در زمینه ارزیابی ریسک پولشویی، فرد باید از ذهنیت پیچ خورده فرد پولشو آگاهی بیابد (فاوارل- گاریگس و همکاران،2007). مسئله اصلی با توجه به توانایی مدیران خط مقدم در ارزیابی ریسک پولشویی میزان صلاحیت آن ها، دانش موجود آن ها و مهارت ها و همچنین تاثیر عوامل داخلی و خارجی از قبیل الزمات قانونی و دیگر عوامل سازمانی از قبیل سیستم های کنترل داخلی و انطباق می باشد. هدف این مقاله کشف شیوه های موسسات بانکداری در ارزیابی ریسک پولشویی، با توجه به وجود مدیران خط مقدم به عنوان اولین خط دفاع می باشد. همچنین به بررسی برخی مسائل و چالش های موجود در موسسات بانکداری جهت تضمین انجام وظایف مدیران خط مقدم در ارزیابی ریسک پولشویی می پردازد.