ترجمه فارسی عنوان مقاله
رفتار تودهای صنعتی در تصمیمگیریهای تجاری
عنوان انگلیسی
Industry herd behaviour in financing decision making
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
86116 | 2017 | 23 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Economics and Business, Volume 94, NovemberâDecember 2017, Pages 32-42
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. مرور مقالات
3. دادهها و روش کار
4. نتایج تجربی
5. نتایج
شکل1: مسیر تاریخی CSAD صنعت
شکل2: مسیر تاریخی CSAD صنعت رهبر
شکل3: رابطهی بین CSAD صنعتی و ساختار سرمایهی متوسط صنعتی
شکل4: رابطهی بین CSAD صنعت رهبر و ساختار سرمایهی رهبر
جدول a1 – مقادر آمار توصیفی CSAD صنعتی
جدول b1 – مقادر آمار توصیفی CSAD رهبر صنعتی
جدول a2 – تخمین تودهواری ساختار سرمایهی صنعتی. این جدول نتایج رگرسیون CSAD را بر اساس معادلهی 4 گزارش میدهد.
جدول b2 – تخمین تودهواری ساختار سرمایهی صنعت رهبر. این جدول نتایج رگرسیون CSAD را بر اساس معادلهی 5 گزارش میدهد.
جدول a3 –تودهواری در تمام صنایع در طول پیشرفت و رکود اقتصادی. این جدول نتایج رگرسیون CSAD را بر اساس معادلهی 6 گزارش میدهد.
جدول b3 – تودهواری در تمام صنایع در طول پیشرفت و رکود اقتصادی. این جدول نتایج رگرسیون CSAD را بر اساس معادلهی 7 گزارش میدهد.
جدول a4 – تخمین تودهواری حول سایر صنایع.
جدول b4 – تخمین تودهواری حول رهبران صنایع.
ترجمه چکیده
با استفاده از پنل دادهها، من رفتار تودهای را در ساختار سرمایهی شرکتهای چهار صنعت اصلی ایالات متحده (تولید، ساخت و ساز، عمدهفروشی و خدمات) بررسی کردم و به ترتیب، توجه به خصوصی به گرایش آنها به گسترش رفتار تودهای حول ساختار سرمایهی صنعتی میانه و ساختار سرمایهی صنعت پیشرو داشتم. من روش موجود را در نسخهی چاپی و با استفاده از پراکندگی مطلق مقطعی (CSAD) دنبال کردم تا اتحاد را در صنعت و اتحاد صنعت پیشرو-پیرو و همچنین رفتار تودهای در طول پبشرفت و ادغام اقتصادی در همان دورهی سالهای 1996 تا 2015 پیدا کنم. با استفاده از اندازهگیری ساختار سرمایهی متوسط صنعتی، شواهد آماری قابلقبولی از ادغام صنعت خدمات در بازار پر رونق یافت شده است در حالیکه، شواهد آماری قابلقبولی از ادغام صنعت خدمات در بازار پر رونق زمانی در صنعت ساخت و ساز یافت شد که از اندازهگیری ساختار سرمایهی صنعت پیشرو استفاده میشد. با توجه به ماهیت نسبتاً همساز صنعت خدمات، عجیب نیست که مدیران مالی شرکتها بتوانند حول ساختار سرمایهی متوسط در طول ادغام اقتصادی و به دلایلی از قبیل جبران هزینههای اجرایی بهینهسازی زیرساختها و هزینههای بازاریابی متحد شوند. از طرف دیگر، شرکتها یک در بازار پر رونق همراه با اطلاعات نامتناسب، مکن است درگیر رقابت-آزاد شوند و این ممکن است رفتار اتحادی که صنعت ساخت و ساز از خود نشان میدهد را توضیح بدهد. با توجهب ه رفتار اتحادی درون-صنعتی، تمام این سه صنعت پیرامون صنعت عمدهفروشی گرد هم آمدهاند و دو تا از این صنایع پیرامون صنایع ساخت و ساز و تولیدی با هم متحد شدهاند. به استثنای صنایع ساخت و ساز، هیچی یک از سایر صنایع رفتار اتحاد درون-صنعتی را با استفاده از هر دو اندازهگیری ساختار سرمایهی صنعت پیشرو و سرمایهی متوسط صنعتی از خود نشان نمیدهند.
