ترجمه فارسی عنوان مقاله
محیط خارجی و نقش تعدیل کننده مربوط به جهت گیری بازار صادرات
عنوان انگلیسی
External environment and the moderating role of export market orientation
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
19868 | 2014 | 6 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Journal of Business Research, Volume 67, Issue 5, May 2014, Pages 740–745
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
واژه های کلیدی
1. مقدمه
2. پیشینه نظری و فرضیه های تحقیقی
1.2 محیط خارجی شرکت های صادرکننده
2.2 فاصله روانی
3.2رفتار استراتژیک صادراتی: انطباق& استاندارد سازی آمیزه بازاریابی
4.2جهت گیری بازاری و نقش آن به عنوان یک عامل تعدیل کننده در فعالیت صادرات
3.روش
1.3 تحلیل داده و نمونه
2.3 مقیاس های اندازه گیری
4.نتایج
5.بحث و پیامدها
1.5 پیامدهای علمی
جدول 1 ارزیابی مدل اندازه گیری
جدول 2 همبستگی های بین ساختارها
جدول 3 پارامترهای مربوط به آزمایش فرضیه ها
2.5 مفاهیم مدیریتی
6. محدودیت ها و تحقیقات آینده
واژه های کلیدی
1. مقدمه
2. پیشینه نظری و فرضیه های تحقیقی
1.2 محیط خارجی شرکت های صادرکننده
2.2 فاصله روانی
3.2رفتار استراتژیک صادراتی: انطباق& استاندارد سازی آمیزه بازاریابی
4.2جهت گیری بازاری و نقش آن به عنوان یک عامل تعدیل کننده در فعالیت صادرات
3.روش
1.3 تحلیل داده و نمونه
2.3 مقیاس های اندازه گیری
4.نتایج
5.بحث و پیامدها
1.5 پیامدهای علمی
جدول 1 ارزیابی مدل اندازه گیری
جدول 2 همبستگی های بین ساختارها
جدول 3 پارامترهای مربوط به آزمایش فرضیه ها
2.5 مفاهیم مدیریتی
6. محدودیت ها و تحقیقات آینده
ترجمه کلمات کلیدی
محیط خارجی - روانشناسی از راه دور - بازارگرایی صادرات - سازگاری بازاریابی - عملکرد صادرات -
کلمات کلیدی انگلیسی
External environment,Psychological distance,Export market orientation,Marketing mix adaptation, Export performance,
ترجمه چکیده
این تحقیق دو هدف اصلی را دنبال می کند. در ابتدا سعی می کند با در نظر گرفتن فواصل روانی بین بازارهای داخلی و خارجی، شکاف دانش موجود در ارتباط با نقش محیط خارجی در رفتار استراتژیک شرکت های صادرکننده را پر کند. هدف دوم شفاف کردن نقش جهت گیری بازار در فعالیت صادراتی است، زیرابررسی کردن منابع نتایج ضد و نقیضی را در اختیار ما قرار می دهد. این مطالعه سعی می کند از طریق آزمایش کردن فرضیه های یک مدل مفهومی که با کمک نمونه ای از 212 شرکت صادراتی اسپانیایی تشکیل شده است، بینش هایی در ارتباط با این مسائل فراهم کند. نتایج به دست آمده به دو نتیجه گیری اصلی منجر شدند: (a) در محیط های آشفته، شرکت های صادراتی که برنامه آمیزه بازاریابی را با نیازهای مربوط به بازارهای خارجی انطباق دهند، به عملکرد صادراتی بهتری در بازارهای بسیار رقابتی و دور از لحاظ روانی دست پیدا می کنند؛ (b) اگرچه جهت گیری بازاری اثری مثبت و مستقیم بر روی عملکرد صادراتی دارد، نقش اصلی آن در پشتیبانی کردن از تصمیم گیری استراتژیک در شرکت های صادرکننده است. علاوه بر این، جهت گیری بازار نقش تعدیل کننده ای در رابطه بین انطباق آمیزه بازاریابی و عملکرد صادرات، ایفا می کند.
