ترجمه فارسی عنوان مقاله
فعالیت های تجاری روزانه و بی ثباتی بازارهای بیست و چهار ساعته آتی
عنوان انگلیسی
Intraday trading activities and volatility in round-the-clock futures markets
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
16533 | 2012 | 15 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : International Review of Economics & Finance, Volume 21, Issue 1, January 2012, Pages 195–209
فهرست مطالب ترجمه فارسی
اطلاعات مقاله
کلید واژه ها
چکیده
1.مقدمه
2.مرور منابع
3.داده ها و روش شناسی
3.1.مجموعه داده ها
3.2.ساخت سنجه های تعداد تجارت و عدم تعادل تجاری
3.3.مهیاسازی داده ها و مدل تجربی
4.نتایج تجربی
4.1.خلاصه آمار
جدول 1.توضیح های آماری برای نوسان پنج دقیقه ای، TNR و TIBR.
جدول 2.رابطه بین نوسان، نسبت تعداد تجارت و نسبت عدم تعادل تجاری برای 5 دقیقه. متغیر وابسته مقدار مطلق باقیمانده
4.2.روابط نوسان-حجم در حوزه های زمانی متفاوت
5.قدرت نتیجه
جدول 3.حاصلجمع مقادیر تعداد تجارت و عدم تعادل تجاری بر نوسان زیاد- کم در وقفه 5 دقیقه ای. متغیر وابسته نوسان
6.نتیجه گیری
جدول 4.حاصلجمع مقادیر تعداد تجارت و عدم تعادل تجاری در مورد نوسان در وقفه 15 دقیقه ای.
کلید واژه ها
چکیده
1.مقدمه
2.مرور منابع
3.داده ها و روش شناسی
3.1.مجموعه داده ها
3.2.ساخت سنجه های تعداد تجارت و عدم تعادل تجاری
3.3.مهیاسازی داده ها و مدل تجربی
4.نتایج تجربی
4.1.خلاصه آمار
جدول 1.توضیح های آماری برای نوسان پنج دقیقه ای، TNR و TIBR.
جدول 2.رابطه بین نوسان، نسبت تعداد تجارت و نسبت عدم تعادل تجاری برای 5 دقیقه. متغیر وابسته مقدار مطلق باقیمانده
4.2.روابط نوسان-حجم در حوزه های زمانی متفاوت
5.قدرت نتیجه
جدول 3.حاصلجمع مقادیر تعداد تجارت و عدم تعادل تجاری بر نوسان زیاد- کم در وقفه 5 دقیقه ای. متغیر وابسته نوسان
6.نتیجه گیری
جدول 4.حاصلجمع مقادیر تعداد تجارت و عدم تعادل تجاری در مورد نوسان در وقفه 15 دقیقه ای.
ترجمه کلمات کلیدی
تعداد تجارت -
عدم توازن بازرگانی -
رابطه نوسانات حجم -
سوگیری مکان بازرگانی -
محدوده های زمانی -
کلمات کلیدی انگلیسی
Trading number,
Trading imbalance,
Volatility–volume relationship,
Trading place bias,
Time zones,
ترجمه چکیده
در این مقاله به بررسی رابطه بین نوسانات سود روزانه و حجم معاملات آتی ین ژاپن، آتی یورو FX، و آتی E-mini S&P می پردازیم که در نظام تجاری بیست و چهار ساعته GLOBEX در شش محدوده زمانی داد و ستد شده است. نتایج از فرضیه ترکیب-توزیع (MDH) حمایت می کند، این فرضیه از ارتباط همزمان معنی دار بین حجم و نوسان پشتیبانی می کند، نتایج از فرضیه توالی-ورود- اطلاعات نیز حمایت می کند، این فرضیه از ارتباطات نوسان-حجم تاخیری پشتیبانی می کند. اثر خالص تعداد تجارت مثبت است، این اثر از فرضیه باور پراکنده حمایت می کند، در حالی که اثر خالص عدم تعادل تجاری منفی است و از فرضیه اطلاعات نامتقارن حمایت می کند. نتایج ما نشان می دهند که چهار نظریه ارتباطات حجم- نوسان رقابتی نیستند بلکه تکمیلی هستند. علاوه بر این، بیشترین اثر عدم تعادل تجاری بر نوسان در ساعات تجاری معمول آمریکا، و نه بازار دارایی داخلی قراردادهای آتی، دیده شده است بنابراین تعصب در مورد مکان تجاری تصدیق می شود.
