ترجمه فارسی عنوان مقاله
نقش یادگیری و توانایی های فنی در پیش بینی انطباق اتخاذ و انطباق فناوری B2B
عنوان انگلیسی
The role of learning and technical capabilities in predicting adoption of B2B technologies
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
23539 | 2004 | 15 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Industrial Marketing Management, Volume 33, Issue 7, October 2004, Pages 627–641
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
واژه های کلیدی
1.مقدمه
1.1پیشینه ی نظری تحقیق
1.2. بسط فرضیه
1.3. متغیرهای مستقل
1.3.1 یادگیری
1.3.2 قابلیت های فن آوری
1.3.3 اولویت رابطه
1.4متغیرهای وابسته
1.4.1 احتمال پذیرش (اتخاذ)
1.4.2 بهبود زمان چرخشی
2. روش انجام تحقیق
2.1. جمع آوری داده ها
2.2. مقادیر خالص
2.3. تجزیه تحلیل خوشه ای
3. نتایج
4.تجزیه تحلیل اضافی
5.بحث یافته ها
6.پیشنهادات مدیریتی
7.نتیجه گیری و محدودیتت های تحقیق
پیوست الف.
پیوست b.
شکل 1: اقدامات ارزشی، فرآیندهای اصلی، و زنجیره ی ارزش
شکل 2: انتخاب تامیت کننده برای یکپارچگی B2B
واژه های کلیدی
1.مقدمه
1.1پیشینه ی نظری تحقیق
1.2. بسط فرضیه
1.3. متغیرهای مستقل
1.3.1 یادگیری
1.3.2 قابلیت های فن آوری
1.3.3 اولویت رابطه
1.4متغیرهای وابسته
1.4.1 احتمال پذیرش (اتخاذ)
1.4.2 بهبود زمان چرخشی
2. روش انجام تحقیق
2.1. جمع آوری داده ها
2.2. مقادیر خالص
2.3. تجزیه تحلیل خوشه ای
3. نتایج
4.تجزیه تحلیل اضافی
5.بحث یافته ها
6.پیشنهادات مدیریتی
7.نتیجه گیری و محدودیتت های تحقیق
پیوست الف.
پیوست b.
شکل 1: اقدامات ارزشی، فرآیندهای اصلی، و زنجیره ی ارزش
شکل 2: انتخاب تامیت کننده برای یکپارچگی B2B
ترجمه کلمات کلیدی
مدیریت زنجیره تامین - مدیریت اطلاعات - مدیریت دانش -
دیدگاه مبتنی بر منابع - پذیرش فناوری
کلمات کلیدی انگلیسی
Supply chain management,Information management,Knowledge management,
Resource-based view,Technology adoption
ترجمه چکیده
در تحقیق حاضر با استفاده از دیدگاه مبتنی بر منابع و سازماندهی یادگیری بعنوان چارچوب نظری، این فرضیه عنوان شد که سازمان هایی که نه تنها امکانات فنی برای اتوماسیون (کامپیوتری کردن دستگاه ها) را دارا هستند، بلکه توانایی یادگیری و اشتراک گذاری اطلاعات را نیز دارند به احتمال خیلی زیاد می توانند فرآیندهای زنجیره ی تامین درون سازمان را مکانیزه کنند. یک بررسی تجربی از تامین کنندگان درجه یک شرکت هواپیمایی این فرضیه را تایید کرد. همانطور که قبلا پیش بینی شد، هم توانایی یادگیری و هم توانای های فنی و تخصصی هر دو در پیش بینی احتمال تصویب Ariba، که یک ابزار تدارکاتی وب محور است مهم خواهند بود.
ترجمه مقدمه
داونپورت در سال 1997، سالی که دوره ی رهبری وی در مجله ی computerworld بود دیدگاهی در این مورد که چرا متخصصان IT همچنان به توسعه ی برنامه های کاربردی ادامه میدهند در حالی که هیچ وقت از سوی کاربران مورد پذیرش قرار نمیگیرند. از بین موارد ذکر شده توسط داونپورت، او کارش را با این تصور شروع کرد که سیستم ها بطور گسترده با نحوه ی گردش اطلاعات در داخل و اطراف سازمان، سازماندهی و اداره میشوند. برای این منظور ناکارآمدی چارچوب قدیمی برای مدیریت داده ها برای چندمین بار ثابت گردید که شکست هایی در زمینه های مختلف را در پی داشت از جمله: برآوردن نیاز مشتری، فعالیت های مربوط به ادغام درون شرکتی و مشارکتی، تخطی هزینه های اضافی و مقاومت در برابر تغییر. همانطور که سازمان ها در جهت یکپارچه سازی الکترونیکی مشتریان با تامین کنندگان اولیه ی خود و همچنین چند ردیف از مشتریان و تامین کنندگان دیگر تلاش میکنند، اتخاذ فن آوری های جدید در سراسر زنجیره ی عرضه ی جهانی همچنان بعنوان یک مانع اصلی مانده است. تا زمانی که اعضای زنجیره ی تامین با هم و در ارتباط با یکدیگر به کار خود ادامه میدهند، ادغام سازمانی میبایست بین کارکردهای داخلی (چون خرید، مهندسی، تولید، بازاریابی، تدارکات، حسابداری و غیره) و خارجی ( مثل مشتریان هدف، تدارکات شخص ثالث، خرده فروشان، توزیع کنندگان، انبارها، ارائه دهندگان خدمات حمل و نقل، تامین کنندگان، نمایندگان، نهادهای مالی و غیره) اتفاق افتد.
