ترجمه فارسی عنوان مقاله
پشتیبانی تصمیم گیری برای استراتژی سرمایه گذاری خارجی تحت عدم قطعیت ترکیبی
عنوان انگلیسی
Decision support for foreign investment strategy under hybrid uncertainty
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
9882 | 2012 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Expert Systems with Applications, Volume 39, Issue 4, March 2012, Pages 4582–4589
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
1. مقدمه
2.مدل
2.1.فرضیه و علامت گذاری
2.2. پویایی ارزش شرکت
جدول 2: میزان حساسیت ارزش گزینه، زمان ورود بهینه و ارزش شرکت به قیمت، نرخ بهره و رانش نرخ ارز خارجی در سه مرحله استوکاستیک همبسته از طریق شبیه سازی با 100 مسیر و 30 تکرار تحت پارامترهای معیار.
جدول 3: میزان حساسیت ارزش گزینه، زمان ورود بهینه و ارزش شرکت به قیمت، نرخ بهره و نوسان های نرخ ارز خارجی در سه فرآیند تصادفی همبسته از طریق شبیه سازی با 100 مسیر و 30 تکرار تحت پارامترهای معیار.
2.3. توصیف داده برای شبیه سازی ها
2.4. الگوریتم شبیه سازی برای ارزش گزینه واقعی
3. نتایج شبیه سازی و آنالیز حساسیت
4. فرآیند پشتیبانی تصمیم گیری برای استراتژی سرمایه گذاری خارجی
5. نتیجه گیری
1. مقدمه
2.مدل
2.1.فرضیه و علامت گذاری
2.2. پویایی ارزش شرکت
جدول 2: میزان حساسیت ارزش گزینه، زمان ورود بهینه و ارزش شرکت به قیمت، نرخ بهره و رانش نرخ ارز خارجی در سه مرحله استوکاستیک همبسته از طریق شبیه سازی با 100 مسیر و 30 تکرار تحت پارامترهای معیار.
جدول 3: میزان حساسیت ارزش گزینه، زمان ورود بهینه و ارزش شرکت به قیمت، نرخ بهره و نوسان های نرخ ارز خارجی در سه فرآیند تصادفی همبسته از طریق شبیه سازی با 100 مسیر و 30 تکرار تحت پارامترهای معیار.
2.3. توصیف داده برای شبیه سازی ها
2.4. الگوریتم شبیه سازی برای ارزش گزینه واقعی
3. نتایج شبیه سازی و آنالیز حساسیت
4. فرآیند پشتیبانی تصمیم گیری برای استراتژی سرمایه گذاری خارجی
5. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
- پشتیبانی تصمیم گیری - سرمایه گذاری خارجی - عدم اطمینان ترکیبی
کلمات کلیدی انگلیسی
ترجمه چکیده
شواهد تجربی نشان می دهند که شرکت های مستقر در ژاپن، در دهه ی 1980به دلیل ارزش ین ژاپن عملیات اصلی شان را به آمریکاانتقال دادند. با این حال، شرکت های چند ملیتی که عملیات های شان را به خارج از کشور منتقل می کنند همچنانبا ریسک قیمت خارجی و ریسک نرخ ارز خارجی مواجه هستند.نرخ ارز خارجی با توجه به برابری قدرت خرید (PPP) و برابری نرخ بهره (IRP) انجمن هایی با قیمت نسبی و نرخ بهره نسبی بین دو کشور دارد.بنابراین، زمانی که قیمت و نرخ بهره به طور تصادفی تکامل یابندمانند آنچه که بسیاری از محققان مطرح می کنند، می توانیم اعداد تصادفی نرخ ارز خارجی را پیش بینی کنیم. با ادغام این سه منشأ ریسک به عنوان عدم قطعیت ترکیبی، چارچوبی برای ارزیابی شرکت ها و استراتژی سرمایه گذاری ارائه می کنیم.ما ارزش شرکت را به صورت تحلیلی برای آن دسته از شرکت های چند ملیتی مورد نظراستنتاج می کنیم و سپس ارزش گزینه ی واقعی رابا شبیه سازی مونت کارلوبه صورت عددی به دست می آوریم که اساس آن، استراتژی ورود بهینه را بررسی می کنیم. میزان حساسیت ارزش شرکت ها، زمان ورود بهینه و مقدار گزینه واقعی آنالیز می شوند. این نتایج،روند پشتیبانی تصمیم گیری را برای استراتژی زمان سرمایه گذاری خارجی تحت عدم قطعیت ترکیبی نشان می دهند.مفهوم مدیریتی این اثر این است که استراتژی سرمایه گذاری بهینه برای شرکت های چند ملیتی با عملیات خارجی،به بازار و فاکتورهای ریسک و همچنین ارتباط (همبستگی) میان آنها بستگی دارد.
