ترجمه فارسی عنوان مقاله
منابع بودجه و اثرات کیفی در آموزش عالی
عنوان انگلیسی
Sources of funds and quality effects in higher education
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
12989 | 2001 | 7 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Economics of Education Review, Volume 20, Issue 3, June 2001, Pages 289–295
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1. مقدمه
2. رفتار،عملکرد و منابع بودجهای دانشگاه
1-2. شهریه در برابر کمکهای مالی خصوصی
2-2. شهریه در برابر کمکهای مالی دولتی
3. دادهها
جدول1. آمارهای خلاصه
4. مدل و نتایج
جدول 2. رابطه بین کیفیت تدریس و منابع بودجههای دولتی
5. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
آموزش عالی -
امور مالی آموزشی
کلمات کلیدی انگلیسی
Higher education,
Educational finance
ترجمه چکیده
اقتصاددانان پیشنهاد داده اند که کیفیت آموزش عالی از منابع بودجه ای که در آموزش هزینه می شود مستقل نیست. این مقاله رابطه بین معیارهای دانشجویان در مورد کیفیت تدریس و منابع درآمدی نهادی را بررسی می کند. نتایج این تحقیق نشان می دهد که اتکای بیشتر بر کمک های مالی خصوصی با معیارهای بالاتری از کیفیت مدرس همراه است و تکیه بیشتر بر کمک های مالی دولتی به رتبه بندی کیفی پایین تر مدرسان منجر می شود. اهمیت این نتایج برای شکل دهی تصمیمات سیاستی دولتی نیز به بحث گذاشته شده است.
ترجمه مقدمه
بیش از 200 سال از زمانیکه آدام اسمیت نشان داد که عملکرد نهادهای آموزش عالی تحت تاثیر منابع درآمدی عملیاتی شان قرار می-گیرد، می گذرد. اقتصاددانان و سیاست گذاران دولتی بحث در مورد ارزش های کمک های مالی خصوصی و دولتی به آموزش عالی را همچنان ادامه می دهند. هرچند، تحقیقات اندکی بر روی بررسی رابطه تجربی بین عملکرد آموزشی نهادهای آموزشعالی و منابع بودجه ای آن صورت پذیرفته است. این مقاله از رتبه بندی کیفی آموزشی بر اساس نظرسنجی های دانشجویی، به عنوان یک معیار عملکردی، استفاده می-کند.
درحالیکه رضایت دانشجو تنها یکی از معیارهای مناسب برای عملکرد دانشگاهی است، اما همچنان یک مقیاس مهم از عملکرد آموزشی به شمار می آید. دانشجویان به دلایل متعددی هزینه های آموزش را پرداخت می کنند. آموزش عالی را می توان هم به صورت یک کالای مصرفیِ صِرف و هم به عنوان یک سرمایه گذاری در سرمایه انسانی در نظر گرفت. دانشجویان توقع دارند تا از مصرف این کالا و/یا درآمدهای آتی بالاتر به عنوان نتیجه مصرف این کالا خشنود شوند. لازم است تا هم رضایت مصرف کننده و هم بازده سرمایه گذاری مصرف کننده از مصرف کالا اندازه گیری شود. داده های این مقاله بر رضایت دانشجو و نه بر بازده سرمایه گذاری متمرکز است. نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد که منابع بودجه آموزشی به برداشت دانشجویان از کیفیت آموزش بهای زیادی می دهد.