ترجمه فارسی عنوان مقاله
بازاریابی و ارتباطات رسانه ای هدفمند برای کودکان به عنوان مصرف کنندگان
عنوان انگلیسی
Marketing and Media Communications Targeted to Children as Consumers ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
42557 | 2015 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia - Social and Behavioral Sciences, Volume 191, 2 June 2015, Pages 1522–1527
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.بازاریابی و ارتباطات رسانه ای و کودک مصرف کننده
2.1تبلیغات
2.2ارتقا فروش
2.3 فروش شخصی
2.4روابط عمومی
2.5بازاریابی مستقیم
3.اجتماعی شدن مصرف کننده توسط کودکان
4.نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2.بازاریابی و ارتباطات رسانه ای و کودک مصرف کننده
2.1تبلیغات
2.2ارتقا فروش
2.3 فروش شخصی
2.4روابط عمومی
2.5بازاریابی مستقیم
3.اجتماعی شدن مصرف کننده توسط کودکان
4.نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
بچه ها - بازاریابی و رسانه های ارتباطی - تبلیغات - مصرف گرائی - اجتماعی سازی مصرف کننده
کلمات کلیدی انگلیسی
children; marketing and media communications; advertisement; consumerism; consumer socialization
ترجمه چکیده
ارتباطات و بازاریابی رسانه ای هدفمند برای کودکان به عنوان مصرف کنندگان، اخیرا به موضوع بحث در راستای افزایش حمایت از مصرف کنندگان کودک تبدیل شده است. باید در نظر داشت که کودکان و نوجوانان وقت زیادی را در محیط رسانه صرف می کنند ( فرآیند چند وظیفه ای) دانستن نقشه محیط بسیار مهم است و این می تواند شامل شیوه های ارتباطات بازاریابی سنتی نیز باشد ( رادیو، تلویزیون، دی وی دی، بازی ویدئویی ) و همچنین شامل روش هایی باشد که به صورت فزاینده ای بوسیله کودکان و نوجوانان ترجیح داده می شود ( به عنوان مثال قراردادن محصول، بازاریابی ویروسی، شبکه های اجتماعی و اینترنت، بازی های تعاملی و آزمون ها، وب سایت های تجاری و سرگرمی های دیگر). کودکان به عنوان گروه های هدف اولیه در ارتباطات مطرح هستند. و محصولات تبلیغی نیز بیشتر آنها را مورد خطاب قرار می دهد. کودکان گروه های هدف ثانویه نیز در نظر گرفته می شوند برای اینکه محصولات اعضای دیگر خانواده را نیز خطاب قرار می دهد اما پیام اصلی بر کودکان به عنوان افراد تاثیر گذار بر فرآیند خرید در یک خانواده متمرکز است. این ترکیب ارتباطات بازاریابی، شامل تبلیغات، ارتقا فروش، فروش شخصی، روابط عمومی، استفاده از ابزار جدید و همچنین ابزار سنتی، و همچنین تکنیک هایی است که کودکان را پوشش می دهد. در این مقاله، ما بر تکنیک های بازاریابی سنتی اعمال شده بوسیله محیط رسانه ( به عنوان مثال، پرمیوم ها، تاییدیه مشهور و مکررات) و همچنین تکنیک های جدید و کاربرد آنها در شیوه آموزشی متمرکز هستیم.
ترجمه مقدمه
علاقه مندان به ارتباطات رسانه و بازاریابی در بخش کودکان مصرف کننده اخیرا به شدت افزایش یافته اند. دلایل زیادی برای این علاقه خاص وجود دارد، با این حال ما آگاهی از قدرت کودکان در متقاعد سازی والیدن برای خرید را به عنوان یک عامل حیاتی در نظر گرفته ایم.
کودکان و نوجوانان، جز گروه های قدرتمند اقتصادی نیستند ولی برای بازاریابان بسیار جذاب هستند زیرا آنها توانایی متقاعد ساختن والدین را در محیط خانواده شان دارند. قدرت متقاعد سازی آنها با افزایش سن کودک بیشتر نیز می شود که حتی بازاریابی و رسانه را نیز در بر می گیرد. قدرت ارتباطی نیز بیشتر تحت تاثیر کودک مصرف کننده است. بدین منظور، برای متقاعد سازی مصرف کننده در زمینه اهمیت داشتن مالکیت یک محصول و یا خدمت خاص، ابزار ارتباطاتی بازاریابی جدید و سنتی مورد استفاده قرار می کگیرد و محیط مدرسه از فرآیند ارتباطاتی حذف نمی شود. کاملا برعکس. بنابر این، این پژوهش بر ابزار ارتباط بازایابی فردی، همچنین استفاده از این ابزار به صورت شخصی و آن چیزی که منجر به افزایش مادی گرایی در کودکان مصرف کننده و وفاداری آنها به برند های تجاری می شود متمرکز است. معلمان و روانشناسان و جامعه شناسان نیز عواقب منفی ناشی از حمایت از مصرف گرایی را برجسته کردند ( شور 2004، اپری و همکاران در رسانه، جانسون و یانگ 2013، سراموا 2014). و آنها نیز به دنبال آنها سیاست های محدود کننده در مورد تبلیغات برای کودکان هستند. اهمیت دانش نیز به پذیرش استراتژی پیشگیری و مداخله بستگی دارد که کودکان و نوجوانان نیز باید آن را در نظر بگیرند.