ترجمه مقدمه
امروزه جامعه کسب و کار جهانی نه تنها با ریسک قیمت محصول بی ثبات بلکه با نرخ ارز خارجی هم مواجه است. اخیرا، بسیاری از کشورها با همتایانشان برای کاهش ارز به رقابت می پردازند که در تلاش برای به دست آوردن مزیت صادرات هستند. در نتیجه، بازی ارز مطرح می شود، کهباعث بی ثباتی و تضعیف در بازار ارز سود شرکتهای چند ملیتی با عملیات خارجی می شود.به عنوان مثال، ین ژاپن در اوج 15 ساله اش به 84 دلار JPY / USD ( میزان برابری ین ژاپن در برابر دلار) در سال 2010 رسید، که موجب شد بسیاری از شرکت هایژاپنیدر خارج از کشور دچار خسارت برحسب ارز داخلی شوند.کیم و هوردر سال 2009 اهمیت مدیریت ارز خارجی رامورد خطاب قرار دادند و مدلی ارائه دادند که تاثیر ارز خارجی بر عملکرد شرکت را با استفاده از الگوریتم ژنتیک و VaRبررسی می کرد. کاوگت و چانگ در سال 1996 نشان دادند که به منظور حفظ ارزش صادراتِ عملیات داخلی تحت حمایت از ین ژاپن در برابر دلار آمریکا، شرکت های ژاپنی در طول دهه ی 1970 تا دهه ی 1980 پشتیبانی خود را از معاملات صادرات محور به تاسیس عملیات خارجی به طور مستقیمدر ایالات متحده تغییر دادند. مطالعات رنگان در سال 1995 نشان داد که شرکت های آمریکایی تمایل به نگه داشتن ثبات قیمت دلار با تحویل در کارخانه خوددارند، که اجازه می دهد قیمت ارز خارجی در نوسان با نرخ ارز باشد.در مقابل، شرکت های ژاپنی و آلمانی،تنظیم قیمت خارجی را به شیوه ای حساس نسبت به شرایط بازار پایه ریزی کردند. همچنین برخی از محققان از این حمایت می کردند که نوسان های نرخ ارز خارجی با گرایش به سمت سرمایه گذاری های مستقیم خارجی مرتبط است.با توجه به برابری قدرت خرید (PPP)، رابطه بین نرخ ارز خارجی و قیمت توسط بسیاری از محققان مانند Perron وVogelsang (1992) آزموده شده است. دورنباسچ (1988) ادعا می کند که تغییرات نرخِاسمی ارز خارجی بین دو کشور و تغییرات شاخص قیمت مربوطه،برا ی حفظ قدرت خرید ثابت، در طول زمان تنظیم می شود.علاوه بر این، برابری نرخ بهره (IRP) نشان می دهد که نرخ ارز نیز با نرخ بهره در دو کشور در ارتباط است.بنابراین نرخ ارز خارجی، نرخ بهره و قیمت خارجی به عنوان فرآیندهای تصادفی(فرآیندهای استوکاستیک) دو به دو همبسته در نظر گرفته می شوند.هدف ما تدوین و فرمول بندی یک الگوی تصادفی برای ارزش شرکت های چند ملیتی است که عملیاتشان را به کشورهای خارجی منتقل می کنند.
