ترجمه فارسی عنوان مقاله
تأثیربستهی کمک به تصمیم گیری برای ریسک گریزی در تصمیمات سرمایه گذاری
عنوان انگلیسی
The effect of a decision aid on risk aversion in capital investment decisions
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
10413 | 2012 | 11 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Advances in Accounting, Volume 28, Issue 1, June 2012, Pages 64–74
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
1. مقدمه
2. مسائل نظری و بیان فرضیه
2.1 روند تصمیم گیری و ابهام در نتایج
2.2 بستهی کمک به تصمیم گیری
2.3 مقاومت در برابر ابهام
2.4 تمایلات اخلاقی
3. طرح پژوهش و روشهای تجربی
3.1 شرکت کنندگان
3.2 کار
3.3 بسته کمک به تصمیم گیری
3.4 مقیاس TOA
3.5 برنامه عواطف مثبت عواطف منفی
3.6 متغیرهای وابسته و همگام
3.7 متغیرهای وابسته
4. تحلیل و نتایج
5. بحث و نتیجه گیری
1. مقدمه
2. مسائل نظری و بیان فرضیه
2.1 روند تصمیم گیری و ابهام در نتایج
2.2 بستهی کمک به تصمیم گیری
2.3 مقاومت در برابر ابهام
2.4 تمایلات اخلاقی
3. طرح پژوهش و روشهای تجربی
3.1 شرکت کنندگان
3.2 کار
3.3 بسته کمک به تصمیم گیری
3.4 مقیاس TOA
3.5 برنامه عواطف مثبت عواطف منفی
3.6 متغیرهای وابسته و همگام
3.7 متغیرهای وابسته
4. تحلیل و نتایج
5. بحث و نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
ابهام گریزی - سرمایه گذاری - کمک های تصمیم گیری - تاثیر -
کلمات کلیدی انگلیسی
Ambiguity aversion,Capital investments, Decision aids, Affect,
ترجمه چکیده
در مطالعهی حاضر بررسی میکنیم که آیا بستهی کمک به تصمیم گیری شیوهی موثری برای کاهش ریسک گریزی در قالب تصمیمات مخارج سرمایه ای است و در کدام شرایط این احتمال وجود دارد. 78 کارمند (نیمی از آنها مدیر) با متوسط سن 30 سال در این پژوهش شرکت داشتند و در برنامهی مهم مدیریت MBA در آمریکا ثبت نام کردند. پیش بینی میکنیم و در مییابیم که بستهی کمک به تصمیم گیری تاثیرگذارترین عامل در میان افرادی است که تحمل ابهام ندارند و عواطف منفی بسیاری هم دارند.
ترجمه مقدمه
خطر تاحدودی به خاطر بی اعتمادی و ابهام، اگر در تمامی تصمیمات نباشد، در بسیاری از تصمیمات مهم زندگی وجود دارد؛ و پژوهشهای نشان میدهند که همیشه بر انتخاب در انواع شرایط تصمیم گیری تأثیر دارد (کامرر و وبر 1992). کمتر دیده میشوندنتایج سرمایه گذاریهای آینده، مخصوصاً در تجارت، قطعی باشند و نشان داده شده که ابهام خروجی تأثیر منفی بر تصمیم تخصیص منابع مدیران دارد. اسپرینکل، ویلیامسون و آپتون (2007) اشاره دارند که ریسک گریزی منجر میشود افراد پروژههای «امن» انتخاب کنند که رفاه شرکت را کاهش میدهد» (ص.437). در این مطالعه، تأثیربستهی کمک به تصمیم گیری بر کاهش ریسک گریزی را بررسی میکنیم . بیشتر اوقات مدیران وقتی برای مخارج سرمایه ای تصمیم میگیرند با چندین گزینه روبرو میشوند که باید به جای تمامی اعضای شرکت انتخاب کنند.ابهام و عدم قطعیت تصمیم برای مخارج سرمایه ای پیچیدگی انتخاب و سختی کار را بیشتر میکند که به نوبهی خود بر روند چاره جویی و انتخاب نهایی تأثیرمیگذارد (ساورز 2005). پژوهشهای پیشین نشان میدهند که افراد در پی این هستند که معمولاً با ساده کردن واکنشهای تاثیرگذار و یا واکنشهای ذهنی بر شرایط تصمیم گیری پیچیده تکیه میکنند، دانش محدودی دارند.
