ترجمه فارسی عنوان مقاله
سرمایه گذاری خصوصی و بازده های عمومی حقوق صاحبان سهام
عنوان انگلیسی
Private investment and public equity returns
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
10027 | 2012 | 25 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Economics and Business, Volume 64, Issue 2, March–April 2012, Pages 160–184
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1-مقدمه
2-محرک
2-1- محرک تجربی
2-2- محرک تئوری
3-برآورد
3-1- نیازهای خود تامین مالی سرمایه گذاری خصوصی
3-2- روش برآورد
3-3 داده
3-4- برآورد سرمایه گذاری خصوصی برنامه ریزی شده
جدول 1: ساختار[Et[NCORt+1.
4-نتایج قیمت گذاری دارایی
4-1- نتایج اصلی
جدول 2: حساسیت جریان نقدی و شرایط اعتباری
جدول 3: تخمین GMM با بتاهای چند متغیره
جدول 4: تخمین GMM با بتاهای تک متغیره
4-2- مقایسه با مدل های دیگر و نیرومندی
جدول 5: رگرسیون فاما-مکبث.
4-3- بازده ها و بتاهای پورتفولیوی اضطرار
جدول 6: مقایسه با روش های کسب و کار خصوصی دیگر
4-4- دوره های رونق اعتباری و بحران اعتباری
جدول 7: رگرسیون رونق اعتباری و بحران اعتباری
5-تجزیه و تحلیل بوت استرپ
جدول 8: تنظیم سیستم بوت استرپ
جدول 9: تحلیل بوت استرپ مستقل
6-نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1-مقدمه
2-محرک
2-1- محرک تجربی
2-2- محرک تئوری
3-برآورد
3-1- نیازهای خود تامین مالی سرمایه گذاری خصوصی
3-2- روش برآورد
3-3 داده
3-4- برآورد سرمایه گذاری خصوصی برنامه ریزی شده
جدول 1: ساختار[Et[NCORt+1.
4-نتایج قیمت گذاری دارایی
4-1- نتایج اصلی
جدول 2: حساسیت جریان نقدی و شرایط اعتباری
جدول 3: تخمین GMM با بتاهای چند متغیره
جدول 4: تخمین GMM با بتاهای تک متغیره
4-2- مقایسه با مدل های دیگر و نیرومندی
جدول 5: رگرسیون فاما-مکبث.
4-3- بازده ها و بتاهای پورتفولیوی اضطرار
جدول 6: مقایسه با روش های کسب و کار خصوصی دیگر
4-4- دوره های رونق اعتباری و بحران اعتباری
جدول 7: رگرسیون رونق اعتباری و بحران اعتباری
5-تجزیه و تحلیل بوت استرپ
جدول 8: تنظیم سیستم بوت استرپ
جدول 9: تحلیل بوت استرپ مستقل
6-نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
قیمت گذاری دارایی - محدودیت های مالی - سرمایه گذاری خصوصی -
کلمات کلیدی انگلیسی
ترجمه چکیده
به دلیل هزینه های تامین مالی خارجی، صاحبان کسب و کار خصوصی اغلب نیاز به پروژه های سرمایه گذاری خود- تامین مالی دارند. این نیازهای خود تامین مالی برای صاحبان کسب و کار محرکی است تا دارایی های مالی که بازپرداخت های آن رابطه مستقیم با نیازهای خود تامین مالی دارند،را نگه داری کنند. اگر این تاثیر جمع شود، بازده های مورد انتظار روی دارایی های مالی باید رابطهعکس با مجموع نیازهای خود تامین مالی سرمایه گذاری خصوصی داشته باشد. برای آزمایش پیامدهای قیمت گذاری دارایی مقطعی این تخمین، رشد سرمایه گذاری غیر شرکتی تحقق یافته و رشد سرمایه گذاریغیر شرکتی پیش بینی شده در آینده را به عنوان نماینده ای برای نیازهای خود تامین مالی استفاده می کنیم. ما دریافتیم مدل سرمایه گذاری خصوصی ما می تواند بخش خوبی از بازده های مقطعی پورتفولیوهای حقوق صاحبان سهام مرتب شده بر حسب اضطرار، مقدار و اندازه را تقریبا به خوبی فاکتورهای فاما- فرنچ توضیح دهد. در مقابل برای مدل فاما-فرنچ، ما نشانه هایی روی ضرایب تخمینی برای سازگاری با پیش بینی های تئوری مان یافتیم.