ترجمه مقدمه
علاقه به بررسی ارتباط بین حجم و نوسان سود دارایی مالی از دیرباز در تحقیقات مالی وجود داشته است. مطالعات زیادی ارتباط مثبت بین حجم و نوسان سود را نشان داده اند (کارپوف، 1987). چهار نظریه متفاوت به تشریح کامل ارتباط نوسان- حجم پرداخته اند. اول، فرضیه ترکیب-توزیع (MDH) حجم تجاری را به تعداد ورودی های جدید اطلاعات مربوط می کند (مثلاً کلارک، 1973؛ اپس و اپس، 1976؛ تاچن و پیت، 1983). دوم، فرضیه توالی-ورود-اطلاعات (SAIH) نشان می دهد که اطلاعات در زمان های مختلف به تاجران می رسد؛ نوسان به صورت بالقوه با شناخت حجم تجاری قابل پیش بینی است (مثلاً فاستر، 1995؛ وانگ و یو، 2000). سوم، فرضیه باور پراکنده مشخص می کند که تاجران مطلع و ناآگاه به تفسیر و واکنش متفاوت در مورد اطلاعات یکسان می پردازند (مثلاً هریس و راویو، 1993؛ شالن، 1993). در نهایت، فرضیه اطلاعات نامتقارن نشان می دهد که تاجران مطلع، با استفاده از اطلاعات خصوصی، اغلب در یک سمت بازار گروه بندی می شوند، این گروه بندی منتج به نوسان قیمت کمتر می شود (مثلاً دایگلر و ویلی، 1999؛ داونینگ و ژانگ، 2004).
ظاهراً، اطلاعات عامل اصلی موثر بر روابط نوسان- حجم است. بلک (1986) استدلال کرد که تجار ناآگاه که با اطلاعات نادرست یا صرفاً به خاطر داد و ستد تجارت می کنند با افزایش نوسان باعث ریسک بیشتر برای قیمت سهام می شوند. استفاده از متغیر فعالیت تجاری خاص برای نمایش ارزش اطلاعات می تواند بسیار ابهام برانگیز باشد. از این رو، استفاده از حجم تجاری به نمایندگی از اطلاعاتی خاص همیشه مناسب نیست. در واقع، کیل (1985) و آدماتی و پفیدرر (1988) اشاره می کنند که در مدل مالی خردساختار، متغیر عدم تعادل تجاری/عدم تعادل سفارش متغیری اساسی است که می تواند تجار مطلع را نشان دهد. عدم تعادل تجاری می تواند اطلاعات مربوط به میزان عدم تقارن اطلاعات یا تفاوت نظریات تاجران را مشخص کند که مستقیماً در حجم تجاری دیده نشده است. تاجران مطلع از جمله تاجران کارگزاری و دلال ها به خاطر توانایی خود برای مشاهده منابع داد و ستدها و انحراف قیمت کوتاه مدت از اطلاعات برتر برخوردار هستند. سفارش های آنها اغلب برای تجارت در یک سوی بازار دسته بندی شده اند از آنجایی که این تاجران در مورد اطلاعات مطمئن هستند باعث تغییر متعاقب در قیمت ها می شوند. از این رو، میزان عدم تعادل سفارش یا عدم تعادل تجارت می تواند کیفیت اطلاعات خصوصی موثر بر نوسان را نشان دهد.
جونز، کائل و لیپسون (1994) نشان می دهند که تعداد تجارت به خوبی نوسان را شرح می دهد در حالی که متغیر اندازه تجاری نقشی جزئی ایفا می کند. برخلاف جونز و همکاران (1994)، چان و فانگ (2000) متوجه می شوند که ارتباط نوسان- حجم بعد از کنترل اثر سود عدم تعادل سفارش خیلی ضعیفتر می شود که نشان می دهد عدم تعادل سفارش باعث نتیجه می شود. با این حال، زو و وو (1999) و چان و فانگ (2006) نتایج جونز و همکاران (1994) را تایید کردند که تعداد تجارت عامل غالب ورای رابطه حجم-نوسان است. علاوه بر این، وو و زو (2000) پیشنهاد می کنند که عدم تعادل تجاری مضمونی غنی از اطلاعات خصوصی دارد، و متوجه می شوند که عدم تعادل تجاری مضمون اطلاعات تصادفی در مورد رفتار تجاری کارگزارها فراتر از عدد تجاری دارد. به عبارت دیگر، عدم تعادل (تجاری) سفارش یا تعداد تجارت نقشی قابل ملاحظه در مورد نوسان ایفا می کند. اهمیت نسبیِ نقش ایفا شده توسط تعداد تجارت و عدم تعادل تجاری در مورد نوسان در این مطالعه مشخص می شود.
