ترجمه فارسی عنوان مقاله
بررسی نقش فناوری اطلاعات در پرورش قابلیت های پویای بازاریابی شرکت ها
عنوان انگلیسی
Examining the role of information technology in cultivating firms’ dynamic marketing capabilities
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
26663 | 2013 | 8 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Information & Management, Volume 50, Issue 6, September 2013, Pages 336–343
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
مقدمه
بررسی ادبیات و مبانی نظری
قابلیت های زیرساخت فناوری اطلاعات
پشتیبانی فناوری اطلاعات از مدیریت ارتباط با مشتری
بازارگرایی
مدل پژوهش و فرضیه ها
طراحی مطالعه و جمع آوری داده
اندازه گیری
امتحان مقدماتی
جمع آوری داده ها
تجزیه و تحلیلها و نتایج
جدول 1- ویژگیهای جمعیتی شرکتهای شرکت کننده (تعداد=135)
جدول 2- خلاصه وزنهای عامل
مقدمه
بررسی ادبیات و مبانی نظری
قابلیت های زیرساخت فناوری اطلاعات
پشتیبانی فناوری اطلاعات از مدیریت ارتباط با مشتری
بازارگرایی
مدل پژوهش و فرضیه ها
طراحی مطالعه و جمع آوری داده
اندازه گیری
امتحان مقدماتی
جمع آوری داده ها
تجزیه و تحلیلها و نتایج
جدول 1- ویژگیهای جمعیتی شرکتهای شرکت کننده (تعداد=135)
جدول 2- خلاصه وزنهای عامل
- بازنگری ابزار
- جدول 3 - تجزیه و تحلیل اعتبارها و واریانس استخراج شده.
تست مدل و فرضیه - جدول 4- خلاصه وزنهای عاملی متقابل
نقش واسطه پشتیبانی فناوری اطلاعات برای مدیریت ارتباط با مشتری - جدول 5- ارتباطهای متغیر پنهان
- جدول 6- خلاصه نتایج تست فرضیه
جدول 7- خلاصه نتایج رگرسیون در آزمون اثر واسطه
بحث و پیامدها - نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
قابلیت های بازاریابی پویا -
قابلیت های پویا -
جهت گیری بازار -
حمایت برای -
زیرساخت های
کلمات کلیدی انگلیسی
Dynamic marketing capabilities,
Dynamic capabilities,
Market orientation,
IT support for CRM,
IT infrastructure
ترجمه چکیده
اکثر تحقیقات قبلی به طور کلی به بررسی قابلیت های پویای سازمان پرداخته است و اثر آن بر فعالیتهای حیاتی تجاری را نادیده گرفته است. مطالعه ما نقش فناوری اطلاعات در بهبود قابلیت های پویای بازاریابی شرکت در مد نظر قرار داد. ما یک مدل متشکل از بازار گرایی، قابلیتهای زیرساخت فناوری اطلاعات ، و استفاده از فناوری اطلاعات در مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) ایجاد نمودیم. با داده های جمع آوری شده از135 شرکت تولیدی و خدماتی در تایوان، نتایج بدست آمده از بیشتر فرضیه های ما پشتیبانی کردند. نتایج ما اثرات مستقیم و مهم بازار گرایی شرکت ، استفاده از فناوری اطلاعات برای حمایت از مدیریت ارتباط با مشتری ، و کاربرد پذیری قابلیتهای زیرساخت فناوری اطلاعات در قابلیت های پویای بازاریابی است.
ترجمه مقدمه
محققان تجاری واژه قابلیت های پویا(DC) را ابداع کرده اند تا توانایی شرکت برای انطباق با محیطهای در حال تغییر غیر قابل پیش بینی را ثبت نمایند. آنها به شرکت این امکان را می دهند که منابع خود را مجددا پیکربندی کنند و در عین حالی که به محیطهای در حال تغییر پاسخ می دهند نسبت به تغییرات بازار نیز بطور موثر پاسخگو باشند [10]. پژوهش مهم قبلی به بررسی مکانیسمها یا فرآیندهای کلیدی که به قابلیتهای پویای شرکت کمک می کنند پرداخته است [23].
مفهوم قابلیت های پویا وسیع است و شامل جنبه و فرآیندهای مختلف تجارت می شود [18]. با وجود آن که نوشتجات مربوط به فناوری اطلاعات بینشهای استراتژیکی جالبی را ارائه می کنند، اما تعداد معدودی از مطالعات، قابلیت های پویای مشخص شده برای یک حوزه تجاری را تجزیه و تحلیل کرده اند. نقاط قوت نسبی شرکتها در عملیات کسب و کار متفاوت می باشند و ممکن است شرکتها تمرکز بر زمینه های کاربردی خاص را انتخاب کنند؛ بنابراین بررسی قابلیت های پویا بصورت دقیقتر، به خصوص با توجه به جنبه های بنیادی کسب و کار مهم است که در آن شرکت ها باید این قابلیت های پویا را پرورش دهند [6]. بازار یابی یک حوزه حیاتیاست که در آن شرکت ها باید قابلیت های پویا را توسعه دهند. بنابراین بازاریابی به منزله یک بعد مهم است که در آن تحلیل گران باید قابلیت های شرکت به منظور برآوردن نیازها ، خواسته ها و الولویتهای مشتریان ارزیابی نمایند [13].
در بازار در حال تکامل، قابلیتهای پویای بازاریابی (DMC)امکان شناسایی سیگنال های مهم بازار، ارزیابی فرایندها یا خدمات جدید ، و طراحی و اجرای پاسخهای موثر به تغییر بازار را برای شرکتها فراهم می نمایند. آنها به مجموعه فرآیندهایی اشاره می کنند که شرکت باید در حین پاسخ به تغییرات بازار قادر به استفاده از آنها باشد.آنها بر توسعه محصول شرکت، طراحی ابتکاری خدمات، و روابط دراز مدت مشتری ، که به طور مشترک قابلیت رقابت آن را تعریف می کنند تاثیر مستقیم دارند [3]. ما قابلیت پویای بازاریابی شرکتها را با تمرکز بر فرآیندها و فعالیت های مهم بازاریابی، به ویژه آنهایی که مربوط به مدیریت ارتباط با مشتری می باشند مورد بررسی قرار دادیم.
فناوری اطلاعات با ایجاد عرصه ای که در آن مزیت رقابتی می تواند از طریق بهبود فرایند، تعالی خدمات و صمیمیت مشتری بهره برداری شود، به عنوان فعال کننده اصلی قابلیت پویای بازاریابی به رسمیت شناخته شده است [16]. قابلیت های زیرساخت فناوری اطلاعات و حمایت فناوری اطلاعات از جنبه های تجاری خاص از توجه بسیار مهم و شایسته برخوردار هستند.
ما یک مدل صرفه جو را ارائه کردیم که قابلیت پویای بازاریابی شرکت را به بازارگرایی آن، قابلیتهای زیرساخت فناوری اطلاعات و پشتیبانی فناوری اطلاعات از مدیریت ارتباط با مشتری مربوط می سازد. ما این مدل و فرضیه های مربوطه آن را با داده های جمع آوری شده از نظرسنجی شرکت های اصلی تولیدی و خدماتی تایوانی بصورت تجربی تست کردیم.