ترجمه مقدمه
به اثر بخش کسب و کار خصوصی روی قیمت های سهام داد و ستد عمومی توجه کمیدر متون مالی شده است. قابل توجه ترین مطالعه کار هیتون و لوکاس (2000) است که دریافتند از جمله مجموع سودهای کسب و کار خصوصی در CAMP مشروط بر افزایش کار وانگ و جگنیز(1996) می تواند به توضیح مقطع بازده های پورتفولیوی مقدارو اندازه کمک کند.هیتون و لوکاسسهام هاییکه در یک تخفیف رابطه مستقیم با مجموع درآمد کسب و کار خصوصیداشته و در نتیجه بازده های میانگین بالاتری دارند، نسبت به سهام هایی که ارتباط کم و یا عکس با مجموع درآمد کسب و کار خصوصی دارند، را پیدا کردند. این مطابق با پیش بینی آن ها بر اساس محرک های تنوع بخشی به درآمد است که ریسک درآمد پیشین فرمان یک صرف ریسک مثبت را می دهد، اما هنگامی که ما یک نسخه از مدل هیتون-لوکاس را با استفاده از یک افق زمانی به روز و یک مجموعه متفاوت از دارایی های آزمایش که شامل پورتفولیوهای مرتب شده بر حسب اضطرار است را مورد آزمایش قرار دادیم دریافتیم که درآمد کار و درآمد کسب و کار اختصاصی در یک صرف به جای تخفیف معامله شدند. یکی از اهداف اصلی این مقاله این است که یک چارچوب تئوری را که در آن این نتیجه می تواند به یک محرک اقتصادی، منطقی مرتبط شود، پیشنهاد داده و مورد آزمایش قرار می دهد.
به جای شروع از تئوری متنوع سازی سنتی ما محرک های مصون سازی را در نظر می گیریم که صاحبان کسب و کار خصوصی دارای محدودیت مالی با آن روبه رو هستند. اگر صاحبان کسب و کار خصوصی با هزینه های تامین مالی خارجی روبه رو شوند، محرکی برای تزریق پول از پس انداز های مالی شخصی خود به تجارت خصوصیشان به منظور گسترش از طریق پروژه های سرمایه گذاری جدید در طول بالا- چرخه هاو یا جلوگیری از کوچک سازی ناکارآمد در طول پایین-چرخه ها دارند. نیازهای خود تامین مالی سرمایه گذاری خصوصی در کار در اینجا مشابه با تامین محرک های تحلیل شده توسط فروت، اسکارفستین و استین(1993) است که نشان دادند در حضور هزینه های تامین مالی خارجی، دارایی هایی که بازده آن ها با فرصت های سرمایه گذاری مرتبط هستند،ابزارهای مصون سازی خوبی را ایجاد می کنند. مفهوم این نتیجه به کار رفته در صاحبان کسب و کار خصوصی این است که دارایی هایی که بازده آن ها ارتباط زیادی با نیازهای خود تامین مالی دارند باید تقاضای بیشتری توسط صاحبان کسب و کار خصوصی نسبت به دارایی هایی که بازده آن ها ارتباط کمی با نیاز های خود تامین مالی دارد داشته باشند. در مجموع، این تقاضای اضافی نشان می دهد که دارایی های مالی که بازده آن ها ارتباط زیادی با نیازهای خود تامین مالی سرمایه گذاری های خصوصی دارند باید همه چیز برابر، تجارت در یک صرف و بنابراین بازده های میانگین کمتری نشان دهند.
اگر نیازهای خود تامین مالی مستقیما قابل مشاهده باشند آزمایش این حدس ساده است. زیرا این موردی نیست که ما نیازهای خود تامین مالی را با پیش بینی و رشد سرمایه گذاری غیر شرکتی تحقق یافته نتیجه بگیریم. این متغیرها به منظور تقریب نیازهای خود تامین مالی برای سرمایه گذاری های خصوصی برنامه ریزی شده و همزمان استفاده می شود. ما سرمایه گذاری غیر شرکتی پیش بینی شده را به عنوان یک نماینده برای سرمایه گذاری برنامه ریزی شده استفاده می کنیم زیرا به طور معمول تاخیری بین مراحل تامین مالی اولیه برنامه ریزی سرمایه گذاری و پیاده سازی واقعی و گزارش پروژه های سرمایه گذاری وجود دارد. سرمایه گذاری غیر شرکتی تحقق یافته، از طرف دیگر، نیازهای خود تامین مالی همراه با پروژه های سرمایه گذاری محقق شده به طور همزمان را جذب می کند.
