ترجمه فارسی عنوان مقاله
تبعیض قیمت، انتخاب محل و انحصار کالاهای بادوام
عنوان انگلیسی
Price discrimination and the location choice of a durable goods monopoly
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
18124 | 2014 | 9 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Regional Science and Urban Economics, Volume 32, Issue 6, November 2002, Pages 765–773
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلیدواژه ها
1.مقدمه
2.اجرای تقاضا از طریق تعیین محل
3.نتیجه گیری
کلیدواژه ها
1.مقدمه
2.اجرای تقاضا از طریق تعیین محل
3.نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
تبعیض قیمت - انتخاب مکان - کالاهای بادوام انحصار
کلمات کلیدی انگلیسی
Price discrimination, Location choice, Durable goods monopoly,
ترجمه چکیده
قیمت گذاری تحویل توسط انحصار فضایی به تبعیض قیمت درجه سوم منتج می شود. نتایج شناخته شده در اقتصاد فضایی نشان می دهند که انتخاب محل انصارطلب تحت قیمت گذاری تحویل کارآمد بوده و عموماً تحت قیمت گذاری میل کارایی ندارد. برعکس، مقاله حاضر نشان می دهد که اگر انحصارطلب کالای بادوامی را بفروشد، محل نیز تحت قیمت گذاری تحویل ناکارآمد می شود.
ترجمه مقدمه
تحلیل سنتی انتخاب محل با انحصارهای ایستا، به عبارتی، انحصارهای فروشنده کالاهای بی دوام، انجام شده است. در مقاله حاضر، من یک فروشنده کالاهای بادوام را تحلیل خواهم کرد.
من از تعریف شبکه فضایی استفاده خواهم کرد که برای دانشجویان اقتصاد فضایی آشنا است. در کل، شبکه محل مجموعه ای از نقاط بازار به هم پیوسته است. محل فروشنده کالاهای بی وام در شبکه دارای سنتی طولانی بوده (وبر، 1909) و به صورت گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است. معروف است که وقتی یک انحصار خصوصی، سیاست قیمت گذاری میل را اتخاذ می کند، یک محل ناکارآمد و تحت قیمت گذاری تحویل، یک محل بهینه اجتماعی را انتخاب می کند (گابزویچ-جاسکولد و تیسه، 1986الف). در قیمت گذاری میل، مشتریان متحمل هزینه حمل و نقل می شوند. اما در قیمت گذاری تحویل، هزینه حمل و نقل مستقیماً به عهده انحصارطلب است؛ به همین علت است که در این مورد، فروشنده محل را در شبکه ای انتخاب می کند که به لحاظ اجتماعی بهینه بوده و کیفیت هایی را که او تصمیم دارد بفروشد ارائه دهد.1 سئوال مقاله حاضر این است که آیا انحصارطلبی که کالای بادوام می فروشد به همان شیوه ای که انحصارهای استاندارد پیش بینی کرده است، مستقر خواهد شد یا نه.
اگرچه متون مربوط به انحصار کالاهای بادوام نسبتاً گسترده است، اما به مسئله محل در آنها پرداخته نشده است. خلاصه ای از این متون فراتر از اهداف مقاله حاضر است؛ با این حال، ذکر بعضی از ویژگی های اساسی آن خالی از لطف نیست. در یک متن قطعی، کاملاً مشخص است که فقط در صورتی که فروشنده نتواند به توالی قیمت ها در طول زمان پایبند باشد، کالای بادوام متفاوت از انحصار (بی دوام) ایستا است. این نبود پایبندی موجب ایجاد انگیزه کاهش قیمت ها در آینده می شود زیرا خریدارانی که در گذشته خرید کرده اند مجدداً وارد بازار نمی شوند به طوری که انحصار فقط می تواند به مشتریانی با ارزیابی پایین تر و پایین تر از کالاها فروش داشته باشد. این وضعیت به ضرر انحصارطلبان است و من نیز آن را "مسئله کوش"، برگرفته از کوش (1972)، می نامم. می توان نشان داد که منافع بین دوره ای انحصارطلب در نبود پایبندی کمتر از زمانی است که آنها پایبندی کامل داشته باشند. موشوع اصلی این بحث این است که مصرف کنندگان کاهش قیمت ها را به درستی پیش بینی کرده و تاریخ خرید مناسب با شرایط خود را تعیین خواهند کرد. بنابراین، انحصارطلب با خودِ آینده اش در رقابت است، چرا که تقاضای امروز به قیمت های فردا بستگی دارد.
چندین راه فرار از مسئله کوش از طریق پایبندی به قیمت های آینده در متون مربوطه شناسایی شده است. برخی از این راه ها عبارتند از رانت به جای فروش (بولوف، 1982)، کاهش دوام (بولوف، 1986)، محدودیت های ظرفیت (دی گرابا، 1995)، یا افزایش توابع هزینه نهایی (کاهن، 1986؛ کارپ و پرلوف، 1996)، و تقاضای جیره بندی (دنیکول و گارلا، 1999). در پایین نشان خواهم داد که قرار گرفتن در فاصله ای از گره های بازار در یک شبکه فضایی نیز راهی برای فرار از مسئله کوش است. در واقع، انحصارطلب با قرار گرفتن در فصله کافی از یک گره بازار مشخص، حد پایین تری را برای قیمت های آینده خود در آن گره ایجاد کرده و از وجود هزینه های حمل و نقل بهره می گیرد. این کار راهی برای خرید پایبندی به قیمت های آینده است. بنابراین، آنگونه که در پایین نشان داده شده است، لزوم پایبند بودن ممکن است انحصارطلب را از محل بهینه اجتماعی در یک شبکه محل با چندین گره بازار دور سازد.
تحلیل زیر بر اساس یک مثال ساده با دو گره بازار است. مورد با یک گره بازار به مورد غیرفضایی یک انحصارطلب کالای بادوام با هزینه های نهایی ثابت تلخیص شده و تصمیم برای دور ماندن از گره معادل افزایش داوطلبانه هزینه نهایی در ساختار غیرفضایی می باشد. با این حال، اگر تعداد گره های بازار بیش از یک گره باشد، قیاس با تفسیر غیرفضایی ناموفق می شود. در واقع، در زمینه غیرفضایی، یا با یک گره بازار، هیچ فرصتی برای افزایش داروطلبانه هزینه نهایی یکنواخت وجود ندارد: آنگونه که کاهن (1986) نشان داده است، انحصارطلب کالای بادوام فقط در صورتی می تواند از بالا رفتن هزینه های نهایی نفع ببرد که این هزینه ها در حال افزایش باشند.
می توان این نتایج را در مدل اختلاف محصول آ لا هتلینگ (1929) اعمال کرده و فضای جغرافیایی را به عنوان فضای ویژگی های محصول تفسیر کرد. دو گره بازار نیز نشان دهنده خصوصیات جایگزین کالا در معنای افقی هستند.2 واضح است، توزیع عمومی تر مصرف کنندگان در فضای ویژگی ها را نیز می توان در نظر گرفت اما مقاله حاضر به لحاظ اهداف و چشم اندازها در این مورد محدودیت دارد.