ترجمه فارسی عنوان مقاله
اثرات پرداخت الکترونیکی بر سیاست پولی و بانکهای مرکزی
عنوان انگلیسی
The Effects of Electronic Payments on Monetary Policies and Central Banks ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
41904 | 2015 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia - Social and Behavioral Sciences, Volume 195, 3 July 2015, Pages 680–685
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.کارکرد پول و بانکهای مرکزی
3.تمرکززدایی از سیستمهای مالی
شکل 3.1. تراکنشی ساده در سیستم مالی متمرکز (کلی، 2014:62)
شکل 3.2. تراکنشی ساده در سیستم مالی غیرمتمرکز (کلی، 2014:68)
4.اثرات بر بانکهای مرکزی و سیاسیت های پولی
5.نتیجهگیری
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.کارکرد پول و بانکهای مرکزی
3.تمرکززدایی از سیستمهای مالی
شکل 3.1. تراکنشی ساده در سیستم مالی متمرکز (کلی، 2014:62)
شکل 3.2. تراکنشی ساده در سیستم مالی غیرمتمرکز (کلی، 2014:68)
4.اثرات بر بانکهای مرکزی و سیاسیت های پولی
5.نتیجهگیری
ترجمه کلمات کلیدی
پول الکترونیکی - پرداخت های الکترونیکی - بانک های مرکزی - بیت کوین
کلمات کلیدی انگلیسی
Electronic Money; Electronic Payments; Central Banks; Bitcoin
ترجمه چکیده
هدف مطالعه، مشخص کردن اثرات احتمالی پرداخت الکترونیکی -که متفاوت از سیستمهای پرداخت مرسوم هستند- بر بانکهای مرکزی و سیاستهای آنها است. از زمان وجود تمدنها، ارزش های مختلفی برا تبادل محصولات، کالاها و خدمات مورد استفاده قرار گرفته اند. با پیشرفت نظریهی اقتصادی نوین، استفاده از اسکناسها که تولیدشان راحتتر است، جایگزین استفاده از فلزهای باارزش شده است. مسئولیت ارزش پولی اسکناسها و ضرب سکه به بانکهای مرکزی واگذار شد. این بانکهای مرکزی به کنترل سیاست های پولی، به طور کلی با هدف رشد اقتصادی، تثبیت قیمت و ثبات سیستمهای مالی گماشته شده اند. اخیرأ، شناخت رشدیابنده از پول، نسبت به پول سنتی کاملأ تفاوت پیدا کرده است و توسط بانکهای مرکزی کنترل و تولید نمی شود. با این حال به عنوان پول به کار گرفته می شود و همان ویژگی منحصربه فرد را دارد. مصرفکنندگان همچنین می توانند بدون واسطه و ]استفاده از[ بانکهای مرکزی به پول الکترونیک دسترسی یابند و آن را انتقال دهند. پول الکترونیکی به وسیلهی کدهای اینترنتی تولید و ایمن میشوند. علی رغم کدهای ماتریکسی پیچیده، در مورد ایمن بودن آن تردیدهایی وجود دارد. برخی کشورها، به عنوان یک تصمیم مبتنی بر سیاست، استفاده از آن را ممنوع کردند. رایجترین وجوه پولی الکرونیکی در سراسر جهان، بیت کوین ، ای-کش ، ویزا ، پی پل ، چک-فری هستند.
ترجمه مقدمه
در طول تاریخ، انواع متفاوتی از واحدهای مبادلاتی مورد استفاده قرار گرفته است. به مدت 3000 سال است که پول بخشی ضروری از بشریت بوده است. پیش از ابداع پول، تجارت از طریق تبادل کالا که سیستم تعامل پایاپای نام دارد، محقق می گشت.]معاملهی پایاپای[ داد و ستد مستقیم کالا و خدمات است. حتی امروزه، برخی مردم یا دولت ها اغلب از معاملهی پایاپای برای تبادل کالاها و خدمات استفاده می کنند. اولین پول رسمی شناخته شده به عنوان سکه در قرن پنجم، توسط شاه آلیاتس در لیدیا ابداع شد. سکه ها از زرسیم –ترکیبی از نقره و طلا که به طور طبیعی یافت میشود- ساخته میشدند و تصویرهایی بر آنها که نشان دهندهی ارزششان بود، مهر میشد. پول به عنوان ارز توسط دولت ها ایجاد نشد. پول به این دلیل ایجاد شد که مردمی که میخواستند کالاهای خود را مبادله کنند، واسطهای برای تبادل یافتند (شلیختر ، 2011:27). بر اساس پیشرفت ها و نیازهای اقتصادی، شکل پول به اسکناس تغییر یافت؛ شکلی که راحتتر تولید، حمل و ذخیره میشود و به جای کالاها و فلزات ارزشمند، مورد استفاده قرار میگیرد.
در سیستمی تجاری، بانک ها نقش بزرگی در تحول پول بازی میکنند. تاریخ بانکداری به حدود 2000 سال پیش از میلاد باز میگردد. اولین وام ها میان بازرگانان غلات و تجاری که کالاها را در طول آشور و بابل منتقل میکردند، صورت گرفت. اولین گزارش رسمی از تبادلات و اوراق تجاری در معابد و کاخ ها آماده میشد. قانون حمورابی –یکی از اولین قانونگذاران شناخته شده- اشاره به قوانینی دارد که بر شکلی از سیستم بانکداری حاکم است. به کاربستن قانون حمورابی در سیستم بانکداری اقتصادی نوین ما کار ساده ای نیست، با این حال یک نقطه ی کلیدی همچنان پابرجاست. در گذشته و حال، سیستم اقتصادی حول شعبههای مرکزی میگردیده است. در جهان باستان، این شعب مرکزی معابد بودند، در حالی که امروزه، بانکهای مرکزی هستند (کلی ، 2015:60).