این مطالعه روابط حجم- نوسان روزانه را برای سه دارایی بین المللی مبادله شده (ین ژاپن آتی، FX یورو آتیو E-mini S&P 500 آتی) که در GLOBEX (قالب بازار تجارتی شیکاگو) داد و ستد شده تا چند مسئله جالب مشخص شود. اول، مقاله ما از داده هایی با تکرار بالا برای روشن کردن چهار فرضیه مرتبط با روابط نوسان- حجم استفاده می کند که متفاوت از سایر مطالعاتی است که از داده های روزانه استفاده می کنند. برای این منظور، از تعداد تجارت برای نمایش تاجران نامطلع و عدم تعادل تجاری برای تاجران مطلع استفاده می کنیم. داده های روزانه به ما اجازه می دهند تا به نتیجه گیری های تجربی دقیقتر در مورد نقش تعداد تجارت و عدم تعادل تجاری در مورد نوسان برسیم و ما را قادر می سازد تا روابط نوسان-حجم را در حوزه های زمانی متفاوت مقایسه کنیم.
دوم، در این مقاله اثرات مشترک تعداد تجارت و عدم تعادل تجاری را در مورد نوسان برای دوره های تاخیری متفاوت و معاصر بررسی می شود. در انجام این کار، می توانیم به شکلی صحیح شواهد حمایت کننده از چهار فرضیه ورای رابطه حجم- نوسان را بررسی می کنیم. به شکلی خاص، می توانیم بررسی کنیم که آیا تعداد تجارت یا عدم تعادل تجاری در شرح نوسان به ایفای نقشی تکمیلی می پردازند یا غالب (چان و فانگ، 2000، 2006؛ جونز و همکاران 1994 را ببینید).
در نهایت، مطالعه ما به بررسی فرضیه تعصب خانگی یا تعصب به مکان تجاری در روابط نوسان-حجم می پردازد. دارایی های اصلی سه قرارداد آتی در سه منطقه تجاری عمده معامله شده اند (با مرکزیت توکیو، لندن و نیویورک). به میزان تاثیرگذاری دارایی های اصلی (که فرض شده خارجی هستند) بر فعالیت های تجاری و نوسان دارایی های آتی ایالات متحده علاقمند هستند. از آنجایی که GLOBEX سیستم تجاری بیست و چهار ساعته است، براساس بازار خانگی دارایی های اصلی آتی، می توانیم داده های خود را به شش منطقه زمانی تقسیم کنیم: حوزه آسیایی، Gap 1 (ژاپن بسته- اروپا هنوز باز نشده)، حوزه اروپایی، حوزه اروپایی- آمریکایی، حوزه آمریکایی و Gap2 (آمریکایی بسته- ژاپنی هنوز باز نشده). تسه (1999)، در بررسی نحوه پردازی اطلاعات بیست و چهار ساعته بین اوراق قرضه ده ساله آتی دولت ژاپن (JGB) که در بورس اوراق بهادار توکیو (TSE) مبادله شده و بورس گزینه ها و آتی مالی بین المللی لندن (LIFFE)، متوجه می شود که اطلاعات بیشتر در طی ساعات مبادله TSE مشخص می شود، که از تعصب خانگی در سرمایه گذاری بین المللی حمایت می کند، در حالی که چان، حامد و لائو (2003) پیشنهاد می کنند که مجاورت جغرافیایی تجاری بر سلائق سرمایه گذار و رفتار تجاری تاثیرگذار است. چنگ، فانگ و تسه (2008) متوجه می شوند که اوراق بهادار پذیرفته شده و مبادله شده در خارجی تاثیر بیشتری از مکان تجاری نسبت به بازار خانگی می گیرند. بنابراین، روابط نوسان-حجم را در حوزه های زمانی متفاوت بررسی می کنیم تا درک کنیم آیا تعصب خانگی یا تعصب به مکان تجاری در طی دوره های تجاری معمول و غیر معمول وجود دارد یا خیر.
