ترجمه فارسی عنوان مقاله
آشکارسازی هوشمند فیشینگ و طرح محافظتی برای تراکنشهای آنلاین
عنوان انگلیسی
Intelligent phishing detection and protection scheme for online transactions
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
9539 | 2013 | 10 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Expert Systems with Applications, Volume 40, Issue 11, 1 September 2013, Pages 4697–4706
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلیدواژگان
1.مقدمه
1.1 اهداف ویژه
2.پژوهشهای مربوط
3.روششناسی
3.1.عصبی-فازی
3.2پنج ورودی
4.استخراج و تحلیل مشخصه
4.1نحوه انتخاب مشخصهها
4.2چالش روششناسی
5.روندهای آزمایشی
5.1آزمون و روشهای آموزشی
جدول 1
5.2آموزش دادن
5.3آزمودن
5.4ساختار استنتاج فازی
جدول 2
6.نتایج آزمون و بحث
6.1پیام ضمنی عصبی-فازی
7.نتیجهگیری و پژوهش آینده
کلیدواژگان
1.مقدمه
1.1 اهداف ویژه
2.پژوهشهای مربوط
3.روششناسی
3.1.عصبی-فازی
3.2پنج ورودی
4.استخراج و تحلیل مشخصه
4.1نحوه انتخاب مشخصهها
4.2چالش روششناسی
5.روندهای آزمایشی
5.1آزمون و روشهای آموزشی
جدول 1
5.2آموزش دادن
5.3آزمودن
5.4ساختار استنتاج فازی
جدول 2
6.نتایج آزمون و بحث
6.1پیام ضمنی عصبی-فازی
7.نتیجهگیری و پژوهش آینده
ترجمه کلمات کلیدی
-
فیشینگ - طرح عصبی فازی - قوانین سایت قانونی - معامله آنلاین
کلمات کلیدی انگلیسی
ترجمه چکیده
فیشینگ یک نمونه از تکنیکهای مهندسی اجتماعی است که به منظور فریب دادن کاربران برای فرستادن اطلاعات حساسشان با استفاده از وبسایتی قانونی به کار گرفته میشود که دقیقاً ظاهری شبیه وبسایت سازمان هدف دارد. بیشتر رویکردهای آشکارسازی فیشینگ از لیست سیاه مکانیاب واحد منبع یا URL و مشخصههای وبسایت فیشینگ در ترکیب با تکنیکهای یادگیری ماشینی برای مبارزه با فیشینگ بهره میبرند. علیرغم رویکردهای موجودی که از لیست سیاه URL بهره میگیرند، هنوز به خاطر ضعف انسانی در تأیید لیستهای سیاه نمیتوانند بهخوبی با حملههای فیشینگ جدید تعمیم پیدا کنند، در حالیکه روشهای مشخصهمحور از نرخهای مثبت و بالای کاذب و مشخصههای فیشینگ ناکافی رنج میبرند. در نتیجه، این امر به نوعی نارسایی در تراکنشهای آنلاین منجر میگردد. برای حل این مشکل عمده، مطالعه پیشنهادی چندین ورودی جدید را معرفی میکند که تاکنون در پلتفرم محافظتی منفرد در نظر گرفته نمیشدند؛ از جمله قواعد سایت قانونی، پروفایل رفتار کاربری، فیش تانک ، سایتهای خاص کاربر، پاپآپهای ایمیل. این ایده حول محور بهرهگیری از طرح عصبی-فازی با پنج ورودی برای آشکارسازی سایتِ فیشینگ با دقت بالا میچرخد. در این مطالعه، اعتبارسنجی متقاطع 2-لایه برای آموزش و آزمایش مدل پیشنهادی به کار گرفته میشود. تعداد 288 مشخصه با پنج ورودی استفاده شد و تا به حال بهترین عملکرد را در مقایسه با نتایج گزارششده در مطالعات قبلی در این زمینه کسب کرد.
ترجمه مقدمه
فیشینگ امروزه یک مشکل عمده به شمار میرود که موجب زیانهای مالی بهخصوص در تراکنشهای آنلاین میشود. تعریف فیشینگ در مطالعات پیشین از مقالهای به مقاله دیگر تفاوت میکند. جیکبسون و مایرز فیشینگ را عملی تعریف کردند که اطلاعات حساس کاربر مانند شماره شناسایی شخصی، رمز عبور، گذرواژه، شماره کارت اعتباری/سپرده را از روی فریب و از طریق وبسایت قانونی کاملاً مشابه وبسایت هدف به چنگ میآورد. بر طبق گزارشی از انجمن کارتهای اعتباری در بریتانیا ، افزایش حملههای فیشینگ در تراکنشهای آنلاین موجب زیانهایی بالغ بر 21.6 میلیون یورو بین ماههای ژانویه و ژوئن 2012 شد که رشدی 28 درصدی را از ماه ژوئن 2011 نشان میداد. این افزایش معنادار به دلیل شمار عظیمی از وبسایتهای فیشینگ رخ داد که بوسیله مجرمان به شیوه فریب دادن کاربران برای در اختیار گذاشتن مشخصات مدارک به منظور دریافت سود مالی ایجاد شده بود (کارتر، 2012). تکنیکهای فیشینگ به طور منظم بهبود مییابند و آنقدر پیچیدهتر میشوند که سالانه زیانهای بسیار هنگفتی به بار میآورند.
علیرغم رویکردهای ضدّ فیشینگ که برای مبارزه با چنین مشکلی توسعه یافتهاند، این رویکردها هنوز از نرخهای مثبت و بالای کاذب رنج میبرند. در نتیجه، کمبود دقت و راهحلهای بلادرنگ باعث نابسامانی در تراکنشهای آنلاین میشوند.