برای دارایی های آزمایش، ما 25 پورتفولیو مرتب شده بر حسب مقدار و اندازه فاما- فرنچبه علاوه 10 پورتفولیو مرتب شده بر اساس اضطرار را به دنبال کار کمپیل، هیلچر و سیلجی (2008) استفاده می کنیم. با استفاده از فاما-مکبث و روش کلی فرایندهای تخمین حرکت، درمی یابیم که مدل ما قادر به توضیح مقطع بازده های مورد انتظار به خوبی فاکتورهای مقدار و اندازه فاما- فرنچ می باشد. از همه مهم تر، در حالی که علامتضرایب صرف ریسک کلیدی برآورد شدهدر ویژگی های فاما-فرنچ و ویژگی های دیگرگیج کننده است،علامت ضرایب صرف ریسک ما با توضیح سرمایه گذاری خصوصی سازگار است. برای مثال ضریب تخمین زده شده برای بازده های بازار در مدل فاما-فرنچ با استفاده از دارایی های آزمایش ما به طور قابل توجهی منفی است. این مطابق با یافته های کمپل و همکارانش(2008) است، که نشان دادند بتا بازار به طور قابل توجهی مرتبط با پورتفولیوهای اضطرار، اما با بتاهای بالاتر مربوط بهپورتفولیویاضطراری تر که بازده های میانگین کمتری دارد، است. اگرچه این از جنبه متنوع سازی پورتفولیو سنتی گیج کننده است اما از رویکرد سرمایه گذاری خصوصی ما عجیب نیست. بازده های مثبت بازار،شاخصی از فرصت های سرمایه گذاری بزرگتر و نیازهای خود تامین مالی هستند و چون صاحبان کسب و کار خصوصی انگیزه ای برای پوشش این نیازها دارند، صرف ریسک روی بازده های بازار منفی است.
ما همچنین اثر شرایط اعتباری متغیر با زمان را بررسی می کنیم. در دوره های بحران اعتباری شواهد آماری حساسیت جریان سرمایه گذاری نقدی در بخش تجارت غیر شرکتی را نشان می دهد، که سازگار با فرضیه فازاری، هوبارد و پترسون(1988) است که معتقدند حساسیت جریان سرمایه گذاری نقدی شاهدی بر تامین مالی خارجی پر هزینه است. ما همچنین مدارکی یافتیم که نشان می دهد نیازهای خود تامین مالی در طول یک رونق اعتباری با طرح های سرمایه گذاری و در یک بحران اعتباری با پروژه های سرمایه گذاری همزمان مرتبط تر است. یعنی در دوره هایی که اعتبار به زیر مقدار میانگین می رسد(یک رونق اعتباری)، انتظار می رود رشد سرمایه گذاری غیر شرکتی آینده تاثیر شدیدتری روی قیمت های دارایی نسبت به زمانی که اعتبار به بالای میانگین خود می رسد(یک بحران اعتباری) داشته باشد که بیانگر این است که شرایط کسب و کار و فرصت های سرمایه گذاری یک چهارم آینده در یک رونق اعتباری بهتر از یک بحران اعتباری هستند. از طرف دیگر در دوره ای که اعتبار به بالای میانگین افزایش می یابد، رشد سرمایه گذاری غیر شرکتی همزمان اثر قوی تری روی قیمت های دارایی نسبت بهزمانی که اعتبار به زیر میانگین کاهش می یابد دارد.یعنی در طول یک بحران اقتصادی کاهش فعالیت طرح سرمایه گذاریی و نیاز بیشتر به خود تامین مالی مکمل پروژه ها در مراحل بعدی پیاده سازی وجود دارد.
