ترجمه فارسی عنوان مقاله
نوسانات نرخ ارز و تاثیر آن بر سرمایه گذاری داخلی
عنوان انگلیسی
Exchange rate volatility and its impact on domestic investment
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
10084 | 2013 | 12 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Research in Economics , Volume 67, Issue 1, March 2013, Pages 1–12
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات مهم
1.مقدمه
2.مدل و روش
3.نتایج تجربی
جدول 1. آمار توصیفی
جدول 2. آزمون DF اعمال شده به متغیرهای دوم افتراقی
جدول 3. برآورد های ضرایب کوتاه مدت و بلند مدت مدل تصحیح خطا
جدول 4. آمار تشخیصی
جدول 5. برآوردهای ضریب بلند مدت و کوتاه مدت مدل تصحیح خطا با استفاده از معیار SBC
جدول 6. آمار تشخیصی
4.خلاصه و نتیجه گیری
ضمیمه. تعریف داده ها و منابع
متغیرها
کلمات مهم
1.مقدمه
2.مدل و روش
3.نتایج تجربی
جدول 1. آمار توصیفی
جدول 2. آزمون DF اعمال شده به متغیرهای دوم افتراقی
جدول 3. برآورد های ضرایب کوتاه مدت و بلند مدت مدل تصحیح خطا
جدول 4. آمار تشخیصی
جدول 5. برآوردهای ضریب بلند مدت و کوتاه مدت مدل تصحیح خطا با استفاده از معیار SBC
جدول 6. آمار تشخیصی
4.خلاصه و نتیجه گیری
ضمیمه. تعریف داده ها و منابع
متغیرها
ترجمه کلمات کلیدی
- نوسانات نرخ ارز - سرمایه گذاری داخلی - آزمون اوراق قرضه -
کلمات کلیدی انگلیسی
ترجمه چکیده
رابطه بین نوسانات نرخ ارز و سرمایه گذاری داخلی توجه برخی افراد را در منابع کلان جلب کرده است. مطالعات قبلی که این رابطه را بررسی کردند بر روی داده های سطح شرکت که دارای نتایج ترکیبی است تمرکز کردند. در این مقاله می گوییم که این رابطه در مجموع به طور برابر اعمال می شود. تاثیرات کوتاه مدت و بلند مدت نوسانات نرخ ارز بر سرمایه گذاری داخلی را با استفاده از داده های سری زمانی در هر 36 کشور موجود در مدل خود ارزیابی می کنیم. کاربرد روش ارزیابی محدوده نشان می دهد که نوسانات نرخ ارز بر سرمایه گذاری داخلی در 27 کشور تاثیرات کوتاه مدت قابل توجهی دارد. تاثیرات کوتاه مدت تنها در 12 کشور به بلند مدت منتقل می شوند.
ترجمه مقدمه
منابع از زمان ظهور سهام شناور در سال 1973 براساس تاثیر نوسانات نرخ ارز و یا ناپایداری نرخ ارز بر متغیرهای مختلف کلان اقتصادی از جمله سرمایه گذاری داخلی توجه ویژه ای را کسب کرد. به لحاظ تئوری، این رابطه به روش های مختلفی مورد خطاب قرار می گیرد و منجر به مجموعه بزرگی از منابع می شود که نتیجه می گیرد نوسانات نرخ ارز می تواند بر سرمایه گذاری تاثیر مثبت و یا منفی بگذارد. بیشتر مطالعات استدلال می کنند که نوسانات نرخ ارز منجر به نوسانات قیمت می شود. نوسانات قیمت به نوبه خود می تواند بر سرمایه گذاری داخلی تاثیرات مثبت و یا منفی بگذارد. هارتمن (1972) و آبل (1983، 1984، 1985) نمونه هایی از مطالعاتی هستند که می گویند ممکن است ناپایداری قیمت بالا منجر به سطوح بالاتر سرمایه گذاری توسط شرکت های رقابتی ریسک خنثی شود که تلاش می کنند به منظور جلوگیری از ناپایداری آتی بیشتر سرمایه گذاری کنند. در مقابل، معرفی منابع سرمایه گذاری برگشت پذیر آنها توسط پیندیک (1988) و برتولا (1988) نشان داد که ناپایداری افزایش یافته روند سرمایه گذاری توسط شرکت های ریسک خنثی را کند می کند. پیندیک (1991) تجزیه و تحلیل خود را توسعه داد و به نتیجه گیری مشابه رسید که براساس این فرضیه است که هزینه رو به کاهش سهام سرمایه از هزینه تعدیل در بازارهایی که دارای اطلاعات ناقص هستند فراتر می رود. کرایان (1989) و زییرا (1989) که تلاش کردند با استفاده از دو عامل ریسک گریزی و بازارهای ناقص نیز تاثیر منفی را توضیح دهند مشابه این موضوع را مطرح کردند.
