ترجمه فارسی عنوان مقاله
اهمیت روزافزون بازاریابی موبایل در عصر بهبود گوشیهای همراه، مشکلات به وجود آمده در عمل، ارائهی راهحلها و انتظارات
عنوان انگلیسی
The Increasing Importance of Mobile Marketing in the Light of the Improvement of Mobile Phones, Confronted Problems Encountered in Practice, Solution Offers and Expectations ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
42418 | 2015 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia - Social and Behavioral Sciences, Volume 195, 3 July 2015, Pages 1066–1073
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1- مقدمه
2- مرور ادبیات
2-1- فناوریهای ارتباطات همراه، گوشی همراه و اهمیت آن
2-2- بازاریابی موبایل و اهمیت آن
2-3- مزایای بازاریابی موبایل
2-4- چالشهای موجود در بازاریابی موبایل
3- نتیجهگیری و پیشنهادها
کلمات کلیدی
1- مقدمه
2- مرور ادبیات
2-1- فناوریهای ارتباطات همراه، گوشی همراه و اهمیت آن
2-2- بازاریابی موبایل و اهمیت آن
2-3- مزایای بازاریابی موبایل
2-4- چالشهای موجود در بازاریابی موبایل
3- نتیجهگیری و پیشنهادها
ترجمه کلمات کلیدی
بازاریابی تلفن همراه - تلفن های همراه - تکنولوژی
کلمات کلیدی انگلیسی
Mobile Marketing; Mobile Phones; Technology
ترجمه چکیده
بهبود در فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی باعث به وجود آمدن فرصتهای بازاریابی مهمی برای شرکتها شده است. یکی از جدیدترین پیشرفتهای فناوری که بر فعالیتهای بازاریابی شرکتها تأثیر میگذارد عبارت است از استفاده از گوشیهای همراه بهعنوان کانالی برای ارتباطات بازاریابی. در فرآیند تبلیغ کالاها، خدمات و ایدهها، این وضعیت موجب افزایش اهمیت «بازاریابی موبایل» شده است که میتوان آن را بهعنوان برقراری ارتباطات بازاریابی با مشتریان هدف از طریق گوشیهای همراه و ارسال پیامهای تبلیغاتی، مشخص نمود. این مطالعه در ابتدا به بهبودها و پیشرفتهای فناوریهای ارتباطات همراه بهصورت مختصر خواهد پرداخت. در ادامه، استفادهی روزافزون از گوشی همراه و اهمیت صعودی بازاریابی موبایلی به دلیل ویژگیهای پیشرفتهی آن به همراه مزایای آن موردبحث قرار خواهند گرفت و راهحلهایی از طریق مطالعه و بررسی مشکلات به وجود آمده، مطرح خواهند شد. درنهایت، انتظارات موردنظر برای آینده نیز مورداشاره قرار خواهند گرفت.
ترجمه مقدمه
جامعهی اطلاعاتی که بر فرآیندهای فکری اجتماعی، اقتصادی، علمی و سیاسی و همینطور شیوههای زندگی تأثیر میگذارد را به دلیل این واقعیت که نهتنها روشهای تولید بلکه ابعاد مختلف زندگی را تغییر میدهد بهعنوان یک پدیدهی انقلابی در نظر گرفته میشود (کومار، 2005: 40). جامعه اطلاعاتی اصولاً پدیدهای است که درنتیجهی استفاده از فناوریهای اطلاعاتی بهعنوان یک شیوه برای تبدیل و دگرگونی ساختار اجتماعی به یک جامعهی شبکهای، ایجادشده است (کستلز، 2005: 3-6). تأثیر این پدیده بر روی زندگی اقتصادی عبارت بوده است از ایجاد شبکههایی که کل جامعهی ذینفعان و سهامداران شرکتهای مربوطه را پوشش میدهند. درنتیجه، شرکتها با استفاده از سرعت انتقال دادهها و حجم فناوریهای اطلاعاتی به این فرصت دستیافتهاند که بهرهوری، سهم خود از بازار، ارزش بازاری و سودآوری خود را افزایش دهند (کستلز و هیمانن، 2002: 2-3).
درحالیکه درک بازاریابی مبتنی بر مصرفکننده به وجود آمد، بررسی دقیق مصرفکنندگان و برقراری کانالهای ارتباطی با مشتریان در تمام مدت برای تضمین رضایت مشتریان و به دست آوردن وفاداری آنها به یکی از الزامات دارای بالاترین اهمیت در تضمین قدرت رقابتی بهعنوان بخشی از پویاییهای جامعهی اطلاعاتی بدل شده است. به همین دلیل، الگوهای بازاریابی سنتی دچار دگرگونی شده و به الگوهای نوینی تکاملیافتهاند که از طریق درک تطابق و سازگاری با الزامات و نیازهای مشتریان، شکلگرفتهاند. این الگوها، به همراه توسعهی فناوریهای اینترنتی و ابزارهای بازاریابی الکترونیکی (سایبری) دارای تأثیری فوری بر فرآیندهای بازاریابی شرکتها بودند و منجر به ایجاد انواع مختلفی از رویکردها و کاربردهای بازاریابی شدهاند (کاتلر، باون و ماکنز، 2003: 631؛ سالامون و استوارت، 2003: 17-18؛ بیتمن و اسنل، 2004: 6-7؛ کاتلر و کلر، 2012: 565-566).
بهطورکلی، یکی از مهمترین رویکردهای بازاریابی که از این دگرگونی و تغییر ظهور کرده است، «بازاریابی مستقیم» به پشتوانهی اینترنت است. پیشرفتهای مشاهدهشده در فناوریهای اینترنتی مسیر را برای توسعهی روشهایی برای رسیدن به مخاطبین هدف ایجاد نمودهاند بدون اینکه دچار محدودیتهای زمانی و مکانی باشد. «بازاریابی موبایلی» در حال حاضر یکی از چنین روشهایی است که بهصورت گسترده مورداستفاده قرار میگیرد.