ترجمه فارسی عنوان مقاله
تاثیر اینترنت بر ارتباطات بازاریابی یکپاچه
عنوان انگلیسی
The Internet‘s Impact on Integrated Marketing Communication
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
28979 | 2012 | 7 صفحه PDF |
منبع
![الزویر - ساینس دایرکت دانلود مقاله ساینس دایرکت - الزویر](https://isiarticles.com/bundles/Article/front/images/Elsevier-Logo.png)
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Procedia Economics and Finance, Volume 3, 2012, Pages 536–542
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
واژگان کلیدی
1-مقدمه: مزایای ارتباط اینترنتی
2-ارتباطات بازاریابی یکپارچه
3-مفاهیم موردبحث در ارتباطات بازاریابی یکپارچه آنلاین
4-نتیجه گیری
واژگان کلیدی
1-مقدمه: مزایای ارتباط اینترنتی
2-ارتباطات بازاریابی یکپارچه
3-مفاهیم موردبحث در ارتباطات بازاریابی یکپارچه آنلاین
4-نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
اینترنت -
ارتباطات بازاریابی یکپارچه -
همکاری -
کنترل -
مصرف کننده
کلمات کلیدی انگلیسی
Internet,
integrated marketing communication,
synergy,
control,
consumer
ترجمه چکیده
در سال های اخیر تغییرات مهمی در زندگی اقتصادی و اجتماعی تأثیر داشته اند. اینترنت نیز در این میان مستثنا نیست. اینترنت فرصت های زیادی از قبیل برهم کنش و سفارشی سازی ، فراهم می کند و می توان از آن، هم برای مشتریان و هم سازمان ها استفاده کرد. این واقعیت را باید مدنظر داشت که دیگرسازمان، تنها منبع اطلاعات برای مشتریان نیست. اینترنت ظرفیت عظیمی از اطلاعات و ارتباطات و امکان عمل متقابل، برای مشتریان فراهم میکند. هدف اصلی این مقاله یافتن جوابی برای این پرسش است: چگونه می توانیم اینترنت را در فعالیت های ارتباطیِ سازمان الحاق کنیم و بهاینترتیب؛ بتوانیم به هم افزایی دست یابیم.
ترجمه مقدمه
بسیاری از اهلفن و محققان، طی 20 سال اخیر، اهمیت استفاده از اینترنت را در مقام ابزار بازاریابی رقابتی، به رسمیّت شناخته اند. اینترنت پلی بین سازمان و سهام داران آن است.این سازمان می تواند کوچک یا بزرگ باشد و در سطح محلی، منطقه ای یا بین المللی رقابت کند. شرکت هایی نظیر GE، IBM، فورد، کرافت و پروکتر اند گمبل، در سال 1995، برای خود «دامنه های» اینترنتی ثبت کردند. در همین اثنا؛ بازاریاب های دیگر، فقط مترصّد یافتن مزایا و کاستی های استفاده از اینترنت برای نیازهای خاصّ خودشان بودند. پژوهش هربیگ (1997) و دوتا (1999) بر شیوه های بهره برداری سازمان های تجاری از اینترنت نظر افکند. نتایج آن ها نشان می داد که بسیاری از شرکت های سهامی بزرگ و چندملیتی استفاده اندکی از اینترنت می کردندو صرفاً آن را یک واسطه ی انتشاراتی می دانستند. شرکت های سهامی سنتی مایل به خطر کردن نبودند و بهاینترتیب؛در برابر رقبای انعطافپذیر و سریعِ جدید که به سمت اینترنت حرکت می کردند،آسیبپذیر بودند. شرکت های بسیار اندکی، فعالانه از اینترنت برای راه اندازی مدل های جدید کسبوکار استفاده کردند. حضور در محیط آنلاین امروزه عموماًپذیرفتهشده است (کتلر و کلر، 2008). از 1969 توجنت (کلاینراک، 2003) بینش خود درباره اینترنت را در اختیار همگان قرار داد: « [اینترنت] یک زیرساخت جهانی نامرئی است که برای مردم و روال های این سیاره بهمنزلهی یک سیستم عصبی جهانی عمل می کند». در همان مطلب او توضیح داد که شبکه، چگونه کیفیتی دارد و کاربردِ نوعیِ آنچه خواهد بود:
«تا حال حاضر، شبکه های رایانه هنوز دوران آغازین خود را طی می کند؛ اما همزمان با رشد و پیچیده تر شدنشان، احتمالاً گسترش ‹سودمندی های رایانه› را خواهیم دید که نظیر خدمات رفاهی برقی و تلفن در خدمتِ خانه ها و دفاتر فردی در سرتاسر کشور خواهد بود.»
بینش وی پنج عنصر دارد:
• فنآوری اینترنت همهجا استفاده خواهد شد.
• همواره دسترس پذیر خواهد بود.
• همواره مشغول کار خواهد بود.
• هرکس می تواند از هر مکانی، با هر ابزاری و در هرزمانی [به اینترنت] متصل شود.
• نامرئی خواهد بود.
بااینحال، کلاینراک (2010) وجه قدرتمند شبکه های اجتماعی اینترنت وتأثیر روبه رشد آن بر جامعه ما را پیش بینی نکرد. پایگاه های شبکه های اجتماعی آنلاین نظیر فیس بوک، نسل جدیدی از کارآفرینان را خلق کرد؛بهگونهای که برای آن ها،کسبوکارهایی را امکانپذیر ساخت که با هزینه بسیار اندک تأسیس شوند و ارتقاء یابند. از یکسو پایگاه های شبکه های اجتماعی به کارآفرینان کمک می کند به هم مرتبط شوند؛ از سوی دیگربه آن ها در ارتباط برقرار کردن با مشتریان بالقوه و بالفعل یاری می رساند. به عبارتی، بستری بی مانند برای رسیدن به برتریِ رقابتی است (هناری و ایندروپاتی، 2012). رُمانی یکی از کشورهایی است که توسعه اینترنت، [در آن] بسیار کارساز بوده است. مشخصه ی محیط آنلاین رمانی، تعداد رو به رشد کاربران است. اینترنت برای آن ها ظرفیت بیشتری برای تعامل دوسویه، ارتباط و اطلاعات فراهم می کند. داده های اخذشده از شش فراهمکننده خدمات اینترنت به نقاط سیار (ارتباط از راه دور سیار رمانی S.A، ارنج رمانیا S.A، RCS & RDS S.A، S.C رمتلکام S.A، تلمبیل S.A. و وودافون رمانیا S.A.) نشان می دهد که با میزان تخمینی 60 درصد بیشتر از سال قبل، مجموع اتصالات به اینترنت به 7.47 میلیون در پایان سال 2011 می رسد. از سوی دیگر تعداد اتصالات برای دسترسی به پهن باند گسترده در مکان های معیّن با 8.66 درصد بیشتر از سال قبل، به 3.26 میلیون در نیمه دوم سال 2011 رسید. تعداد مشترکین-افرادی که گرایش رو به بالا را تجربه می کنند، به 2.95 میلیون رسید. میزان اتصالات مشترکان [به اینترنت]- [سبب] حد اندکی از رونق کسبوکار شد، اما این رقم از 0.33 میلیون در نیمه اول سال 2010 تجاوز نکرد (ANCOM، 2012).