ترجمه فارسی عنوان مقاله
نظارت بر شبکه های پیچیده و سیستم های بانکداری
عنوان انگلیسی
Complex networks and banking systems supervision
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
18349 | 2013 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Physica A: Statistical Mechanics and its Applications, Volume 392, Issue 19, 1 October 2013, Pages 4429–4434
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
روش شناختی
نمودار بازه زمانی برای دارایی های بانک ها
داده ها و نتایج تجربی
جدول 1: میزان گره هر شبکه بانکی
جدول 2: بانک های مرکزی، درصد شبکه تراکمی تحت بررسی
ملاحظات نهایی
مقدمه
روش شناختی
نمودار بازه زمانی برای دارایی های بانک ها
داده ها و نتایج تجربی
جدول 1: میزان گره هر شبکه بانکی
جدول 2: بانک های مرکزی، درصد شبکه تراکمی تحت بررسی
ملاحظات نهایی
ترجمه کلمات کلیدی
شبکه های پیچیده - سیستم های بانکی - بانک های هسته - ارتباط -
کلمات کلیدی انگلیسی
Complex networks, Bank systems, Core banks, Connectedness,
ترجمه چکیده
همانطور که بحران های بانکداری اخیر نشان می دهد نظارت جامع و کامل بر تمام موسسات بانکی تحت کنترل نظارتی بانک مرکزی ضروری است. شناسایی فوری مسائل اشاعه و بحران بانکی برای تنظیم کنندگان اهمیت زیادی دارد. این مقاله روشی را مطرح می کند که علاوه براین می تواند برای روش های استاندارد نظارت بانکی و یا روش های جدیدی که گفته می شود باید اجرا شوند به کار رود. به این ترتیب فرد می تواند میزان ارتباط بانک ها را نشان دهد و صرفا به جای بانک های «بزرگ» بانک های «مرکزی» را شناسایی کند. بانک های مرکزی از این حیث که گفته می شود برای نظارت بر شبکه بسیار مهم هستند در این شبکه مرکزی هستند. بانک های مرکزی می تواند در شبکه های فرعی و افزایش سریع علامت خطر به عنوان معیارهای بحران بانکی به کار رود به طوری که بانک مرکزی به طور موثر و به سرعت می تواند بر منطقه متناظر موسسات مالی تمرکز کند. به عنوان مثال در این مقاله با استفاده از متغیر بازده سرمایه طرح پیشنهادی را نشان می دهیم. ممکن است این روش با متغیرهای جایگزین نیز به کار رود و باید به کار رود.
ترجمه مقدمه
نظارت و تنظیم بخش مالی و به ویژه سیستم بانکداری به منظور حفظ ثبات اقتصادی و جلوگیری از حوادث ناگوار بحران بانکی ضروری است. بحران های بانکی منجر به هزینه های قابل توجهی برای کل اقتصاد می شود: IMF در سال 1998 [1] برآورد کرد که ضرر بازده تجمعی بحران بانکداری در کشورهای OECD 10.2% GDP است. هوگارث و همکاران [2] با مطالعه 33 بحران بانکداری در طول 25 سال متوجه شدند که هزینه های تجمعی اقتصاد به طور متوسط 15%-20% GDP است. مطالعه اخیر IMF [3] برآورد کرد که هزینه کل بحران های سال 2007 – 2009 در سیزده کشور منجر به مقدار متوسط 24.5% ضرر بازده، 23.9% افزایش در بدهی عمومی به عنوان % GDP (تولید ناخالص داخلی) شد و دارای 4.9% هزینه مالیاتی مستقیم GDP بود. هزینه اقتصادی بحران بانکی نه تنها با کاهش بازده واقعی در ارتباط نیست بلکه تا مصرف خانوار نیز توسعه می یابد به طوری که دومی پس از بحران [4] نقش مهمی را در فرایند تنظیم ایفا کرد. همانطور که آکرمن [5] خاطر نشان کرد زمانی که نظارت بر سیستم بانکداری دقیق و موثر است این هزینه ها به طرف پایین می رود. لیست گسترده مطالعاتی در منابع وجود دارد که عوامل تعیین کننده نقص سیستماتیک بانکی را بررسی می کند – برای مثال دمیرگاک – کانت ودتراگیاک [6 و 7] را ببینید که در آن نقش بیمه سپرده در 61 کشور را در بازه زمانی 18 ساله در دوره 1980-1997 ارزیابی کرد و متوجه شد که بر ثبات بانکی تاثیر می گذارد.
