ترجمه فارسی عنوان مقاله
رابطهی ثبات-تمرکز در سیستم بانکداری برزیل
عنوان انگلیسی
The stability–concentration relationship in the Brazilian banking system
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
18286 | 2008 | 10 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of International Financial Markets, Institutions and Money, Volume 18, Issue 4, October 2008, Pages 388–397
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. بررسی منابع پژوهشی
3. روش و دادهها
شکل 1. دوگانه هرفیندال-هیرشمن
جدول 1 .آمار توصیفی برای وامهای غیر عامل
4- نتایج تجربی
جدول 2 . تکامل دوگانه، تعداد بانکها و اندازه وامهای غیر عامل
جدول 3. رگرسیون دینامیکی برای ویژگیهای مختلف
5- ملاحظات نهایی
سپاسگزاریها
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. بررسی منابع پژوهشی
3. روش و دادهها
شکل 1. دوگانه هرفیندال-هیرشمن
جدول 1 .آمار توصیفی برای وامهای غیر عامل
4- نتایج تجربی
جدول 2 . تکامل دوگانه، تعداد بانکها و اندازه وامهای غیر عامل
جدول 3. رگرسیون دینامیکی برای ویژگیهای مختلف
5- ملاحظات نهایی
سپاسگزاریها
ترجمه کلمات کلیدی
شکنندگی مالی - خطر سیستماتیک - سیستم بانکی
کلمات کلیدی انگلیسی
Financial fragility, Systemic risk, Banking system,
ترجمه چکیده
در این مقاله رابطهی بین وامهای معوقه (NPL) سیستم بانکداری برزیل و عوامل اقتصادی کلان، ریسک سیستماتیک و تمرکز بانکداری، به شکل تجربی آزمایش شده است. در ارزیابی این رابطه، در عین استفاده از رویکرد دادههای پانل از خصوصیات پویا با تاثیرات ثابت بهره میبریم. نتایج تجربی نشان میدهد که تمرکز بانکداری از نظر آماری تاثیر چشمگیری بر NPL میگذارد کهاین موضوع بیانگر این است که سیستمهای بانکداری متمرکزتر میتوانند ثبات مالی را بهبود ببخشند. این نتایج برای طراحی سیاستهای نظارتی بانکداری اهمیت دارد.
ترجمه مقدمه
روند سازماندهی مجدد جهانی در صنعت بانکداری بحثی مهم را در مورد اثر ادغام بر ثبات مالی رقم زده است. رابطه بین شکنندگی سیستم بانکداری و رقابتپذیری/تمرکز به شکلی گسترده مطالعه شده است (کوسکلا و استنبکا 2000؛ آلن و گیل 2004؛ بک و همکاران 2006؛ بوید و دنیکلاو 2005).
علیرغم نظریهای که از ایدهی رابطهی جایگزین بین رقابت و ثبات بخش بانکداری دفاع میکند، با توجه به پیچیدگی آن، در ارتباط با مسیر رابطه اجماع وجود ندارد. علیرغم تعداد بالای مقالات تجربی و نظری در این حوزهی پژوهشی، ارزیابی اثر این افزایش در رقابت، که ناشی از روند سازماندهی مجدد جهانی سیستمهای مالی و مشوقها و برنامههای دولتی است، اهمیت بالاییی در ریسکهای صورت گرفته توسط بانکها و ثبات بانکها دارد. جنبههای زیادی از این ارزیابی نامکشوف باقی مانده است و به دلیل وجود عوامل ویژهی مختلفی همچون مسئولیت محدود در ارتباط با قراردادها و ماهیت اطلاعات نامتقارن بین وامدهندگان و وامگیرندگان، این رابطهی پیچیدهای است. این پژوهش به دلیل فقدان پژوهشهای تجربی که بر رابطهی بین تمرکز و پایداری متمرکز باشد، صورت گرفته است. صرفنظر از اهمیت نسبی بازار بانکداری برزیل برای امریکای لاتین، ما ارتباط آن دسته از تحقیقات را برای تحلیل کلان-احتیاطی بخش بانکداری در نظر گرفتیم. این پژوهش در عین اینکه نتایج را برای تاثیرات ریسک سیستماتیک (که با ریسک کشور و ریسک نرخ مبادله سنجیده میشود) و شاخصهای کلان اقتصادی کنترل میکند، امری که متغیرهای نسبتا مناسبی برای کشورهای نوظهور است، به دنبال آزمایش تجربی رابطهی بین NPL سیستم بانکداری (که میتوان آن را به عنوان سنجش شکنندگی مالی دید) و تمرکز بانکداری است.
شهود اصلی برای ایجاد رابطه ثبات و تمرکز این است که در یک سیستم بانکداری متمرکزتر، بانکها قادر بهایجاد تنوع در وامهایشان هستند و رابطهی جایگزینی بازده ریسک را بهبود میبخشند. نتایج به دست آمده در این مقاله نشان میدهد کهاین مورد درباره برزیل صادق است.
نقش اصلی این مقاله برای منابع پژوهشی بانکداری این است کهاین مقاله روشی برای آزمایش رابطهی پایداری-تمرکز، برای یک کشور نوظهور ارائه میکند. آزمایشهای تجربی چنین ماهیتی هنوز در منابع پژوهشی وارد نشده است. هدف ما یافتن سطح بهینه تمرکز یا تعداد بهینه بانکها در سیستم بانکداری نیست. باقیماندهی مقاله به شرح زیر است. در بخش 2 بررسی مختصری از منابع پژوهشی صورت میگیرد. در بخش 3 در مورد روشهای استفادهشده در مقاله بحث میکنیم و روند نمونهگیری را تعریف میکنیم. نتایج تجربی حاصل در بخش 4 ارائه میشوند. در بخش 5 با ارائهی ملاحظات و پیشنهادات نهایی برای تحقیقات آینده، نتیجهگیری صورت میگیرد.