ترجمه فارسی عنوان مقاله
ادغام منابع شرکت و قابلیت پیاده سازی سازمان هایCRM: مطالعه موردی از Fine-Equity Bankدر کشور کره
عنوان انگلیسی
Integration of firm's resource and capability to implement enterprise CRM: A case study of a retail bank in Korea
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
1014 | 2010 | 10 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Decision Support Systems, Volume 48, Issue 2, January 2010, Pages 313–322
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلید واژه ها
1.مقدمه
2.پس زمینه های نظری
2.1.دیدگاه مبتنی بر منابع
2.2.ادغام منابع و قابلیت های سازمانی در اجرایCRM
جدول 1. مطالعات قبلی مرتبط با منابع کلیدی و قابلیت های سازمانی در CRM موفق.
3.زمینه
3.1.بررسی اجمالی AS-IS
3.2.تلاش های سازمانی جهت پیاده سازی یک سازمان CRM
4.یکپارچگی منابع و قابلیت های سازمانی
4.1.منابع اطلاعاتی
4.2.قابلیت تحلیلی
4.3.قابلیت عملیاتی
4.4.انتشار در سطوح سازمانی
5.جلب افراد به سمت فعالیت های CRM
5.1.اولین بازدهی و آموخته های حاصل از آن
5.2.رضایت کارمندان و مشتری مداری
5.3.یکپارچه ساز ی قابلیت ها و منابع انسانی
6.نتیجه گیری
کلید واژه ها
1.مقدمه
2.پس زمینه های نظری
2.1.دیدگاه مبتنی بر منابع
2.2.ادغام منابع و قابلیت های سازمانی در اجرایCRM
جدول 1. مطالعات قبلی مرتبط با منابع کلیدی و قابلیت های سازمانی در CRM موفق.
3.زمینه
3.1.بررسی اجمالی AS-IS
3.2.تلاش های سازمانی جهت پیاده سازی یک سازمان CRM
4.یکپارچگی منابع و قابلیت های سازمانی
4.1.منابع اطلاعاتی
4.2.قابلیت تحلیلی
4.3.قابلیت عملیاتی
4.4.انتشار در سطوح سازمانی
5.جلب افراد به سمت فعالیت های CRM
5.1.اولین بازدهی و آموخته های حاصل از آن
5.2.رضایت کارمندان و مشتری مداری
5.3.یکپارچه ساز ی قابلیت ها و منابع انسانی
6.نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
- مدیریت ارتباط با مشتری - منابع و توانایی - سرمایه انسانی - پروژه مدیریت ارتباط با مشتری - رضایت کارکنان -
کلمات کلیدی انگلیسی
CRM, Resource and capability,Human capital,Enterprise CRM,Employee satisfaction,
ترجمه چکیده
این مطالعه ی عمقی و توصیفی به این موضوع می پردازد که گر چه این احتمال وجود دارد که ادغام منابع کاربردی و قابلیت های همراه آن از جمله منابع اطلاعاتی،قابلیت های تحلیلی و عملیاتی بر فرآیند احتباس تاثیر گذار باشند، با این حال برای دست یابی به عملکرد مورد انتظار و کسب و گسترش روابط کافی نیستند. در این مورد یافتن صاحبان سهام بانک (با نام مستعار) این موضوع را تصدیق می نماید که رضایت کارکنان می بایست پیش شرطی برای ایجاد روابطی و گسترش موفق فرآیندها باشد، که در هر کدام به نوعی نیاز است کارکنان مسیر مشتری مداری را پیش رو بگیرند از این رو، این مطالعه در جهت اجرای موفقیت آمیز استراتژی های CRM،بر اهمیت منابع سه گانه و توانایی استفاده از فن آوری، پردازش، و مردم تاکید می کند.
ترجمه مقدمه
مقررات زدایی در صنعت مالی، گسترش حوزه های کسب و کار موسسات مالی جهانی، و تنوع نیازهای مصرف کنندگان در زمینه ی خدمات مالی به ایجاد رقابتی شدید در صنعت بانکداری خردختم شده است [31]. یک چنین رقابت هایی باعث شده اند بانک های خرد تصمیم به تغییر منابع و قابلیت های خود بپردازند و مسیر خود را از محصول و یا خدمت محوری به مشتری مداری تغییر دهند. مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) به عنوان یک روش مشتری مدار مبتنی برIT،به طور فزایندهای توسط شرکت ها یی [4،30،31،50]، از جمله بانک های خرد مورد استفاده قرار گرفته است، و شرکت ها نیز سرمایه گذاری های سنگینی بر روی CRM انجام داده اند[31،36، 37]. همانند LikeWells Fargo and Royal Bank در کانادا، که در استراتژی های CRM موفق خود شناخته شده هستند، Fine-Equity Bankیکی از بازیکنان بزرگکره است که با موفقیت CRM را به کار بسته است.
