ترجمه فارسی عنوان مقاله
تاثیر نوسان بر نرخ واقعی ارز – شرایط رابطه تجاری: بازنگری پول کالایی
عنوان انگلیسی
On the impact of volatility on the real exchange rate – terms of trade nexus: Revisiting commodity currencies ☆
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
43344 | 2015 | 18 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of International Money and Finance, Volume 58, November 2015, Pages 110–127
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2. مختصری از بررسی بر ادبیات موضوعی
2.1 اثر نظری قیمتهای کالا بر نرخ واقعی ارز
2.2 نتایج تجربی قبلی
2.3 تاثیر تورم بر قیمتهای کالا
3. دادهها و حقایق تجربی
3.1 نمونه کشورها و دورههای زمانی
3.2 نرخ واقعی موثر ارز
3.3 رابطه مبادله کالایی
3.4 حقایق تجربی
4. روابط بلند مدت
4.1 معادله ای برای تخمین
4.2 نتایج
جدول 1: نتایج روابط هم انباشته
5. رفتار کوتاه مدت برای نرخ واقعی ارز
5.1 متدلوژی PSTR
5.2 مدل نرخ ارز
5.3 متغیرهای انتقال و تستهای خطی بودن
جدول2 : نتایج تستهای خطی
5.4 تخمینها
جدول 3: تخمین مدل PSTR، کشورهای پیشرفته
6. نتیجه گیری
ضمیمه
جدول A1: لیست کشورها (Energy and metals = مواد و انرژی، Food = غذا، Raw material= مواد خام، Beverage= نوشیدنی ها)
جدول 2: تخمین مدل PSTR، کل نمونه
جدول 3: تخمین کشور به کشور مدل STR، کشورهای پیشرفته ( متغیر انتقال: VIX).
ترجمه کلمات کلیدی
ارزهای کالا - نوسانات - غیر خطی
کلمات کلیدی انگلیسی
C23; F31; Q43Commodity currencies; Volatility; Non-linearity
ترجمه چکیده
هدف این مقاله مطالعه رابطه بین رابطه تجاری و نرخهای واقعی ارز در کشورهای تولید کننده کالاهای قابل مبادله در کوتاه مدت و بلند مدت است. ما پتانسیل غیر خطی بودن را در نرخ واقعی ارز بررسی میکنیم- شرایط رابطه تجاری را منطبق با سطح تورم در بازارهای مالی و کالاهای قابل مبادله بررسی میکنیم. در راستای این هدف، یک پنل از 68 صادرکننده کالا را در نظر گرفتیم، و آن را به دو زیر نمونه از کشورهای پیشرفته، متوسط و کم درآمد جدا کردیم. ابتدا نشان میدهیم که رابطه بلند مدتی بین نرخهای واقعی ارز و رابطه تجاری وجود دارد، که بهرهوری و داراییهای خالص خارجی را در نظر میگیرد. سپس، ما رگرسیونهای انتقالی آرام پنل را برای تخمین فرآیند تنظیم نرخ واقعی موثر ارز نسبت به ارزش متعادل آن بسته به پروکسیهای متفاوت نوسان اجرا میکنیم. نتایج ما نشان میدهند که تنها ارزهای صادرکنندگان پیشرفته نفت نسبت به تغییر رابطه تجاری در کوتاه مدت به خصوص زمانی که نوسان در بازارهای تجاری بالا است حساس هستند.
ترجمه مقدمه
کشورهای تولید کننده کالا با توجه به صادرات، درآمد و نرخ تورم خود به قیمتهای جهانی کالا متکی هستند. ارزهای آنها تحت تاثیر قیمتهای کالاها شناخته شده است، در همچین شرایطی آنها در بازار فارکس "پول کالایی " نامیده میشوند، که یک بعد آن دلارهای استرالیایی، دلار نیوزلند، دلار کانادا میباشد. براستی، نرخ واقعی ارز آنها تمایل دارد که به شرایط تجارت کالا واکنش نشان دهد، که به عنوان نسبت قیمت صادرات کالای کشور به قیمت واردات کالا تعریف شده است. دو نوع از اثرات نظری بسته به افق در معرض خطر هستند. ابتدا، در بلند مدت، یک افزایش (کاهش) در شرایط تجاری در مورد درآمد و ثروت بیشتر (کمتر) در کشورهای صادر کننده صورت میگیرد، که باعث میشود بر بهای نرخ واقعی ارز افزوده (کاسته) شود. این اثر بلند مدت به صورت گسترده در ادبیات موضوعی اقتصادی که با تاثیر اصول بر تعادل نرخ واقعی ارز تاثیر دارد مستند شده است. دوم، حتی اگر اثر واقعی تنها در بلند مدت احساس شود، شرکت کنندگان بازار این حرکت را پیش بینی میکنند و قیمت ارز را، به محض اینکه قیمت کالاها افزایش مییابد، افزایش میدهند. در نتیجه، ارز کالا رابطه تنگاتنگی با نوسان قیمت کالاها دارد.