بحران مالی سال 2007-2008 در زمان های بحران بانکی بر موضوع نظارت بانکی موثر و واکنش سریع از سوی تنظیم کننده تاکید کرد: «بحران مالی جهانی اهمیت شناسایی اولیه بانک های ضعیف را برجسته می سازد: زمانی که مشکلات دیر شناسایی شوند، راه حل ها پرهزینه تر هستند» [8]. این موضوع نیز حتی بسیار آشکار می شود که ارزیابی خطرات بالقوه اشاعه حاصل از شوک های بانکداری باید به موقع و به طور موثر انجام شود. شکست های جاری سال 2008 و 2009 ضرورت ابزارهای نظارتی بیشتر و نظارت بر سیستم مالی را تایید کرد. این شکست ها اقدام فوری و قاطع را برای محدود کردن خسارات مربوطه امکان پذیر می سازد. در نتیجه، رهبران اتحادیه اروپا در اکتبر سال 2012 برای نظارت دقیق ECB بر هر شش هزار بانک سیستم اروپایی به توافق رسیدند. دلیل آن این است که تنظیم کننده واحد به نحو موثری به منازعه بانک ها برای دریافت وجوه حمایتی بلاواسطه مستقیما از طریق مکانیزم ثبات اروپایی (ESM) کمک می کند. درنتیجه یک مقام ناظر واحد با ایجاد اعتبار برای ESM به منظور افزایش وجوه ضروری برای مداخله گری اثرات معکوس اطلاعات نامتقارن و عدم اطمینان را کاهش می دهد. البته نظارت جامع هر شش هزار بانک طاقت فرسا است و ممکن است مانع شناسایی علائم اضطراری و اشاعه احتمالی شوند. بارت و همکاران [9] مقررات بانکی موجود در 150 کشور را مطالعه کردند و اعتبار روش کمیته بازل را برای مقررات ارزیابی کردند و همچنین خاطر نشان کردند که محدودیت های بانکداری تاثیر نامطلوبی بر عملکرد و بهره وری سیستم بانکداری دارد. در نتیجه، مقررات سختگیرانه تری به بهای عملکرد اقتصادی کاهش یافته ایجاد شد. از سوی دیگر نظارت بهتر – مانند نظارتی که در این مقاله مطرح کردیم – با هیچ یک از هزینه های عمومی اضافی تحمیلی در موسسات مالی مرتبط نیست.
شاخه مهمی از منابع بانکداری بر تاثیرات اتصالات بین بانکی در سیستم های بانکداری تمرکز می کند. این منابع نشان می دهد که ممکن است رویارویی مستقیم منجر به موقعیت هایی شود که می تواند سیستم مالی را تهدید کند و درنتیجه باید بررسی شود. هدف این منابع بررسی لینک های مستقیم بین بانک ها و ارائه معیارهایی برای سرایت، رویارویی دو جانبه و ریسک سیستماتیک است. مقالات متعدد مجموعه داده های مختلفی را به کار می برند و نتایج کشورهای مختلف را ارائه می کنند (برای مثال منابع [10-19] را ببینید). از سوی دیگر، سایر مقالات به منظور اتصالات بین بانکی بر توسعه مدل های نظری تمرکز می کنند [20-22]و همانطور که گای و همکاران [23] بیان کردند، شکل و ویژگی های داخلی شبکه بانکداری عوامل مهمی در تعیین اشاعه مالی هستند.
این مقاله صرفا به جای بانک های «بزرگ» روشی را برای شناسایی و آشکار ساختن بانک های «مرکزی» ارائه می دهد که در یک شبکه بانکی و مسیرهای اشاعه بالقوه مرکزی هستند. ما بیان کردیم که ممکن است این روش در داخل انبار ذخائر بانک مرکزی به عنوان سیستم زنگ خطر کمکی به کار رود. بانک های مرکزی که طرح پیشنهادی را مطرح می کنند علاوه بر روند نظارت رایج می توانند نه تنها برای بانک مرکزی بلکه برای کل شبکه های فرعی مرتبط با آن زنگ خطری را برای توجه دقیق و مفصل تنظیم کننده فراهم کنند. علاوه براین، از آنجایی که این روش شناختی مستلزم کمی مداخله بیشتر با موسسات بانکداری و تلاش نظارتی برای تنظیم کننده است امکان ندارد در مسائل بهره وری مقررات بانکی مطرح شده توسط منابع مداخله کند (برای مثال منبع [9] را ببینید) و هزینه نظارت تنظیم کننده را افزایش دهد.
ادامه مقاله به شرح زیر است. در بخش 2 روش شناختی را ارائه می دهیم. در بخش 3 نتایج تجربی و در نهایت در بخش 4 نتیجه گیری مقاله را ارائه می دهیم.