در اوایل سال 2003، Fine-Equity bank نسبت به کاهش نرخ سود بهره سپرده و وام و تهدید های حاصل از تخلفات موجود در کسب و کار بانکیاز سوی سایر صنایع نگران بود. علاوه بر این،به دو بخش تقسیم شدن فرآیندهای مدیریت مشتری ناشی از ادغام و اکتساب بانک سئول در سال 2002 نیز باعث نارضایتی مشتریها شده بود، در نتیجهبه فرار مشتری ها انجامیده بود. سیستمهای در برگیرنده سازمان ها [CRM [36، امکان یکپارچه سازی منابع و قابلیت های سازمان ها بر اساس نیاز های مشتری به یک ماموریت بحرانی در کسب و کار استراتژیک تبدیل شده بود به طوری که می بایست از قابلیت Fine-Equity bank در جذب مشتری های جدید اطمینان حاصل می شد. در سال 2008، Fine-Equity bank اولین بانک کره ای بود که توانست در زمینه ی جذب مشتری موفق باشد، و توانست 4 سال پیاپی از سوی Euromoney نشان بهترین بانک خصوصی در کره را دریافت نماید. تغییرات ایجاد شده در نتیجه یتلاش بلند پروازانه در طراحی مجدد فرایند مدیریت مشتری و مردم بود، بدین ترتیب رضایت مشتری به طور قابل توجهی افزایش یافت.
تلاشFine-Equity Bankاز دو مرحله تشکیل شده است: مرحله ی ادغام منابع کاربردی و قابلیت های مورد نیاز جهت نوآوری فرآیندهای کسب و کار (2003 الی 2006) و مرحله ی یکپارچه سازی منابع انسانی و قابلیت ها یی در زمینه ی تکمیل ماموریت و حرکت به سوی استفاده از استراتژی های (2007الی 2008)CRM. در حالی که مرحله ی اول متشکل از یکپارچگی منابع اطلاعات، قابلیت های تحلیلی و عملیاتی است و راه کارهای CRM در مدیریت سازمانی مورد استفاده قرار می گیرد، دومین مرحله فرهنگ CRM را به ارمغان می آورد که به سختی می توان تنها با استفاده از منابع عملکردی و قابلیت های در دسترس به موفقیت رسید انجام می شود، در نتیجهCRM به عنوان یک تکنولوژی خاص ویایک پارادایم کسب و کار در نظر گرفته می شود که مردم می بایست از آن پیروی کنند. شکل. 1 نماینده ی پیاده سازیCRM از سوی Fine-Equity Bank است.
با این حال، پیاده سازی این دو فرایندبه صورت مرحله به مرحله از ابتدا مد نظر نبوده است. Fine-Equity Bank نیز مشابه دیگر سازمان هابه یکپارچه سازی منابع آشکار و قابلیت ها ی خود در ایجاد پایه هایCRMپرداخت. اما نتیجه ای که در آن زمان حاصل شد همانند انتظارات اولیه ی آن ها نبود. پس از تشخیص های گسترده، آنها دریافتند که عامل کلیدی دیگری را فراموش کرده اند: مردم. اثرات آن به وضوح در شاخص های عملکرد منعکس شده است، که به واسطه ی آن، منابع انسانی به موضوع دوم یکپارچه سازی تغییر پیدا کردند.
این مورد نشان دهنده ی منابع و قابلیت های در دسترس شرکت هااست که می بایست همراه با CRM و به صورت یکپارچه باآن به عنوان یک استراتژی کسب و کار در نظر گرفته شوند. مامحدودیت های اجرایی در زمینه یCRM را به واسطه ییکپارچه سازی سیستم های اطلاعات فیزیکی (IS) و از طریقیک مورد تجربیبه نمایش در می آوریم، و یادآور میشویم که در نظر گرفتن منابع انسانی و قابلیت های در دسترس می بایست در روند اجرایCRM درگیرباشند. برای به تحقق یافتن یک چنین عملی، ابتدا چند پس زمینه ی نظری از منابع سازمانی و قابلیت های اجرای استراتژیCRM را مورد بررسی قرار می دهیم،سپس به صورت گام به گام به تشریح شرایطمی پردازیم. در بخش قبلی، مفاهیم مدیریتی و یک مدل مفهومی از اجرای موفق CRM را مورد بحث قرار دادیم.