ترجمه فارسی عنوان مقاله
تقسیمبندی بازار در بازار اینترنتی
عنوان انگلیسی
Market segmentation strategy in internet market
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
23610 | 2010 | 11 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Physica A: Statistical Mechanics and its Applications, Volume 389, Issue 8, 15 April 2010, Pages 1688–1698
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
مدل رقابتی وبسایتها در بخشی از بازار
رقابت در میان سه وبسایت
رقابتی که درون بخشی از بازار نیست
رقابت در بخشی از بازار
وضعیت در کل بازار
بحث
نتیجه گیری
مقدمه
مدل رقابتی وبسایتها در بخشی از بازار
رقابت در میان سه وبسایت
رقابتی که درون بخشی از بازار نیست
رقابت در بخشی از بازار
وضعیت در کل بازار
بحث
نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
بازار اینترنت - پویایی رقابت - ثبات - تقسیم بندی بازار
کلمات کلیدی انگلیسی
Internet market,Competition dynamics,Stability,Market segmentation
ترجمه چکیده
این مقاله مدلی برای توصیف دینامیک رقابتی وبسایتها در بازار اینترنت ارائه کرده و پایداری مدلی شامل یک وبسایت قوی و دو وبسایت کوچک را تحلیل میکند. یکی از مهمترین نتایجی که از [بررسی] این مدل ساده حاصل میشود این است که رقابت میان وبسایتها در بازار اینترنتی لزوما منجر به نابودی وبسایتهای کوچک نمیشود. از طریق تحلیل پایداری مدل، ما به یک سری شرایط دست یافتیم که وبسایتهای کوچک را قادر میسازد تا با استفاده از راهبرد تقسیمبندی بازار به مزیت رقابتی دست یابند.
ترجمه مقدمه
بررسیهای اخیر نشان میدهد که تعداد اندکی از وبسایتها تقریبا تمامی مشتریها را به چنگ آوردهاند در حالی که سایر وبسایتها منسوخ شدهاند [1 و 2]. ثابت شده بود که این پدیدهی به اصطلاح «همه چیز برای برنده » نتیجهی رقابت روزافزون در میان وبسایتها است [3]. سایتهای دارای حداکثر سهم بازار معمولا در رقابت پیروز شده و سایرین منسوخ خواهند شد. ابتدا مائورر و هوبرمن مدلی ساده ارائه کردند [3] و نشان دادند که با افزایش رقابت در میان وبسایتها، مدل از شرایط تقسیم بازار بین چندین وبسایت به سوی بازار همه چیز برای برنده خواهد رفت. این مدل را میتوان با معادلات دیفرانسیل زیر توصیف کرد:
که در آن، fi کسری از بازار است که مشتری سایت i هستند؛ αi نرخ رشد بوده و ظرفیت رشد سایت i را نشان میدهد؛ β ظرفیت بیشینهای است که میزان اشباع fi را نشان میدهد و γij نرخ رقابت بین سایتهای i و j است. هر چه γij بیشتر باشد، سایت i کاربران بیشتری را به دلیل وجود سایت j از دست خواهد داد.
کارهای دیگر بر دو جنبهی اصلی تمرکز کردهاند: (1) تلاش برای یافتن مدلهایی جدید که بازار واقعی را بهتر توصیف کنند؛ (2) تلاش برای یافتن راهبردهایی مناسب که در اجتناب از منسوخ شدن به سایتهای کوچک کمک کنند. لوییس لوپز ، میگوئل اِی. اف. سنخوان [4] و وانگ و وو [5] نشان دادند هنگامی که هر دو [عنصر] رقابت و همکاری در نظر گرفته شود، مدل رقابتی وبسایتها میتواند آثار جالب توجهی بروز دهد که در مرجع [3] یافت نمیشوند. همچنین این مدل میتواند راهبردهایی برای کمک به سایتهای کوچک در جهت باقی ماندن در عرصهی رقابت پیشنهاد دهد. وانگ و وو [5 و10] با فرض برابر بودن نرخ رشد داخلی و حداکثر کسر بازار [برای همهی وبسایتها]، مدلی تعاونی-رقابتی برای بازار اینترنتی پیشنهاد دادهاند. جیانگ و چنگ [6] بدون هیچ فرضیهای، دستهبندی کاملی از راهبردها را برای مدل ارائه شده در مرجع [5] ارائه میکنند. ژیائو و کائو [7] تاخیر زمانی در فرآیند رقابت را در نظر میگیرند. لی و ژو [8 و9] بر پدیدهی «غنی غنیتر میشود» در فرآیند رقابت سایتهای تجارت الکترونیک تاکید کرده و مدلی رقابتی برای سایتهای تجارت الکترونیک ارائه میکنند.
بنابراین آنچه برای ما جالب توجه است، این است که: به جز همکاری، آیا وبسایتهای کوچک راه دیگری برای اجتناب از منسوخ شدن دارند؟ تقسیمبندی بازار یکی از رایجترین راهبردهایی است که در رقابت در بازار واقعی به کار میرود. پس وبسایتهای کوچک چگونه میتوانند از طریق تقسیمبندی بازار از منسوخ شدن اجتناب کرده یا حتی در رقابت پیروز شوند؟ در این مقاله، ما مدلی برای توصیف رقابت بین وبسایتها در بازاری تقسیمبندی شده ارائه میکنیم. و با تحلیل پایداری مدلی شامل یک سایت قوی و دو وبسایت کوچک، به شرایط لازم برای به کارگیری راهبرد تقسیمبندی بازار توسط وبسایتهای کوچک دست مییابیم.