مقالات ISI بازار خرسی : 78 مقاله انگلیسی + ترجمه فارسی

آشنایی با موضوع
بازار خرسی بازاری است که قیمت اوراق بهادار در حال سقوط است و بدبنی باعث تشدید کاهش قیمت ها می شود. در تعریف عام، به بازاری بازار خرسی می گویند که شاخص ها در آن نسبت به آخرین رشد خود، ضرر 20 درصدی را متحمل شده باشند. در گذشته‌ای دور، دلالانی وجود داشتند که پوست خرس می‌فروختند. در واقع، آنها پوست خرس را با قیمت همان روز به مشتریان پیش‌فروش می‌کردند و چون اعتقاد داشتند که قیمت آن در آینده‌ نزدیک کاهش خواهد یافت، در موعد تحویل پوست با پرداخت مبلغی کمتر به شکارچیان، از تفاوت قیمت خرید فعلی و پیش‌فروش سود کسب می‌کردند. این افراد به «خرسی‌ها» شهرت یافته بودند و چون روند نزولی قیمت را پیش‌بینی می‌کردند، عده‌ای عقیده دارند که ریشه‌ «بازار خرسی» از این افراد بر گرفته شده است. در بازار خرسی عرضه بسیار زیاد است و تقاضا به ندرت صورت می‌گیرد. بازار خرسی در وال استریت به شرایطی گفته می‌شود که شرایط اقتصادی نامناسب است. رکود در اقتصاد ظاهری می‌شود و قیمت‌های سهم‌ها روند نزولی پیدا می‌کنند. در این شرایط بازار انتخاب سهم مناسب کار سختی است. یکی از شگردهای استفاده از این بازار برای پول در آوردن استفاده از استراتژی فروش استقراضی سهام است. در حال حاضر در کشور ما امکان فروش استقراضی سهم وجود ندارد. روش دیگر منتظر شدن در بازار است تا اینکه احساس کنید، دیگر بازار خرسی تمام شده و خرس‌ها بازار را ترک کرده‌اند و قیمت‌ها به پایین‌تر سطح خود رسیده‌اند و شرایط برای یک جهش دیگر و روزهای خوش بازار گاوی آمده شده است. اگر فردی نسبت به بازار بدبین باشد و این باور را داشته باشد که قیمت‌ها پایین می‌آیند، دیدگاه او نیز به همین نام خوانده می‌شود، مثلا فلانی دیدگاهش نسبت به بازار دیدگاه بازار خرسی است.
در این صفحه، تعداد 78 مقاله انگلیسی از ژورنال ها و مجلات معتبر پایگاه ساینس دایرکت (ScienceDirect) درباره موضوع بازار خرسی آرشیو شده است که شما می توانید مقالات مورد نظر خود را بر اساس سال انتشار، موضوع مقاله، وضعیت ترجمه و تعداد صفحات، انتخاب نموده و دانلود فرمایید.
در صورتی که مقاله لاتین مورد نظر شما تا کنون به زبان فارسی ترجمه نشده باشد، واحد ترجمه پایگاه ISI Articles با همکاری تنی چند از اساتید و مترجمان با سابقه، آمادگی دارد آن را در اسرع وقت و با کیفیت مطلوب برای شما ترجمه نماید.

Is the relationship between monetary policy and house prices asymmetric across bull and bear markets in South Africa? Evidence from a Markov-switching vector autoregressive model ☆