دیکسیت و پیندیک (1994) در تلاش برای تعیین اینکه آیا سرمایه گذاران ترجیح می دهند به جای سرمایه گذاری در وجود ناپایداری منتظر بمانند برای ارزیابی مقدار گزینه پروژه سرمایه گذاری که مقدار منتظر ماندن برای سرمایه گذاری است تلاش می کنند. آنها با استفاده از «تئوری اینرسی بهینه» بیان کردند شرکت هایی که از سرمایه گذاری امتناع می کنند زمانی که نرخ رایج بازده به مراتب بیشتر از هزینه سرمایه است منتظر می مانند. بعدا داربی و همکاران (1999) بنا له گفته دیکسیت و پیندیک (1994) مدل تئوری واری را توسعه دادند. مدل تئوری واری که آنها توسعه دادند برای پاسخ به سه سوال مرتبط تلاش می کند. ابتدا، این مدل حد آستانه ای را معرفی می کند که بواسطه آن نوسانات نرخ ارز می تواند تاثیرات معکوسی بر سرمایه گذاری بگذارد. دوم، این مدل شرایطی را شناسایی می کند که در واقع ناپایداری براساس آن سرمایه گذاری را کاهش می دهد. در نهایت، این مدل نیز شامل ارزیابی نامیزانی های نرخ ارز است و نشان می دهد که علاوه بر نوسانات نرخ ارز نامیزانی های نرخ ارز می تواند بر سرمایه گذاری تاثیر بگذارد. مدل آنها به وضوح شرایطی را شناسایی می کند که براساس آن نوسانات نرخ ارز می تواند بر سرمایه گذاری داخلی تاثیرات مثبت و منفی بگذارد. این شرایط اساسا تا هزینه فرصت از دست رفته انتظار درمقابل مقدار فعلی کاهش می یابد. اگر هزینه فرصت از دست رفته انتظار از مقدار فعلی و یا افت قیمت توسط شرکت ها کمتر باشد تولید کنندگان تمایل دارند به جای سرمایه گذاری صبر کنند. از طرف دیگر، درصورتی که ناپایداری تقریبا پایین باشد ممکن است تاثیر انتظار از بین برود. اگرچه مدل تئوری وار در سطح شرکت توسعه می یابد، آنها با برآورد مجموعه تابع سرمایه گذاری برای فرانسه، آلمان، ایتالیا، انگلستان، و ایالات متحده پیش بینی های آن را تست می کنند که به واسطه آن هزینه واقعی سرمایه با استفاده از سرمایه گذاری ضمنی بخش کسب و کار و عوامل تعدیل کننده قیمت تولید و نرخ بهره بلند مدت ایجاد می شود. درواقع آنها متوجه شدند که سرکوب کردن نوسان و نامیزانی نرخ ارز تمام پنج کشور سرمایه گذاری را افزایش می دهد. تاثیرات بسیار قوی نامیزانی در ایتالیا رخ می دهد و تاثیرات کمتر در مدل های فرانسه، انگلستان و ایالات متحده وجود دارد. هیچ گونه تاثیرات قابل توجهی از نامیزانی را نمی توان در نمونه مدل آلمانی شناسایی کرد. اما برای تاثیرات نوسانات نرخ ارز متوجه شدند که به ترتیب در ایالات متحده، آلمان، و فرانسه دارای تاثیر بلند مدت منفی قابل توجه 0.21-، 0.19- و 0.13- است، اما تنها در انگلستان و ایتالیا دارای تاثیر موقتی است.
سارکار (2000) مدل گزینه واقعی مک دونالد و سیگل (1986) و دیکسیت و پیندیک (1994) را به کار برد و رابطه غیر یکنواخت بین سرمایه گذاری و ناپایداری را نشان داد. او به منظور برآورد تاثیر ناپایداری بر سرمایه گذاری احتمال دستیابی به سرمایه گذاری بهینه در زمان از پیش تعیین شده را اعمال کرد. افزایش در اندازه گیری احتمالی با نوسانات پروژه به عنوان نشانه ای از رابطه مثبت بین روابط ناپایداری – سرمایه گذاری استنباط می شود. از طرف دیگر، کاهش در اندازه گیری احتمالی مرتبط با نوسانات پروژه بر رابطه منفی بین سرمایه گذاری و ناپایداری دلالت دارد. وانگ (2007) با استفاده از تاثیر ناپایداری بر زمان بندی سرمایه گذاری به جای اندازه احتمالی روش گزینه های واقعی سارکار (2000) را اصلاح کرد. او با بررسی تاثیر ناپایداری در زمان بندی سرمایه گذاری در مدل گزینه واقعی نشان داد که ناپایداری بیشتر برای پروژه های نسبتا ایمن زمان تمرین مورد انتظار را کاهش و درنتیجه میزان سرمایه گذاری در پروژه هایی با رشد بالا را افزایش می دهد. توجه داشته باشید که این نتیجه گیری از رابطه منفی سرمایه گذاری – ناپایداری ذکر شده در بالا متفاوت است.
با توجه به منابع بالا با دربرگرفتن معیاری از نوسانات نرخ ارز در تابع سرمایه گذاری استاندارد تاثیر نوسانات نرخ ارز بر سرمایه گذاری داخلی را دوباره مشاهده می کنیم. با استفاده از پیشرفت در اقتصادی سنجی تاثیرات کوتاه مدت را از بلند مدت تشخیص می دهیم. از آنجایی که این مدل برای 36 کشور برآورد شده است احتمالا این مطالعه جامع ترین مطالعه در مورد این موضوع است. بدین منظور، بخش 2 مدل و روش را معرفی می کند. بخش 3 نتایج تجربی را گزارش می کند. بخش 4 به اظهارات نتیجه گیری ما اختصاص داده می شود و در نهایت تعریف داده ها و منابع در ضمیمه ارائه می شود.