هر هدف شامل مجموعه ای شخصی از برخی چاش ها و اقدامات میشود. بعنوان مثال ادغام راهبردی داخلی مستلزم این است که تمام اعضای شرکت به یک سیستم اطلاعاتی یکپارچه با امکان عملکردی چندگانه دسترسی داشته باشند. چنین ادغامی اغلب ممکن است از طریق سیستم برنامه ریزی منابعی سازمانی EPR انجام گیرد که گروه های داخلی را از طریق یک مجموعه ی یکپارچه و واحد به هم پیوند دهد. ادغام خارجی عبارت از سیستمی هست که باعث بهم پیوستن تامین کنندگان بیرونی و مشتریان به سمت شرکت اصلی میشود. ادغام و یکپارچه سازی خارجی اجازه میدهد تا تمام اعضای زنجیره ی تامین، اطلاعات مهمی همچون پیش بینی سطح تقاضا و موجودی را در طول زنجیره ی تامین به اشتراک بگذارند. سیستم های مربوط به ادغام اعضای زنجیره شامل تدارکات الکترونیکی، سیستم مربوط به تدارکات الکترونیکی، مبادلات تجاری، ارتباطات شبکه ای و تبادل الکترونیکی داده ها ست.
برخی موارد عملی در یک شرکت بزرگ هواپیمایی که فعالیتهای مربوط به اتوماسیون زنجیره ی تامین را در سرلوحه ی کارش قرار داده بود هدف این تحقیق را برانگیخت. این شرکت هواپیمایی درگیر فرآیندهای اجرایی سیستم تدارکات الکترونیک در حالتی موازی است. سیستم مذکور که Ariba نام دارد یک ابزار تدارکات الکترونیکی مبتنی بر وب (وب محور) است که به کاربر این امکان را میدهد تا اقلام را مستقیماً از کاتالوگ تامین کننده و از طریق یک وبسایت امن و سالم سفارش دهد. در نتیجه درخواست سفارش، سفارش خرید، و فرآیندهای پرداخت صورتحساب اتوماسیون می شوند. نرم افزارهای دیگر که ممکن است جایگزین Ariba شوند commerce one، lawson، lonesource میباشند و همچنین سایر ابزارهای الکترونیک با کاربردهای درخواست خرید، تایید و سفارش خرید، فرآیندهای پرداخت صورتحساب نیز هستند. در این سیستم ها نیازی به سرمایه گذاری عظیم در فناوری از سوی تامین کنندگان نیست بلکه این نیاز سرمایه گذاری در فرآیندهای تجاری دیگر مثلا در مزایده، استعلام قیمت، روند های پیشنهاد و تسلیم صورتحساب انجام میگیرد. همچنین سیستم های اتوماسیون تامین کننده در برخی موترد نیازمند سطح پایه از تخصص های فنی دارند چرا که ممکن است تامین کننده کالایش را از طریق سیستم های آنلاین ارائه و پیشنهاد دهد و کاتالوگ های الکترونیکی را ایجاد کند. هنگامی که ی کشرکت خریدار سیستمی چون Ariba را بکار میگیرد، تغییر به سیستمی دیگر دشوار میشود. چرا که سازگاری با سایر سیستم های خرید به نسبت پایین میاید. با این وجود سیستم هایی مثل Ariba و commerce oneبا برخی از سیستم های در حال اجرای EPR سازگار هستند.
در این مورد، بطوریکه Ariba پیاده سازی و بکار گرفته شد، شرکت هواپیمایی همچنان به استفاده از فرآیند سنتی و دستی اش برای خرید سفارشات و فاکتورهایش با بسیاری از شرکت های تامین کننده ی بزرگ ادامه داد. با روند رو به جلو در استفاده از Ariba، مجریان و مدیران شرکت ها با انتخاب نامزد برای تامین و عرضه ی کالاها در سکوی خلبان مواجه شدند. مدیران بر اساس معیاری که تنها شرکای بزرگ از تامین کنندگان راهبردی را شامل میشد مجبور به حذف بسیاری از تامین کنندگان شدند. با این حال این تصمیم منجر به باقی ماندن مجموع 96 درصد از تامین کنندگان بالقوه گردید. مدیران توجه داشتند که موفقیت خلبان برای موفقیت اجرای تمام و کمال Ariba بسیار مهم و حیاتی بوده است. اگر خلبان موفق بود، احتمال سایر تامین کنندگان برای پریدن از هواپیما بیشتر بود. لازم بود تا تصمیم برای انتخاب سریع انجام گیرد چرا که زمان پیاده سازی و اجرا نسبتاً کم بود.
این مقاله در ابتدا چند چارچوب نظری مهم و کلیدی مورد استفاده برای توسعه ی مدلی برای احتمال پذیرش فناوری B2B از سوی تامین کنندگان را ارائه میدهد. پیشینه ی تحقیق، فرضیه هایی را ارائه میدهد که تامین کنندگان را بر اساس ابعاد یادگیری و فن آوری، به چهار گروه طبقه بندی میکند و همچنین نشان میدهد که این گروه ها از لحاظ احتمال پذیرش و تصویب چرخه ی زمانی شان متفاوت خواهند بود. سپس این تحقیق ساختارها و مقیاس هایی را بیان میکند که این فرضیه ها را آزمایش نموده و روش شناسی بکار رفته در تجزیه و تحلیل نتایج بدست آمده مورد بحث قرار خوتهد گرفت. و در آخر، نتایج و مفاهیم مدیریتی تحقیق حاضر ارائه شده است.