ترجمه مقدمه
به تازگی تمایل زیادی به سرمایهگذاری رفتاری وجود دارد به خصوص در حوزهی رفتار تودهای. رفتار تودهای غلط یا درست تصمیمی است که برای پیروی از رفتار دیگران، اطلاعات شخصی یک فرد را نادیده میگرد. در این مقاله، Banerjee (1992، صفحهی 798) اتحاد را به عنوان کاری توصیف میکند که "یک فرد کاری را میکند که فرد دیگری انجامش میدهد حتی زمانیکه اطلاعات شخصی آنها کار کاملاً متفاوتی را پیشنهاد میکند." این شکل سازمانیافته از اتحاد را میتوان در موقعیتهای مختلف به کار برد از جمله تصمیمگیری مالی شرکت. در تأیید تعریف Hwang و Salmon (2004، صفحهی 1) که "اتحاد زمانی به وجود میآید که سرمایهگذاران تصمیم میگیرند تا تصمیمات یا اقدامات دیگران در بازار را ببینند به جای اینکه از اطلاعات یا عقاید خودشان پیروی کنند"، این مقاله هم چنین تعریفی را از اتحاد محیط تصمیمگیری مالی شرکت توسعه میدهد.
وابسته به افراد در شرایط غیر-اقتصادی، مدیران مالی شرکت در فرایند تصمیمگیری مالی خودشان تحت تأثیر همتاهای خودشان قرار میگیرند به خصوص در پیروی از انتظارات و هنجارهای صنعتی. شرکتهای یک صنعت سعی در درک افراد بیگانه ندارند و ممکن است به منظور اجتناب از موشکافی بیشتر شرکای بازار سرمایهگذاری، معیارهای مالی مشابهی را از خود نشان بدهند. این پدیده در کل به عنوان رفتار تودهای شناخته میشود و ممکن است در نتیجهی اطلاعات زیاد یا بدون تفکر منطقی زیاد به وجود بیاید. مطالعات متعددی روی ساختار سرمایه قضیهی ارزش مثبت ترکیب سرمایهی بهینه را پیشنهاد کردهاند؛ بنابراین این برای درک تأثیر صنعت روی فرایند تصمیمگیری مالی شرکت به ویژه در رابطه با بازار پر رونق لازم است. شاید تغییر ساختار سرمایه مستعد رفتار تودهای باشد به خصوص در طول دورههای متغیر شرایط اقتصاد کلان که در آن هزینهی بدهی و صدور مجوز ممکن است تغییر کند.
ممکن است محققانی مانند Bikhchandani و همکارانش (1992)، Welch (1992) و Banerjee (1992) به پیشگامان تحقیقات نظری روی رفتار تودهای نسبت داده شوند. این مقالهها رفتار تودهای را بررسی کردند که در آنها تصمیمی که توسط تعداد محدودی از نمایندگان و بر اساس اطلاعات خصوصی اتخاذ میشود روی عوامل همکار تأثیر میگذارد تا اطلاعات خصوصی خودشان را نادیده بگیرند و از تصمیم پیش روی خودشان پیروی کنند. همانطورکه در سایر مقالات دانشگاهی دیدید، دو بخش تحقیقاتی راجع به رفتار تودهای وجود دارد؛ بخش نظری و بخش عملی. اگرچه مقالههای نظری رفتار تودهوار از نظر شناسایی مکانیسمهایی که منجر به رفتار تودهای میشوند باارزش هستند؛ با اینوجود، تمایز بین رفتار واقعی و جعلی یک سوال تجریبی است، برای مثال، به خاطر اطلاعاتی که به اطلاع عموم میرسد، احتمالاً شرکتها اقدامات مشابهی را انجام میدهند. بااینحال، اهمیت وجود و ثبات اتحاد را میتوان از طریق بررسی تجربی و به صورت مقطعی و در طول زمان تخمین زد. ممکن است رفتار تودهای