ترجمه مقدمه
کالاهای صادراتی، شیوه های سنتی برای دسترسی به بازارهای خارجی فراهم می کنند. سه رویکرد بیشترین توجه را در نظریه عوامل تعیین کننده و عواقب فعالیت های صادراتی، جلب کرده اند. در ابتدا، دیدگاه مبتنی بر منابع بر روی دارایی های شرکت -خاص مانند تجربه، اندازه و قابلیت های شرکتی تمرکز می کند که انتخاب های استراتژیک را محدود می کنند. دوم، الگوی ساختار-رفتار-عملکرد فرض می کند اساساً دو مجموعه مهم از شرایط مقدم بر روی عملکرد صادراتی (EP)تأثیرگذار هستند: (a) خصوصیات ساختاری مربوط به بازارهای شرکت صادراتی؛ و توانایی شرکت برای دستیابی و حفظ مزایای موقعیتی از طریق پیاده سازی مؤثر و کارآمد برنامه ریزی استراتژی رقابتی.
سوم، الگوی رابطه ای میتواند شبکه ای ازتعاملات تجاری را بازرسی کرده و گسترش صادرات را به عنوان توسعه متوالی روابط با خریداران خارجی در نظر گیرد؛ اما این سه رویکرد فرض می کنند موفقیت فعالیت های صادرات وابسته به عوامل مشروط (اقتضایی) مانند عوامل مرتبط با محیط خارجی سازمان هستند. در هر صورت، به دلیل شکاف دانش قابل توجهی که در تحقیقات مرتبط با فعالیت های صادراتی وجود دارد، گسترش دادن مقیاس آن ضرورت خواهد داشت. پر کردن این شکاف یکی از اهداف این مقاله است. بنا براین، نویسندگان این مقاله اثر اعمال شده توسط محیط خارجی بر روی رفتار استراتژیک شرکت های صادر کننده را تحلیل می کنند. علاوه براین، مقاله ما فاصله روانی تصور شده توسط مدیران صادراتی بین بازارهای داخلی و خارجی را در نظر می گیرد.
موفقیت شرکت های فعال در یک محیط معین وابسته به جهت گیری استراتژیک سازمان است و این موفقیت با درجه جهت گیری بازار ارتباط دارد. در زمینه فعالیت های صادراتی، بسیاری از نویسندگان فرض میکنند جهت گیری بازار صادرات (RMO) نقشی کلیدی در فعالیت های صادراتی ایفا می کند، زیراEMOکنترل کننده رفتار استراتژیک سازمانها، دستیابی به مزایای رقابتی پایدار در بازارهای خارجی و EPاست. با وجود این، در سال های اخیر برخی از محققان دامنه واقعی نقش مربوط به دانش کنونی EMO را مورد بازبینی قرار داده اند. این دیدگاه ناشی از نتایج ضد و نقیض از چشم انداز استراتژیک و از چشم انداز EP است. این وضعیت بحث مهمی را در جامعه علمی خلق کرده است؛ یک شکاف تحقیقاتی در ارتباط با نقش صحیح جهت گیری بازاری نسبت به فعالیت صادراتی وجود دارد. در این زمینه، سؤالات زیر منعکس کننده هدف دوم این مقاله هستند: نقش واقعی EMO در فعالیت های صادراتی چیست؛ و تأثیرآن بر روی رفتار استراتژیک و EP چیست؟
این مقاله دارای پنج قسمت دیگر است. بعد از مقدمه، بخش دوم چارچوب نظری تحقیق را تشکیل داده و مدل مفهومی و فرضیه ها را پیشنهاد می کند. بخش سوم روش شناسی تحقیق، جزئیات نمونه و ابزارهای تحلیل داده برای تحلیل تجربی را شرح می دهد. بخش چهارم نتایج را ارائه کرده و بخش پنجم نتیجه گیری های اصلی و پیامدهای مدیریتی این نتایج را بیان می کند. در نهایت، بخش ششم خلاصه ای از پیامدهای مهم مطالعه و توصیه ها برای تحقیقات آینده را فراهم می کند.