(ژیانگ، هونگ، روز و کرانِر، 2011). برخی از این رویکردها از الگوریتمهای یادگیری ماشینی و مشخصهمحور بهرهگیری میکنند (آبوروس، حسین، داهال و تابتا، 2010؛ مارتین، آنوتاما، ساتیاواتی، ماری فرانچس و ونکاتسان، 2011؛ ژیانگ و دیگران، 2011، لیو، جیو و ونیین، 2010؛ سانگلرسینلاپاچای و رونگسوانگ، 2010؛ ژیانگ و هونگ، 2009). بقیه عبارتند از رویکردهای محتوامحور با مکانیاب واحد منبع یا URL (لو، مارکوپولو و فالوتسوس، 2011؛ ژانگ و دیگران، 2012). برخی رویکردها از روش بحی اکتشافی استفاده میکنند (ژانگ، هونگ و کرانو، 2007؛ افروز و گریناشتات، 2009؛ ساحاریا و زولکرینن، 2010)، در حالی که بقیه رویکردها از تشابه بصری بهره میبرند (چِن، دیک و میلر، 2010) و بقیه از لیست سیاه URL استفاده میکنند (ژیانگ و دیگران، 2011؛ شِنگ و دیگران، 2009؛ اِشپیزله، 2007).
لیستهای سیاه موجود که بطور وسیع در صنایع به کار میروند هیچ گاه نمیتوانند بهخوبی با حملههای فیشینگ جدید تعمیم پیدا کنند (کرانور، اگلمان، هونگ و ژانگ، 2006). همچنین شنگ و دیگران دریافتند که دقت محافظتی که از سوی لیست سیاه فراهم میشود بیشتر از 40 درصد نیست و در پاسخ به حملههای فیشینگ جدید بسیار کند هستند چون مدت بهروزرسانیها بیشتر طول میکشد (شِنگ، 2009). در این مورد 12 ساعت طول میکشد تا 83 درصد از وبسایتهای فیشینگ تازه راهاندازهشده در لیست سیاه ظاهر شوند. از این گذشته، هیچ مشخصههای فراگیری تاکنون پیشنهاد نشده که بطور کامل نشانگر استراتژیهای فیشینگ باشند.
برای رسیدگی به این مشکل عمده، بسیار مهم است که یک مدل پیشرفته با استفاده از طرح عصبی-فازی با پنج ورودی ساخته شود. عصبی-فازی در واقع یک منطق فازی و شبکه عصبی است. استفاده از عصبی-فازی در پس این نکته نهفته است که دارای تقریبهایی با توانایی بهرهگیری از قواعد «اگر...آنگاه» فازی میباشد. شبکه عصبی زمانی بهخوبی عمل میکند که با دادههای خام سر و کار داشته باشد، در حالی که منطق فازی بیشتر با استدلال در سطحی بالاتر سر و کار دارد که از اطلاعات زبانی حاصل از خبرگان دامنهای بهره میگیرد (نگنویتسکی، 2002). پنج ورودی عبارتند از جدولهایی که در آن مشخصههای روبرو ذخیره میشوند: قواعد سایت قانونی، پروفایل رفتار کاربری، فیش تانک، سایتهای خاص کاربر و پاپآپهای ایمیل. از میان این موارد، 288 مشخصه برای استفاده به عنوان دادههای آموزش و آزمایش استخراج میشود. مزیت پنج ورودی این است که میتواند بطور کامل نمایانگر تکنیکها و استراتژیهای فیشینگ باشد. بعلاوه، آزمایشهای آموزش و آزمودن با استفاده از یک روش اعتبارسنجی متقاطع دولایه اجرا شدند که بر پایه سیستم استنتاج تطبیقی عصبی-فازی (ANFIS) برای اندازهگیری دقت و پایداری سیستم استوار است. اعتبارسنجی متقاطع یک روش آزمون به شمار میرود و همینطور به گروهی از روشها اشاره دارد، در حالی که در این مورد برای رسیدگی به مشکلات بیشبرازش به کار میرود. سیستم استنتاج تطبیقی عصبی-فازی یک سیستم هوشمند دورگه میباشد که قادر به استدلال و یادگیری است. نتایج آزمایشگاهی نشان میدهد که عصبی-فازی با پنج ورودی به بهترین عملکرد در مقایسه با تمام رویکردهای گزارششده میرسد.
سهم اصلی در این مطالعه توسط پنج ورودی به عنوان مهمترین عناصر درگیر ایفا میشود. این مطالعه بااهمیت است زیرا سیستم مورد بررسی میتواند اعتماد کاربر به انجام تراکنشهای آنلاین را بازگرداند.
در بخش 1.1 اهداف پژوهش ارائه میگردد و در ادامه به مطالعات پیشین و مقالههای مربوط پرداخته میشود. بخش 3 رویکرد عصبی-فازی پیشنهادی با پنج ورودی را توصیف میکند. قواعد یادگیری و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی-فازی نیز در این بخش توصیف میشوند. بخش 4 به استخراج و تحلیل مشخصهها میپردازد. روند آزمایشی شامل آموزش و آزمودن است که در بخش 5 همراه با نتایج و بحث ارائه خواهد شد. ایفای سهم دانشی نیز در بخش 5 توصیف خواهد شد. بخش 6 به این مقاله خاتمه خواهد داد و طرح کلی کارهای آینده را بیان خواهد کرد. هدف این است که یک مدل آشکارسازی و محافظتی هوشمند فیشینگ برای تراکنشهای آنلاین برمبنای عصبی-فازی و پنج ورودی طراحی و توسعه دهیم.