در این مقاله، ما اتخاذ بهتر رابطه بین شرایط تجاری و نرخ واقعی ارز کشورهای تولید کننده کالاها را در کوتاه مدت و بلند مدت با توجه خاص به غیر خطی بودن آن هدف قرار دادیم. براستی، بازارهای فارکس در معرض واکنشهای غیر خطی به مبادلات هستند، چرا که آنها اغلب در زمانهای بحران مالی دچار اختلال میشوند. در این دوره ها، ریسک گریزی افزایش مییابد، پوزیشن خرید که ارزهای ریسکی را از طریق انجام تجارت اتخاذ میکنند ناگهان از بین میروند، و حرکت نرخ ارز دچار اختلال میشود. در نتیجه، بسیار احتمال دارد که نرخ واقعی ارز تولید کنندگان کالا به یک روش غیر خطی شرایط تجاری، بسته به ریسک گریزی و عدم قطعیت در اقتصاد جهانی واکنش نشان دهد. به صورت دقیق تر، استدلال میکنیم که قیمت کالاها در بازارهای فارکس در دورههای عدم قطعیت، برای مثال زمانی که نوسان بالا است، به میزان بیشتری کاهش مییابد.
بنابراین این فرضیه را بیان میکنیم که نرخ واقعی ارز کشورهای تولید کننده کالاها رابطه تنگاتنگی با شرایط تجارت آنها در زمان نوسان بالا بازارهای مالی و تجاری دارد. اگر این چنین باشد، "دارایی پول کالایی" که تمایل یک ارز به حرکت در راستای قیمت کالا را مشخص میکند با بی ثباتی مالی تشدید میشود. در این مورد، رابطه بین نرخ واقعی ارز و رابطه تجاری کالا باید برای در نظر گرفتن این غیر خطی بودن مجدد فرمول بندی شود. با تست این فرضیه در چهارچوب یک مدل غیر خطی این مطالعه میتواند بسطی از ادبیات موضوعی را در ارزهای تجاری ببیند، که پیوند بین نرخهای ارز و قیمتهای کالاها را تنها در بلند مدت و بدون در نظر گرفتن غیر خطی بودن تحلیل میکند که باعث نوسان بازار در کوتاه مدت میشود.
ناپایداری نوسانات در بازارهای تجاری کالاها ممکن است اثر واکنش ارزهای تجاری به قیمت را تقویت میکند. بازارهای تجاری به شدت با یک مورد به یک دلیل در تعامل است، در میان آنها صندوقهای قابل معامله در بورس مقدار عظیمی از معاملات در شاخص کالاها را برای ارتقای جنبشهای مشترک خریداری میکنند. در این رابطه، قیمت آنها و همچنین نوسان آنها تمایل دارد که با یکدیگر در یک راستا باشند. در حالی که پژوهش در مورد وابستگیهای بین قیمتهای کالاها و نرخهای ارز بوده است، هیچ مطالعه ای به غیر خطی بودن ممکن از نظر فشار مالی تخصیص داده نشده است. این یک مسئله کلیدی است: خوشه نوسانات در قیمتهای کالاها میتوانند به بازارهای ارز گسترش یابند. بنابراین، ارزهای تجاری ممکن است نسبت به قیمت کالاها در طول دورههای نوسان بالا حساس تر باشند. تا انجا که ما میدانیم، سهم ما، ابتدا مقابله با این مسئله و بررسی اثر رابطه مبادله کالایی بر ارز در یک چارچوب غیر خطی است.
در راستای این هدف، ما یک پنل از 68 صادرکننده کالا را در طول دوره 1980–2012 در نظر گرفتیم. رویکرد تجربی ما شامل دو مرحله است. ابتدا، روابط بلند مدت و هم انباشته را بین نرخ واقعی موثر ارز و معاملات اقتصادی تخمین میزنیم، که شامل رابطه مبادله کالایی است. این تخمین به یافتن یک مقدار تعادلی نرخ ارز موثر واقعی نسبت داده میشود، که با رویکرد تعادل رفتاری نرخ ارز (BEER) معرفی شده توسط Clark and MacDonald (1998، 2000) در یک راستا است. دوم، ما فرآیند تنظیم کوتاه مدت را از طریق یک رگرسیون انتقال آرام پنل (PSTR) تخمین میزنیم که بسته به شرایط- پایداری یا نوسان- به بازارهای مالی و تجاری بستگی دارد. به صورت ویژه، ما سه پروکسی را برای نوسان حفظ کردیم که به عنوان ارزیابی فشار بازارهای تجاری و مالی بوده است که ممکن است غیرخطی بودن در واکنش نرخ ارز به شرایط تجاری را عنوان کند. برای مقابله با ناهمگونی بالقوه، ما تولید کنندگان کالا را بین کشورهای پیشرفته، متوسط و کم درآمد از نظر رفتار نرخ ارز آنها جدا میکنیم.
باقی مقاله به این شرح سازمان یافته است. بعد از یک بررسی مختصر بر ادبیات موضوعی مربوطه ارائه شده در بخش 2، بخش 3 حقایق تجربی و توصیف داده را بیان میکند. بخش 4 تخمین بلند مدت را ارائه میدهد و بخش 5 بر تخمین کوتاه مدت و نتایج بحث میکند. بخش 6 نتیجه گیری است.