را در میان نشانههای تصمیمگیری مالی شرکتها به دو بخش تودهی عمدی و تودهی جعلی تقسیم کرد. اولی نتیجهی عزم تصمیمگیرندگان مالی برای تکرار تصمیمات دیگران است. این نوع از توده ممکن است منجر به نتایج غیر-بهینه در بازار شود و به نظر غیر منطقی میآید. از طرف دیگر، تودهی جعلی وضعیتی است که در آن تصمیمگیرندگان مالی با مجموعههای مشابهی از اطلاعات و مشکلات تصمیمگیری مواجه میشوند. در یک بازار بهینهی فرضی، انتظار میرود تصمیمگیرندگان مالی به مجموعهی اطلاعاتی مشابهی دسترسی داشته باشند اما در عمل، این وضعیت به ندرت رخ میدهد که در نتیجه، احتمال تودهی جعلی را به حداقل میرساند. مشکل دیگر مقالات نظری در تشخیص تودهی جعلی از عمدی این است که چند مقالهی قدیمی تأثیر ساختار سرمایه و سایر عوامل مختص یک شرکت را روی تصمیمگیری مالی یافته بودند، که تمام آنها به طور ضمنی پیشنهاد میکنند که رفتار تودهای به طور موثری تصمیمگیریهای زیر بهینه را ایجاد میکند و میتواند باعث کمبود سرمایه و کفالت مالی شود.
شناسایی دلایل تودهای شدن خارج از محدودهی این مقاله است بنابراین، من با حفظ پایهیهای نظری تودهای شدن در ذهن خودم، از روش Chiang و Zheng (2010) برای آنالیز وجود رفتار تودهای در ساختار سرمایههای صنعتی از طریق آنالیز تجربی و آماری خوشهبندی رفتاری فرایند تصمیمگیری مالی با استفاده از پنل دادهها پیروی کردم. در گذشته، Shiller (2003)، Khan و همکارانش (2011) و Cipriani و Guarino (2005) تحقیقات تجربی مشابهی را برای بررسی رفتار تودهای در بازارهای مالی انجام دادند اما نتایج آنها نسبتاً متفاوت است. معنی مطالعهی رفتار تودهای در اتخاذ تصمیم مالی ممکن است خیلی پایهایتر و بر اساس راندمان بازارهای مالی باشد. با توجه به اهمیت موضوع، تصمیمگیری مالی بخش مهمی از تمام تصمیمات مالی و سرمایهگذاریهای اقتصاد ایالات متحدهی آمریکا است بنابراین، انتظار میرود تصمیمات مالی روی مبالغ بدهیها و قیمت سهام تأثیر داشته باشد، در نتیجه، قیمتهای بیثبات سهام اصلی، باعث ایجاد بینظمی و ناکارآمدی بازار اقتصادی میشود.
هدف اولیهی این مقاله نشان دادن پرسشهای اصلی است: آیا ساختار سرمایهی شرکتها در حوزهی ساختار سرمایهی متوسط گردآوری میشود و آیا ساختار سرمایهی شرکتها مسیر رهبر-پیرو را نشان میدهد و چطور شرایط اقتصادی کلان روی رفتار تودهی ساختار سرمایه تأثیر میگذارد. به این ترتیب، مقالهی من با مقالهی قبلی متفاوت است که تمرکز آنها اساساً روی رفتار تودهای سرمایهگذار بود. به نظر من، مقالههای قبلی به طور مستقیم رفتار تودهای تصمیمگیریهای مالی را در داخل صنایع عمده و بین آنها بررسی نکردهاند، و به طور همزمان رفتار تودهای را تحت شرایط اقتصادی متفاوتی که طی بیست سال گذشته و با استفاده از روش CSAD مطالعه نکردهاند. دورهی 1996 تا 2015 خیلی جالب است زیرا شامل برخی از حبابها و شکاف عمده در تاریخ تجاری ایالات متحده میشود.