با توجه به روش های ارزش گذاری شرکت، سنگ و لای (2010) روش های ارزیابی کسب و کار را به سه دسته طبقه بندی کردند:بازار محور، مبتنی بر درآمد (جریان نقدی تنزیل شده، DCF) و روش های مبتنی بر دارایی.مدل مبتنی بر دارایی به آثار مرتون (1974) بر می گردد، که ارزش دارایی استوکاستیک را در کال آپشن(call option) پیشنهاد می کند، که ضمانت خرید، مشروط به ادعای بدهی است . بر اساس چارچوب گزینه مرتون، بسیاری از مدل های مرتبط توسط بلاک و کاکس (1976)، لاند و لویستل(1992) و دیگران توسعه یافتند. مطالعه جدیدتر در مورد استراتژی سرمایه گذاری نوع-گزینه را می توان در کار یوان (2009) یافت، که چارچوبی را برای بررسی استراتژی توسعه، تحت عدم قطعیت قیمت از نظر صنعت ارائه می کند. هم ارزش گزینه واقعی و هم استراتژی زمان سرمایه گذاری، از طریق مکانیزم شبیه سازی بهینه سازی در این مدل به دست می آیند.از سوی دیگر، آثار به کارگیری DCF برای ارزیابی کسب و کار را می توان در کارهای راپاپورت (1986) و کپلند، کلر و مورین(1996) یافت. موضوع اصلی این آثار در ارزش فعلی تنزیل شده تمامی جریان های نقدی آتی نهفته است.کیسی (2001) ارزش تنزیل شده از مجموعه ای از پرداخت های آتی نامشخص را تا تاریخ ورشکستگیمحاسبه کرد و سپس ارزش فعلیتوزیع را به دست آورد.
با الهام از نتایج پژوهش های قبلی، چارچوب ارزیابی را با یکپارچه سازی نرخ ارز خارجی، قیمت خارجی و نرخ بهره به عنوان یک عدم قطعیت ترکیبی برای شرکت های با عملیات خارجی ارائه می کنیم.سپس، استراتژی ورود به عملیات خارجی را بررسی می کنیم و ارزش گزینه واقعی مربوطه را به دست می آوریم.
درمطالعات کیم، وون و بائی در سال 2010، ارزش شرکت از ارزش فعلی جریان های سود سهام آتی به دست آمده است. در عوض در کار ما، ارزش شرکت از کاهش سود آتی به دست آمده است.این گردش سود مانند فرایند استوکاستیک با توجه به فرضیه تصادفی بودن در نرخ بهره، نرخ ارز خارجی و قیمت خارجی به دست آمده است، همانطور که در شکل های 1 و 2 نشان داده شده استقیمت تاریخی برای محصول LCDبه دلار جدید تایوان (NTD) و بر حسب نرخ ارز NTD در برابر دلار آمریکا (USD) در مدت ژانویه 2000 تا ژوئن 2009 از پایگاه داده مجله اقتصادی تایوان (TEJ) به دست آمده است. میزان حساسیتِ ارزش شرکت، آنالیز می شود تا به خوانندگان بینش بیشتری درباره ی تعاملات میان فاکتورهای زیر ارائه شود:رانش و نوسان های نرخ ارز خارجی و قیمت خارجی استوکاستیک ، کشش قیمتی تقاضا و ارتباط بین نرخ ارز و قیمت خارجی.
ساختار این مقاله به صورت زیر است:در بخش 1 مدل ارزیابی مرتبط، که توسط محققان قبلی ارائه شده، معرفی می شود.در بخش 2 فرمول بندی ارزش شرکت در زمینه قیمت استوکاستیک، بهره و نرخ ارز تحت تابع معکوس تقاضا ارائه می شود.راه حلی تحلیلی برای ارزش شرکت پیشنهاد شده است و سپس به دست می آید. بر اساس ارزش شرکت به دست آمده، شبیه سازی مونت کارلو برای ارزش گزینه واقعی و زمان ورود بهینه انجام می شود.در بخش 3، نتایج عددی در جدول های ا تا 3 برای نشان دادن حساسیت گزینه و ارزش های سازمانی و همچنین به عنوان حساسیت زمان ورود بهینه ارائه می کنیم.در بخش 4 فرایند پشتیبانی تصمیم گیری مبتنی بر مدل ارائه می شود. بخش 5 نتیجه گیری این مقاله می باشد.