در رابطه با کار قیمت گذاری دارایی مقطعی مبتنی بر سرمایه گذاری، کوچران(1996)، لی، واسالو و زینک (2006) نشان دادند که پرداخت مقدار و اندازه می تواند تا حد زیادی توسط فاکتورهای سرمایه گذاری مقطعی توضیح داده شود. با این حال این مدل ها از طریق مدل های اقتصاد کلان با فاکتور کلی چند بخشی شوک های بهره وری و یک مشخصه هسته اصلی قیمت گذاری خطی مربوط به بازده های سرمایه گذاری مقطعی یا نرخ های رشد برانگیخته شدند. در مقابل ما روی بخش سرمایه گذاری خصوصی که با اختلافات مالی همراه با بخش کسب و کار خصوصی تحریک شدند متمرکز می شویم. مطالعه مبتنی بر سرمایه گذاری دیگر توسط گومس، یارن و ژانگ(2003) ارائه شده که نشان دادند اختلافات مالی شرکتی می تواند به توضیح سطح مقطع بازده های مورد انتظار کمک کند. با این حال در حالی که کومس و همکاران معیارهای شرکتی سرمایه گذاری و محدودیت های مالی را استفاده کرده و تنها روی پورتفولیوی مرتب شده بر اساس سایز متمرکز شدند، ما روی معیارهای غیر شرکتی متمرکز شده و قادر به توضیح پورتفولیوی مرتب شده بر اساس اندازه، مقدار و اضطرار خواهیم بود.دو مطالعه دیگر محدودیت های مالی را از یک شرکتنسبت به جنبه غیر شرکتی نظر گرفتند. رامونت، پولک و Saa-Requejo (2001) بخشی از شرکت های دارای محدودیت مالی را مورد مطالعه قرار دادند، همان طور که توسط شاخص های کاپلان و زینگالس(1997) تعریف شده و دریافتند که شرکت های دارای محدودیت مالی بازده های مورد انتظار کمتری دارند. با این حال ویتد و ویو (2006) یک معیار متفاوت از محدودیت های مالی شرکتی ساختند و نتایج مخالفی به دست آوردند، به طوری که محدودیت های مالی منجر به بازده مورد انتظار بیشتری می شود.
پتکووا و ژانگ (2007) متغیرهای اقتصاد کلان را برای پیش بینی شرایط اقتصادی آینده استفاده کرده و یک ارتباط مثبت بین بتای بازار برای پورتفولیوی مقدار و صرف ریسک بازار مورد انتظار را مستند کردند. اگرچه جهت رابطه پیدا شده توسط پتکوا و ژانگ با تئوری CAPM شرطی سازگار است، لولن و ناگل(2006) نشان دادند که متغیرهای تجربی در صرف ریسک بازار مورد انتظار بسیار کمتر از آن است که بزرگی صرف مقدار مشاهده شده را توضیح دهد. در مقابل چارچوب CAPM شرطی پتکوا و ژانگ، پیش بینی کننده متغیرها در مدل سرمایه گذاری خصوصی ما، برای پیش بینی تغیییرات در صرف ریسک مورد انتظار استفاده نشده است. در عوض پیش بینی متغیرها در مدل ما نیازهای خود تامین مالی سرمایه گذاری خصوصی مورد انتظار آینده را جذب می کند. بنابراین نقد لولن-ناگل در چارچوب ما صدق نمی کند. ما همچنین متفاوت از پتکوا و ژانگ عمل کرده و پورتفولیوی مرتب شده بر حسب اضطرار را به عنوان دارایی های آزمایش در نظر می گیریم.
در یک مقاله جدید، شن، نوی-مارکس و ژانگ (2011)یک مدل سه فاکتوری مبتنی بر بازده های بازار، یک فاکتور بازده روی کیفیت (شرکت های پرسود منهای شرکت های کم سود) و یک فاکتور سرمایه گذاری (شرکت های کم سرمایه منهای شرکت های پرسرمایه) را در نظر می گیرند. مدل آن ها توسط تئوری ارزیابی مکانیکی بحث شده در فاما و فرنچ (2006) و تئوری لی، ویتد و ژانگ (2009)ایجاد شده است. اگرچه این محرک های تئوری از روش ما مجزا هستند، ما مدل آن ها را نسبت به خودمان مورد آزمایش قرار می دهیم و بر عکس و در می یابیم مدل ما یک قدرت توضیح آماری معناداری به هر کدام اضافه می کند .
در بخش 2 مقاله ما رشته دیگری که وجود و منبع تامین مالی پرهزینه را برای صاحبان کسب و کار خصوصی مستند می کند را بحث می کنیم. این هزینه ها از هزینه های مبادله مستقیم و همچنین از هزینه های غیر مستقیم همراه با انتخاب نامطلوب و مسائل نمایندگی که مخصوصا با ریسک های کسب و کار خصوصی تامین مالی خارجی معنا می شوند، ناشی می شوند . در بخش 2 همچنین محرک های تئوری برای مشخصه های تجربی مان فراهم می کنیم. آنگاه در بخش 3 استراتژی برآوردمان را توضیح می دهیم. در بخش4نیز نتایج رگرسیون قیمت گذاری دارایی سرمایه گذاری خصوصی را ارائه داده و نتایجمان را با مدل های محک دیگر مقایسه می کنیم و در بخش 5 یک تحلیل راه انداز از نتایج تجربی ارائه می دهیم و در نهایت در بخش 6 نتیجه گیری را بیان می کنیم.