اغلب تصمیمات، هم در عمل و هم در پژوهش، به عنوان روشی برای هدایت کارمندان در تصمیم گیری در جهتی که به نفع شرکت است استفاده میشوند. هنوز هم در حالیکه سازمانها منابع مهم خود را در انتخاب، اجرا و بهره برداری از بستهی کمک به تصمیم گیری سرمایه گذاری میکنند، همیشه منافع مطلوبی به دست نمیآید. افراد بسیار و متغیرهای کاری بسیاری میتوانند تاثیرگذاری بستهی کمک به تصمیم گیری را محدود کنند یا افزایش دهند. اگر نتوان دلیل یا دلایل تصمیم گیریی نامناسب را با کمک تشخیص داد، در نتیجه بستهی کمک به تصمیم گیری هیچ سودی نخواهد داشت؛ و هزینههای پیشرفت اتلاف خواهند شد. در تصمیم گیری که احتمالاً مبهم بودن خروجی برای تصمیم گیرندگان اهمیت بسیاری دارد، با افزایش میزان ساختار کاری و شفافیت در کمک به یک تصمیم گیری شیوهی موثری در رفتارهای انتخاب مؤثرافتاده است (شکل 1).
نشان داده شده که خصوصیات فردی، تحمل ابهام و تأثیراخلاقی یک فرد، در شرایط عدم قطعیت و ابهام بر تصمیم گیری تأثیر دارد. نشان داده شده که مخصوصاً مقاومت در برابر ابهام (TOA) در بسیاری از شرایط تجاری بر تصمیم گیری، از جمله بودجه بندی سرمایه، تأثیرمیگذارد؛ که محدود به این یک مورد هم نیست. نشان داده شده که تاثیرات گرایشی در قالبهای تجاری در شرایط عدم اطمینان و ابهام بر قضاوت در حسابرسی، تصمیم گیریی اخلاقی و تصمیم در سرمایه گذاری تأثیرمیگذارند. بنابراین در پژوهش گزارش شده در این مورد، تاثیرات متفاوت بستهی کمک به تصمیم گیری را با میزان قدرت تحمل ابهام و میزان عواطف مثبت و منفی فرض میکنیم.
آزمایشی انجام دادیم که در آن شرکت کنندگان نشان می دهند سه طرح پیشنهادی مخارج سرمایه ای با پیشنهادهای سرمایه گذاری از نظر ابهام خروجی با هم فرق میکنند. پیشنهادی که نوید بیشترین کمک را به اهداف مشترک میدهد هم پیشنهادی با بیشترین میزان ریسک (ابهام) در خروجی است. به تمامی شرکت کنندگان اطلاعات در مورد اهداف شرکت داده شد (هم اهداف بلند مدت و هم کوتاه مدت) تا به آنها در تصمیم گیری کمک شود. علاوه بر این، نیمی از شرکت کنندگان بسته کمک به تصمیم گیری دریافت کردند که نیاز به ارزیابی سهم هر پیشنهاد در رسیدن به هر یک از اهداف راهبردی بلند مدت و کوتاه مدت سازمان دارند. بعد از آن شرکت کنندگان متناظر با مقدار نسبی کمک خود نکاتی را در سه پیشنهاد در مورد مخارج سرمایه ای مشخص کردند. هر میزان از تحمل ابهام را با استفاده از مقیاس تحمل ابهام مکدونالند (1970) اندازه گیری کردیم؛ و تأثیر اخلاقی با استفاده از مقیاس تغییرکرده PANAS اندازه گیری شد (واتسون و تلژن، 1985).
پیش بینی کردیم و دریافتیم که بستهی کمک به تصمیم گیری بیشترین تأثیر خود را در بین افرادی دارند که در تصمیم گیری خود، میزان صبر ابهام آنها کم و در دنبال کردن ساختار تصمیم گیری محتاط هستند (طبق گفتهی ساورز، 2005، افرادی که عواطف منفی بسیاری، نشان دادهاند). نتایج این تحقیق دلالت بر استفاده و طراحی بسته کمک به تصمیم گیری در تصمیمهای مخارج سرمایه گذاری دارد و در مقالات موجود با توجه به عواملی که بر تاثیرگذاری بستهی کمک به تصمیم گیری میگذارند سهم دارد. در بسیاری از تصمیمهای حسابداری مقدار عدم قطعیت هم مشاهده میشود، عواملی که بر انواع تصمیم گیریی تأثیر دارند مورد توجه بسیاری از محققان حسابداری هستند.
ادامهی مقالهی حاضر به صورت زیر است: بخش دوم مسائل نظری ارائه میدهد و فرضیههایی برای این تحقیق میآورد. روش تحقیق در بخش سوم بیان شده است، بعد نتایج را در بخش چهار داریم. بخش پنجم هم نتایج را جمع بندی میکند و در مورد دلایل، محدودیتها و مسیر تحقیقات آینده بحث میکند.