ترجمه فارسی عنوان مقاله
تولید ناب و شرایط کار ارگونومی در صنعت خودرو
عنوان انگلیسی
Lean Manufacturing and Ergonomic Working Conditions in the Automotive Industry ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
40672 | 2015 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Manufacturing, Volume 3, 2015, Pages 5947–5954
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2- مبانی نظری
شکل 1- مفهوم تامین کننده که باید به طور داخلی و خارجی در سازمان بکار برده شود
3- روش شناسی
4- نتایج بدست آمده
5- نتیجه گیری ها
شکل 2- سوال تصویری درباره درجه اهمیت تولید ناب-ارگونومی
شکل 3- شاخص تصویری غیبت
شکل 4- نمودار تصویری نقایص به ازای واحد
شکل 5- نمودار تصویری عملکرد تولید
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2- مبانی نظری
شکل 1- مفهوم تامین کننده که باید به طور داخلی و خارجی در سازمان بکار برده شود
3- روش شناسی
4- نتایج بدست آمده
5- نتیجه گیری ها
شکل 2- سوال تصویری درباره درجه اهمیت تولید ناب-ارگونومی
شکل 3- شاخص تصویری غیبت
شکل 4- نمودار تصویری نقایص به ازای واحد
شکل 5- نمودار تصویری عملکرد تولید
ترجمه کلمات کلیدی
تولید ناب - شرایط کاری - ارگونومی خودروها
کلمات کلیدی انگلیسی
Lean Manufacturing; Working conditions; Ergonomics
ترجمه چکیده
شرکت های چند ملیتی بزرگ خودرو با سناریوی بازار جدید در طول سال ها در حال ترک چالش کاهش هزینه های تولید هستند. این نظام تولید، تولید ناب و مدلی است که برای تسهیل رقابت در چندین بخش با هدف حذف ضایعات یا هدر روی ( که فاقد ارزش افزوده است ) و نیز بهبود شرایط کار بکار می رود. برای شرکت های خودرو، کاربرد تولید ناب مطابق با مفهوم شما، بهبود فرآیندهای تولید شامل تامین کنندگان قطعات آن، مصرف مواد خام و عملیات از شروع تولید تا به پایان رساندن محصولات نهایی است. هدف اصلی ارگونومی توسعه و بکار بردن روش های فنی سازگاری انسان ها با کار آنها و روش های کارا و ایمن به منظور بهینه سازی تندرستی و افزایش بهره وری است. ما در این مطالعه برخی روش های فرآیند تحلیل را توسط هم بستگی پیاده سازی تولید ناب و شرایط کار در ارگونومی بکار بردیم که در آنها به نتایج ( کمی – حجم یکسان تولیدات با کمترین تعداد کارکنان و کیفی – سریع تر، دقت، به موقع بودن و کیفیت بهبود یافته تولید ) اشاره می کند. از طریق این داده های جمع آوری شده، ارتباط آنها بین نظریه، پیاده سازی فیزیکی، مفاهیم و ایده هایی که بین آنها وجود دارند برقرار می شود و تمرکز ابزار بکار برده شده در شرایط مناصب شغلی-ایستگاه های کاری و اینکه کدام سود برمی گرداند از طریق مصاحبه ها فراهم می شود. این مطالعه نتیجه تحلیل اهداف کسب شده توسط بهبود مستمر بکار برده شده بین حذف ضایعات و بهره وری بیشتر و اثرات، شرایط ارگونومی برای انجام عملیات ها و بنابراین نتایج کسب شده در بهبود بهره وری و تندرستی کارکنان را نشان می دهد.
ترجمه مقدمه
شرکت های چند ملیتی بزرگ خودرو با سناریوی بازار جدید در طول سال ها در حال ترک چالش کاهش هزینه های تولید هستند و می خواهند رقابتی تر از شرکت های دیگر باشند و سهم بازار خود را از دست ندهند، بنابراین می توان گفت هر دقیقه که می گذرد رقابت بین آنها وجود دارد. در این بازار رقابتی جهانی، برای این نوع پیگیری تولید وسایل نقلیه موتوری، بخشی از آنها نقش بسزایی در تکامل محصولات خود در فناوری، طراح، آسایش، ایمنی، تنوع رنگ ها و کیفیت محصولات دارند، اما به منظور کاهش هزینه های تولید، تمام شرکت ها به دنبال چنین ضمانتی در بازار رقابتی هستند و برای اینکه شرکت های خودرو این بازار را حفظ کنند در جستجوی استفاده از ابزارهایی در زمینه بهبود مستمر در فرآیندهای تولید خود هستند.
یک ابزار گسترده که مدتی از فصل 1940 به منظور دست یافتن به یک نظام تولید ( تولید ناب ) استفاده شد
تولید ناب مدلی است که برای تسهیل رقابت در چندین بخش با هدف حذف ضایعات یا هدر روی ( که فاقد ارزش افزوده است ) و نیز بهبود شرایط کار بکار می رود. کاربرد تولید ناب برای شرکت های خودرو، بهبود فرآیندهای تولید از تامین کننده مواد خام و مصرف تا تولید نهایی محصولات است. توانمند سازی با برخی ابزارها برای کمک به این کاربرد تا مجموعه ای از فعالیت ها در برگیرنده منابع بهتر و قیمت های پایین تر می شد.
تولید ناب حوزه ای را برای گنجاندن ابزارهای دیگر که کمک می کنند می گشاید مانند : کایزن، 5 حس، Poka-Yoke، Takt-Time، توازن ایستگاه ها یا ایستگاه های کاری، جریان تامین قطعات و محصولات، ارزش نگاشت جریان، ایمکی، ارگونومی و غیره. در کاربرد تولید ناب باید هم بستگی مستقیمی بین چشم انداز شرایط کار با ابزار پشتیبانی یادآوری شده ( ارگونومی ) اعمال شود. هر بهبود مستمر در هر محیط کاری جای می گیرد و این هم بستگی می تواند به منظور سازگاری بهبودها با مجری فعالیت ها انجام شود.
هدف اصلی ارگونومی توسعه و بکار بردن روش های فنی سازگاری انسان ها با کار آنها و روش های کارا و ایمن به منظور بهینه سازی تندرستی و افزایش بهره وری است. مفهوم ارگونومی برای کیفیت سازگاری یک ماشین با اپراتور ( متصدی ) آن، تامین مقدمات اداره کارا و جلوگیری از تلاش مفرط کارکنان در اجرای کار ( محول شده ) بکار می رود.
صدمات فشار تکراری ( آر اس آی ) رایج ترین مشکلات فیزیکی هستند که می توانند باعث محدودیت ها یا ناتوانی در کار شوند. استفاده از راه حل های ارگونومی در محیط کار نقطه آغازی است که می تواند به طور قابل ملاحظه ای سطوح رضایت، کارایی و کارایی کارکنان را افزایش دهد.