نتایج ما نشان می دهند که هر دو تعداد تجارت و عدم تعادل تجاری دارای اثر معاصر مثبت معنی دار بر نوسان هستند، هرچند، همراستا با جونز و همکاران (1994) و چان و فانگ (2006)، تعداد تجارت عامل غالب در روابط نوسان-حجم است. با این حال، متوجه می شویم که عدم تعادل تجاری دارای نقش قابل ملاحظه بر نوسان قیمتی است نتیجه رابطه هم زمان معنی دار از MDH حمایت می کند. علاوه بر این متوجه می شویم که ضرائب تاخیری تعداد تجارت و عدم تعادل تجاری، به ترتیب، در توضیح نوسان منفی و معنی دار هستند. این نتیجه در راستای نظر فاستر (1995) و وانگ و یائو (2000) هستند که باور دارند نوسان با حجم تاخیری رابطه منفی دارد. اثرات تاخیری معنی دار متغیرهای تجاری (TNR و TIBR) بر نوسان از SAIH حمایت می کنند.
وقتی اثر ضرائب برآوردی متغیرهای تجاری بر نوسان به صورت کلی گرفته شده باشد، نتیجه جالب توجه است. مجموع ضرائب تعداد تجارت مثبت می شود، در حالی که مجموع ضرائب برآوردی عدم تعادل تجاری منفی است. حدس می زنیم که متغیر تعداد تجارت نمایشگر داد و ستد های غیر آگاهانه است و متغیر عدم تعادل تجاری نمایشگر داد و ستد های آگاهانه است. نتیجه ما با هلویگ (1980) و وانگ (1994) به این ترتیب همخوان است که تاجران مطلع عموماً نوسان را کاهش می دهند در حالی که تاجران ناآگاه عموماً نوسان را افزایش می دهند. به همین ترتیب، در مطالعات اخیر از سوی آوراموف، چوردیا و گویال (2006) و کیتیاکارسکان، تسه و وانگ (2009)، آنها نیز تایید می کنند که تجارت های ناآگاه (گروهی) نوسان را افزایش می دهند و تجارت های مطلع (مخالف) نوسان را کاهش می دهند. نتیجه ما با استفاده از تعداد تجارت نیز با فرضیه اعتقاد پراکنده (هریس و رویو، 1993؛ شالن، 1993) همخوانی دارد، و از این ایده حمایت می شود که تعداد تجارت نمایشگری برای تاجران غیرآگاه است، که اعتقادات متفاوت دارند. مجموع منفی عدم تعادل تجاری بر نوسان با پیامد فرضیه اطلاعات عدم تقارن همخوانی دارد، چرا که عدم تعادل تجاری، که قابل تصور به صورت نمایشگری برای تاجران مطلع متجانس است که برای داد و ستد در یک سمت بازار واقعی گروه بندی شده اند، می تواند نوسان را کاهش دهد.
وقتی روابط نوسان-حجم را در حوزه های زمانی متفاوت بررسی می کنیم، بیشترین تاثیر عدم تعادل تجاری بر نوسان در حوزه های اروپایی- آمریکایی و آمریکایی یافت شد. این نتیجه نشان می دهد که اثرات مکان تجاری بر قراردادهای آتی ظاهراً بر اثرات بازار خانگی دارایی های اصلی آتی غالب است و از فرضیه تعصب مکان تجاری حمایت می کند. با این حال، این الگو با تعداد تجارت نشان داده شده است. نتایج ما در مورد تکرارهای متفاوت داده ها و معیار نوسان برای روابط نوسان-حجم قوی هستند.
مابقی مقاله به شرح ذیل سازمان دهی شده است. بخش 2 به چهار نظریه تکمیلی در توضیح روابط نوسان-حجم می پردازد. بخش 3 به شرح پایگاه داده ها، تعریف حوزه های زمانی متفاوت و روش این پژوهش می پردازد. بخش 4 نتایج تجربی و بحث را مطرح می کند. در بخش 5 به قدرت نتایج پرداخته می شود. بخش نهایی خلاصه و نتیجه گیری فراهم می کند.